Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zidane doet belofte: ‘Hij gaat meer spelen, dat gaat gebeuren’

Laatste update:

Real Madrid-trainer Zinédine Zidane verwachtte een zware wedstrijd tegen Athletic Club en dat zou het in de praktijk ook worden. De Koninklijke nam pas vlak voor tijd afstand van de Basken, met dank aan invaller Álvaro Morata.

/

Morata speelt normaal gesproken tweede viool achter Karim Benzema, maar net als Cristiano Ronaldo en Gareth Bale is Benzema niet bijzonder goed in vorm. Zidane krijgt kritiek dat hij Morata niet genoeg minuten geeft. “Hij gaat meer spelen. Vandaag startte hij niet, maar dat gaat wel gebeuren. We moeten samenwerken en hij krijgt vanzelf meer minuten.”

De coach is blij met de zege. “Met de drie punten en met de wedstrijd in het algemeen. We hadden het bij vlagen moeilijk, maar we hebben het gered. Soms zie je af en lukt het niet om te scoren. We hebben het geduld op weten te brengen en konden toch nog scoren.”

Álvaro Morata moet de voorkeur krijgen boven Karim Benzema

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had gehoopt dat het over Isco zou gaan, maar Morata ipv Benzema is ook een prima wissel.

24 oktober 2016 om 00:26

ik dacht dat het over asensio ging

24 oktober 2016 om 00:28

zolang isco nog niet constant genoeg speelt en laat zien dat het echt goed gaat zal hij het met invalbeurten moeten doen. Ik ben enorm fan en hij is in potentie heel goed, maar niet zo goed dat hij kroos of modric eruit zou kunnen spelen.We hebben genoeg middenvelders die elkaar scherp houden en zijn tijd komt echt wel alleen twijfel ik of dat ook bij ons is.

24 oktober 2016 om 01:44

Was vandaag aan de Kant van Real de beste man op het veld en toch werd hij gewisseld, vandaar ook dat het publiek massaal Zidane uitfloot bij de wissel van isco en ze de naam van isco begonnen te scanderen.
Dit geeft toch aan dat isco gewoon niet het vertrouwen krijgt en anders wordt behandeld. Zidane zou ook Benzema eruit kunnen halen voor morata in plaats van de beste man op het veld.

Ik vind isco ook niet altijd constant en zit in veel gevallen terecht op de bank maar vond het vandaag belachelijk dat hij isco zo vroeg eruit haalde.

24 oktober 2016 om 01:47

En dan te bedenken dat Isco in potentie de beste was van het U21 team met Morata, Jese, Thiago, Koke, Illarramendi, Moreno, etc. Deze jongen had de weg van Griezmann moeten bewandelen, in potentie minstens net zo goed. Maar begint nu achterop te raken bij zijn generatiegenoten.

24 oktober 2016 om 01:49

Dacht ook dat het isco was aangezien z'n goede spel vandaag en de kritiek op Zidane en de vragen na afloop waarom hij isco eruit haalde.

Nja als het aan mij licht, speelt ie met Morata voorin, en Bale ernaast op rechts. En dan een middenveld met Isco, Kroos, Modric en Asensio. Morata verdient zeker meer speelminuten. Ik zie ook meer strijd bij hem en een Vazquez.

zolang isco nog niet constant genoeg speelt en laat zien dat het echt goed gaat zal hij het met invalbeurten moeten doen. Ik ben enorm fan en hij is in potentie heel goed, maar niet zo goed dat hij kroos of modric eruit zou kunnen spelen.We hebben genoeg middenvelders die elkaar scherp houden en zijn tijd komt echt wel alleen twijfel ik of dat ook bij ons is.

Morata moet nu gewoon in de basis beginnen, bewijst zich als invaller en scoort belangerijke goals. Leuk dat Benzema terug is maar hij mag nu gaan banken om weer zijn strijdlust terug te krijgen en zich in de basis te vechten.

Zei het in een andere topic ook al, waar komt die kritiek vandaan dan? Volgens mij zijn er weinig mensen die morata in de basis willen hebben. Volgens mij is het helemaal niet zo dat Benzema ter discussie staat. En terecht ook. Ja hij doet het nog niet geweldig op het moment maar hij zit dan ook nog niet op zijn gebruikelijke niveau. Hij is ook geblesseerd geweest. En in die periodes eerder in het seizoen stond morata een aantal keer in de basis. Maar wat heeft hij toen precies laten zien dan? Toen was er ook kritiek op morata. Ja hij is een goede invaller en soms belangrijk zoals vandaag. Maar om hem in de basis te zetten.. sorry maar daar is hij echt niet goed genoeg voor. Benzema is gewoon beter en daarom vind ik het ook zo zonde dat ze morata niet hebben weggegaan voor 70 miljoen, als het klopt dat Chelsea dat geboden heeft. Bovendien scoort Benzema vandaag ook gewoon weer. Denk dat Zidane dit enkel zegt om hem een beetje tevreden te houden.

25 oktober 2016 om 02:43

Nou ik vind morata beter. Benzema oogt zo sloom en te is traag.

Hoopt dat real aubemeyang haalt wat zou dat gruwlijk zijn ronaldo aubemeyang bale

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren