Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeventienjarige moest Sneijder schaduwen: ‘Ik was heel erg nerveus’

Laatste update:

Ainsley Maitland-Niles mocht dinsdag invallen in de Champions League-wedstrijd tussen Galatasaray en Arsenal (1-4). De zeventienjarige middenvelder kreeg in de rust te horen dat hij Aaron Ramsey zou gaan vervangen. De opdracht was simpel: Wesley Sneijder uit de wedstrijd spelen.

“De manager vertelde me dat ik Sneijder overal moest volgen en kort moest dekken. Dat heb ik geprobeerd”, aldus Maitland-Niles via de officiële kanalen van Arsenal. “Ik was heel erg nerveus, maar toen ik eenmaal op het veld stond waren alle zenuwen verdwenen.”

Maitland-Niles kon niet voorkomen dat Sneijder de eer redde voor Galatasaray. De Nederlander schoot de bal op fantastische wijze in de kruising uit een vrije trap. “Balen, maar het is niet anders. Of ik mijn shirtje met Sneijder heb geruild? Nee, ik ga mijn eigen shirt inlijsten en aan mijn moeder geven”, vertelt hij.

Denk jij dat Ainsley Maitland-Niles definitief gaat doorbreken bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb Arsenal niet gezien gisteren, weet iemand wat voor speler dit is? Lijkt me een type stofzuiger.

10 december 2014 om 19:25

Had hem nog nooit zien spelen, maar hij deed het niet slecht, voor een 17-jarige welteverstaan. Hij is naar het schijnt wel eerder een winger, en geen stofzuiger, al kan hij blijkbaar ook centraal op het middenveld spelen.

10 december 2014 om 21:08

Het is van origine een spits. Maar kan ook op de flanken. Gister was hij centraal mid

10 december 2014 om 19:43

Nee. Het is in principe een rechtsbuiten, maar doordat er blessures waren is hij op het middenveld gezet, en daar deed hij het veel beter dan gedacht.

11 december 2014 om 13:47

Hij is eigenlijk een winger, maar de laatste weken vormt hij samen met zelalem het centrale middenveld bij de jeugd en daar doet hij het naar behoren. Hij is zeer snel en een van onze betere jeugdspelers, scoorde een tijdje terug ook een fantastische goal tegen stoke u21, nog te zien op de Arsenal site. Verder gewoon een goede jongen met een goede mentaliteit.

Sneijder snijdt je als een eend op een berg jonge

10 december 2014 om 19:21

Nu niet meer.. :-) speelt leuk en aardig. Maar handelings snelheid, typische draai pass van sneijder is zwaaaaaar afgenomen

Als ik Arsenal was zou ik voor Khedira gaan of William Carvalho.

10 december 2014 om 19:27

Ramsey is onze box-to-box voor de komende jaren, Khedira zou een 'miscast' zijn.

10 december 2014 om 21:33

Beetje concurrentie mag toch ook wel, daarbij was Ramsey pas 1 seizoen van grote waarde voor Arsenal

10 december 2014 om 22:43

Hij is dan ook nog maar 23, en heeft al een beenbreuk opgelopen waardoor hij 2 jaar kwijt was. De komende seizoenen zal hij steeds belangrijker en beter worden.

Ik denk juist geen khedira. Ze hebben in mijn ogen juist een speler nodig die voor de verdediging blijft hangen.

10 december 2014 om 19:26

Busquets? Of speelt die nog alles bij barca? Zwaar onderschatte voetballer.

10 december 2014 om 20:03

door alles en iedereen onderschat, barca waardeert hem wel

10 december 2014 om 19:30

Gary Medel? Luiz Gustavo? Die Krychowiak van Sevilla?

10 december 2014 om 19:35

Ikzelf zou Gustavo inderdaad wel bij Arsenal willen zien! Ik denk dat Bender het ook wel in zou kunnen vullen

10 december 2014 om 19:46

Gustavo zou kunnen, die andere twee liever niet.

10 december 2014 om 19:33

Nigel de Jong zou daar heel goed passen. Tevens een heerlijke club voor hem.

10 december 2014 om 19:35

Nigel de Jong?

Ik zou liever een Bender zien. Bender, Javi Martinez, Willian Carvalho, Strootman, Pogba, Moutinho, een daarvan. Strootman, Pogba en Moutinho zijn geen pure brekers, maar in combinatie met Ramsey kan dat zeker, kijk naar City met Fernandinho en Toure.

Andere aankopen: Ruben Neves, Tielemans, Kondogbia, Lucas Silva

10 december 2014 om 19:51

Ik denk dat Matuidi een hele goede aankoop zou zijn. Of inderdaad Carvalho.. spelers die verdedigend ijzersterk zijn, maar ook voetballend goed mee kunnen.

10 december 2014 om 20:03

Ik denk niet, en dat is niet beledigend bedoeld, dat Pogba haalbaar is voor jullie. En Strootman zit al lang met zen gedachten bij United. Die andere zijn allemaal haalbaar en mooie spelers voor Arsenal. Welke ik in Engeland een warm hart toe draag.

10 december 2014 om 20:08

Als kind was hij fan van Arsenal , maar ik denk ook niet dat hij haalbaar is. Moutinth oliever niet. Strootman ben ik ook geen zo'n fan van, maar 1 van die anderen zou geweldig zijn. Schneiderlin mag er ook bij.

10 december 2014 om 20:14

Tja, zo was hij ook fan van Juve, en Real Madrid, en zijn idool was Zidane, en Vieira, die gasten zeggen zoveel haha. Pogba gaat denk ik hetzelfde pad als Zidane volgen, Real zal ooit zijn bestemming worden, vroeg of laat.

10 december 2014 om 20:43

Nee, doe maar het pad van Henry of Vieira.

10 december 2014 om 21:34

Alexdelpiero10
Ik heb eens eens gelezen dat hij zei dat hij vroeger fan was van Arsenal en Barcelona.

Maarja, daarom zijn ze nog niet haalbaar. Bijv. David Alaba heeft ook eens aangegeven fan te zijn van Barca en Arsenal. Ook onhaalbaar.

Edit: heb het even opgezocht:
Speaking to Republica in Italy, Pogba said: "At Juventus I'm doing fine. I don't hide the fact that as a child I dreamed of playing for Arsenal and FC Barcelona."

Ik wil de betweter niet uithangen, maar ik vind niets over Juve en Real. Zidane wel

10 december 2014 om 21:47

Belgunner

Je kan best gelijk hebben hoor, ik durf dat eenvoudig erkennen en toegeven als iemand gelijk heeft ^^ ik hoop alleen maar dat Pogba nog lang bij ons blijft. Bovendien weet ik niet welke ontwikkeling Arsenal door gaat maken, ze kunnen zomaar 3x de PL winnen en ver geraken in de CL waardoor het grote aanzien nog groter word, en dan is zo'n speler wel haalbaar, voetbal verandert continu dus ook de statussen van de clubs.

10 december 2014 om 22:45

Ik hoop ook dat hij een icoon wordt bij Juve, al zie ik hem eigenlijk wel naar Real of City gaan.
Ja, Arsenal heeft het geld, nu afwachten als de club echt door groeit/terugkeert naar de top.

13 december 2014 om 01:26

Volgens mij komt dit omdat deze jongens zich nog het Arsenal van 2004 kunnen herinneren. Er zijn volgens mij wel meerdere spelers die tussen 1990 en 1994 zijn geboren en daarom voor arsenal zijn

10 december 2014 om 20:19

Nigel de Jong lijkt me een geschikte speler. Kent de PL al, werd er kampioen mee met City. Is een echte breker en een wat mindere voetballer, daar hebben jullie er al genoeg van namelijk.

Liever Ander iturraspe of luiz gustavo

Sneijder is een ideale speler voor arsenal lkker agressief

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren