Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zegt Ancelotti dat-ie geen interesse in Pogba heeft? Leugen om bestwil’

Laatste update:

Giuseppe Marotta heeft verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Carlo Ancelotti over Paul Pogba. De oefenmeester van Real Madrid probeerde ook maandag de zogenaamde interesse in de middenvelder van Juventus af te zwakken. “Pogba heeft voldoende kwaliteiten om overal ter wereld te spelen, maar niet voor Real Madrid. Waarom niet? Omdat wij op dit moment geen interesse in hem hebben”, benadrukte de Italiaanse trainer.

/

Marotta claimde maandagavond dat Ancelotti niet de waarheid heeft gesproken, maar hij neemt het zijn landgenoot niet kwalijk. “Ancelotti heeft mij wat vragen over Pogba gesteld. Zegt-ie dat hij geen interesse heeft? Nou, dat is een leugen om bestwil. Ik weet zeker dat hij zijn redenen heeft om te zeggen dat het niet waar is.” Pogba, 21 jaar, is de laatste seizoenen uitgegroeid tot een van de beste spelers in Europa op zijn positie en tekende recent een nieuw contract tot 30 juni 2019.

Marotta zei maandagmiddag dat de salarissen die buiten Turijn betaald worden hoger liggen dan bij Juventus en dat dat wel eens van doorslaggevend belang kan zijn voor Pogba, over enkele jaren. “We zullen er altijd alles aan doen om Paul te behouden voor Juventus. Er kan te zijner tijd echter een obstakel ontstaan, als hem salarissen worden geboden die niet te vergelijken zijn met wat er in deze competitie wordt betaald.”

Denk jij dat Paul Pogba op een dag Juventus voor Real Madrid gaat inruilen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Staat volgens mij wel vast dat deze jongen ooit in het shirt van real Madrid te bewonderen is. Misschien niet meteen vanuit Juventus, maar via een tussenstap zoals bijvoorbeeld psg. Maar op een dag zal dit grote talent toch wel bij real spelen, zou je toch zeggen.

20 januari 2015 om 00:51

Hij heeft ook echt iets qua uitstraling dat bij real madrid past. Ik weet niet wat, misschien is het dat kleine beetje arrogantie? Zoals Ronaldo. Ik weet niet wat het is maar ik houd ervan.

20 januari 2015 om 00:57

Gelijk ruilen met james rodriguez

20 januari 2015 om 02:02

Ruilen met James? Hah, echt niet. Vooral de laatste weken een van de meest beslissende spelers. Daarbij heeft hij in zijn korte tijd enkele doelpunt van het jaar kanshebbers gemaakt.

Khedira en waarschijnlijk Illaramendi zullen vertrekken. Als Casemiro bij de selectie aansluit heeft Real nog een CM nodig en daar past Pogba perfect in.

Nu Modric geblesseerd is, is het gat op het middenveld niet op te vangen.

20 januari 2015 om 01:56

Een tussenstap naar PSG? PSG is niks beter dan Juventus, dat is sowieso geen stap vooruit. Alleen teams als Chelsea, Real Madrid, Bayern Munchen maken kans op hem en ik denk Manchester United ook.

20 januari 2015 om 02:26

PSG niet beter dan Juve? Zet nou eens die bril af jonge.. Competities bijna gelijk en waarbij de Italiaanse competitie blijft afglijden. Bij PSG valt meer te verdienen, doen het beter in de CL en bovendien is Pogba Frans dus dat zou ook nog eens doorslaggevend kunnen worden.

20 januari 2015 om 03:03

Klopt in principe wat je zegt, maar je vergeet dat psg veel meer financiele mogelijkheden hebben dan juve dus in 1 a 2 jaar zien de verhoudingen er misschien weer anders uit, ook kan hij natuurlijk veel meer verdienen in parijs en hij is geboren en getogen in een plaatsje vlak bij parijs

20 januari 2015 om 04:34

@marranier,
Terwijl je gelijk heb dat er bij PSG veel meer te verdienen valt is het niet zo dat dat betekend dat die club boven juventus staat. man U bijv. is ook een club die finacieel veel meer kan dan een juventus, maar op moment zit er wel een groot verschil tussen hun klasse. Net zoals ik PSG nog vaak betrap op fouten die een ingespeeld team -dat opgebouwd is over een langere tijd dan sinds het geld begint te stromen- niet zou maken...
Je mag vinden wat je wil, maar Juventus past min of meer in de tussen stop van 'top' naar 'absolute top'.

22 januari 2015 om 22:12

De italiaanse competitie blijft afglijden? We zijn juist weer terug aan het komen. Heel veel teams krijgen nieuwe stadions etc. Franse clubs zullen nooit van hun leven groter worden dan italiaanse clubs. Marseille of Lyon en ook Monaco worden jaren lang sowieso geen top. En PSG is zeker geen top, De enige speler die bij Juve een versterking zou zijn is Lucas. Voor de rest is Juve gewoon beter dan Psg. Buiten het geld is er niks wat hem warm zou moeten maken voor PSG hoor.

20 januari 2015 om 10:05

@ Detoekomstajax,

Inderdaad, ik denk ook dat het vast staat dat Paul Pogba ooit het tenue van Real Madrid zal dragen, maar een tussenstap naar Paris Saint Germain heeft hij in mijn ogen sowieso niet nodig.

Paul Pogba is nu al goed genoeg voor een club als Real Madrid en zal zich in de aankomende jaren nog veel beter en veel meer ontwikkelen naar een topspeler (voor zover hij dat nog niet is), dus dan zal hij sowieso een directe stap van Juventus naar Real Madrid kunnen maken.

Op dit moment is Pogba eigenlijk niet echt nodig bij Real Madrid Sami Khedira, Toni Kroos, Luka Modrić en Asier Illarramendi voor zijn positie hebben rondlopen. Casemiro is ook nog verhuurd aan FC Porto en hij doet het daar prima, dus als Khedira vertrekt, dan kan het opgevangen worden met Casemiro.

Maar het zal mij niks verbazen als Pogba over een jaar of drie naar Real Madrid zal vertrekken. Hij lijkt mij ook echt een typische Real Madrid aankoop.

Ikzelf vind Pogba ook echt gewoon een geweldige speler. Hij is creatief, sterk, snel, scoort regelmatig, kan goed koppen, is aanvallend erg goed en verdedigend doet hij ook prima mee.

Een van de kandidaten om de Gouden Bal te winnen over 'n paar jaar.

Als pogba naar real gaat is het gewoon niet meer leuk. Krijg je straks 1 grote monopolie

Vind Pogba beter in de Engelse competitie passen dan in de Spaanse. M.i. past Pogba prima bij clubs als Man Utd, Man City, Liverpool, Arsenal of Chelsea, maar niet zo goed bij Real Madrid of Barcelona.

Lloris ?!?
Debuchy
Koscielny
Mertesacker
Monreal
Ozil
Pogba ?!?
Wilshere
Cazorla
Alexis
Depay ?!?

Pogba gaat niet naar madrid. Hij gaat naar city want daar komt hij tot zijn recht als opvolger van toure. Madrid wil passers op zijn positie.

Laat pogba bij Juventus, als hij naar real gaat is het niet meer leuk, alle wedstrijden zijn dan voorspelbaar zoals nu

Ik denk dat Real aan de LFP moet gaan vragen of ze met een 14 mans opstelling mogen gaan spelen. Hoe graag ik ook wil dat pogba en al die andere spelers waar Real in verband mee wordt gebracht, ooit in het shirt van Real te bewonderen zijn, er is simpelweg gewoon geen plek voor ze.

De laatste jaren zie ik topspelers die de een van de beste spelers kunnen en zijn geworden, komen en gaan bij Real Madrid. Ik wil niet provoceren ofzo, maar waarom gaat Real toch zo slecht om met haar spelers ?

20 januari 2015 om 11:14

Ze gaan heel slecht om met hun spelers

Ibra
Eto'o
Ronaldinho
Figo
Deco

Slecht club die Real.....

21 januari 2015 om 21:49

Ibra kon niet goed omgaan met Guardiola omdat Ibra zijn plaats moest opgeven(spits) voor Messi. Ronaldinho begon veel uit te gaan, drinken etc. Figo is een verrader! Met Eto'o heb je gelijk en Deco ook... Maar waarom probeer je weer te provoceren. Het is een vraag dat ik stelde en die heb jij niet beantwoordt....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren