Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze zijn allemaal net Messi en ze hebben allemaal een tattoo van West Ham’

Laatste update:

Slaven Bilic kijkt nu al uit naar het einde van de winterse transfermarkt. De manager van West Ham United wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met verhalen die de ronde doen. Zo zou onder meer Marcus Rashford, die deze voetbaljaargang minder speeltijd bij Manchester United krijgt dan vorig seizoen, een serieuze optie in Oost-Londen zijn.

/

"No way", zo benadrukt Bilic echter. "Rashford is heel erg waardevol voor Manchester United. Die gaan we echt niet krijgen. Manchester United moet nog veel wedstrijden spelen, ze spelen in vier competities. Hij komt ook aan spelen toe. Dat is echt geen optie." Rashford is echter niet de enige voetballer die aan the Hammers wordt gelinkt. Ook Patrice Evra en Jermain Defoe, van respectievelijk Juventus en Sunderland, zouden in beeld zijn bij de Londenaren.

"Ik denk dat er niet één club in Europa is waar zo veel spelers aan worden gelinkt", zo verzucht Bilic. "Elke beschikbare voetballer wordt met West Ham in verband gebracht. Het is weer de tijd van het jaar. Zaakwaarnemers die bellen... We worden gebombardeerd met allerlei voetballers. Als je met zaakwaarnemers over hun voetballers spreekt, zijn ze allemaal net Lionel Messi. Ze zijn ook erg goedkoop, ze willen dolgraag voor ons uitkomen en ze hebben allemaal een tattoo van West Ham. Niet sinds kort, maar al sinds hun schooljaren. En nog meer van dat soort onzin. Het is de tijd van het jaar."

Denk jij dat West Ham United dit seizoen bij de eerste tien eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, mooie uitspraken van deze man! Geeft precies aan hoe het werkt in "het wereldje"..

"ik denk dat er niet éã©n club in Europa is waar zo veel spelers aan worden gelinkt"

Dan moet hij eens wat meer berichten over Ajax lezen op voetbalzone.nl. Praktisch elke speler wordt hier wel aan Ajax gelinkt.

30 december 2016 om 09:05

Dat komt omdat dit een nederlandse site is en Ajax een nederlandse club. Als je de Engelse media wat meer bekijkt zie je dat hij nog best wel een punt heeft.

30 december 2016 om 09:41

Dat snap ik ook wel, het was gewoon een flauwe grap :{

Haha mooi gezegd van deze meneer

Bilic is me er een. Nuchtere man, die altijd wel goed met zijn spelers om gaat. Zegt over het algemeen dingen, waar je ook iets aan hebt.
Vind het nog steeds jammer dat hij niet met de druk om kon gaan tijdens de belangrijke wedstrijden van Besiktas, want vind hem nog altijd beter dan onze Senol Gunes.

Haha, mooie vent , die Bilic.

Maar hij slaat de spijker op zijn kop. Nu denk ik niet alleen bij Whu, maar ook bij veel andere clubs....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren