Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze zeiden dat hij tijd nodig had, maar Bale doet het absoluut fantastisch’

Laatste update:

Er was wat hoongelach over de transfersom die Real Madrid afgelopen zomer aan Tottenham Hotspur betaalde voor Gareth Bale, toen de vleugelspeler uit Wales in zijn eerste weken nog niet liet zien wat hij in huis heeft. Volgens landgenoot Ian Rush heeft Bale zich inmiddels echter ruimschoots bewezen.

/

Nadat de linkspoot hersteld was van enkele lichte blessures toonde hij aan waarom de Koninklijke een recordbedrag voor hem wilde betalen en tot dusverre was Bale in dienst van de Madrilenen goed voor twintig doelpunten, waarvan de winnende treffer in de finale van de Copa del Rey tegen Barcelona vorige week vooralsnog de belangrijkste was.

Rush heeft altijd vertrouwen gehad in de razendsnelle Welsh international. “Hij was niet helemaal fit toen hij bij Real kwam, en mensen zeiden dat hij tijd nodig zou hebben om zich aan te passen. Maar hij doet het absoluut fantastisch en hij heeft nu ook in Spanje volop zelfvertrouwen”, vertelt de oud-spits van Liverpool aan BT Sport. “Velen twijfelden in het begin aan hem, maar toen was hij niet fit. Nu is hij uitstekend op dreef”, heeft Rush geconstateerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 april 2014 om 11:37

Bale heeft zich gemakkelijk weten aan te passen. Het is moeilijk presteren onder de druk die op hem gezet wordt. Desalniettemin presteert hij naar behoren. Ik zie hem volgend jaar zeker nog belangrijker worden voor Real.

Echt jammer dat zijn prijs kaartje zo extreem hoog was, bij 60 miljoen wat nog steeds hoog is zouden mensen meer positief zijn

Hij doet het geweldig alleen weet ik zeker dat die nog veel beter kan Real gaat veel plezier krijgen aan deze jonge winger . Het is zijn 1ste jaar doet het gewoon goed en ben er van overtuigd dat bale met de wedstrijd beter wordt . Als bale de cl beslist is die 91 miljoen terug betaalt en ik heb zo´n gevoel dat het dit jaar gaat lukken

Hala madrid

22 april 2014 om 11:06

Ik denk dat Bayern nog een stapje te hoog is voor Real. Is er eigenlijk bekent wanneer Ronaldo weer kan spelen?

22 april 2014 om 11:15

Ronaldo gaat meespelen, ik denk niet dat hij gaat starten maar 2de helft kom hij er zeker in

22 april 2014 om 11:33

Als hij wedstrijd fit is, (wat inmiddels officieel bevestigd is) gaat hij 100% zeker starten.

22 april 2014 om 12:43

Bayern een stapje te hoog, kom op man.. Zo goed zijn ze ook niet bezig ze, ze hebben de titel al maar wat stelt de bundesliga voor? Niks meer! En het gaat een spannende wedstrijd worden, dus voor je iets zegt denk effe na

22 april 2014 om 20:11

@mrgoodfellah Als je Dortmund thuis zag tegen Real dan had Real Madrid mazzel dat het maar bij 2-0 gebleven is. En de Bundesliga is gewoon de nummer 2 competitie in mijn ogen.

edit: En een van de mooiste zonder olie dollars

Ik had zelf niet verwacht dat bale zo goed zou doen.
Ik kijk niet naar zijn prijskaartje kan hij niks aan doen, maar hij doet het tot nu toe uitstekend.
Als die nog cl tegen bayern belangrijk kan zijn , heeft die zich meteen uit betaald haha !
Hij is pas 24 dus zullen zeker nog lang van hem genieten .

In het begin had die last van een blessure, het aanpassen in real systeem duurde ook aantal weken.

Bale had zelfs de complete voorbereidi gemist voor real. En de eerste drie/vier competitiewedstrijdwn waren al gespeeld. Alleen maar meer complimenten voor bale.

Hij doet het inderdaad een stuk beter dan ik verwacht had, Ancelotti heeft hem toch mooi ingepast in het team.

22 april 2014 om 14:43

Naja ingepast, Bale heeft zichzelf ingepast.

Bale is weer op tottenham niveau. Kan alleen nog maar beter worden met de spelers naast hem bij real madrid. Geweldig om te zien. Hoop dat Ronaldo en Bale allebei dit niveau nog een aantal jaar kunnen vasthouden. Is genieten.

Tja, Bale prachtige speler hoor, maar hoort gewoon niet bij Real Madrid.

Moet verplicht op de rechterkant creatief spel spelen. Terwijl het gewoon een beest is die een wedstrijd lang de linkerflank bestormd. Past in dat kader veel beter in de PL. Natuurlijk had Manu hem moeten kopen als vervanger voor Giggs. Zonde.

22 april 2014 om 11:50

Je weet dat hij maar al 3 jaar niet meer op links heeft gespeeld he.. (behalve af en toe 1 wedstrijd per seizoen, dat je mij daar weer niet op gaat aanrekenen)
Vorig jaar en het jaar daarvoor was hij uitgeroepen tot de beste speler van de Bpl.. de eerste jaar dat hij die prijs kreeg speelde hij rechtsvoor en het jaar daarop speelde hij centraal achter de spits.. dat mensen zoals jij nog kunnen doorgaan door te beweren dat hij het best is op links blijft mij verbazen.. doe is wat onderzoek voor je praat alsof je alles weet,,

22 april 2014 om 11:59

3 jaar niet meer links? Dat is niet juist volgens mij. Maar goed als jij kunt bewijzen dat hetgeen jij stelt juist is, heb je me.

Frappant is wel dat de laatste wereldgoal van Bale het gevolg was van een bestorming van de linkerflank. Dus waar jouw verbazing vandaan komt is mij vooralsnog een raadsel.

22 april 2014 om 12:19

Toen hij bij Tottenham speelde, maakt hij enorm veel doelpunten binnendraaiend vanop de rechterflank.

22 april 2014 om 12:28

Zoals ik al zei, af en toe (1x i de zoveel maanden speelt hij op links) net als dat ook ancelotti hem af en toe op links laat spelen.. die jongen is gewoon enorm polyvalent en kan op een heleboel posities spelen,, je kan niet zomaarc zeggen dat hij op de ene positie beter speelt dan het ander..

23 april 2014 om 00:26

Drie jaar niet meer op links?

Gek. Vorig jaar speelde hij nog op links.

23 april 2014 om 00:44

vorig jaar speelde hij rechts.. gutihaz alsjeblieft je kan t heel gemakkelijk opzoeken.. waarom zo moeilijk doen en toch tegen mij ingaan??

edit: foutje centraal moest rechts zijn..

Bale doet het beter dan verwacht bij Madrid. Ik twijfelde of hij echt een instinct heeft van een aanvaller en daarmee doelpunten kan maken. Hij heeft er 20 ingeschoten dus dat zit wel goed. Alhoewel, in Spanje kan iedere aanvaller die nog net niet gehandicapt is er 20 in schieten.

22 april 2014 om 11:39

Makkelijk he, meepraten met de menigte..

Ga eens statistieken na voordat je zomaar wat roept.. En ik ga het niet voorschotelen voor je maar het heeft iets te maken met het aantal goals..

On: Bale doet het ook gewoon prima, men moet zich niet zo blind staren op zijn transfersom. Dat is niet aan de orde, als iemand in zijn eerste seizoen, inclusief blessures, zulke statistieken kan overleggen mag je wel meer waardering uiten.

22 april 2014 om 11:43

Hoezo meepraten met de menigte?

In Spanje zijn er gewoon heel veel spitsen net onder de absolute top die heel erg veel scoren. Daarom is het ook geen verrassing dat dit Bale ook lukt.
De grootste hype uit Spanje is Falcao, maar ook Diego Costa is niet zo'n geweldenaar als men beweerd.

22 april 2014 om 11:53

Toch frapant dat er in de BPL meer gescoord is dit seizoen dan in La Liga vind je niet?

Goals in Bpl: 958
Goals La Liga: 942

Toegegeven, er zijn wat inhaalwedstrijden nog dus het aantal kan bij La Liga stijgen.
Maar feit blijft wel dat ze elkaar niet echt ontlopen qua goals/tegengoals..

Dus omdat Falcao in Frankrijk minder scoort betekent gelijk dat de Franse competitie beter is dan de Spaanse?
Dat zijn jouw constateringen?

22 april 2014 om 11:54

Falcao een hype?!?!??!?!?! Gast weet je wel waar je over praat?? Falcao is op dit moment misschien wel een van de beste spitsen van de wereld.. dat jij niks van hem hoort door zijn blessure kan hij weinig doen, maar nog steeds beslist hij bijna elke wedstrijd.. heb jij wel ooit naar de primiera division gekeken?? Want volgens jou tekst heb je er gewoon 0.0000 verstand van..

Een vleugelspeler die er 20 inschiet is sowieso al extreem rendabel, als je daarbij optelt dat het Bale's eerste seizoen is bij een nieuwe club, nieuwe competitie, nieuwe rol en nieuw systeem dan kan je slechts concluderen dat hij het fantastisch doet. Tel daarbij op dat hij al van doorslaggevend belang was bij het winnen van de Copa del Rey en dat prijskaartje van 100m lijkt zo gek nog niet.

22 april 2014 om 18:02

Teveel intikkers tegen kleine ploegen...

Voor mij is hij pas fantastisch als hij onze 10e binnen haalt.

On:

Hij is heel goed op dreef maar heb toch het idee dat hij er niet alles uit haalt. Je kan aan hem zien dat hij te graag de beste wilt zijn ten kosten van andere daarom ben ik ook zo gek op benz! Die doet alles in team belang en speelt vaker af waar je zou zeggen ga voor je eigen succes!

Zodra bale weer een paar wedstrijden niet scoort neemt de kritiek weer op hem toe geloof me. het maakt dan niet uit of die goed speelt.

22 april 2014 om 13:05

Dat is toch normaal voor een speler van zijn kaliber.
Zijn kracht is dat hij niks van die kritieken aantrekt en zijn ding blijft doen.
Maar....hij heeft wel een stukje krediet opgebouwd.

Bale begint zijn transfersom wel waar te maken. Vergeleken met onze Braziliaanse duikelaar van Barca.

22 april 2014 om 18:03

Neymar heeft het gewoon goed gedaan dit seizoen...zn blessures en zn leven hebben het niet makkelijk gemaakt voor hem en zeker al het gedoe rond zijn transfer... 15 goals en 17 assists is redelijk tot goed voor een buitenspeler die net is gekomen

Ik ben een fan van Cristiano ronaldo maar Bale is fantastisch.
Hij weet wat hij doet en heeft volgens mij nu al meer asisten dan luca modric.
Real heeft geluk omdat Ronaldo geblesseert was is bale zijn opvolger.
Hala Madrid

Blijkt toch een prachtige speler te zijn. Alhoewel hij dat prijskaartje niet waard was. Geen enkele voetballer trouwens, maar dat terzijde. Zo veel snelheid, zo veel kracht en een keiharde schot. Hij is gewoon de ultieme voorbeeld van een hedendaagse topper!
Heb medelijden voor de vele clubs die tegenover CR7 en GB11 zullen staan! Real wordt alvast een rooskleurige toekomst voorspeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren