Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze moeten hem een godsvermogen betalen om hem bij Ajax te laten blijven’

Laatste update:

Hakim Ziyech was dinsdagavond een van de uitblinkers aan de zijde van Ajax. De Amsterdammers openden de groepsfase van de Champions League met een 3-0 overwinning op Lille OSC. Hakim Ziyech toont zich na afloop bij Veronica content met de comfortabele zege, maar heeft wel een kritisch puntje.

“We hebben ons ding gedaan, maar soms draafden we te ver door. Uiteindelijk hebben we de volle winst weten te pakken. Dit is het podium waar je het liefst op speelt. Dan mag je het laten zien. Op gegeven moment gingen ze schoppen en dan kan je blessures oplopen. Wij gingen daarin ook iets te ver, als een circus. Dat moet eruit”, stelt Ziyech, die een kwartier voor tijd werd gewisseld. “Ik had vooraf wat last van mijn hamstring, dan moet je ook geen risico nemen.”

Erik ten Hag erkent: 'Soms was het iets te veel circus'

Voor Ajax begint nu de voorbereiding op de topper tegen PSV, die komende zondag in Eindhoven op het programma staat. “Zulke toppers zijn wedstrijden op zich. We moeten die wedstrijd benaderen zoals we ieder Champions League-duel benaderen, dan moet het goed komen”, zegt de Marokkaans international, die in de studio van Veronica op lovende woorden van Johan Derksen en Wim Kieft kan rekenen.

“Ze moeten hem een godsvermogen betalen om hem hier te laten blijven. Die jongen laat steeds merken dat hij gelukkig is bij Ajax, koester dat en beloon hem. Dat vind ik echt de belangrijkste speler van Ajax”, aldus Derksen. Kieft denkt dat Ziyech momenteel al klaar is voor een volgende stap. “Ik vind dat hij niet veel hoeft te veranderen. Hij is exact hetzelfde type als Memphis Depay, dat zijn spelers die altijd ontzettend veel dreiging en risico in het spel hebben. Ze zullen veel fouten blijven maken, omdat ze in elke actie bepalend willen zijn en dat kan niet altijd. Als je een elftal hebt dat in balans is, dan mag je die fouten maken. Zonder dat het afgestraft wordt, dat calculeer je in. Omdat hij het verschil kan maken, is hij een unieke speler.”

“Bij een topclub heb je de grote vedettes lopen en hij rendeert het best in een vrije rol. Je kan er niet drie of vier met een vrije rol hebben. Ik weet niet of ze er bij Bayern München of Manchester City genoegen mee nemen als hij zo'n chique rol krijgt”, gaat Derksen verder. “Dat is best een probleem, bij Ajax is hij mister big star. Als hij een stapje hoger zet, zitten er nog een aantal spelers boven hem. Hij wacht op zijn favoriete club en die kan ook niet komen. Dat is voor hem geen probleem, omdat hij gelukkig is bij Ajax. Laten we hopen dat die club niet komt.”

Vond jij Hakim Ziyech de beste man van het veld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Derksen moet lekker op maandag en vrijdag dingen roepen daar is hij echt fantastisch in. Maar een wedstrijd analyseren kan hij niet. Over Zijech geef ik hem wel gelijk, maar neem aan dat Zijech die zak geld al lang krijgt.

17 september 2019 om 23:58

Goh, usual suspect Ziyech wederom de belangrijkste speler bij Ajax... wie had dat verwacht?!? Mensen denken vaak dat als een sterspeler geen transfer maakt dat hij automatisch "slecht" is. Zoals een Real Madrid speler het ooit perfect zei: "maakt niet uit hoe goed je bent, zolang een topteam geen gaatje heeft in hun elftal zullen ze je nooit kopen" Besef dat geen enkele topclub in Europa dit seizoen op zoek was naar een right winger (waar Ziyech speelt), ja alleen Bayern München, die ook contact had met het Ziyech kamp, maar waar de 2 Kroaten die aan de touwtjes trokken, (enigszins begrijpelijk) kozen ze voor hun Kroatische landgenoot Perecic ipv Ziyech.

18 september 2019 om 06:58

Vorig seizoen waren ze daar ook niet naar op zoek. We zullen het zien of de topclubs volgend seizoen wel een gaatje in de selectie hebben.

18 september 2019 om 07:57

Derksen valt op zich wel mee, het enige waar hij zich steeds weer belachelijk mee maakt is het vaak vasthouden aan een mening die achteraf weleens fout was.Promes en Alvarez waren niets maar scoorden beiden. Martinez was ook niets maar speelde gisteren een bere wedstrijd. Maar je zult, zoals gisteren weer bleek, hem nooit betrappen op een rectificatie of het toegeven dat Martinez en Alvarez gisteren een aardige wedstrijd speelden.

18 september 2019 om 13:30

Inderdaad Ziyech krijgt die grote zak geld allang, verleden jaar hebben ze na het aantrekken van Tadic zijn salaris opgetrokken omdat Ajax vind dat de beste speler ook het beste betaald moet krijgen. Daarom wilde Ziyech ook niet naar Sevilla, hij ging daar niet beter verdienen.wel goed dat Derkssen achteraf erkent dat Overmars en van de Sar destijds goed gehandeld hebben. Waarvan acte.

4 a 5 miljoen zoals nu, is toch al een godsvermogen? Of wilt Johan een Messi salaris zien?

Hij bedoelt te zeggen dat Overmars het geweldig heeft gedaan door Ziyech een topsalaris te geven.

Hoeveel moet ie krijgen dan? Verdient al 4 miljoen per jaar en dan kan je moeilijk een slecht salaris noemen😂😂, johan moet echt niet meer uitgenodigd worden om een wedstrijd te analyseren, die oude zeiksnor praat enorm veel onzin..

Weet je wie Ajax ook goed mag/ moet betalen? Tagliafico, wat een gigant. Als je het mij vraagt de beste lb ter wereld op het moment.

18 september 2019 om 00:13

Nou ja.... als Ajax fan zijnde... ene Marcelo van Real Madrid, of misschien nog beter/scherper: ene Robertson van Liverpool...?!? 😬🤭🤫. Gewoon ff objectief blijven hé...

18 september 2019 om 00:52

Robinson? Robertson bedoel je. En Marcelo steekt nou niet bepaald in grootste vorm. Verder wel met je eens hoor.

18 september 2019 om 19:10

Hmm.. sorry maar Marcelo is vergane glorie. Al noem je namen als Robertson en Alba, dan geef ik je wel gelijk

18 september 2019 om 07:22

Eens met @Damian, en dan heb je nog Alba,Trippier,Walker die nog van een stuk hoger niveau zijn dan Tagliafico

18 september 2019 om 08:17

Trippier en Walker zijn geen linksbacks maar rechtsbacks. En daarnaast is Trippier helemaal niet zo goed. Alba vind ik trouwens ook niet geweldig. Robertson is wel een fantastische linksback. Tagliafico ook, maar vind het lastig om hem te vergelijken omdat hij nog in Nederland speelt.

18 september 2019 om 08:51

Hahah trippier heb je die de laatste maanden zien voetballen

18 september 2019 om 13:32

Ook Taliafico heeft afgelopen zomer een salrisverhoging gehad. Derkssen opmerking is echt mosterd na de maaltijd, Ajax heeft alle CL toppers allang een sterk verbeterd contract gegeven.

Met alle respect, Ziyech is een geweldige speler voor Ajax, maar het is toch geen absolute top? Af en toe houd je je hart vast als hij weer eens balverlies lijdt. Gisteren kwam hier ook weer een grote kans voor Lille uit. Dát moet er echt uit. Er wordt mijns inziens vaak nogal overdreven hoe goed hij wel niet is. Veel mensen verbloemen zijn hoge balverlies door een paar goede acties.

Meneer verdient toch al een godsvermogen?? Daarnaast heb ik ook gisteren, naast een aantal hele prima momenten, ontzettende domme passes en veel balverlies gezien. Of iedereen blijft in euforie hangen, of ik zie spoken, maar meneer heeft ook echt veel dingen niet goed genoeg gedaan. 3-0 is natuurlijk meer dan prima, zeker verdiend, maar ook ietwat geflatteerd. Je had zomaar een pingel tegen kunnen krijgen na 5 minuten en die 100% kans had Hendrikx nog gemaakt..

18 september 2019 om 13:32

Dit is Derkssen's manier om te zeggen dat Overmars en van de Sar het verleden jaar zomer uitstekend gedaan hebben door Ziyech salaris zwaar op te trekken tot vele miljoenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren