Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze loven zijn progressie, maar halen Aké terug om op de tribune te zitten'

Laatste update:

Sinds de winter presteert Bournemouth wisselvallig. De club kijkt terug op een frustrerende transferperiode in januari, waarin het onder meer Nathan Aké teruggeroepen zag worden door Chelsea. Voorzitter Jeff Mostyn is daar niet over te spreken, zo vertelt hij tegen de BBC.

/

“Het vertrek van Nathan Aké was een bittere pil. Vooral omdat de manager van Chelsea eerst zijn lof uitspreekt voor de vooruitgang die Aké heeft geboekt en hem vervolgens terughaalt om bij Chelsea vooral op de tribune te zitten”, zegt Mostyn. Bournemouth slaagde er in de winter niet in om een grote naam binnen te halen. “Het was een frustrerende maand. We hebben wel dingen geprobeerd, maar kregen het niet rond. Sommige clubs gaan dan over tot paniekaankopen, dat hebben wij niet gedaan.”

Ondanks de slechte resultaten, hoeft manager Eddie Howe niet te vrezen voor zijn baan. “Eddie is onze manager en zal dat voorlopig blijven”, zegt de voorzitter van the Cherries. “We maken ons altijd zorgen als de prestaties tegenvallen. Maar ik ben ervan overtuigd dat de ploeg de boel weer op de rit zal krijgen.”

Denk jij dat Chelsea Nathan Aké beter nog niet terug had kunnen halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 februari 2017 om 15:20

Beetje voorbarig omdat nu al te zeggen, er zijn pas 4 matches geweest sinds zijn terugkeer en 1 hiervan heeft hij basis gestaan. En 2 van deze matches waren tegen Liverpool & Arsenal. Zou jij een opkomend talent opstellen tegen een van deze 2 ploegen? Geef het tijd, Conte zal echt wel iets in hem zien.

9 februari 2017 om 16:52

Opkomend talent? Je doet net alsof het een broekie van 17 is. Hij wordt over enkele dagen 22 en is daarmee maar enkele maanden jonger dan bijvoorbeeld Zouma en Chalobah.
Ik denk ook niet dat veel mensen gelijk een basisplaats hadden verwacht, maar wel dat hij op zijn minst bij de selectie zit. Dat Chelsea hem terughaalt vond ik niet gek, gezien zijn progressie en het feit dat Chelsea verder geen linksbenig Cv's heeft. Maar dan moet je hem wel bij de selectie halen...

9 februari 2017 om 21:18

Hij is zeker al heel goed maar voor het niveau wat Chelsea nodig had de afgelopen weken is hij geen zekerheid. Ik snap niet hoe iedereen nu al kan zeuren over Conte terwijl er net een paar matches zijn geweest? Waarvan er 2 zijn die waarschijnlijk voor een grote deel de titelstrijd hebben beslist. De kans is erg groot dat de komende 7 matches Ake redelijk wat speeltijd zal krijgen. Chelsea heeft dan ook een makkelijker programma nu. Mensen moeten niet te voorbarig zijn, oordeel pas als we een paar maanden verder zijn.

9 februari 2017 om 15:21

Ik kan er nog inkomen dat hij weer even moet wennen als hij weer bij Chelsea is, maar hij zit nog niet eens op de bank en dat is geen goed teken. Vooralsnog ziet het er naar uit dat het een kansloze beslissing van Chelsea is geweest.

Als ze nou bijvoorbeeld ook nog Europees zouden hebben gespeeld, kan je nog beargumenteren dat er een heel druk schema aan zit te komen en hij dus zijn tijd wel gaat pakken. Ze zitten echter verder alleen nog in de FA cup, dus vanuit dat oogpunt is er gewoon geen druk. Ontzettend jammer dat die jongen nu niet wekelijks in de PL kan spelen.

9 februari 2017 om 15:23

Ake begint zich goed te ontwikkelen in de Premier League, maar hij is nog echt niet op het niveau van bijvoorbeeld Cahill. Ik vond de beslissing van Conte ook apart om hem terug te halen, want zo dringend is hij niet nodig, maar om te zeggen hij moet spelen vind ik onterecht. Hij is echt niet beter dan Luiz, Cahill of Azpilicueta en ook Zouma is en betere verdediger. Als back is hij ook niet goed genoeg om Alonso of Moses eruit te spelen.

9 februari 2017 om 18:16

Ik denk dat ze hem terug hebben gehaald om te kunnen verkopen. Nu om een of andere reden de transfer niet door is gegaan is Ake naar de tribune verbannen

9 februari 2017 om 21:06

Nu doe je net of Cahill een prutser is maar is gewoon international voor zijn land.

Antonio Conte leg eens uit waar slaat dit in hemelsnaam op om Akã£â© terug te halen? Je leent die jongen succesvol uit aan een Premier League-club waar hij een basisplaats heeft en zich verder kan ontwikkelen en dan haal je hem terug om hem in de tribune te zetten.

Als je weet dat Terry al niet aan speeltijd kwam en Zouma teruggekomen is uit zijn blessure waarom haal je er dan nã£â³g een centrumverdediger bij? Eerst moeten die twee aan speelkansen komen..

Snap best dat het geil leek om zo'n multifunctionele speler het goed deed bij een andere club voor jezelf te houden maar je hebt er niets aan want je hebt genoeg andere opties.

Conte heeft geen moer om jonge spelers op de bank te laten zoals Batshuayi en Loftus-Cheek. Chalobah en RLC zijn al blij dat ze soms vijf minuten mogen invallen op een veel te hoge positie.. Die jongens moeten echt aan hun carriã¨re beginnen denken. Net als Musonda, wat moet die in Chelsea B?? Is de maximumlimiet van spelers verhuren (162) bereikt ofzo??

9 februari 2017 om 17:39

Haha volgens mij is Chelsea elk jaar al de club die de meeste spelers verhuurt. Volgens mij iets van elk jaar 40 man (!). Ik wist niet dat het maximum 162 was, leuk feitje.

Ik ben het overigens helemaal met je eens met dat het complete waanzin is dat Ake is teruggehaald. Die jongen moet spelen...

Tja, dat is het risico als je bij een top-club tekent. Je verdient misschien wel lekker, maar zij blijven jouw baas, ondanks dat je uitverhuurd wordt. Waarschijnlijk is hij teruggehaald als back-up. Zonde, maar ja hun goed recht.

9 februari 2017 om 16:06

Hun goed recht en logisch bij een topclub. Maar heel tegenstrijdig als je bedenkt dat hij nu niet lan ontwikkelen en ze van te voren wisten dat hij op de tribune werd gezet. Conte is zelf bang geweest spelers te verliezen

Mocht Chelsea het huidige systeem nog jaren verder willen gebruiken dan hebben we met Christensen, Zouma en Ake in de verdediging zeker om wat naar uit te kijken in de nabije toekomst.

Ben ik het compleet mee eens, wat mij betreft heeft Conte zijn geloofwaardig mbt zijn uitspraken over spelers wel verloren. Als ik me niet vergis zat ie laatst Musonda ook helemaal de hemel in te prijzen, terwijl die niet eens aan de bak komt bij Real Betis. Zeg dan gewoon niks.

Ik vraag me weleens af wat hier contractueel over afgesproken wordt. Beide partijen moeten iets opschieten met zo'n verhuurperiode, en voor de hurende club is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. En dat je dus niet zomaar die speler weer kwijt bent. Het lijkt er nu op dat Chelsea een beetje lichtvaardig hiermee om gaat, en dat is wel erg zonde voor Ake en Bournemouth.

Snapte de blijdschap ook niet bij Ake dat het werd teruggehaald. Het is een goedlopend elftal met Terry en Zouma als concurrenten die op de bank zitten. Daar ga je jezelf midden in het seizoen zonder Europees programma echt niet tussen spelen. Een half jaar tussen tribune en bank schipperen en hier en daar wat minikruimels mogen meespelen. Dan had ie meer aan Bournemouth gehad en in het nieuwe seizoen speelt Chelsea met CL weer genoeg wedstrijden om wel aan een flink aantal speelminuten te komen.

9 februari 2017 om 18:26

Alleen gaat hij die 10 wedstrijden niet eens halen, dus een medaille gaat ie al niet krijgen van de FA. Voor de rest heeft ie al zo'n titel op zijn naam staan uit 14/15 en heeft ie zelfs al Europa League op dezelfde wijze op zijn cv staan. Denk niet dat een extra titel zonder inbreng van hem veel meer indruk gaat geven. Hij ligt al prima in de markt.

9 februari 2017 om 21:13

Inderdaad. Dat is hetzelfde als Louis v Gaal op je kamertje komt net voor de CL finale in 95 bij John vd Brom om te zeggen dat hij als 17e speler op de tribune mag plaatsnemen. Je hoort er bij maar ook weer niet.

Zeer jammer dit. Ake ging zo goed en ontwikkelde zich heel erg. En dan haal je hem terug voor op de bank.

We hebben 3 linksbacks Kongolo, Haps en Aké... dit is de top van Nederland qua linksbacks dan. Dat is mijn mening. En zijn (nog) geen betere linksbacks dan deze jongens. En daarom moeten ze allemaal spelen. Aké is ook zo'n speler die het in Oranje goed zou doen denk ik. Dus waarom hadden hem niet gewoon bij Bournemouth gelaten. Dit is 1 van de redenen waarom ik ern hekel heb aan Chelsea. Zoveel mogelijk talent opkopen en dan mee pronken maar vervolgens geen kans geven. En daarom ben ik voor Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren