Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer van Bale haalt uit naar Mourinho: ‘Dat is de grootste fout’

Laatste update:

Jonathan Barnett erkent dat Gareth Bale 'een moeilijke tijd' heeft gehad onder José Mourinho. De zaakwaarnemer van de 31-jarige aanvaller haalt in de Engelse pers uit naar de ontslagen manager van Tottenham Hotspur. Volgens Barnett werd Bale door Mourinho niet op de juiste manier gebruikt, waardoor hij niet volledig uit de verf kwam.

Tottenham verloste Bale afgelopen zomer van de bank van Real Madrid, maar ook onder Mourinho was de Welshman lang niet altijd verzekerd van een basisplek. "Ik heb vanaf het begin tegen the Spurs gezegd: 'Als je hem de vrijheid geeft, hem vertrouwen geeft, hem zijn eigen spel laat spelen en niet vertelt wat hij wel en niet moet doen, dan zul je zien wat hij kan", aldus Barnett tegenover de Evening Standard.

"Ik zeg niet dat hij zo goed is, maar behandel hem als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Elke keer dat hij zo behandeld werd heeft hij bewezen veel goals te maken. Hij is van wereldklasse. Dus dat is de grootste fout die is gemaakt", zegt Barnett, die wordt gevraagd of hij dat Mourinho verwijt. "Nou, dat zou ik niet doen. Hij is een heel succesvolle coach. Maar Julius Caesar was ook heel goed, maar ik denk niet dat hij vandaag de dag goed zou kunnen omgaan met legers", zegt hij cynisch.

Midden april werd Mourinho de laan uit gestuurd bij Tottenham en vervangen door interim-manager Ryan Mason. In de eerste drie Premier League-duels onder de nieuwe coach had Bale telkens een basisplaats en was hij goed voor vier doelpunten. Barnett weet nog niet of zijn cliënt ook volgend seizoen actief is bij Tottenham. "Hij is nog steeds een van de beste spelers ter wereld, maar we moeten zien wat er gaat gebeuren. Het is een discussie tussen drie partijen: wij, Real Madrid en Tottenham. We zullen onze mening op het juiste moment laten horen." Bale ligt in Madrid vast tot medio 2022, maar Barnett denkt niet dat de aanvaller nog voor Real zal uitkomen. "Dat betwijfel ik ten zeerste, maar als ze hem op de bank willen zetten dan is dat goed. Ik zou voor dat salaris ook wel op de bank willen zitten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho is sowieso een rare coach, hazard, courtios, pogba, alli en nu bale. Vast wel meer hoor die het niet met hem konden vinden, valt alleen wel op dat het allemaal sterspelers zijn. Vind hem de laatste jaren sowieso al niks meer toevoegen. Juichen als je op een puntje de europa league haalt, om vervolgens 3-0 eraf te gaan tegen zagreb. Nee mourinho is het allang niet meer.

12 mei 2021 om 13:51

Alli een sterspeler? Die gast is gewoon enorm lui.. ja dan ga je het niet halen bij Mourinho. Hetzelfde valt te zeggen over Hazard en Bale en in mindere mate ook wel over Pogba in die periode.. waar lees je dat Courtois problemen had met Mourinho??

12 mei 2021 om 14:09

Hij koos Courtois boven Chech dat was toen een vrij opmerkelijke move. Dus ik denk niet dat hij veel problemen met Courtois had.

12 mei 2021 om 15:57

Lui in welk opzicht bedoel je hier? Serieuze vraag

12 mei 2021 om 17:09

Mourinho heeft het volgens mij nooit echt gehad voor Belgen Hazard en Courtois zijn vernoemd, maar hij had ook het laatste woord bij de uitleenbeurt van De Bruyne en Lukaku. Bij Tottenham mocht Vertonghen de bank gaan verwarmen en ook Toby was niet zeker meer van zijn plaats.

Ik zie Pfaff tijdens zijn programma Mourinho nog lastigvallen tijdens een romantisch moment met zijn vrouw in een paardenkoets, kan me Jose's ergernis nog goed herinneren hahaha. Dat zal misschien blijven hangen zijn.

Ja Barnett, jij sloeg ook wild om je heen en haalde Zidane, Perez en iedereen bij Real Madrid door de mangel omdat zij jouw supergemotiveerde klient zo slecht behandelden. Vervolgens regel jij de deal waarmee jouw jongen weer aan het voetballen zou gaan bij de Spurs, want het was allemaal niks daar in de Spaanse hoofdstad. Nu het gras in Londen toch niet groener blijkt te zijn is het weer Mourinho die het allemaal heeft gedaan. Misschien tijd om naast Gareth Bale te gaan staan en dan samen in de spiegel te kijken.

12 mei 2021 om 17:30

Zijn er nog excuses die niet gebruikt geweest zijn om het matig presteren van Bale goed te praten? Het ligt aan alles en iedereen behalve Bale. Denk dat Barnett (en Bale) de enige zijn die Gareth als absolute topspeler willen blijven aanschrijven. Heeft een goed schot (en had vroeger snelheid), maar dat is het dan ook. Met zijn laatste zin toont hij ook aan wat de werkelijke ambitie is van Bale. Hoogstens nog 1 jaar en dan van deze clown af. Alleen daarom al geen zin om Camavinga te halen.

'als je hem de vrijheid geeft, hem vertrouwen geeft, hem zijn eigen spel laat spelen en niet vertelt wat hij wel en niet moet doen, dan zul je zien wat hij kan"

Dan had Bale beter geen teamsport kunnen gaan beoefenen. Stel je voor dat je dit tegen alle 11 je basisspelers zegt, denk je dan dat het ook maar iets van een succes op gaat leveren.

12 mei 2021 om 14:02

Als trainer je eigen spelers niet mogen zeggen wat ze moeten doen xD! Geweldig. Weet niet of het slecht vertaald is maar het stukje wat je uitlicht is precies wat het probleem is.

12 mei 2021 om 15:55

Ik heb inderdaad dit stukje uitgelicht omdat het een probleem is. Als een sporter zo denkt dan moet hij een individuele sport kiezen boven een teamsport.

Waarom is dit een pushbericht waard? Als jullie enig draagvlak willen houden voor die functie zou ik wat selectiever worden in het kiezen van welk artikel je "pusht". Voor wie is dit artikel nou echt een must om te lezen? Niemand geeft iets om wat de zaakwaarnemer van Bale van iets vindt.

12 mei 2021 om 13:42

Dit pushbericht werd per abuis verstuurd. Het was alleen bedoeld voor de supporters van Tottenham Hotspur, maar er ging technisch iets mis. Onze excuses.

Bale mag blij zijn dat Mourinho hem een kans gaf want die is ook niet meer een schim van wat hij was

Het moet niet gekker meer worden. Zaakwaarnemers die zich met de tactiek van een coach gaan bemoeien.

Het ligt altijd aan iemand anders en nooit aan de heer Bale zelf. Dit is misschien wel de meest irritante speler die er is.

12 mei 2021 om 14:31

Als stadsgenoot ben ik het vaak met je meningen eens, maar hier niet. Bale is een grote speler en ik ben van mening dat (misschien niet moedwillig) Mourinho hem kapot heeft gemaakt, met zijn systeem zou hij Cruijff ook kapot gemaakt hebben. Sommige spelers (een Romario) moet je juist hun gang laten gaan, die hebben alleen tegenwerking aan een coach welke alles strak in de handen wil hebben.

12 mei 2021 om 14:37

Ben het met je eens mbt het systeem van Mourinho. Maar een beetje zelfreflectie zou ook niet misstaan toch? Mourinho heeft hem naar spurs gehaald en je weet wat je kan verwachten als je onder Mourinho speelt. Daarnaast vind ik niet dat je uitzonderingen moet maken voor een enkele speler en al helemaal niet iemand die al jaren niks laat zien.. kijk bijvoorbeeld naar Son en hoe hij presteert. Ook een creatieve speler die wel geweldig rendeert onder Mourinho. En er zit misschien wel een kern van waarheid in maar wat ik bedoel is dat het gewoon een teken van zwakte is om altijd naar anderen te wijzen en nooit de schuld bij jezelf te leggen. Daar hebben deze zaakwaarnemer en Bale wel een handje van als je het mij vraagt..

'als je hem de vrijheid geeft, hem vertrouwen geeft, hem zijn eigen spel laat spelen en niet vertelt wat hij wel en niet moet doen, dan zul je zien wat hij kan"

In andere woorden: Als je Bale niet laat werken voor het team en gewoon lekker zijn eigen wedstrijdje laat spelen (lees: geen verdedigende taken) dan zal dat wel een paar goals/assists geven.

Zo ken ik er nog wel een paar.

'' Dat betwijfel ik ten zeerste, maar als ze hem op de bank willen zetten dan is dat goed. Ik zou voor dat salaris ook wel op de bank willen zitten."Dit zegt toch genoeg over Bale, zijn zaakwaarnemer en de toekomstplannen. Ik zou als Tottenham hem niet nog is huren. Real zit dan wel met een probleem.

Bale scoort weer eens een keer en gelijk dit soort dingen roepen. Sorry maar Bale laat het al jaren niet meer zien en veel coaches zien gewoon dat hij niet brengt wat hij qua faam zou moeten brengen.

Als je hem veel vrijheid geeft voegt hij aanvallend heel veel toe, ja dat klopt Barnett. Het probleem is dat hij verdedigend dan niks toevoegt. Dat zag je ook tegen Leeds waar Aurier telkens tegenover minimaal 2 man stond omdat Bale niet kwam meeverdedigen.

Bale kwam voor mij erg ongemotiveerd over net als alli. het leek net of het ze ook niets kon schelen allemaal.

9 goals en 2 assists in minder dan 800 minuten premier league voetbal is zeker geen slecht gemiddelde. Jammer dat hij zo weinig speelt. Hopelijk slaagt Madrid er in hem deze zomer te slijten. Afgelopen seizoen heeft getoond aan clubs dat je echt nog wel resultaat uit Bale kan krijgen als je hem juist aanpakt maar heeft helaas ook getoond dat het heel lastig is om hem fit te houden. Als je hem voor 0 tot 20 miljoen (zijn huidige waarde) buiten krijgt en zijn salaris uit de boeken kan schrappen kan je tevreden zijn als Real Madrid zijnde denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren