Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer Milik: ‘Ik praat met directeuren, ook met die van AS Roma’

Laatste update:

Ajax sloeg maandag volgens La Gazzetta dello Sport een bod van minimaal vijftien miljoen euro van Lazio op Arkadiusz Milik af en zaakwaarnemer Dawid Pantak bevestigt woensdag dat er Italiaanse belangstelling is voor de aanvaller van de Amsterdammers.

/

“Er zitten verschillende clubs achter hem aan. Hij wordt begeerd, ook in Italië. Ik sta in contact met verschillende directeuren, de directeuren van AS Roma incluis. Maar meer zeg ik er niet over. Milik heeft mij gevraagd om hem voor het einde van het EK geen transfers voor te leggen. Hij wil gefocust blijven”, aldus Pantak in de Corriere dello Sport.

Naast Lazio en Roma zouden ook onder meer meer Arsenal, Liverpool, Leicester City, Everton, Internazionale, Juventus, Bayern München, Olympique Marseille, Barcelona en Sevilla de verrichtingen van de 22-jarige Milik in de gaten houden. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2019.

Bij welke club zou Arek Milik beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je kijkt naar de vorige spitsen van As Roma, zie je dat ze vaak explosieve spitsen hebben gehad. Bij Lazio zijn dat vaak spitsen als Milik. Lazio is beter.

25 mei 2016 om 10:12

Oké, kun je dan 3 voorbeelden noemen van explosieve spitsen die Roma recentelijk heeft gehad?

25 mei 2016 om 10:38

De echte vraag is, wil je explosieve spitsen die slaagden of recentelijke spitsen die niet functioneerden?

25 mei 2016 om 12:13

Gervinho, Doumbia, Ibarbo zijn de meest recente die ik kan bedenken.

25 mei 2016 om 14:09

Ibarbo Gervinho Doumbia, soms zie ik Salah ook wel die richting op gaan. Als je kijkt naar de speelstijl van Roma ziet het eruit dat een snelle explosieve spits beter zou passen.

25 mei 2016 om 16:08

Ja, maar dat zijn geen spitsen, waarbij ik er van uit ga van het begrip "spits" als in: "een echte nummer 9". En dat is wel van belang als je Milik gaat vergelijken, want dat is immers een echte nummer 9 spits. Wat jij doet is dus appels met peren vergelijken.

25 mei 2016 om 22:44

Im not comparing appels with peren. Als hij toch naar As zou gaan zou hij wel prima in de plaats van Dxeko kunnen.

25 mei 2016 om 10:14

Als je kijkt naar welke clubs er interesse hebben gaat hij naar geen van beide clubs, met al die rare clausules van ze. Ajax moet ook gewoon geen enkel bod accepteren totdat het EK achter de rug is. Als hij goed speelt is ie zo tien miljoen meer waard, en anders blijft ie toch lekker nog een jaar? Ook geen ramp hoor!

25 mei 2016 om 10:28

Totti, Dzeko, Osvaldo, Borriello, Vucinic. Ik heb werkelijk geen idee welke van die spitsen jij als explosief beschouwt, noch waar je uberhaupt dat onderscheid op basseert

25 mei 2016 om 10:43

In jouw rijtje speelde Totti niet als een traditionele spits, verder zijn de andere 4 totaal geen spitsen die naar mijn mening slaagden bij Roma. Ik denk dat Benn net zoals ikzelf denkt aan de dagen dat de driehoek Totti - Batistuta - Montella de nachtmerrie van menig Serie A verdedigingen was.

Toch opvallend dat er zoveel clubs hem volgen en dat de boer niet volledige vertrouwen in hem had...

25 mei 2016 om 10:56

Alleen de Boer of ook de supporters? Vaak genoeg meegemaakt dat men hem eruit wilde.
Ik denk dat wanneer Europese clubs zouden moeten kiezen tussen Milik of KJH dat een zeer groot, maar dan ook echt zeer groot deel voor Milik had gekozen. Wij daarentegen (of nou de meeste Ajacieden) lees / hoor ik over Milik verkopen en dan KJH halen en dan gaan we erop vooruit Tsja....in hoeverre klopt dat? Denk dat Milik er volgend jaar 30 inprikt. Zelfs met vleugels om hem heen die maar voor eigen succes gaan.

25 mei 2016 om 11:02

Ja dat begrijp ik ook niet. Half Europa wil hem hebben, als ik het goed heb tweede geëindigd in de golden boy verkiezing, international van Polen, maar te matig voor Ajax..

Lekker houden joh, waar vind je momenteel een betere spits met meer potentie?

Dzeko is net gefaalt bij as roma hoezo zouden ze dan een zelfde soort spits kopen alleen dan slechter?

Grappig hoe wij in Nederland Milik niks vinden maar toch clubs als Bayern Munchen en Barcelona hem in de gaten houden. Of wij hebben er geen verstand van of zulke clubs begrijpen het niet. Vind Milik met name in potentie een topspits, snapte nooit eigenlijk de vele kritiek op hem. Tuurlijk had hij zijn zwakke wedstrijden maar wat verwacht je? Die gast is pas 22 jaar, vind hem en Younes een van de lichtpuntjes bij Ajax dit seizoen. Vind hem echt een killer voor de doel en zijn linkerbeen is echt dodelijk, ik hou van spitsen die eigenlijk hun eigen kansen creëren en afmaken. Milik kan zo uit een onmogelijk hoek een bal voor je erin schieten, dat kenmerkt een topspits.

25 mei 2016 om 10:00

@ Caribbean

Nou ja ten eerste is het maar Voetbalzone die stelt dat al die clubs hem 'in de gaten houden'. Daarnaast is het heel logisch dat de topclubs zulke spelers in de gaten houden; het is een A-international die daar goed speelt, nog jong is en bij Ajax steeds beter gaat spelen. Dan sta je uiteraard op lijstjes dus het slaat eigenlijk nergens op om te zeggen dat wij er dan geen verstand van hebben. Bovendien vindt echt niet iedereen in Nederland Milik niets, sterker nog denk dat de meerderheid Milik nu een prima spits vindt.

25 mei 2016 om 10:50

Laten we niet vergeten dat Milik pas na de winterstop echt voor zichzelf kansen is gaan creeëren, adaarvoor speelde hij echt een stuk minder goed.

Overigens heb ik het commentaar op Milik ook nooit echt begrepen. Ik wordt af en toe zo moe van al die azijnzeikers die maar wat roepen. Zoveel leden van VZ ook die in maart nog durfden te roepen dat Youness niet Ajax-waardig is, en inderdaad ook het constante gezeur op Milik. Zij begrijpen volgens mij niet dat beiden pareltjes zijn, en dat ze van Milik hadden moeten genieten toen het nog kon, want na de zomer is hij er wel weer vandoor gok ik. Ik ben héél benieuwd waar Marc mee aan gaat komen, ik verwacht dat ze Zivkovic bij het eerste gaan halen en er nog één spits bij gaan halen.

Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om international en basisklant te zijn van een land. Milik heeft een aantal aardige wedstrijdjes gespeeld in het tweede seizoenshelft maar aan het begin van dit seizoen had iedereen het over een miskoop. Het is gewoon big business om spelers te halen die in aanmerking komen voor een plek bij hun land, goeie tip aan Ajax aangezien ze toch alleen maar erop uit zijn spelers door te verkopen en te rentenieren.

25 mei 2016 om 10:00

Kanttekening bij jouw verhaal is wel dat het afhangt van welk land het is. Polen is intussen wel gegroeid tot een hoger niveau dan pakweg 10 jaar geleden, maar een basisklant bij bijvoorbeeld Albanië of Bulgarije zal nooit veel meer waard zijn alleen omdat hij basisspeler is bij zijn land. Daar moet je gewoon echt goed zijn en er met kop en schouders bovenuit steken (neem een Dzeko of Andrei Shevchenko).

Het zou wel erg jammer zijn om hem nu al te zien vertrekken. Blijf toch nog een jaar en kijk dan verder! Mocht hij dan toch verkocht worden, dan is het aan Overmars om er een enorm bedrag voor te vragen, aangezien hij nog een contract tot 2019 heeft en daardoor niet weg hoeft. Zo een 25 miljoen lijkt me een mooie prijs.

Gelukkig ziet Overmars het wel in hem zitten, vergeleken met de rest hier in Nederland. Straks bij Polen heeft hij ook nog eens de beste leermeester van het veld, Lewandowski. Ben echt benieuwd waar zijn piek zit. Hij is nog jong ook. Hopelijk blijft hij nog een seizoen.

Nice, vooral in de media zeggen dat je met iedereen aan 't praten ben. Drijft lekker de prijs op. Datie weggaat staat bijna vast, waarom dan niet lekker leegtrekken de club waar die naar toe gaat?

25 mei 2016 om 10:20

Staat helemaal niet vast, ajax heeft al spitsen tekort, ze zullen hem zeker niet verkopen voordat men vervangers heeft.

25 mei 2016 om 10:27

Nouuuu, de transferwindow is nog niet eens open en 't barst al helemaal los rond Milik. Moet je nagaan hoe het er aan toe gaat na 't ek. Hopelijk baktie er dan wel niet niks van. Ajax zelf heeft genoeg tijd om een nieuwe spits aan te trekken.

Goeie aankoop van Marc!

Nederlandse clubs als Ajax en PSV mogen nu wel een keer voet bij stuk houden. Als je ziet voor wat voor waanzinnige bedragen spelers uit andere competities verkocht worden ten opzichte van de eredivisie. Wereldtoppers als Suarez waren echt koopjes en spelers als Eriksen en Vertonghen gingen ooke cht voor weinig weg in verhouding met hun concurrenten bij vergelijkbare clubs.

Natuurlijk zullen spelers uit de BL of PL duurder zijn dan de eredivisie, maar ik denk wel dat PSV voor een sterkhouder als Bruma echt niet minder dan 15-18 miljoen moet ontvangen en Milik als jonge spits zelfs voor de hoofdprijs verkocht zou moeten worden, meer dan 20 miljoen.

25 mei 2016 om 12:01

Ajax heeft tegenwoordig nog een betere onderhandelingspositie, hij ligt lang vast, we zijn niet afhankelijk van transferinkomsten. Bij Verthongen en Eriksen gingen het om 1 jarige contracten en inderdaad Suarez hadden ook we ook nog wel meer voor kunnen krijgen, zeker nu de transfermarkt ontploft is. Ajax zit daarnaast krap in de spitsen en dit is de eerste in jaren die wel (eindelijk) functioneert, miljoen of 40, daar zit ik minimaal aan te denken. 20 miljoen kunnen we over twee jaar ook nog wel krijgen, dus waarom nu met minder genoegen nemen?

Alleen verkopen als er echt 20 mln wordt betaalt en dat gaat wel gebeuren als hij op EK 2 tot 3 keer scoort .
Dat gezeik dat hij alles met links doet is slap gelul , alsof andere spitsen tweebenig zijn .
90% van de spitsen is rechtsbenig en kunnen niets met links , en wat maakt het uit met welke poot de bal erin gaat .
Voor Ajax is dit een goede spits , momenteel niets anders voorhanden dus lekker bij Ajax blijven , en alleen voor heel veel verkopen .

Ontzettend jammer als hij weg zou gaan bij Ajax, dit is precies de spits waar Ajax al jaren naar op zoek was. Scoort veel, kan een bal kaatsen, staat (meestal) aanspeelbaar, geeft assists.....

Wat wil je nou nog meer? Een spits die er gegarandeerd 25 scoort en nog eens 20 assists geeft is voor Ajax niet haalbaar en je moet sowieso altijd maar afwachten of een nieuwe speler in het team past en zich kan vinden in het Ajax spel.
Die spits heb je nu wel! Lekker voet bij stuk houden, 25 miljoen vragen en volgend seizoen met Milik in de spits spelen.

Aub niet. Met een Salah en Shaarawy op de vleugels is een semi-statische spits die me doet denken aan Dzeko totaal niet wat we nodig hebben. Wat wij nodig hebben is een vos die achter de verdediging kan opduiken na een pass van ons middenveld. Voor de volgers, een spits die de actie van Totti(one-touch pass op Pjanic waarbij Pjanic in de rug van de verdediging wegliep) altijd kan ontvangen.

25 mei 2016 om 11:59

Milik is nou juist een vos in het strafschop gebied. Kijk naar zijn goals dit seizoen en je zult zien hoe vaak en makkelijk hij uit de dekking loopt. Enige minpunten zijn zn rechterbeen en dat het niet zo'n aanspeelpunt is, maar dat compenseert hij door goed te combineren met opkomende spelers (kijk naar zijn combinaties met Klaassen, Fischer en Younes dit seizoen).

Jammer dat ie weg lijkt te gaan, maar ik begrijp het wel want hij heeft ondanks al z' n goals nooit echt het vertrouwen genoten van Fdb. Hij had wel op Bosz kunnen wachten maar ja geen garantie natuurlijk dat die hem wel alle vertrouwen geeft. Ik neem aan dat Ajax hem niet verkoopt voor het EK, daar kan zijn hij alleen maar meer waard worden in principe, ten zij hij z' n been breekt of iets dergelijks. Ik hoop dat Ajax met een verassing aan kan komen voor de spitspositie komend seizoen, maar het zal inderdaad wel Haller/janssen/huntelaar worden met Zivkovic als 2e spits erachter. Gelukkig hebben we de Copa America en EK om de zomerstop niet zo lang te laten voelen, ben heel benieuwd naar Ajax komend seizoen =)

Wat een modelprof die Milik! Gewoon geen transferoverleggen willen voor het EK zodat ie gefocust kan blijven. Lekker vlammen voor Polen!

Die zaakwaarnemer kan afspraken maken met wie hij wil maar er zal toch eerst met Ajax gesproken moeten worden want die heeft het laatste woord. Ik neem aan dat beide helder van geest waren toen er een contract tot 2020 getekend werd.

Zie ik wel bij Roma zitten. Sanabria terughalen, Sadiq meer kansen geven en Milik en Mitchy erbij halen. Dzeko mag vertrekken. Ik weet niet hoe het zit met Vestenikcy. Forza Roma !!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren