Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Zaakwaarnemer bevestigt Servische interesse in vaste kracht FC Twente

Laatste update:

Joshua Brenet staat in de belangstelling van Rode Ster Belgrado. Eerder meldde het Servische Mozzartsport dat, en de zaakwaarnemer van Brenet heeft het inmiddels tegenover Twente Insite bevestigd. Het is echter de vraag of de 28-jarige rechtsback de overstap gaat maken, daar Brenet volgens zijn belangenbehartiger niet per se wil vertrekken uit Enschede.

“Het klopt, ze willen hem graag hebben”, reageert zaakwaarnemer Ugur Zevfi in gesprek met Twente Insite op de berichten dat Rode Ster Belgrado achter Brenet aan zit. Daarbij maakt hij wel direct een kanttekening. “Joshua zit gewoon goed bij FC Twente en hoeft niet weg.” Brenet en Twente hebben de afspraak dat hij komende zomer voor een bepaald bedrag mag vertrekken.

Om alvast op een vertrek van de in Kerkrade geboren Brenet vooruit te lopen, versterkte Twente zich deze transferperiode met Alfons Sampsted. De 24-jarige IJslander kwam over van het Noorse FK Bodø/Glimt en tekende een contract tot medio 2026. Sampsted begon zowel in het Eredivisie-duel met FC Emmen (2-0 winst) van vrijdagavond als in de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen Telstar (3-1 winst) dinsdagavond in de basis bij Twente.

Brenet kon die duels juist nog niet de volledige negentig minuten in actie komen, daar hij op de weg terug is van een liesblessure. Die liep hij op in de Eredivisie-wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) begin november en hield hem twee maanden aan de kant. Brenet staat sinds januari 2022 onder contract bij Twente, waar hij tot dusver in 31 officiële duels tot zes treffers en drie assists kwam.

Streuer reageert op eventueel vertrek Brenet
Technisch directeur van FC Twente Jan Streuer heeft na afloop van het TOTO KNVB Bekerduel van Twente met Telstar voor de camera van ESPN gereageerd op de Servische belangstelling in Brenet. "Die vertrekt niet meer", was Streuer duidelijk. "We gaan geen spelers meer verkopen. We willen meespelen, het gaat lekker en we gaan kijken waar het schip strandt. Zo ver als het kampioenschap denken we niet, maar in het voetbal weet je het nooit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sampsted is er klaar voor!!

10 januari 2023 om 22:36

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar speelde hij zo goed tegen Emmen?

Die gaat niet meer weg deze winter hoor. Daarbij lijkt Rode Ster me nou ook geen geweldige stap voor Brenet, die kan wel beter krijgen in de zomer.

10 januari 2023 om 21:28

Denk dat er niks meer vertrek net interview gezien en nu spelers laten vertrekken is zeggen dat je geen ambitie heb als club.

10 januari 2023 om 21:33

Dat is juist!

10 januari 2023 om 21:54

Vind onzin dat je dan geen ambitie heb. Maar ja daar heeft iedereen een mening over. We kunnen iig allemaal weer door met leven.

10 januari 2023 om 21:40

Rode ster is echt wel een mooie stap je speelt elk jaar Europees en voor de titel. Tevens de sfeer daar is ongekend ik kom er regelmatig in Belgrado voor wedstrijden van rode ster.

10 januari 2023 om 21:46

Ongetwijfeld is het een hele mooie club. Ik bedoel het ook niet denigrerend, maar ik denk gewoon dat Brenet ook best naar een topcompetitie kan.

10 januari 2023 om 21:52

Ik snap wel dat je het niet denigrerend bedoeld. Maar het is wel een club dat gewoon heel groot is en je speelt elk jaar Europees.
Tevens ja plafond van brenet is moeilijk te zeggen hij doet het hier goed maar Hoffenheim was ook te hoog voor hem als ik eerlijk ben.

De competitie moet je niet onderschatten want menig deed het ook wel aardig bij ons Twente. Ik zie hem voetballen bij Partizan is elke week de slechtste van het veld als ik die wedstrijden zie.

En zoals ik zei ik zou daar alleen al voor de sfeer spelen die de supporters daar maken.

10 januari 2023 om 21:54

Mag ik vragen of je nog tips hebt om aan kaarten van Rode Ster te komen? Met name voor de wedstrijden tegen Partizan? Bij voorbaat dank

On: heerlijke sfeer inderdaad. Daarnaast kan ik mij voorstellen dat een ploeg wat recentelijk regelmatig Europees speelt, waarvan een aantal keer Champions League, wat meer salaris heeft te bieden dan Twente.

10 januari 2023 om 22:03

@borrelhond
Ik kan 1 tip geven gewoon een naar toe gaan kaartje kocht ik ook altijd een dag van te voren bij het stadion.
Dit seizoen ook bij de uitwedstrijd geweest vaak gaan kaarten pas 2 dagen van te voren in de verkoop ik maak er altijd een mooie week van dan heb ik genoeg tijd.
Voor thuis wedstrijd hoef ik geen kaart mee te kopen ik ben seizoenkaart houder van rode ster sinds dit jaar.
Maar ligt er ook aan waar je wilt zitten bij de harde kern Delije of gewoon lange zijde.

10 januari 2023 om 22:25

Dinamo Zagreb - Rode Ster is een absolute aanrader...

10 januari 2023 om 22:26

Dat is sowieso een wedstrijd die ik wil zien alleen ik denk dat die wedstrijden zonder uit publiek worden gespeeld. Maar hopen op een mooie loting een keer Europees.

10 januari 2023 om 21:47

Helaas, niemand gaat weg, daar is Twente duidelijk over. Tenzij het juiste bod komt .

10 januari 2023 om 22:54

Lijkt misschien vergezocht, maar ik zou als donkere voetballer ook wel een paar keer goed nadenken voor je in Servië gaat voetballen. Je weet bij voorbaat wat je daar over je heen gaat krijgen; daar moet je maar net zin in hebben.

10 januari 2023 om 23:02

@Saksenros65 dat is idd vergezocht ik kom er regelmatig en heb nog nooit iets mee gemaakt waar je als donkere speler beledigd wordt.
In de Servische competitie spelen heel veel donkere spelers.
Rode ster heeft gisteren ook al een nieuwe speler gecontracteerd voor volgend seizoen ook een donkere speler.

Oei dit is wel jammer voor brenet. Leuke speler voor Fc Twente

Brenet heeft dus betere afspraken dan Zerrouki. Weet iemand wat voor bedrag het is?

10 januari 2023 om 21:35

Ik schat 1,5/2 miljoen. De prijs zal niet super hoog liggen, want dan had hij nooit getekent. Vanaf het begin van zn periode bij Twente is Brenet namelijk al duidelijk dat hij nog een stap wil maken

10 januari 2023 om 21:40

Maar hij was ook duidelijk dat ie niet zomaar wilde vertrekken. Er moet uitzicht op een basisplaats zijn, een trainer die hem heel graag wil hebben en een leuke competitie en salaris. Per se weg wil hij dus niet.

10 januari 2023 om 21:45

Die eisen stelde hij aan het begin van dit seizoen toen hij transfervrij was omdat Twente hem maar een half jaar gehuurd had. Als transfervrije speler heb je natuurlijk meer te willen, en daarnaast speelde het WK ook nog een beetje mee als hij op de interesse van Feyenoord of PSV was ingegaan. Nu zal hij nog steeds eisen hebben, maar vanaf het begin bij Twente was duidelijk dat Brenet hier niet z'n carriere gaat beeindigen, dus die is van de zomer vertrokken. Vandaar ook dat Samsted is aangetrokken door Twente.

10 januari 2023 om 21:52

Brenet had afgelopen zomer ook voor meer geld kunnen kiezen, ik denk dat het totaalplaatje heel belangrijk voor hem is. Die gaat aankomende zomer en weloverwogen keuze maken. Transfersom zal ook niet te hoog zijn met de gemaakte afspraken

Dit topic kan wel gesloten worden. Streuer heeft net bevestigd, dat niemand gaat vertrekken tot de zomer. De bevestiging was er trouwens vanmiddag al, dat Rode Ster belangstelling heeft, maar Streuer gaat niet in op biedingen, niemand gaat vertrekken.

10 januari 2023 om 21:56

Voor jou hoop ik dat Steuer zijn woord houdt hoor, maar ik heb geleerd dat zulke garanties nooit gegeven kunnen worden.

11 januari 2023 om 08:04

Dit noem je gewoon transferpraat. Ze doen niemand in de uitverkoop maar bij het juiste bedrag (vaak iets teveel in dit soort gevallen) valt er altijd te praten. Bv een Antony mocht ook niet vertrekken. Als feyenoord nu met een bod van 10-12mln komt is zerrouki gewoon een feyenoorder

Tjah minder competitie maar wel standaard kampioenskandidaat en Europees voetbal. Had het niet gedaan komt vast wel wat beters

10 januari 2023 om 21:48

Super mooie club als ik mag zeggen kom er regelmatig voor de derby. Plus wat je zegt je speelt elk jaar Europees.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren