Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zaakwaarnemer Bazoer sprak vrijdag met Chelsea'

Laatste update:

Riechedly Bazoer heeft aangegeven dat hij voorlopig nog wel even bij Ajax wil blijven, maar de Europese topclubs blijven aan zijn mouw trekken. Barcelona nam al contact op met de zaakwaarnemer van de middenvelder en inmiddels hebben ook de Engelse tabloids Bazoer in het vizier gekregen; Chelsea zou zich hebben gemengd in de steeds feller wordende strijd.

/

Volgens de Daily Mirror is de belangstelling van de regerend landskampioen serieus en was de broer en zaakwaarnemer van Bazoer, Irchandley Bazoer, vrijdag op het trainingscomplex van Chelsea. Daar zou zijn gesproken over een eventuele samenwerking. Chelsea is van plan om de selectie in de zomer flink te gaan verversen en Bazoer, die volgens de Daily Mirror zo’n dertig miljoen euro kost, zou een van de nieuwe gezichten bij de club moeten gaan worden.

Guus Hiddink schijnt bij Chelsea een goed woordje te hebben gedaan voor zijn landgenoot, die al wordt beschreven als ‘de nieuwe Frank Rijkaard’. Ook wordt beweerd dat Chelsea in het verleden al twee keer heeft geprobeerd om Bazoer binnen te halen, maar dat het toptalent toen nog niet naar Engeland wilde verhuizen. In januari meldde Napoli zich nog bij Ajax, maar de Italianen kregen te horen dat Bazoer een toekomst in de Serie A niet zag zitten.

Riechedly Bazoer zou goed bij Chelsea passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat maar lekker bij Ajax blijven aub... Over 1 a 2 jaar ondenkbaar uit het NL Elftal als hij zo door blijft gaan!

20 februari 2016 om 00:10

Simpel, als Bazoer naar Chelsea vertrekt word hij huurling 89 die Chelsea heeft rondlopen.

20 februari 2016 om 00:16

Zou dan een mooie aanwinst voor Vitesse zijn!

20 februari 2016 om 00:20

Dat denk ik dan weer niet. Een huurling van 30 miljoen is een weg duur grapje. Zelfs bij Chelsea zullen ze niet zover gaan. Het zijn meer de 'koopjes' die vaak niet goed genoeg blijken en dus weer verhuurd worden. Als ze 30 miljoen moeten uitgeven dan denken ze wel drie keer na.

20 februari 2016 om 02:35

De bruyne?? Lukaku?

20 februari 2016 om 02:40

Beide met dikke winst verkocht!

20 februari 2016 om 09:34

Die kans bestaat maar Chelsea gaat natuurlijk een raar jaar tegemoet. Geen CL misschien zelfs geen Europees voetbal. De echte "sterren" zullen wel weg willen. Misschien een ideaal jaar voor jonge talenten zoals Bazoer.

20 februari 2016 om 15:51

De echte 'sterren' zijn medeplichtig aan deze bagger, en zullen hun fouten willen herstellen en zichzelf beter bewijzen. Je maakt ook niet echt beste reclame voor jezelf als je ergens na 1 tegenvallend seizoen gelijk weg wilt..

Te vroeg. 2 mindere wedstrijden en hij beland daar voor de rest van het seizoen op de bank. Ik schat in dat bazoer een gouden toekomst tegemoet gaat, maar om nu al naar een topclub te gaan lijkt me wat snel.

20 februari 2016 om 02:39

Ja indd. Als dit soort spelers naar een half jaar lekker ballen al vertrekken. Waar zitten we dan nog naar te kijken hier in NL.

20 februari 2016 om 02:58

Een heerlijke competitie

20 februari 2016 om 03:02

Een bagger competitie

20 februari 2016 om 04:01

Micky mouse? Bagger&leuk?

20 februari 2016 om 09:27

Idd.. Gaat helemaal nergens over

Dertig miljoen en twee jaar bij Ajax laten spelen...Ach, we zien wel. Het leuke is dat de prijs waarschijnlijk alleen maar hoger zal worden. Hoop dan ook eens dat Ajax wat slimmer gaat onderhandelen. De Europese topclubs hebben genoeg geld dus speel ze lekker tegen elkaar uit. Hoe dan ook ga ik er van uit dat Bazoer niet langer dan nog een seizoen bij Ajax zal spelen. Dan maar weer cashen. Vinden de beleidsmakers in de ArenA erg leuk...

naar chelsea gaan zou een goede stap zijn, club staat bekend om goede doorstroom van jeugdige spelers. daarnaast staan er op het middenveld alleen maar koekebakkers daar dus je komt zo in de basis.

20 februari 2016 om 01:10

Is dit sarcastisch? Chelsea is een sleepnet wat alles neemt wat boven de 1,90 lang is en een balletje kan trappen. Van de 100 die ze halen komen er 5 in het eerste. De rest gaat naar clubs zoals NEC of Vitesse.

20 februari 2016 om 02:06

Natuurlijk is dat sarcastisch. Daarnaast mag Hiddink ook wel eens kappen; traore mag niet naar Ajax, v Ginkel mag nu ineens wel naar PSV waar hij eerst niet in NL uitgeleend mag worden, PSV mag V Ginkel straks ook nog eens voor een appel en een ei overnemen en nu wil hij ook nog Bazoer bij Ajax wegkapen. Slim van PSV om een stroman in Engeland neer te zetten!

20 februari 2016 om 03:00

Tsja, als je je zo al wilt indekken.

20 februari 2016 om 03:12

Ja! En hierna gaat Cocu naar Barcelona en dan gebeurd hetzelfde. Vervolgens na een x aantal jaar gaat van Bommel naar München en gebeurd het weer... Kortom, jullie worden nooit meer kampioen. Kom op man, doe niet zo zielig.

20 februari 2016 om 07:08

Grote club dat PSV. Zetten zomaar even een stroman neer bij Chelsea.

20 februari 2016 om 09:12

Hoe sarcastisch je bericht ook is, het centrale middenveld is allesbehalve sterk op dit moment. De enige die hij naar mijn mening dan moet voorbijstreven, dat is Rlc.

Matic speelt als een koekenbakker, Mikel is het niveau dat je op de bank wil hebben zitten. Voor de rest zijn geen controlerende middenvelders.

Expres niet aan Chelsea verkopen na dat trieste gedoe over de verhuur van Traoré dat ze niemand willen verhuren aan de Eredivisie en vervolgens wel van Ginkel verhuren. Wat een grap is dat. Gewoon niet met je laten sollen

20 februari 2016 om 00:35

Traoré wilden ze sowieso niet kwijt, daarom speelt ie daar nu ook nog.

20 februari 2016 om 01:20

Hij speelt zo ongeveer geen minuut. Dus dat is geen argument

20 februari 2016 om 09:07

Eerlijk gezegd heeft hij er in die paar minuten zelfs al enkele doelpunten in liggen, die jongen doet het prima.

20 februari 2016 om 00:41

Van Ginkel was uitgeleend aan Sunderland, dus daar kon Chelsea toch al niet over beschikken. Traore is gewoon selectiespeler.

20 februari 2016 om 01:21

Moeten ze niet het argument gebruiken dat ze (op dat moment) niet aan de eredivisie willen uitlenen. Dat blijkt gewoon niet waar te zijn dus dat vind ik triest

20 februari 2016 om 01:58

van ginkel zat bij stoke, ik dacht dat traore zelf niet wou?, en guus wou hem meer gaan gebruiken omdat het seizoen toch al als verloren word geschouwd. on: 30mil voor bazoer dan vrees ik dat ze iiteindelijk nog maar 20/24mil overhouden gewoon net als in portugal 40/45mil vragen

moet zich nog minimaal 2-3 seizoenen ontwikkelen in de eredivisie. Nu al vertrekken kost hem wrs zijn carrière.

Chelsea is nu net een club waar Bazoer niet naartoe moet gaan. Kijk maar naar hoe het is gegaan met Van Ginkel. Hopelijk is Bazoer verstandig en kiest hij voor een andere club. Juventus is misschien een goede club voor hem als Pogba daar is vertrokken.

20 februari 2016 om 01:08

Hij geeft zelf aan niet naar Napoli te willen omdat hij de Serie A niet ziet zitten. En dan kom jij met Juventus aanzetten. Eerst even het artikel aflezen aub voor je begint met typen...

Moet hij zeker niet doen. Gewoon lekker bij Ajax blijven. De grote clubs komen toch wel over een jaar of 2. Bazoer moet nu lekker rijp worden.

Alsjeblieft niet zeg weer een toptalent in de londense prullenbak

Mag ik zeggen dat ik Bazoer gewoon te gehyped vind, en zeker de laatste tijd.
Maar talent heeft hij zeker, alleen moet nog veel leren en doet nog zeker niet alles goed Laat hem eerst maar eens in Europa beter presteren, volgend jaar ofzo.

Volgens dezelfde Daily Mirror zijn Ajax en Chelsea al in onderhandeling over Bazoer. Hij zou 31 miljoen moeten kosten. Wat erg vreemd is aangezien Ajax afgelopen winterstop zo'n 50 miljoen (25 miljoen vast en 25 miljoen variabel) voor Bazoer kon krijgen van Napoli. En 19 dagen later moet hij nog maar 31 miljoen kosten?

20 februari 2016 om 01:22

Daarom moet je de Daily Mirror ook niet geloven!

20 februari 2016 om 11:37

Daily Mirror. Onzin tabloid. Samen met The Sun, die nog veel en veel onbertrouwbaar is, echt serieuze onzin tabloids.

Ik lees een aantal dingen over prullenbak, maar bij welke prullenbak kan hij zelf het meeste verdienen? Het is misschien lullig gezegd maar het maakt geen donder meer uit.. tenzij je bij leicester of zoiets tekent. In elk land met redelijke competities heb je 'teveel' geld.. Wat zou hij dan moeten zeggen.. eh ik wacht op Bayern, Psg.of Barcelona? Het is leuk om te denken dat zo'n speler naar een club gaat met historie etc, maar de kans dat hij dit soort clubs laat schieten om bijvoorbeeld met Nottingham gekke dingen te gaan doen lijkt mij klein

Natuurlijk is Bazoer een groot talent, maar hij moet toch nog grote stappen maken. Hoop dat hij nog 2 jaar bij Ajax blijft en zich op dit tempo blijft ontwikkelen. Rond die tijd hoort hij dan de beste te zijn en dan kun je de stap naar een echt grote club maken. Deze zomer al vertrekken doet weinig goeds denk ik.

20 februari 2016 om 02:04

Zou er niet van verschieten als hij vertrekt, deze jongen vertrok destijds bij PSV omdat hij niet geen speeltijd kreeg bij het eerste elftal (terwijl hij bij de jeugd zat) dus dan weet je het wel...

20 februari 2016 om 18:06

Denk dat aan spelen toe willen komen toch anders is dat dit. Maar goed, er zijn weinig jongens die zo'n clubs af slaan.

Ik ben benieuwd wat dit gaat brengen. Wordt het weer uitverkoop bij Ajax: Cillessen, Tete, Bazoer en Klaassen? Daar neigt het naar en we weten ook hoe gulzig Ajax is met de centjes.

Laat hiddink maar lekker iemand anders zoeken. Eerst Traore weigeren aan Ajax te verhuren terwijl je hem helemaal niet nodig hebt, maar wel van Ginkel naar Psv te sturen.

Op een gegeven moment zal Bazoer onhoudbaar worden voor Ajax. Hij kan de duurste transfer ooit uit Nederland worden. Als er zo verschrikkelijk veel geld voor hem geboden gaat worden kun je het risico niet meer nemen om hem te houden. Hij kon wel eens geblesseerd raken.....

Als er 1 club is waar hij zijn carrière verpest en weet dat hij op de bank verdwijnt om daarna weer verhuurt te worden is het chelsea wel, gewoon niet doen als het tet sprake komt

Bazoer meteen verkopen en dan Zyech halen. Deze heeft veel meer rendament en is stappen verder.

Hou op. Speelt nauwelijks een jaar bij ajax en zegt niet eens duidelijk nee tegen elke club. Dit is geen echt ajacied, hier kan je niet op bouwen voor de toekomst. Laat maar gewoon gaan

Ik vind dat elke speler minimaal 3 jaar bij ajax en feyenoord moeten blijven die uit de jeugd komen, zo veel voorbeelden van mislukkelingen. Kijk naar eriksen en vertonghen en aldeweireld, die snapten dat tenminste. Bazoer mag heel talentvol zijn, maar je moet direct nee zeggen, wat nou praten, die gaat nooit nu al of volgens jaar bij chelsea in de basis staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren