Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Younes geïrriteerd: ‘Ben je serieus? Heb je de wedstrijd gezien?’

Laatste update:

Ajax won zondagmiddag met 1-4 op bezoek bij Feyenoord, door doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg en Siem de Jong. Amin Younes kon zijn stempel niet op de Klassieker drukken, maar was na afloop wel te spreken over zijn spel. Daarnaast vond de aanvaller dat Ajax goed speelde in De Kuip.

Als Younes door NUsport wordt gevraagd hoe het kan dat Ajax matig speelde en toch zo ruim won, reageert hij verbaasd. “Ben je serieus? Heb je de wedstrijd gezien? Ja? Dan ben ik het niet met je eens”, zegt de Duitse aanvaller, die wel van mening is dat de Klassieker rommelig was. “Daar heeft de scheidsrechter ook invloed op gehad. Hij hanteerde niet één lijn.”

“We spelen hier in De Kuip, hebben geen supporters hier. Het is een moeilijke wedstrijd, dat hebben we de afgelopen jaren wel gezien. Mijn eigen spel was niet heel best, maar ook niet heel slecht. Ik heb veel gelopen en gedaan voor het team. Hard gewerkt. Ik ben altijd de jongen die als eerst druk zet”, vervolgt Younes, die onlangs zei dat hij afgelopen zomer meer rust had willen hebben. “Daarover praat ik niet meer. Daar heb ik een keer wat van gezegd en dan is het goed.”

Vind jij Amin Younes een keer gepasseerd moet worden door Marcel Keizer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Feyenoord won dan hoorde we weer eerst Europees gehad en nu Ajax op de klote vegen. Wat een prestaties en de titel kansen zijn weer dichterbij. Speelt Ajax goed gister en wint dan hoor je allemaal negatieve geluiden vooral bij Nos.

23 oktober 2017 om 12:23

Positieve en negatieve geluiden hoor je altijd en overal. Het is maar net wat je wilt lezen... Als Ajacied lees jij misschien liever andere dingen, maar feit is dat het de slechtste wedstrijd was qua passnauwkeurigheid van dit seizoen in de eredivisie. Dat is niet wat je bij een topper zou verwachten.

23 oktober 2017 om 12:25

Vond jij serieus dat ajax goed speelde gisteren dan? Ik vond het persoonlijk misschien wel de slechtste klassieker van de afgelopen jaren met een slecht ajax en een dramatisch feyenoord. Het is dat Feyenoord een 3 haalde waardoor ajax met een 5.5 de wedstrijd kon winnen, maar het zag er aan beide kanten op een paar momenten na gewoon echt niet uit.

23 oktober 2017 om 12:40

Ik heb het gevoel dat vooral Feyenoord supporters het een slechte wedstrijd noemen -van beide kanten- omdat dat ze nog enigszins het gevoel geeft dat niet alleen Feyenoord een dikke onvoldoende verdient ofzo.

Ik ben Ajax supporter en ik heb de wedstrijd heel anders beleefd dan de meeste mensen blijkbaar. Ik vond Feyenoord totaal niet in staat om iets van het spel te maken, waren inspiratieloos, en moest het vooral hebben van overtredingen om Ajax af te stoppen. Ajax heeft in mijn ogen op 10-15 minuten na eigenlijk de hele wedstrijd in de hand gehad. Toen was het even spannend, maar dat was ook zo weer voorbij. Heb eigenlijk geen moment het idee gehad dat er iets in zat voor Feyenoord, ze werden overal overlopen. Wat Ajax liet zien was niet oogstrelend, maar er zat in ieder geval een idee achter, en ze hebben dan ook meer dan verdiend gewonnen.

1-4 Was een juiste afspiegeling van de verhoudingen in het veld. Ik vond de klassiekers met die gelijkspelletjes de laatste jaren een stuk slechter, gisteren was er in ieder geval van beide kanten strijd te zien.

Wat betreft Younes, hij is nog steeds de beste linksbuiten bij Ajax. Kluivert heb ik na zijn wissel helemaal niet gezien. Younes is altijd in staat om een paar dikke kansen voor zichzelf of andere te creëren. Ook gisteren had hij er in ieder geval 1 moeten maken. Krijgt te veel kritiek in mijn ogen. Erg belangrijke speler, ook al is dat niet in de statistieken te zien.

23 oktober 2017 om 13:01

Supporters kijken vaak door een gekleurde bril, net zoals jij overigens. De eerste helft was dramatisch aan beide kanten, alleen was Feyenoord net iets dramatischer maar ze hadden beide 1 kans en het ging vrij gelijk op. De 2e helft komt Ajax in de wedstrijd door een blunder van Amrabat, daarnaast komt Feyenoord daarna weer terug door een blunder van de Ligt. Daarna krijgt Feyenoord wat kansen en maakt Diks weer een blunder door Dolberg compleet vrij te laten lopen. Daarna gaat Ajax er over heen. Ajax was wel wat beter maar zonder die blunders eindigt deze wedstrijd 9 van de 10 keer in een 0-0. En kom nou niet aan dat Ajax de eerste helft domineerde en dat ze goed druk zette want 3 keer een bal overspelen naar elkaar lukte 9 van de 10 keer ook niet bij Ajax.

23 oktober 2017 om 13:06

Niet alleen Feyenoordsupporters, ook neutrale supporters vonden het ook een slechte wedstrijd. Ajax was inderdaad de bovenliggende partij, maar kom op man. Geen enkele pass kwam goed aan. Het was wel een vermakelijke pot, maar gewoon heel slecht. Ajax kreeg van mij een onvoldoende, maar Feyenoord nog een veel dikkere onvoldoende. Lichtpuntjes vond ik Neres (af en toe) en Dolberg.
Viel me verder ook op dat El Ahmadi veel beter in interviews is dan Veltman. Veltman is niet kritisch genoeg en straalt niets uit. El Ahmadi geeft zelfs een goede interview na zo'n blamage.

23 oktober 2017 om 14:05

Dat het overspelen niet vaak lukte, neemt niet weg dat Ajax wel goed druk zette in het eerste half uur. Daarmee maakten ze het voor Feyenoord ook heel moeilijk om op te bouwen.

23 oktober 2017 om 15:38

Vind het bizar dat zoveel mensen het slecht vonden. Voetbal waar mogelijk vechten indien nodig. Dat waren altijd het soort wedstrijden waar Ajax echt roemloos ten onder ging. Mouwen opstropen en gaan dan brak Ajax vanzelf wel.

Ook dat gemiep over passnauwkeurigheid. Gek he als team kiezen voor een lange bal naar voren en dan vechten voor de tweede bal dat de nauwkeurigheid achteruit gaat. Ik vond het echt een verademing om te zien dat twee teams met wat anders bezig waren dan achterin rondpielen en eerst controle om dan eens te gaan bedenken hoe we gaan aanvallen. Gewoon linies overslaan. De uitvoering kon beter, maar eindelijk ook eens iets anders dan dat elkaar de bal een beetje toeschuiven op eigen helft. Uitstekende ontwikkeling en vooral blijven doen, juist europees gaan we dom ten onder op de omschakeling omdat de tegenstander dat gepiel achterin afstraft. Kijk ik hoef Ajax niet 34 wedstrijden zo te zien voetballen want dat zou ook wel behoorlijk kansloos zijn. Maar wedstrijden waar de tegenstander van gelijkwaardige kwaliteit is, mogen ze van mij zo ingaan. Door dat domme gepiel achterin kwamen we in de problemen.

De eindpas moet wel echt beter dat vond ik een van de punten die altijd goed moeten zijn ongeacht spelopvatting, maar verder de tegenstander onder druk zetten om de bal snel terug te krijgen, crosspasses van achteruit om sneller bij het doel te komen, maximaal drie keer achterin rondtikken en dan vooruit, op het middenveld oplossingen naar voren zoeken i.p.v. naar achter en het baltempo werd ff 8 tredes opgeschroefd (dat laatste geld echt voor beide teams, er weer door geen van beide teams gekozen voor controle door middel van balbezit want dan ben je beter tactiek)

Ik snap het niet zo. Iedereen heeft het over ja veel passes gingen mis, het was slordig en een draak van een wedstrijd. Ja de uitvoering liet te wensen over, maar de intentie was echt tien keer beter dan 90 van alle eredivisie wedstrijden. Als dit de spelopvatting is die Keizer voor ogen heeft, dan is dat een van de eerste dingen die ik van die vent heb gezien waarvan ik zeg, ok ik begrijp waar je naar toe wilt en ik snap waarom het zolang duurt, maar als we dit verder uitbouwen dan werken we naar iets toe wat en goed voetbal en veel goals gaat opleveren zonder dat elke wedstrijd achterin perse wagenwijd opgezet gaat worden.

Maar ik ben nog niet overtuigd over het feit dat dit de spelopvatting van Keizer is, want in eerdere wedstrijden zag je dit alles namelijk niet. Maar gisteren zag ik eindelijk iets bij Ajax dat wat weg begon te hebben van modern voetbal, voorheen was het toch echt het dodelijk saaie achterin rond getik om maar die controle te houden terwijl er nauwelijks kansen waren en de spaarzame kansen die we hadden werden gewoon niet afgemaakt.

23 oktober 2017 om 15:57

Nou Ninjakai, het was echt heel heel erg slecht. Fijn dat de eindstand het slechte spel voor een paar ajaxfans toch veel verbloemd.

23 oktober 2017 om 16:35

Als het alleen de lange ballen waren die niet aankwamen kon ik me vinden in je verhaal. Maar ik heb van beide kanten passjes over 5 meter fout zien gaan en mensen die de bal gewoon rechtstreeks in de voeten van de tegenstander schuiven. uit zo'n enorme blunder kwam ook de 1-0, maar ook de eerste helft heb ik dit echt veel te vaak zien gebeuren. Op een gegeven moment was het zo chaotisch dat ik het gevoel had dat ik naar FC Dordrecht tegen Helmondsport zat te kijken.

Dat jij denkt dat we hiermee europees weer kunnen aanhaken vind ik onverklaarbaar. Zoals hierboven terecht wordt aangegeven was het zonder de enorme blunders achterin gewoon een dodelijk saaie 0-0 wedstrijd geweest, want beide clubs konden op eigen kracht amper wat creeeren.

Overiges @bennl het verlies tegen een ajax wat gewoon goed speelt zou de pijn juist nog wat verzachten. Het was gewoon om te janken, van 2 kanten. Ik heb (buiten een handjevol reaguurders hier), ook geen een ajacied gesproken die het niveau wel ok vond. Zoals ik al eerder zei: Ajax was slecht en Feyenoord was Dramatisch slecht.

23 oktober 2017 om 17:12

De wedstrijd was misschien slecht( vooral van Feijenoord) maar ik heb geweldig genoten.

Eindelijk werd Ajax niet overlopen, dankzij Huntelaar werd er ook het nodige naar de andere kant uitgedeeld.

De jongetjes van Ajax zijn eindelijk kerels aan het worden, tegen Feijenoord is het moeilijk voetballen als ze van de Scheids de grens mogen opzoeken.

Heb eigenlijk de hele wedstrijd nooit het idee gehad dat dit geen overwinning zou worden, was op een 20 tal minuten vrij duidelijk.

Was wel grappig dat Dolberg dacht dat zijn goal afgekeurt was omdat het zo stil was in de Kuip.

Maar Feijenoord zal vast en zeker weer op niveau terugkeren, daarom is het ook lekker dat deze zege alvast binnen is.

23 oktober 2017 om 19:12

Tja je kunt moeilijk beweren dat dit van beide kanten goed voetbal was.
Spannend grotendeels wel. Als Ajacied zijnde bedek je de mantel der liefde.
1-4 in de kuip wat wil je nog meer .
Maar we weten allemaal dat momenteel dit nou eenmaal ons niveau is.
Accepteren we dat dan kijkt dat toch anders.
Wat betreft Younes , pfff wat een ellende.
Hij werkt zich te pletter is absoluut een feit maar daar stopt het dan ook.
De trainer moet nu eindelijk ingrijpen en deze jongen en ons uit het lijden verlossen.
Genoeg alternatieven toch.

23 oktober 2017 om 13:15

Los van de sfeer en strijd was het een dramatisch slechte wedstrijd hoor! Echt niet normaal hoe vaak en makkelijk er balverlies werd geleden aan beide kanten!

Younes blijft gewoon veel te voorspelbaar :P Wordt echt lachwekkend gewoon.

23 oktober 2017 om 13:44

Als als, een topclub moet hier tegen kunnen of dit nuajax,Feyenoord of PSV is.

Uitslag was prima voor Ajax, maar als dit blijkbaar de standaard is voor een goede pot, zou ik me toch zorgen maken als Ajax-supporter. (Ja, ik weet dat het nog veel erger kan...)

23 oktober 2017 om 12:45

Wat definieert een goede pot? Ik heb strijd gezien, passie, felheid, harde overtredingen, geslaagde acties, mooie steekballen, mooie reddingen, blunders, kaarten, grote kansen, goede schoten, panna's, mooie passeerbewegingen, harde duels, eigenlijk zat alles er wel zo'n beetje in. Goede pot in mijn ogen (van Ajax' kant).

23 oktober 2017 om 12:59

Qua statistieken omtrent Pass nauwkeurigheid was het van beide kanten een drama.. 4 keer gescoord is echter waar het om draait. Slechte pot voetbal, 3 punten, who cares?

23 oktober 2017 om 13:14

Over het algemeen care ik daar wel een beetje over, aangezien je als je goed speelt, je het winnen langer volhoudt dan wanneer je slecht speelt. Maar tegen Feyenoord, in de Kuip, is winnen al mooi. Als het dan ook nog met 4-1 gebeurt zal je mij zeker niet horen klagen over het spel.

23 oktober 2017 om 13:25

Ik vond Ajax supporters voorheen vaak te kritisch op hun team, maar als je dit al een goeie pot vond dan zijn je verwachtingen wel erg naar beneden bij gesteld. Het enige goeie gisteren was de uitslag voor Ajax voor de rest een zaadpot.

23 oktober 2017 om 13:46

Het was slordig van beide kanten, wel was Ajax net wat beter. Maar als de penalty er in was gegaan, had je een andere wedstrijd gezien misschien.

23 oktober 2017 om 14:04

Ik vond het ook een vermakekijke wedstrijd. Passing was niet goed maar de spanning was er wel. Als ik aan die andere topper denk van dit seizoen, die door een lucky vrije trap beslist werd, dan moet ik heel hard denken, zo slaapverwekkend slecht was die. De Klassieker tussen de twee grootste clubs van NL heeft veel meer. Niet altijd goed voetbal maar ja.... denk voor de grap nog even terug aan PSV-Feijenoord van dit seizoen (gaap)

23 oktober 2017 om 15:09

Als als als, dat woordje niet al te sereus nemen. Als Huntelaar rood had gehad, als Youness die kans erin schoot. Misschien wel de meest zinloze woord van onze taal.

Ajax was gewoon beter en als ze supporters bij hadden, hadden ze nog dikker gewonnen

Ik heb Huntelaar en Ziyech vaker druk zijn zetten. Vaak ook achterom kijkend waar de aansluiting bleef.
Younes zn rendement is erg laag en afronding wild en zonder controle. Van een buitenspelen bij een topclub verwacht je meer

23 oktober 2017 om 12:23

Younes jaagde anders heel vaak af hoor! denk dat je toch even de wedstrijd opnieuw moet bekijken deed hij echt vaak gister.

23 oktober 2017 om 13:00

Het is Younes, dan wordt er al negatief gedacht.

Ajax zette goed druk maakte het Feyenoord daardoor ook lastig maar verder was het veldspel niet al te bestt van beide kanten niet.younes speelde idd niet goed maar ook niet bar slecht was belangrijk bij de 1e goal van ajax. Hopelijk raakt die straks weer in vorm waardoor die het de verdediging heel erg moeilijk kan gaan maken met dribbels! Deed het de 2e seizoenshelft van vorig seizoen toch best goed.

Moet Keijzer hem passeren? Ja en nee, ja omdat hij te weinig brengt. Maar wie zet je dan neer? Kluivert moet eerst in de JL eens 5 wedstrijden goed spelen en Cerny is het ook gewoon niet! Dus moeten we kopen in de winterstop!

23 oktober 2017 om 12:30

Dolberg zou daar even moeten staan nu, Younes ff vrij geven.

Stuur Younes eerst maar even 2 weken op vakantie zodat hij hopelijk uitgerust en fris in zijn hoofd terug komt. Daarna zien wel wel weer verder.

23 oktober 2017 om 12:38

Helemaal mee eens.. geeft anderen ook de kans om zich te bewijzen! Meer doelpunten en vooral ook goede voorzetten vanaf links zouden de doelpunten productie veel goeds doen denk ik

23 oktober 2017 om 12:49

@tedson
Nog meer doelpunten? zijn 12 in 3 wedstrijden niet voldoende?

Ik denk dat younes nu toch wel in waarde onderschat wordt.
Net als vorig seizoen moest Traore banken van de meesten hier en nu werd hij als excuus gezien toen het effe wat minder ging.

Het klopt dat hij gister initiatief nam in het druk zetten. Dat viel me dan nog wel op. Maar verder speelde Younes gewoon weer ondermaats.
Na zijn eigen uitspraken over vermoeidheid kan ik het ook meteen niet meer los van elkaar zien en denk ik alleen maar: geef die man lekker wat dagen vakantie zodat je dat excuus/of reden de rest van het jaar ook weer getackeld hebt. Ook kwam hij wat gestrest en geïrriteerd op me over. Bijvoorbeeld na een zwakke bal ven Neres, die hij overigens nog makkelijk kon controleren, begon hij panisch te doen.

23 oktober 2017 om 13:03

Hij gooide amrabat ook een keer zomaar om. Hij heeft veel rust nodig idd, hij heeft nog nooit zo op het veld gedaan.

En toch is hij duits a international. Low is niet gek. Maar zijn rendement pfff

23 oktober 2017 om 12:49

Wat is volgens jou dan bepalend boor zijn rendement, ik denk dat je afronden bedoelt? Laten we hem daar als buitenspeler maar niet op afrekenen. Younes heeft in dit elftal op vele andere vlakken genoeg rendement. Evenwicht bewaren, (voor)assists geven, ruimte creëren voor anderen.

23 oktober 2017 om 20:51

Nou wbt de kritiek op zijn rendement:

Seizoen 15/16: 27 wedstrijden, 8 goals, 9 assists
Seizoen 16/17: 29 wedstrijden, 3 goals, 9 assists
Seizoen 17/18: 8 wedstrijden, 1 goal, 1 assist

Het wordt dus steeds minder, vooral voor het doel is hij dramatisch. Begin van dit jaar het dieptepunt: 46 kansen nodig om uiteindelijk een keer te scoren.

Het doet z'n best en draagt bij door veel werk te verzetten, maar dat is niet genoeg, zeker niet voor een buitenspeler.

Als je bijvoorbeeld naar Lozano or Neres kijkt, die zijn zoveel beter. Dat zijn buitenspelers die bij de Nederlandse top horen te spelen.

Ter vergelijking dit seizoen:
Berghuis: 6 goals, 1 assist
Lozano: 7 goals, 4 assists
Neres: 4 goals, 5 assists

Het is dan ook vooral relatief slecht t.o.v. zijn concurrenten. Het moet, zeker dit seizoen, echt veel en veel beter.

24 oktober 2017 om 10:34

Het rendement dat Younes voor het elftal geeft, zoals ik hierboven aangeef, laat zich niet vangen in de statistieken waar jij mee komt. Het bewaren van het evenwicht (de balans) in het elftal, het geven of creëeren van (voor)assist (Younes maakte voor de 1-2 El Ahmadi de bal afhandig en speelde direct Ziyech in, die Neres aanspeelde) en Younes creëert als balvaste dribbelaar ruimte door twee verdedigers aan zich te binden.

Nee, hij is niet in vorm en scoort minder in de statistieken, mede door oververmoeidheid, maar hij is zeker nog van belang als een ietwat hangende linksbuiten met de vele arbeid die hij verricht voor het team. Het oogt allemaal minder en moet zeker beter, maar rendement voor het team heeft hijzelf wel.

Vooral de periode na de 0-1 was Ajax heel zwak.
Daar heeft Feyenoord echt kansen laten liggen om op voorsprong te komen.

23 oktober 2017 om 12:53

Feyenoord is slecht zo'n twintig minuutjes dreigend geweest, kon in die periode even druk zetten en dwong wat doelpogingen af. Daarna zakte het weer af naar hetzelfde bedenkelijke niveau sls daarvoor. Voor de rest was Ajax de bovenliggende partij, had het meer kansen en de terechte winnaar.

23 oktober 2017 om 13:16

Dat zeg ik toch ook?
Maar dominant was Ajax ook weer niet.

23 oktober 2017 om 14:18

Ik zeg toch ook niet dat je het niet zegt? Rustig zeg... Ik vul je post slechts aan met mijn bescheiden mening. Ik stel verder ook niet dat Ajax dominant was, of wel? Enkel dat ze behoudens de 20 minuten van Feyenoord de bovenliggende partij waren. Er is nogal een verschil tussen die twee typeringen.

Er zit nog veel rek in bij Younes. De gene die dagelijks met hem werken zien dat. Als hij eenmaal beter wordt in het afronden dan zie ik hem nog als een type ribery die 15 goals per seizoen mee pikt.

Vergeet niet dat als Younes aan de bal is er een dubbele dekking opstaat waardoor er weer ruimte vrijkomt aan de andere kant.

23 oktober 2017 om 12:54

15 goals is echt te veel voor deze jongen. Het is ook geen pech dat hij mist maar echt een gebrek aan schotkracht. Gister ook weer dan krijgt hij is een keer een goede kans en schiet hij hem recht op de keeper. Daarnaast zegt iedereen dit nu al erg lang en nog steeds heb ik geen enkele progressie bij hem gezien wat betreft het afmaken.

En daar gaat het dus fout in het Nederlandse voetbal. We willen te veel mooi spel zien. Uiteindelijk gaat het om het resultaat, laten we daar eerst eens de juiste waarde aan hangen. Nee we willen liever een 0-0 zien met een passingspercentage van 90+%. Daarom lopen wij achter de feiten in Europa.
Dat het de boeken in gaat als de wedstrijd met de laagste passingspercentage is niet boeiend, dat Ajax met duidelijke cijfers wint is belangrijker. Dat Ajax in een vijandige sfeer zonder eigen supporters weet te winnen is een stap in de juiste richting. Niet goed spelen en gewoon zo winnen is mooi punt!
Kijk Neres, niet goed maar wel belangrijk met 3 assist. Daar wordt naar gekeken in Europa niet naar
het passingspercentage alleen hier in Nederland hechten we er waarde aan.

Vorig seizoen plaatste hij bijna alle ballen die hij schoot. Dit seizoen alles recht door het midden.

Ik denk dat Younes twee weken door Keizer op vakantie gestuurd moet worden, en lekker vrij in zijn hoofd weer terug moet keren

Het is zeer matig wat hij de laatste weken laat zen, en het ziet er allemaal erg krampachtig uit

We hebben genoeg alternatieven voor die positie, Kluivert (speelt eigenlijk liever op links) Cherny (moet ook eens een kans krijgen) en vergeet niet Jones, dat is echt een doelgerichte rasvoetballer

Ga lekker 2 weken uitrusten op de Carribische eilanden Younes, van mij mag je!

Wanneer gaat deze jongen eens naar de bank. Het is krachteloos en rendementloos. Ook gisteren weer te weinig echte dreiging en effectiviteit. Beide kansen ramt hij weer blind tegen de keeper aan. Verder geen actie gezien waaruit blijkt dat hij ooit een stap boven het niveau van Ajax zal zetten. Heeft gewoon het niveau niet voor Ajax. Zo jammer dat Richarlison niet is gekomen.

Volgende wedstrijd: Cassierra, Dolberg, Neres

23 oktober 2017 om 13:24

Heb je Johnson zien voetballen?

24 oktober 2017 om 13:10

Ja, verschillende keren. Maar voor Ajax 1 aan de orde komt, wil ik eerst zien dat iemand in de Jupiler League op continue basis het verschil maakt en wekelijks bij de uitblinkers hoort. Johnsen is qua voetbalklasse een juweeltje, maar nog wel wisselvallig en soms onzichtbaar. Mag van mij met invalbeurten aan het eerste ruiken, maar is niet klaar voor een basisplaats.

dat gezeik over Younes, ik word er zo moe van!!! laat die jonge met rust!!! Hij speelde gisteren gewoon weer een prima wedstrijd!! Alle azijnzeikerds hier die het verschil tussen een echte bal en een rugby niet kennen moeten ophouden met hun statistieken gelul!!

Younes staat altijd in de basis, omdat de mensen die echt weten dat de bal rond is en hoe het spelletje gespeeld wordt zien dat ie elke wedstrijd prima speelt, houdt 3 man bezig, gaat er elke wedstrijd wel een aantal keer langs en creeert erg veel gevaar!! Oke, weinig goals en assists, klopt...maar kijk verder dan dat!

Hij zorgt er zo vaak voor dat als het niet loopt het team toch weer vooruit kan met zijn dreiging en acties...team kan dan naar voren en druk zetten en kunnen dus jongens als ziyech en neres gevaarlijk worden!! maar langer kijken dan je neus lang is dat kunnen veel pseudo analitcy niet!! allemaal arno vermeulentjes, statistieksletten die zelf geen bal kunnen raken...wegwezen daarmee!!!
Lees meer op www.voetbalzone.nl

23 oktober 2017 om 14:23

Volkomen mee eens! Voorassist vandaag gehad. En vaak betrokken bij een doelpunt. Blij dat er toch nog mensen zijn die verder kijken dan younes kut rendement kan niet scoren bla bla.. want de rest van de statistieken zijn prima van hem!

23 oktober 2017 om 15:13

Helemaal mee eens! Mensen die om Kluivert roepen, moeten eens kijken naar zijn houding als het gaat om meelopen met zijn man. Younes loopt altijd mee. Gisteren pakte hij een belangrijke bal af van KEA, waaruit een doelpunt voortvloeide.

Younis zegt dat alleen gevaarlijk was, dat alleen ja. Maar afmaken is er niet bij, wordt tijd dat hij eens op de bank gezet wordt.

Dat schot op doel waarvoor de grensrechter moest wegduiken was echt geweldig en duidt ook het niveau aan van de wedstrijd gisteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren