Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Yorbe Vertessen kan na doelpunt in Arnhem kiezen voor uittocht bij PSV

Laatste update:

FC Midtjylland wil Yorbe Vertessen strikken bij PSV, zo bevestigt journalist Marco Timmer van Voetbal International na eerdere berichtgeving van PSV Medium op Twitter. Tot dusver hebben de Eindhovenaren nog geen akkoord gevonden met de Deense club, waardoor de 22-jarige aanvaller maandag gewoon naar Glasgow vliegt voor het duel met Rangers. Vertessen ligt bij PSV nog vast tot medio 2025 en is volgens Transfermarkt zo’n 3,8 miljoen euro waard.

Het is nog maar de vraag of Vertessen een transfer naar de Superligaen ziet zitten. Het lijkt erop dat de Belg zich goed voelt in Eindhoven, daar hij volgens Timmer het liefst bij PSV blijft. Vertessen speelt sinds 2017 voor de Brabantse club en staat momenteel op 77 duels in de hoofdmacht. Daarin was de rechtspoot goed voor 14 doelpunten en 8 assists. Tussen januari en juni speelde Vertessen op huurbasis voor Union Sint-Gillis in zijn geboorteland. Bij de Belgische stuntploeg was Vertessen in 20 officiële duels goed voor 4 doelpunten en 3 assists.

Vertessen speelt zelf het liefst al spits, maar in het Philips Stadion moet de Belg op die positie zowel aanvoerder Luuk de Jong als miljoenenaanwinst Ricardo Pepi voor zich dulden. Zaterdag kreeg de watervlugge aanvaller wel de kans om Noa Lang te vervangen als linksbuiten tijdens het uitduel met Vitesse (1-3). Vertessen speelde een doorslaggevende rol bij PSV, dat na een zwakke eerste helft bij rust tegen een 1-0 achterstand aankeek. Vertessen maakte de 1-2 na een fraaie individuele actie met een raak schot in de korte hoek en versierde korte tijd later met een nieuwe versnelling een penalty. "Hij heeft zijn rol heel goed ingevuld", oordeelde ESPN-analist Kees Luijckx na afloop.

Nu kan Vertessen dus kiezen voor een uittocht bij PSV, dat met Jason van Duiven ook nog een zeer talentvolle spits in de gelederen heeft. De Almeloër was vorig seizoen namens Jong PSV goed voor 15 doelpunten en 3 assists in 34 competitiewedstrijden. Ook dit seizoen is Van Duiven productief begonnen. De achttienjarige aanvalsleider was in de eerste twee speelrondes van de Keuken Kampioen Divisie trefzeker. Het is momenteel nog onbekend of Peter Bosz en de clubleiding van PSV bereid zijn om Vertessen te laten vertrekken.

Moet PSV al afscheid nemen van Yorbe Vertessen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet of dit een stap ophoog is voor hem, we zullen zien wat er gaat gebeuren

20 augustus 2023 om 19:38

Soms moet je een stapje opzij, of zelfs terug doen, om verder te komen in je carrière. In de luwte blijven bij PSV of topspits worden bij zo'n club. Kan zo maar eens goed uitpakken.

20 augustus 2023 om 20:08

Nee niet doen zou jammer zijn. Veel betere speler dan El Ghazi. Altijd houden beter achter de hand dan naar DK.

20 augustus 2023 om 20:24

Hij is zeker niet beter dan El Ghazi. Een betere wissel wil ik hem wel noemen door het gevaar van zijn snelheid qls je iets moet forceren.

20 augustus 2023 om 21:25

Nou een stap omhoog is voor hem ook geen goed idee. Tegen Vitesse was hij nou ook niet heel goed.

Kan bij constant spel natuurlijk veel meer waard worden dan 3.8 miljoen. Lekker in Eindhoven blijven

20 augustus 2023 om 19:34

strik eromheen en weg denk hahaha 4 miljoen is 4 miljoen teveel.

20 augustus 2023 om 19:41

Gelukkig ben jij geen beleidsbepaler bij PSV. Vertessen wordt toch wel behoorlijk onderschat. Zijn statistieken zijn op 22-jarige leeftijd gewoon prima: 2305 minuten in PSV1 en daarin iedere 110 minuten betrokken bij een goal. Vertessen heeft vrij unieke kwaliteiten met zijn enorme snelheid en doelgerichtheid en weet dit steeds vaker aan rendement te koppelen. Daarmee is hij gewoon een groot wapen voor PSV, voorlopig nog als invaller en wie weet in de toekomst als basissspeler. Zonder meer zijn zijn kwaliteiten meer dan 4 miljoen waard. Ik zou zelfs voor 10 miljoen niet eens gaan praten. Laat Yorbe zich maar lekker doorontwikkelen in Eindhoven.

20 augustus 2023 om 19:42

Ontwikkeld zich laatste jaren anders prima, gisteren ook een goede goal met de 1-2. Was vorig jaar bij Union ook een goede spits. Nee ik zou Yorbe lekker houden want hij gaat dit seizoen belangrijker zijn dan die 4 miljoen die hij nu waard is.

21 augustus 2023 om 00:37

Lekker trollen. Vertessen is zeker wel 4 miljoen waard en wel meer ook.

20 augustus 2023 om 19:35

Probleem is dat er weinig constants aan Vertessen is. 3,8 miljoen is echt de hoofdprijs voor hem.

20 augustus 2023 om 19:38

Hij mist belachelijk veel kansen, maar uiteindelijk pikt hij zijn goaltjes her en der toch wel mee. Ik vind 3.8 miljoen maar weinig want voor hetzelfde bedrag ga je niet snel een betere back-up vinden.

20 augustus 2023 om 19:37

Ja of minder, zat gisteren te kijken wat een drama speler is dat. straalt ook niks uit.

20 augustus 2023 om 19:40

Er gaan wisselspelers op linksbuiten weg voor meer dan 15m...

4m nooit verkopen, daar ga je echt niks voor terug kunnen halen

Jezus naar Denemarken terwijl al in de top vd Eredivisie zit, zou nog liever een stapje lager in de eredivisie blijven als ik hem was

Niet verkopen. Is een veel betere wissel dan El Ghazi.

20 augustus 2023 om 19:55

Of beide verkopen en Ivanovic voor de neus van Feyenoord wegkapen. Die kan op 10 en linksbuiten als noa niet meedoet. Vertessen doet het niet onaardig nu maar bij een goed bod kun je hem beter laten gaan wat hij gaat niet beter worden als dit is mijn mening.

20 augustus 2023 om 20:32

Dan heb je echt te weinig buitenspelers. Ik vind het nu al vrij onderbezette posities als El Ghazi en Vertessen eerste wissels zijn

20 augustus 2023 om 20:38

Het target van Feyenoord heet Ivanusec en niet Ivanovic.

3,8mil waard volgens transfermarkt maar mag aannemen dat wanneer PSV hem van de hand zou doen ze er toch wel wat meer voor vragen. Geen absolute topper maar wel een prima kracht.

Zou ik als ik Yorbe of PSV was niet doen hoor. In tegenstelling tot de meeste PSV supporters vind ik het altijd een speler met veel dreiging en die tegen het eindde van de wedstrijd nog veel diepgang en dreiging kan brengen. Lekker met PSV als supersub de CL in en dan volgend jaar naar een echte club in een echte competitie.

20 augustus 2023 om 19:39

"In tegenstelling tot de meeste PSV supporters"

Welke PSV supporters heb jij dit dan zien of horen zeggen?

De meeste vinden Vertessen namelijk gewoon een prima speler om erbij te hebben.

20 augustus 2023 om 19:49

Hij komt toch ook vaak gewoon te kort? In een team met Luuk de Jong heb je sowieso weinig voetballend vermogen in je voorhoede met hem erbij. Maar goed hij heeft natuurlijk wel een wapen met zijn snelheid. Toch lijkt hij mij zeker niet onvervangbaar, maar als je hem nu verkoopt zul je wel weer in actie moeten komen en een wissel moeten halen.

Deze speler is ook echt verre van constant en ook blessuregevoelig, het was echt een groot talent maar hij heeft ook wel echt pech gehad met blessures anders was hij nu wel verder geweest denk ik.

20 augustus 2023 om 19:59

De CL moeten ze eerst maar eens zien te halen. Vorig jaar ging het tegen dezelfde tegenstander mis.

En is PSV geen echte club? En is de nr 6 competitie van Europa geen echte competitie?

20 augustus 2023 om 20:32

Dat is PSV wel, maar dat is midtjylland niet. En bij PSV gaat hij de basis niet halen, wat waarschijnlijk uiteindelijk wel zijn ambitie zou zijn. Momenteel is NL trouwens de 5e competitie van Europa, niet 6e.

20 augustus 2023 om 22:16

Virtueel 5e. Pas aan het einde van dit Europese seizoen zullen we zien wie er 5e en 6e staan.

Ik zou hem gewoon erbij houden. Ik denk dat hij niet veel geld oplevert. Als back-up is het een oké speler. Niet meer.

Wil niet zeggen dat je niet meer kan vragen dan iemand waard is toch? En hij moet zelf dan ook willen en ik denk dat hij lekker in Eindhoven blijft.

Gewoon erbij houden prima back up voor Lang. Na een goed seizoen is die ook meer geld waard.

Dit moet hij echt niet doen. In Denemarken zal hij vast basis staan, maar is hij totaal uit beeld. Faalt hij daar, wordt het daarna een club als RKC. Bij PSV kan hij mogelijk ook nog voor Jong wedstrijden pakken.

20 augustus 2023 om 19:46

Ja en als hij slaagt komt hij misschien wel in aanmerking voor clubs van het kaliber PSV, dus dat vind ik een raar argument. Voor jong gaat deze speler in ieder geval niet meer spelen. Je zou hem er prima bij kunnen houden, maar het moet wel gewoon beter bij hem.

Vind dit geen hele verkeerde speler. Komt natuurlijk tekort voor de basis bij PSV, maar is nuttig om in te brengen om iets te forceren. Hij legt veel energie in de wedstrijden. Als hij de goede keuzes maakt in zijn carrière/goed wordt gebruikt kan hij denk nog best ver komen.

Zie Midtjylland niet een bedrag op tafel leggen waardoor je zou gaan twijfelen. Dan liever een relaxte wisselmogelijkheid. Zelfs als je een hoog doorverkooppercentage bedingt heb je er weinig aan want Midtjylland gaat hem niet voor grof geld verkopen, mocht hij daar de pannen van het dak spelen.

Als hij niet weg wil, niet wegdoen. Houd hem maar als supersub voor de laatste 20 minuten. Maar voor de basis komt hij veel tekort en dat gaat hij ook niet meer bijleren. Doet me ergens aan Dennis Rommedahl denken, zelfde probleem met nauwkeurigheid maar die was nog sneller.

Voor 3,8 moet je hem natuurlijk nooit verkopen, minimaal een bedrag rond de 10 miljoen en anders gewoon lekker blijven. 'T is geen geweldenaar maar hij heeft wel potentie en is nog altijd jong genoeg.

Sinds 2017 ? Hij speelt al, als ik het goed heb, sinds 2009 in de jeugd van PSV.

20 augustus 2023 om 20:49

Correct, en vanaf 2019 Jong PSV en vanaf 2020 PSV A-elftal. Zijn eerste Europese goal maakte hij volgens mij voor PSV tegen Sturm Graz, jawel, in de Europa League in september 2021.

Voor 4 Miljoen zeker niet laten gaan. Is een prima stand in voor Noa Lang. Voor die 4 kunnen ze El Ghazi krijgen of Til maar niet Vertessen.

Mocht Vertessen wel weg willen dan kijken of je Manhoef kan overnemen van Vitesse. Is een vergelijkbare speler die het ook van zijn snelheid moet hebben.

20 augustus 2023 om 20:01

Manhoef zou ik niet halen. Spelers als Vertessen moet je kunnen opleiden. Er loopt ook genoeg aanvallende kwaliteit rond in de jeugd.

Ben steeds meer Vertessen fan aan het worden. Zijn spel ziet er vaak niet uit maar met zijn gedraaf, gesleur en gefriemel komt die toch altijd tot kansen. Hij heeft denk ik niet de techniek om later een stap hogerop te maken, misschien heeft hij nieteens de techniek om basisspeler bij PSV te zijn. Toch lukt het hem toch steeds om belangrijk te zijn. Vertessen is eigenlijk een ideale 12e man.

20 augustus 2023 om 20:52

Eens, voor minder dan 8 miljoen gewoon niet laten gaan. Yorbe schijnt het ook prima naar zijn zin te hebben bij PSV.

Ik vind Vertessen best een prima speler voor PSV. Het is ook een type dat ze verder niet hebben. Goed genoeg voor de basis is hij natuurlijk niet wanneer iedereen fit is. Maar ik zou hem niet voor zo weinig geld van de hand doen. Wanneer hij echt per se weg wil kan die situatie anders zijn, maar ik denk dat je met hem een troef achter de hand hebt die je anders kan laten spelen wanneer een wedstrijd er om vraagt.

Niet doen ik zeg dit al jaren en deze jongennus een goudmijn. Geef hem vertrouwen en minuten en hij zal je het terug betalen. Ruilen tegen Stengs zou ik wel mooi vinden. Gaat natuurlijk nooit gebeuren

Voor beide partijen (Vertessen en PSV) lijkt me dit geen goede deal. Prima invaller/ back-up en PSV heeft toch net meer naam dus inde toekomst is een transfer op niveau makkelijker vanuit Eindhoven.

Persoonlijk vind ik hem meer een buitenspeler dan spits. Zeker gezien de hoeveelheid wedstrijden kan hij zeker van waarde zijn. Zowel als invaller als tegen de kleinere clubs als basisspeler.
Je merkt wel dat hij gegroeid is in het half jaar Union

@redactie: ik zie jullie steeds het woord uittocht gebruiken... Een uittocht is een massale uitstroom van mensen. Bij een enkele persoon spreek je gewoon over een vertrek.

On: zou lekker verkopen als ik PSV was, lijkt me niet het niveau dat je wilt nastreven.

Yorbe doet het tot nu toe prima, en om die reden zou ik hem niet willen zien vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren