Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chris Woerts weet meer over Feyenoord-target: ‘Kans op slagen is 50 procent’

Laatste update:

De kans dat Feyenoord zich deze zomer gaat versterken met Ayase Ueda, is volgens Chris Woerts ongeveer vijftig procent. Dat vertelde hij donderdagavond in De Oranjezomer. Feyenoord wordt al enige tijd gelinkt aan de 24-jarige spits van Cercle Brugge, en volgens Woerts hebben Feyenoord en Ueda al een akkoord bereikt. Of Cercle ook akkoord gaat, is echter nog maar de vraag.

“Feyenoord wil heel graag die Ueda halen, van Cercle Brugge”, begint Woerts. “Feyenoord en de speler zijn er al uit, maar de zaakwaarnemer van Ueda zit nu in Brugge om te kijken of ze er met de club uit kunnen komen. Het schijnt gecompliceerd te zijn, niet een appeltje-eitje. De kans dat het niet doorgaat is denk ik fifty-fifty.”

Technisch directeur Carlos Avina van Cercle liet eerder al tegenover Het Laatste Nieuws weten zijn speler niet zonder slag of stoot te laten gaan. "Zij (Feyenoord, red.) kennen ons standpunt, ze weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel. Wij zijn niet gehaast. Ueda heeft vorige zomer bij ons getekend tot 2026 én ik ben ervan overtuigd dat hij ook volgend seizoen zijn al jarenlang opwaarts evoluerende scorecurve zal aanhouden."

De Japanner zou naar verluidt, inclusief bonussen, zo’n tien miljoen euro moeten gaan kosten. Ueda kwam afgelopen seizoen tot liefst 23 treffers in Belgische dienst. De aanvaller was daarmee een van de sterkhouders bij Cercle, dat als zesde eindigde in de Jupiler Pro League. In de reguliere competitie kwam de 24-jarige goalgetter tot achttien treffers. In de play-offs om een Conference League-ticket kwamen daar nog eens vier treffers bij. De Japanner kende zodoende een uitstekend debuutseizoen in Europa. Geheel fit is Ueda op dit moment niet. De goaltjesdief liep in de vriendschappelijke interland van Japan tegen El Salvador (6-0 winst Japan) een spierscheuring in de lies op, al maakte hij inmiddels wel zijn rentree in de voorbereiding.

Verwacht jij dat Ayase Ueda deze zomer naar Feyenoord komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Reacties

Zo die Woerts. Dat is wel een behoorlijke open deur.

28 juli 2023 om 08:25

50% kans hahaha. Wat chill. Het ken vriezen het ken dooien. Zou goed kunnen dat hij daar heen gaan, maar het is nog allerminst zeker! En zo nog 10 dooddoeners. Valt me wel op dat het heel lang duurt bij alle Nederlandse clubs voordat ze een transfer definitief maken, zowel uitgaand als ingaand.

28 juli 2023 om 08:39

En dat noemt zich dan een joernalist beetje gokken op 50/50. Lijkt wel spelletje deal or no deal. Man man man

28 juli 2023 om 09:04

50/50: het gebeurt wel of het gebeurt niet. Die Chris heeft er kijk op..

28 juli 2023 om 09:15

*journalist, iets wat Woerts niet is.

50/50 klaarblijkelijk heeft Woerts geleerd van zijn eerdere foute voorspellingen, dan maar zo zal hij gedacht hebben...

28 juli 2023 om 09:24

Ja duurt lang voordat Nederlandse clubs iets doen, al is dit wel te verklaren. Ajax heeft minder geld dan voorgaande jaren en moet eerst ruimte maken, Feyenoord heeft dan wel geld maar lijkt er de afgelopen 3 jaar voorzichtig mee om te gaan (slim gezien het verleden), PSV heeft al het geld al uitgegeven lijkt mij en wachten ook op verkopen.

Verder is de markt dit jaar door Saudi Arabië totaal vervormd. Europese clubs hebben ineens een extra inkomstenbron, dus clubs vragen ook meer voor spelers omdat er meer geld in de markt is. Slim dat de Nederlandse clubs hier niet mee in gaan, iedereen is heel negatief, maar ik vind dat alle 3 de Td's weloverwegen beslissingen lijken te nemen. Natuurlijk moet er voor Feyenoord voor het CL niveau nog wat bij, PSV heeft nog met name verdedigers nodig en Ajax kan in elke linie wel versterking gebruiken. Maar het is een vooruitgang ten opzichte van de 100 miljoen van vorig jaar bij Ajax zonder idee, de 10 mil + verdedigers van PSV en ook de beperkte keuze van Feyenoord. Op de lange termijn een winst voor alle partijen.

28 juli 2023 om 09:24

%0% kans dat Heerenveen kampioen wordt dit jaar...
Ze worden het wel of niet...

28 juli 2023 om 09:25

De Juninho Pernambucano van de analysten: Crhis "mr 50/50" Woerts

28 juli 2023 om 09:42

Wat heeft dat met Juninho te maken? God wat had die vent een kegel zeg!

28 juli 2023 om 09:44

Waarschijnlijk doelt hij erop dat een vrije trap van Juninho ook een 50/50 was.

28 juli 2023 om 09:47

Als in de vrije trappen van Juninho, 50/50 dat hij een vrije trap tot doelpunt promoveert....

28 juli 2023 om 09:33

Ja idd, als ik aan Woerts denk, denk ik ook altijd aan dat liedje..."pannenkoek, pannenkoek, pannenkoek in mijn onderbroek". Deze man zegt werkelijk niks. Dat die een podium heeft nog.

28 juli 2023 om 09:40

Ik snap niet dat mensen hem een podium geven en hij zit altijd naast.

Ah kijk, de Belgische wiskunde. Knappe voorspelling wel, nu heb je eigenlijk altijd gelijk. Ik schat een 2e kampioenschap ook op zo'n 50% kans.

28 juli 2023 om 08:29

Haha kampioenschap 50 procent niet waar natuurlijk aangezien
He met meerdere ploegen te maken heb.
In de transfer gaat het alleen tussen ja en nee.
Maar migi ik ga voor die 50 procent is dit jaar voldoende voor cl voetbal

28 juli 2023 om 08:43

Naja, we worden wel kampioen of we worden geen kampioen, dus 50% kans, daarom is het Belgische wiskunde. Mag je daar eigenlijk nog wel grappen over maken? Sorry Belgen.

28 juli 2023 om 09:15

Zoals "mijn goede vriend" Theo Maassen ooit zei, is alles in het leven een 50% kans van slagen of falen.
Of het lukt wel, of het lukt niet.

Meneer Woerts voegt vaak weinig toe met z'n "nieuwtjes"....die reputatie zet hij hier mooi voort.

28 juli 2023 om 10:33

Beligische taal is ook een mooie ; "zijn al jarenlang opwaarts evoluerende scorecurve"

Ja alles is een 50/50. Of het gebeurt wel of het gebeurt niet...

Man man man, zeg dan niks.

28 juli 2023 om 08:27

Nou wat je nu zegt is natuurlijk niet helemaal waar. Als ik een dartpijltje gooi richting de roos zijn er twee uitkomsten: raak, of niet raak, er zijn maar twee uitkomsten maar de kans is zeker geen 50% dat ik hem in de roos gooi!

28 juli 2023 om 08:36

Sarcasme is moeilijk voor sommige denk ik🤣

50/50 zijn wel echt de ideale Chris Woers voorspellingen!

28 juli 2023 om 08:25

Niet gebruikelijk voor Woerts. Normaal weet hij iets 100% zeker. En uiteindelijk heeft hij dan toch geen gelijk

28 juli 2023 om 11:13

Chris Woerts voorspelt meestal iets als in dat hij vandaag zou zeggen ‘Tadic verlaat vermoedelijk Ajax’. Dat hij op zo’n toon en met zo’n gezicht ‘nieuwtjes’ durft te brengen die al twee dagen in elke krant hebben gestaan is bijna knap, ik zou me echt doodschamen

Oftewel 50% dat het niet doorgaat

Veel toegevoegde waarde deze uitspraken haha

Woerts leert snel, met zo'n voorspelling kan zelfs hij er niet naast zitten

Volgens Chris Woerts heb ik dit jaar ook weer 50% kans om de staatsloterij te winnen. Of ik win hem wel, of ik win hem niet. Ben zeer benieuwd!

Deze man heeft een bepaalde soort indruk bij mij achtergelaten de afgelopen twee jaar dat ik hem oprecht zo ontzettend irritant vind. De zekerheid waarmee hij "nieuws" brengt, om er vervolgens totaal naast te zitten stoort zo erg. Heb dit bij niemand anders op tv. Dit is ook weer een uitspraak van niks, maar toch klik ik er weer op.

28 juli 2023 om 22:29

Is gewoon een grandstander en een ijdeltuit. Dat ie er vervolgens ook bijna altijd naast zit maakt het nog erger. Waarom die gast een podium kreeg bij vi is me een raadsel.

Chris Woerts, wie neemt die man nog serieus?
Deze man bedrijft journalistiek op het laagste van het laagste niveau en past in het rijtje van onze grote vriend V. Driessen.

Ik wordt zo ongelooflijk moet van dit soort mensen, die maar dingen roepen om ergens aan te kunnen schuiven. Kom of met goede, inhoudelijke informatie, of zeg gewoon niets.

Woetst... 50% roepen is slim, want dan heb je altijd gelijk.

VZ snapt inmiddels wel hoe het werkt met voorspellingen van Woerts. Het tegenovergestelde is waar. Dus als hij zegt 50/50 dat het niet doorgaat, kop je 50/50 dat het wel doorgaat. Man man man, wat een niveau die Woerts. Dat die vent daar zo mag zitten en flauwekul uit zijn kont mag trekken.

Het gebeurd wel of niet!

50 % kans: ja of nee dus

Ja Chris weet alles. Oh wacht…. Toch niet. Kans op slagen 50 %. Ja dat soort voorspellingen kan ik er ook in gooien. Lekker makkelijk weer Chris.

Wat een voorspeller die Woerts: 50 procent kans! Zo kan ik ook wel een paar voorspellingen goed hebben 😂

Die komt dus 100% naar Feyenoord

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren