Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ueda met dubbelslag wéér belangrijk voor Japan; ook Sugawara trefzeker

Laatste update:

Japan heeft dinsdag een uiterst eenvoudige zege op Syrië geboekt: 5-0. In het Aziatische WK-kwalificatieduel voor het eindtoernooi van 2026 liet Ueda zich gelden met twee treffers, terwijl AZ-verdediger Yukinari Sugawara eveneens trefzeker was. Ueda was afgelopen donderdag ook al goed voor een hattrick tegen Myanmar (5-0).

Bijzonderheden:
Takefusa Kubo opende na ruim een half uur de score voor de Japanners met een fraai afstandsschot, waarna Ueda de ruststand op 0-3 bepaalde. De spits van Feyenoord had de bal tweemaal voor het intikken na goed voorbereidend werk van Ito. Sugawara voerde de score vroeg in de tweede helft vervolgens verder op door uit een ingestudeerde vrije trap vanaf twintig meter doel te treffen. Mao Hosoya bepaalde de eindstand in de slotfase uiteindelijk van dichtbij op 0-5.

Syrië - Japan 0-5
32’ 0-1 Takefusa Kubo (assist: Junya Ito)
37’ 0-2 Ayase Ueda (assist: Junya Ito)
40’ 0-3 Ayase Ueda (assist: Junya Ito)
47’ 0-4 Yukinari Sugawara (assist: Takefusa Kubo)
81’ 0-5 Mao Hosoya (assist: Junya Ito)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Japan heeft wel echt een gouden generatie lijkt het wel. Veel spelers die ook in europa verschil maken.

21 november 2023 om 21:58

Operatie blue lock is gestart!

Lekker man ....goed voor het zelfvertrouwen. Overigens is die Ito ook geen verkeerde speler....die man gaf in zijn tijd in België ook de ene na de andere assist

Puur kwalitatief zou het echt een dark horse zijn voor een WK. Sowieso een genot om die gasten in actie te zien. Alleen zullen ze het op het moment supreme denk ik altijd afleggen tegen de veel hardere en gehaaide (zuid) Europeanen en Latijns Amerikanen

21 november 2023 om 20:48

Waren vorig WK ook geweldig, echter speelden ze gewoon te naïef (of moedig). Als je in de laatste minuut tegen België met een corner met zijn allen voorin gaat staan, terwijl je de lengte niet eens hebt.. tja, respect wel.
Ik schat ze op het niveau Kroatië in, ze kunnen iedereen verslaan.

21 november 2023 om 21:24

Niveau Kroatië is overdreven, wel een treetje lager.

Kan altijd wel genieten van Japan op eindtoernooien. Zij hebben technische prima spelers. Werken keihard voor elkaar. En lijken nu een keer een sterke generatie te krijgen. Ben enorm benieuwd wat ze klaar gaan spelen.

Mensen komen superlatieven tekort voor dit Japan, maar ik zie ze het EK niet winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren