Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende Neymar wil vechten met Tiago Djaló in spelerstunnel

Laatste update:

Een heetgebakerde Neymar moest zaterdagavond na de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Lille OSC (0-1) tot bedaren worden gebracht in de spelerstunnel. De aanvaller zocht de confrontatie met Tiago Djaló, nadat de aanvaller en de verdediger elkaar op het veld al in de haren vlogen. Officials van beide clubs hielden de spelers in de spelerstunnel tegen, waardoor het niet tot een directe confrontatie kwam.

PSG slaagde in de slotfase tegen de titelconcurrent niet in om een vuist te maken en tot overmaat van ramp kreeg Neymar in de slotfase rood. De sterspeler van PSG wilde de bal afpakken bij Djaló en deelde daarbij een duw uit, die hem zijn tweede gele kaart opleverde. Djaló kreeg eveneens zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Benoît Bastien, omdat hij de bal te lang zou hebben vastgehouden. De ruzie tussen beide spelers was na afloop nog niet bekoeld, zo bleek toen de spelers richting de kleedkamers liepen.

Neymar en Djalo raakten verwikkeld in een woordenwisseling, die in de tunnel werd voortgezet. Op een gegeven moment probeerde Neymar zich te ontworstelen aan de clubofficials om zo Djalo op te zoeken, maar dat mislukte. Wel viel een van de officials die Djalo in bedwang hield om, waarna ook de verdediger van Lille leek te vallen. De beelden werden vastgelegd door Canal+. Neymar ontving alweer zijn derde rode kaart in de laatste veertien competitieduels en moet wellicht vrezen voor een schorsing na de ongeregeldheden.

Neymar Jr. laat zich helemaal gaan bij de cornervlag!

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 3 april 2021

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een mafkees is het.. die neymar. Is vaker bij dit soort praktijken betrokken en heeft een kort lontje. Eerder al met die Marseille verdediger die hem zogenaamd racistisch bejegende en nu weer deze fight. En zo zal ik er nog een paar vergeten zijn. Qua voetbaltechnische kwaliteiten een sieraad voor de voetbal, qua mentaliteit een berg vuilnis voor het voetbal.

3 april 2021 om 20:51

Ik heb al een lange tijd niks gezien van zijn voetbaltechnische kwaliteiten.

3 april 2021 om 20:52

Dat racisme excuus gaat gelukkig nu niet op

3 april 2021 om 22:01

Ik begrijp echt nooit dat dit soort figuren - hoe geweldig ze ook kunnen voetballen - door clubs in dienst worden gehouden en vaak ook nog bewierrookt. Genoeg voorbeelden: Zlatan in het verleden, Pepe, Balotelli etc. Als ik dat op mijn werk doe dan is mijn carrière - hoe goed ik ook presteer - snel voorbij.

3 april 2021 om 22:40

Dit is waarom hij niet bij de top 3 of top 5 van de wereld zit. Is binnen en buiten het veld totaal geen voorbeeld. Denkt dat die heel wat is, met z'n ruzietjes iedere keer. Had nooit weg moeten gaan bij Barca, want daar kon die nog wel normaal doen en in de schaduw van Messi de sterren van de hemel speelde.

Geweldige voetballer, slechte verliezer. Komt wel vaker voor dat hij zich laat gaan als het even niet lekker loopt.

3 april 2021 om 21:27

Misselijke voetballer bedoel je, jammer dat zo iemand zo enorm veel talent heeft, dat gun je hem echt niet.

3 april 2021 om 22:21

Over zijn persoonlijkheid heeft ieder een mening, ik mag hem ook niet. Maar over zijn voetbalkunsten valt toch weinig te discussiëren.

Neymar wil vechten? geef hem een duw en als die gats op hem afkomt rent ie snel een hoekje in.

Als club zijnde moet je op een gegeven moment toch gaan ingrijpen? Deze gast komt zo vaak negatief in het nieuws, is gewoon niet normaal meer. Verkoop die gast en haal gewoon een andere topper, die Ligue 1 zal je zonder Neymar ook wel winnen.

3 april 2021 om 21:22

Nou met in ieder geval niet dit jaar zo lijkt het haha..

3 april 2021 om 22:51

Haha zag het net terug. Wat een zieligerd zeg, lachwekkend. Heb zo niets met hem als voetballer, ook al is of nja kan ie zo goed zijn. Zovaak zulk zielig gedrag. En zag je het haha, en maar stoer doen, die andere bleef gewoon rustig en bescheiden. En Neymar maar door ratelen, zich heel wat voelen. En gaat opeens duwen en naar hem toe willen en vervolgens heeft die Djalo genoeg en gaat ook op em af, die beveiliger valt nog om en zie Neymar meteen makkelijk zich mee laten sleuren naar de kleedkamer haha. Wat een loser.

Heerlijk dat temperament, maar zie het liever op het veld. Dit levert geen punten op.

Neymar krijgt heel veel trappen te verduren, teveel zelfs, en ik vind dat hij best naar de scheidsrechters mag gaan om even te laten zien dat er bepaalde grenzen zijn. Maar deze opstootjes na de wedstrijd heeft hij gewoon te vaak. Binnen de lijnen mag je je frustratie laten zien, maar daarbuiten moet het gewoon klaar zijn. Eerst die alvaro, nu djalo. Ik denk dat de tegenstander van volgende week alvast notities maakt.

3 april 2021 om 22:00

Hij zal toch volgende week wel geschorst zijn? Dan heeft het maken van notities voor die tegenstander niet zo veel zin 🙄

Ik zal wel een hoop over me heen krijgen maar deze Neymar kan zeker goed voetballen maar heeft toch nagenoeg niets merkwaardigs gepresteerd in zijn carriere ?

Het is alleen maar mafkezerij , leuk dat ie een keer de CL won in 2015 met msn , dat heeft Bogarde ook in 95 dat maakt je nog geen absolute wereld top.

Gaf in 14 en 18 op t wk ook niet wat er verwacht werd , alleen maar knokken en de ene naar de andere rel , in barcelona kotsen ze hem.geloof ik.ook uit na die financiele rel.


Totaal geen sieraad voor de sport, als je voetbal kijkt met iemand die het nooit kijkt zou je je toch doodschamen met zulke momenten

3 april 2021 om 21:01

Treble 2015. Als je een treble niet merkwaardig vindt dan wat wel?Misschien dat er barca fans zijn die hem uitkotsten maar ik ben alleen maar blij met dr tijd die hij bij ons heeft doorgemaakt en voor de goals en kampioenschappen die hij voor barca binnen heeft gesleept.

4 april 2021 om 08:25

In dat team van Barca is het ook niet zo lastig hè. Suarez en Messi waren van een totaal andere orde imo

4 april 2021 om 11:42

Oh is dat zo? Waarom wonnen ze het jaar erop dan weer de treble niet? Of het jaar daarna? Dit is simpelweg niet waar wat je zegt.

3 april 2021 om 21:07

Bij barca idd geweldig gedaan. Alleen zonde dat hij naar psg is gegaan. Daardoor minder bijzonder want blijft toch de ligue 1. Alleen een cl of wk titel zal nog veel goedmaken. Had nu veel groter kunnen zijn maarja geld helaas.

Wat een idioot. Telkens als ze verliezen of hij een rode kaart krijgt is het mis. Zeer slechte verliezer. Hoop dat Psg deze week ook verliest van Bayern

Logisch. Als het misgaat is Neymar de eerste die afhaakt, zijn team in de steek laat en zich laat provoceren. De echt grote voetballers overkomt dit niet bij elke tegenslag.

Hij wil vechten met z'n 1.70m en 38 kg. Ze moeten hem voor de grap eens niet tegen houden, dan staat ie eens goed voor lul.

3 april 2021 om 22:52

Lol zag je het haha, en maar stoer doen, die andere bleef gewoon rustig en bescheiden. En Neymar maar door ratelen, zich heel wat voelen. En gaat opeens duwen en naar hem toe willen en vervolgens heeft die Djalo genoeg en gaat ook op em af, die beveiliger valt nog om en zie Neymar meteen makkelijk zich mee laten sleuren naar de kleedkamer haha. Wat een loser.

Normaal gesproken ben ik tegen duiken, maar in dit geval is het gewoon dikke karma. Neymar is misschien wel de grootste duiker in het huidige voetbal. Dan niet gaan janken als je een keer aan de andere kant van de streep staat.

Neymar die wilt vechten? Moet een late 1 april grap zijn. Slaat nog geen deuk in een pakje boter. Hoop dat Lille dit vast kan houden zodat daar eindelijk een nieuwe kampioen is.

Benieuwd hoe lang hij geschorst wordt. Zou toch geinig zijn als PSG nog punten verliest en gepasseerd wordt door Lyon en Monaco en zo naast CL-plaatsing grijpt. Wat zou er dan met die vedetten gebeuren.

Barcelona mag blij zijn dat ze Neymar voor een recordbedrag hebben verkocht en hem niet meer teruggehaald hebben. Hij verdiende toen "slechts" 25 miljoen jaarlijks + tekengelden, bonussen terwijl dat bij PSG nog eens de helft meer is of 37,5 miljoen. Als we zijn 4 jaar bij Barca naast de bijna 4 jaar bij PSG vergelijken zat hij bij Barca aan 105 doelpunten in 186 wedstrijden en bij PSG zou hij dit seizoen moeten stranden op maximaal 120 wedstrijden of 2/3 van wat hij bij Barca deed + ik denk maximaal 95 doelpunten. Barcelona heeft natuurlijk daarna teveel betaald voor Dembele en Coutinho als de zogenaamde vervangers waardoor dat het een nuloperatie is geworden.

Ik werd gisteren voor idioot uitgemaakt, omdat ik van mening ben dat Neymar o.a. door dit gedrag te weinig uit zijn carrière heeft gehaald dus in mijn ogen zou zijn carrière niet geslaagd zijn als hij nu zou stoppen. Veel te veel blessures en betrokken bij negatieve situaties op het veld. Lijkt mij toch een feit?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren