Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK-droom smaakmaker Nigeria spat uiteen: ‘Iedereen is aangeslagen’

Laatste update:

Moses Simon zal niet te bewonderen zijn op het WK, zo heeft de Nigeriaanse bondscoach Gernot Rohr bekendgemaakt. De vleugelaanvaller van AA Gent heeft afgelopen donderdag op de training een dijbeenblessure opgelopen en zal daar minstens drie tot vier weken door aan de kant staan. Simon maakt geen deel meer uit van de voorlopige WK-selectie van Nigeria.

Een scan in het ziekenhuis van het Nigeriaanse Port Harcourt bevestigde de diagnose die de medische staf van de Super Eagles had gesteld. “Moses heeft een blessure opgelopen en de medische staf verwacht dat hij drie tot vier weken out zal zijn”, laat bondscoach Rohr weten. “Hij zal dus niet deelnemen aan het WK.”

“Iedereen is aangeslagen door de blessure van Moses. Hopelijk vallen er niet nog meer spelers uit. Moses blijft in de toekomst deel uitmaken van mijn plannen”, concludeert de keuzeheer van Nigeria. Wilfried Ndidi van Leicester City is inmiddels wel weer aangesloten bij de groepstraining. Nigeria oefent nog tegen Congo-Kinshasa, Engeland en Tsjechië alvorens het WK op 16 juni wordt afgetrapt met een wedstrijd tegen Kroatië.

Denk jij dat Nigeria de groepsfase van het WK weet te overleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zuur voor die jongen en voor Nigeria , ze hebben best een goede en energieke ploeg kunnen het met geluk best ver schoppen. Deze groep is eigenlijk de groep des doods met Argentinië Kroatië Nigeria en IJsland , iedereen kan van elkaar winnen het is niet te voorspellen.

28 mei 2018 om 11:37

IJsland en Nigeria zijn aardige teams, hard werken en een hechte teamband. Toch verwacht ik dat Kroatië (wellicht zelfs als groepswinnaar, wat een geweldige basis elf hebben die voor zo'n klein land!) en Argentinië wel door zullen gaan naar de knock out fase.

28 mei 2018 om 15:49

IJsland kent Kroatie door en door en zaten met de Kroaten in de kwalificatiepoel. Zij zijn ook als eerste boven de kroaten geeindigd. Het is geen voetbal wat IJsland laat zien, maar fysiek zijn ze ijzersterk en mentaal heel gedisciplineerd. IJsland is gewoon een gevaarlijke outsider. Het kan zomaar dat de Argentijnen de tweede ronde niet halen. Wat vreemd is, zijn de vriendschappelijke wedstrijden van de Ijslanders afgelopen half jaar. Dramatisch tegen Peru en Mexico.

Wat in het voordeel van IJsland pleit is dat zij tegen de Argentijnen beginnen. Zij kunnen dus hun eerste wedstrijd heel goed voorbereiden. Zij eindigen tegen de Kroaten, die dan zomaar al op 6 punten kunnen zitten en al gekwalificeerd zijn.

Nigeria is gewoon eenonvoorspelbare ploeg. Dan komt het dus voor alle teams uit op de laatste wedstrijd en kan Kroatie zomaar allemaal reserves opstellen. Ik denk dat Nicolai hier zomaar gelijk kan hebben.

Moses Simon FM legend! Jammer ik had hem heel graag aan het werk gezien op dit Wk

Jammer... Had me verheugd om hem aan het werk te zien. We hebben gelukkig nog wel een heerlijke aanval met spelers als Iheanacho, Victor Moses, Iwobi en Musa die het bij Nigeria altijd geweldig doet. Ik heb er iniedergeval heel veel zin in!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren