Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winterse verrassing speelt ook komend seizoen in de spits bij Cambuur

Laatste update:

De connecties van trainer Dwight Lodeweges zorgden afgelopen winter voor de verrassende komst van Bartholomew Ogbeche bij SC Cambuur-Leeuwarden. De coach is inmiddels vertrokken en staat komend seizoen voor de groep bij sc Heerenveen, maar de Nigeriaanse spits blijft in Leeuwarden.

/

De Friese Eredivisieclub heeft dinsdag via de officiële website bekendgemaakt dat er een akkoord is bereikt met de 29-jarige Ogbeche: de aanvaller heeft bijgetekend voor een jaar, met een optie voor nog een seizoen. De entree van de twintigvoudig Nigeriaans international was aan het begin van dit jaar stormachtig, toen Ogbeche scoorde tijdens de altijd beladen derby tegen aartsrivaal Heerenveen.

De ervaren spits raakte daarna geblesseerd, maar liet later weer zien van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de selectie van Cambuur. Die mening is ook de clubleiding toegedaan, zodat Ogbeche ook na de zomerstop in Friesland voetbalt. De centrumaanvaller moet de concurrentie aangaan met onder meer Martijn Barto en Michiel Hemmen.

Naast Ogbeche speelt ook Calvin Mac-Intosch na de zomerstop in Leeuwarden. De 24-jarige verdediger speelde de afgelopen jaren bij SC Telstar en wordt transfervrij overgenomen door Cambuur. Mac-Intosch doorliep de jeugdopleiding van Ajax en verhuisde in 2009 naar HFC Haarlem. Net als Ogbeche heeft ook de stopper en contract voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen getekend.

Denk je dat Bartholomew Ogbeche de vaste spits wordt van SC Cambuur-Leeuwarden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jahh een echte topperrrrrr.
Dom van Cambuur om te verlengen.
vaak geblesseerd en krijg veel salaris (geen EU speler).

27 mei 2014 om 11:19

Beetje meer verdiepen. Is een speler met ook de Franse nationaliteit. Dus niks niet een speler van buiten de EU!!

27 mei 2014 om 11:30

Franse nationaliteit? Terwijl hij 20x is uitgekomen voor Nigeria?

27 mei 2014 om 11:35

Je kan meerdere nationaliteiten hebben.

On:
Goede speler voor Cambuur, heeft veel indruk gemaakt op het begin maar toen is hij helaas geblesseerd geraakt. Ik vind het een goede speler die er zeker voor kan zorgen dat Cambuur er ook volgend seizoen in blijft.

27 mei 2014 om 11:47

klopt kerzoep,
Ik wist niet dat hij ook een frans paspoort had. Vandaar mijn salarisgedachte

27 mei 2014 om 12:28

Klaag dan ook niet over respect als je het zelf ook niet hebt. Als je echt respect hebt, had je namelijk fatsoenlijk gereageerd. Je bent dus gewoon een moraalridder en de opmerking over onwetend mannetje kan ik nog enigszins plaatsen. Je opmerkingen zijn namelijk onderbouwd met aannames, gedachten en statistieken. Laat dat nou net onwetend overkomen, aangezien je wel statistieken kan opzoeken maar niet zijn nationaliteit. Laat staan dat je daadwerkelijk beelden bekeken hebt waarop je ziet hoe goed die jongen voor Cambuur is.

27 mei 2014 om 12:29

@frdon gelukkig ben je zelf erg respectvol naar anderen. En hoe oom je er bij dat hij een hoog salaris heeft. Als je toch niets fatsoenlijk kan onderbouwen......

Prima verlenging vind ik het.

27 mei 2014 om 12:33

Kansloos figuur net alsof jij alles weet hij geeft later ze fout toch toe

27 mei 2014 om 15:51

Je heb gewoon gelijk hoor Frdon.
Ik denk ook dat het dom is van Cambuur om te verlengen.
Die jongen lijkt blessuregevoelig, en maar 2 scoren is niet veel voor een spits

Je zag aan alles dat hij geen wedstrijdritme had, dit komende seizoen word hij onze tropische verassing

3 punten thuis tegen heerenveen kunnen weer bijgeschreven worden met deze beer erbij!

P.s. hij heeft gewoon een EU salaris, heeft een frans paspoort

27 mei 2014 om 16:58

Mooi man die drie thuis punten op her walgelijke kunstgras. Maar er zijn nog 16 andere clubs. Against modern football, against kunstgras!

Barto deed het ook wel goed toch? hemmen komt denk ik tekort voor eredivisie

27 mei 2014 om 11:37

Klopt. Maar je moet altijd twee spitsen hebben hè. Zou mooi zijn als Barto tweede spits blijft. Kan hij wel mee leven, denk ik. Hij is al lang blij dat hij dan bij de selectie zit. Hij is een realistische jongen, die ook wel snapt dat Cambuur omhoog wil.

27 mei 2014 om 13:02

Hemmen na Volendam.

Barto gewoon laten starten als eerste spits, heeft echt het seizoen grandioos afgesloten. Daar kan je nu niet om heen, Ogbeche is een sterke invaller - een breekijzer. En desnoods als Barto niet zijn vorm weet te herpakken met Ogbeche gaan starten met zijn ervaring / snelheid en kracht is het een echte aanvulling van het team.

27 mei 2014 om 16:58

Cambuur zou met twee spitsen kunnen gaan spelen 4-4-2, want lukoki is weg en daarmee ook de snelheid. dus ogbeche in de spits sterk aanspeelpunt en dan barto als afmaker, de rest moeten ze dan ook nog invullen. hebben geloof ik ook nog een deen en en hemmen dan als reserve.

Goede zet van Cambuur, dit is een speler die een wedstrijd kan beslissen,
Ik vind Barto overigens ook een goede spits, mocht hij buiten de boot vallen, dan mag hij wel in Almelo komen voetballen.

Cambuur heeft de spitsenpositie nu rond!
Verder zullen ze wel de selectie moeten versterken door het plekje van Ritzmaier op te vullen en misschien 1 a 2 goede ervaren krachten erbij te halen.

Misschien eens kijken wat erbij Rkc, Roda JC of NEC gratis de deur uitgaat

27 mei 2014 om 11:42

En Bannink van jullie? Die scoorde ook aardig wat doelpuntjes en Assist, is dat niet ook wat voor ons of denkje dat hij het niveau niet aan kan?

27 mei 2014 om 12:11

Kon het niveau bij Twente, Heracles en Zwolle niet aan, nu bij Emmen doet hij het aardig, maar denk niet dat Bannink eredivisie waardig is.

27 mei 2014 om 12:25

Is niet te betalen joh, haha
We hadden nog wel een Oebele Schokker gehuurd, die mogen ze wel weer terug hebben.

Nee ik denk dat een Bannink zeker de stap omhoog nu kan maken.
Geloof wel dat zijn contract net verlengt is, in dat geval kunnen we een paar cent vragen.

@wandering: Cherry kwam ook niveau te kort voor Twente, maar heeft via omwegen het ook gered. Het kan dus wel. Verder doet hij het niet aardig maar gewoon goed

27 mei 2014 om 14:00

@ jeron
Prima dat hij het bij Emmen goed doet, maar hij heeft het niet alleen bij Twente niet gered, ook bij Heracles en Zwolle kwam hij niet voor een basisplaats in aanmerking.
Persoonlijk denk ik niet dat hij goed genoeg is voor een eredivisie club, maar hè ik ben geen scout dus de kans bestaat dat ik het helemaal fout heb.
Wel een heel klein kansje, maar toch.

Echt een speler die in de top (psg, WK 2002) heeft gespeeld. Is daardoor ook een voorbeeld voor de rest van de jonge selectie. Hij laat ze ook zien wat nodig is, zo is hij altijd ruim van te voren voor een training aanwezig om zijn spieren los te maken. Top dat Cambuur zijn contract heeft verlengd! Denk als hij het hele seizoen basisspeler is, dat hij er minimaal 15 inlegt.

Prima beslissing van Cambuur. Buiten de blessure om fysiek sterk, intelligent, kan een bal in één beweging goed doorspelen en een geweldige wedstrijdmentaliteit. Daar kunnen zijn medespelers nog veel van leren. Misschien kan hij ook op 10 spelen achter Barto en samen beurtelings voor de goal komen. Ik zie het wel zitten!
Nu nog twee buitenspelers erbij en een creatieve middenvelder.

Ik denk dat hij een goede voetballer is. Dat zie je gewoon aan zijn en balbehandeling, loopacties e.d. Ben wel van mening dat hij dat tot nu toe te weinig heeft laten zien. Maar goed dat ze verlengen.

mooi dat hij verlengt los van wat hij zelf kan brengt hij ook ervaring mee in de groep

Goede speler maar wel te vaak geblesseerd.ik zou trouwens altijd Martijn Barto in de spits zetten.dat vind ik echt een hele goede speler en kan ook ontzettend goed koppen!!

En die Mac Intosh... Wat is daarover bekend? Ex-Ajax. Kan hij het niveau aan?

27 mei 2014 om 13:02

Via marcel keizer bij ons, keizer zal wel weten wat ie wel en niet mee wou nemen. Alle vertrouwen in marcel.. vroeger speler, nu technisch manager. Als arne slot weer weg gaat, dijkhuizen maar als assistent naast henk. Ouwe garde terug.. verder over mac intosh, weet weinig van jupiler league sinds onze promotie. Dus vertrouw erop dat de heren het weten.. hulde aan ts en directie voor snelle handelingen.. ben benieuwd wat we er nog meer bij krijgen. Dit jaar had ik ons voorspelt op plek 14, 12 ist geworden en had zo 9e plek kunnen en moeten zijn. Dus voor dit jaar ben ik nog wat positiever; plek 10

27 mei 2014 om 13:07

Dat gaat mij wat snel. Eerst maar inzetten op handhaving. Tweede seizoen is altijd moelijker. Afwachten wat de nieuwe spelers kunnen brengen.

27 mei 2014 om 17:02

En waarom alle vertrouwen in Keizer? Op basis waarvan? Heeft Keizer ergens anders gepresteerd als TC? Nee. Het is en blijft koffiedik kijken.

28 mei 2014 om 10:30

Als trainer bij telstar, met de middelen beschikbaar, ja dan vind ik dat hij wel enig zicht heeft op de markt en wie wel of niet. Binnen 3 weken heeft ie me nu al positief verrast.. scouting en techn management zit goed in elkaar. Trots op me clubke!

28 mei 2014 om 13:11

Je vind de zwakke Reijnen een goede versterking? Tov Leeuwin ga je daar op achteruit. Contractverlenging voor een spits die meer geblesseerd is geweest dan dat ie gespeeld heeft. Een spelers uit de beloften van Vitesse. Het is allemaal maar afwachten. Snap dat enthousiasme niet.

27 mei 2014 om 17:01

klinkt als een computer

27 mei 2014 om 17:06

Hij is van 1990... Zou dus wel kunnen.;

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren