Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winterse deal Feyenoord voor Rodríguez geklapt: 1908.nl weet belangrijkste reden

Laatste update:

Feyenoord maakt deze winter geen werk meer van de komst van Luciano Rodríguez, zo meldt 1908.nl. ‘Vanuit het Maasgebouw’ is gezegd dat de Rotterdammers ‘simpelweg in tijdnood zijn gekomen’. Feyenoord had al wel een principeakkoord bereikt met de Uruguayaanse vleugelaanvaller. Overeenstemming met Liverpool FC uit Montevideo werd echter niet bereikt.

1908.nl schreef afgelopen maandag dat Feyenoord, mocht het noodzakelijk zijn, bij machte was om Rodríguez in het buitenland medisch te keuren. Woensdag bleek dat de aanvaller toch naar Nederland zou vliegen bij een akkoord tussen Feyenoord en Liverpool FC. Zover kwam het dus niet.

“De Rotterdammers hebben woensdag- op donderdagnacht tot in de late uurtjes gepoogd om de Uruguayaanse aanvaller over te laten komen richting Nederland, maar de tijd begon dusdanig te dringen dat het niet meer tot een deal kon komen”, aldus 1908.nl. Richting Zuid-Amerika reizen met een delegatie uit Rotterdam bleek ook geen optie.

Feyenoord blijft in Rodríguez geïnteresseerd, maar beseft naar verluidt ook dat zijn zomerse komst knap lastig en waarschijnlijk ‘zelfs onhaalbaar’ gaat worden. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op 4,5 miljoen euro. Deze zal in de komende maanden alleen maar verder stijgen.

River Plate is eveneens in de markt voor Rodríguez. Doordat de transferwindow in Argentinië pas op 18 februari sluit kan el Millonario de komende 2,5 week een nieuwe poging wagen om de veelzijdige aanvaller in te lijven. River Plate bracht eerder al tevergeefs een bod van zeven miljoen euro voor zestig procent van de rechten op Rodríguez uit.

Feyenoord heeft nog tot donderdag 23:59 uur om een alternatief te vinden. Woensdag werden de Rotterdammers in verband gebracht met Couhaib Driouech. Vanuit de staf is er geopperd om het bestuur te laten informeren naar de linksbuiten van Excelsior. Tot een concreet voorstel is het alleen nog niet gekomen. De verwachting is dat PSV donderdag in ieder geval nog een laatste poging voor Driouech gaat wagen.

Volgens 1908.nl worden er ‘intern vraagtekens gezet’ bij de informele toenadering voor Driouech door Feyenoord. De Stadionclub heeft op de vleugels nog voldoende opties, al bleek de afgelopen weken dat zij niet allemaal even goed renderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Krentenkakkers :-)

Zou dan toch Driouch komen? Leuke transfermatch tussen Feyenoord en PSV

1 februari 2024 om 16:28

Van mij hoef dat niet is niet beter dan wat er nu staat. Ze laten dilrosun gaan terwijl je geen vervanger heb ongelooflijk. Ze gaan op het laatste moment onderhandelen met een speler roderiguez hoe je dat ook typ terwijl je al eerder had kunnen onderhandelen.

Ja dat is lullig. Slot zal wel flink balen en met een zuur hoofd de rest van het seizoen uitzitten. Daarna als de brandweer vertrekken bij Feyenoord zou ik zeggen. Toch altijd bijzonder dat dit allemaal in de laatste dagen moet.

1 februari 2024 om 08:08

Slot heeft al lang de beperkingen geaccepteerd bij Feyenoord en ze her en der zelfs openlijk omarmt als een uitdaging. Teleurstelling is begrijpelijk, maar professioneel gedrag ook.

1 februari 2024 om 08:12

Jij doet wel erg dramatisch. Hij gaat echt niet vertrekken omdat er een transfer niet lukt. Slot mag daarnaast ook gewoon proberen om de huidige buitenspelers te laten renderen

1 februari 2024 om 09:14

Het is toch echt Slot zelf die zijn buitenspelers niet laat renderen hoor.

1 februari 2024 om 09:17

Slot moet is een keer in de spiegel kijken. Hij krijgt het voor elkaar dat er in 3 jaar tijd maar 1 buitenspeler consistent gepresteerd heeft. Dat is wel vrij bizar.

1 februari 2024 om 10:11

Ben ik met je eens. Maar de eerste 2 jaren was het totale rendement van de buitenspelers bij elkaar prima (verdeeld over de gebruikte spelers en minuten) maar nu blijft het ver achter. Paixao leek de nieuwe sinisterra te worden tot zn tiktokmomentje. Waarde moet gecreeerd worden maar dat lukt nu niet op die posities.

De campagne die de laatste tijd op 1908 wordt gevoerd tegen Te Kloese is wel schandalig. Ook nu weer pontificaal benoemen dat de man een week op vakantie is geweest, alsof hij dan niet bezig is met transfers.

De deal lijkt me voornamelijk geklapt vanwege de financiële hulp van buitenaf. Je kunt dan veel langzamer schakelen en risico’s opzoeken. Jammer want de timing zou perfect zijn geweest, nu een half jaar wennen en vanaf komend seizoen vlammen. Wel gek trouwens aangezien Slot juist spelers wilde die er direct zouden staan.

Shoppen met een lege portemonnee blijft een lastige opdracht, maar ik hoop echt niet dat we bij Driouech uitkomen. Die is het best op links en daar moet je Ivanusec gewoon de kans gaan geven met Sauer.

1 februari 2024 om 08:03

Feit is wel dat een buitenspeler broodnodig is en wanneer er geen kwaliteit bijkomt, we het wel kunnen vergeten, Europees thuis te geven.

Driouech lijkt mij ook geen optie gezien we een rechtsbuiten harder nodig hebben dan een linksbuiten. Ik had gedacht het nooit te zeggen, maar dan hoop ik dat Alireza snel terug is, dan heb je tenminste nog iets.

1 februari 2024 om 08:16

@sergioramos, vorig jaar gaven we met dezelfde buitenspelers wel thuis. En Alireza voegt helemaal niks toe. Sauer verdient meer kansen en Minteh heeft het beste rendement, ondanks zijn matige balcontrole.Ik blijf erbij dat Slot het spelsysteem aan moet passen, met de backs binnendoor en dan ook nog Timber, Stengs en Wieffer die de 16 induiken is het gewoon veel te druk en veel te voorspelbaar wat de buitenspelers gaan doenEdit: en ook eens met zanazanyan dat Ivanusec ook liet zien over kwaliteiten te beschikken.

1 februari 2024 om 08:16

Je hebt zes maanden geleden een buitenspeler gekregen voor een recordbedrag van 8m die in zijn eerste wedstrijden heeft laten zien echt wel over kwaliteit te beschikken. Misschien er voor gaan zorgen dat die aankoop gaat renderen en speelminuten gaat krijgen ipv nu alweer the next shiny thing willen?

De wegwerpmentaliteit mbt spelers in de voetballerij is echt waanzin.

1 februari 2024 om 08:17

Een speler halen voor de knock-outs ronde van de Europa League is ook wat overdreven. Een buitenspeler die daarin direct het verschil kan maken tegen AS Roma, zal onhaalbaar zijn.

1 februari 2024 om 08:18

Één voordeel is wel, je krijgt sowieso Alireza of Ueda terug. Die moeten namelijk tegen elkaar. Beide zijn gewoon welkom bij Feyenoord. Gimenez lijkt het ook allemaal niet meer te hebben, dan maar even een keer Ueda erin om Gimenez weer scherp te krijgen.

1 februari 2024 om 08:40

"shoppen met een lege portemonnee" kunnen we stoppen met de framing dat Feyenoord platzak is? Afgelopen twee seizoen gewoon meer uitgegeven in totaal dan PSV. Ze hebben echt wel geld, misschien niet 11 miljoen op de plank liggen zonder externe hulp maar een lege portemonnee zeker niet.

1 februari 2024 om 08:42

Als jij daardoor een betere ochtend hebt kerel, het klotst werkelijk tegen de plinten hier in Zuid.

1 februari 2024 om 09:16

Je hebt dit seizoen in ieder geval meer uitgegeven dan er is binnengekomen. Er was dus vast wel iets.

1 februari 2024 om 09:23

Feyenoord draagt nog een hele berg schulden en problemen mee vanuit het verleden. Waar PSV bijvoorbeeld geluk heeft met een gemeente die nog af en toe te hulp schiet hebben ze dit in Rotterdam helaas niet.

Verder geeft PSV (op vorig seizoen na) het afgelopen decennium toch echt veel meer geld uit dan Feyenoord en kunnen ze logischerwijs ook hogere salarissen betalen.

Het is jammer dat deze transfer niet doorgaat, maar wellicht (als het echt een topper is) kan dezelfde (transfer)weg als Zerrouki bewandeld worden.

1 februari 2024 om 12:18

@JK-Ajax precies wat je zegt, Feyenoord heeft in de zomer flink wat geld uitgegeven in de zomer en daar zijn ook al risico's genomen. Dit was juist gedaan met op het oog overwintering in de CL. Dat is niet gelukt, sterker nog, we hebben echt heel weinig geld opgehaald in de CL.

We hebben niet voor niets externe hulp nodig momenteel bij een transfersom van nog geen 8m.

1 februari 2024 om 09:09

Het is best opvallend idd, zeker in deze periode. Ik bedoel hij krijgt alle info en hoe vaak werken wij zelf niet van thuis uit? Alles is bijna zo ingesteld dat je op afstand "gewoon" kan werken.

Het is soms ook echt ongelofelijk, twee jaar geleden konden wij alleen maar spelers huren. En nu aan het klagen waarom we niet doorpakken. Er is gewoon niet veel.

Andere kant, had ik wel gewild dat ze zouden doorpakken "een risico" nemen. Tweede plek is voor CL, daar ontvang je ook genoeg inkomsten. Zeker met de nieuwe opzet. Wat ik wel jammer vind, Paixao speelde vorige jaar ook wel goed op rechtsbuiten. Nu lijkt hij vast te houden aan linksbuiten positie. Ik had liever ivanusec op links en rechts paixao. Ipv nieuwkoop dat werkte goed tegen PSV ivm Dest. Thats it, daarmee moet je ook gelijk mee ophouden.

1 februari 2024 om 10:29

Helemaal mee eens. En misschien heeft dit ook wel een positieve impact, namelijk dat we vol voor de verlenging van Slory gaan en hem volgend jaar overhevelen naar het eerste.

Drioech is perfect voor Fey, er is gewoon veel te weinig snelheid op de flanken. Ivanusec is niet snel.

1 februari 2024 om 08:17

Al zijn ze snel wordt die snelheid niet benut. Dilrosun is snel, Minteh ook en Paixao is ook niet langzaam. Ze krijgen echter nooit de ruimte om diep te gaan en zelden wordt een bal diep gegeven

1 februari 2024 om 08:33

Dan nog is snelheid voorin belangrijk, het zorgt voor ruimtes op het middenveld en kunnen dan lekker inschuiven. Vorige jaar tegen AS Roma kon Jahanbaksh de back op snelheid niet eens passeren dus werden ook weinig tot geen kansen gecreëerd. Om de volgende stap te kunnen maken en te kunnen winnen van dat kaliber ploegen moet er vooral snelheid voorin komen. Anders verlies je uiteindelijk toch in de CL.

1 februari 2024 om 09:17

Ajax bereikte met 2 trage klasbakken op de vleugels op luttele seconde de finale van de CL. Helaas waren het net een paar luttele secondes te veel. Daarvoor behaalden ze al de finale EL. Met snelle of voetballende backs heb je zoveel spelsystemen en looplijnen voor.

Feyenoord heeft vleugelspelers die geen voorzetten kunnen geven, de bal zeilt torenhoog of over de achterlijn, of komt bij de cornervlag uit. Blijf me daar altijd over verbazen, profvoetballers met miljoenencontracten die geen hoge voorzetten op maat kunnen geven. En goede koppers, zoals een Luuk, heeft Feyenoord ook niet echt in de selectie.

1 februari 2024 om 10:26

Paixao vind ik dit hele seizoen al rennen alsof poep in zijn broek zit. Snelheid? Ik zie het niet. Bij de statistieken niet in de top 15.

Driouech de snelste en de meeste dribbels, en dat bij Excelsior. Dat zegt mij meer, een beetje met pijn in het hart als Feyenoorder, dan de kwaliteiten van de flankenspelers bij Feyenoord.

Dit snap ik ook nooit. zodra je überhaupt iemand op de radar hebt weet je toch gelijk hoeveel tijd je nog hebt? En dat je gewoon gelijk goed bod ect moet doen? Ik geloof niet dat Feyenoord in tijdnood kwam, maar puur het er niet voor over had. Want had Liverpool (bij wijze van) 20 mil gegeven en de handtekeningen waren binnen.. met andere woorden ze wilde ondanks tijdnood nog steeds een zo laag mogelijke transfersom betalen, tja dan kan je inderdaad in tijdsnood komen

1 februari 2024 om 08:26

Of ze konden m niet betalen..

1 februari 2024 om 08:34

Ik had het sowieso vreemd gevonden als Feyenoord tot een deal was gekomen. Gezien het bod van River Plate voor slechts 60 procent van de rechten al niet voldeed, had deze jongen echt te veel moeten kosten.

1 februari 2024 om 08:59

Dat is wel speculeren. Feyenoord wil zeker niet teveel betalen maar blijkbaar heeft het wel het idee gekregen dat dit rond kon komen. Te Kloese moet namens Feyenoord een goede deal maken en zo is dat voor Liverpool ook. Als er wat naar buiten kwam, leek dat vooral te gaan over hoeveel % rechten. Dat kan in de toekomst zoveel impact hebben bij een vervolgtransfer, dat koop je ook niet even af met een miljoen meer.

Berichten waren er al dat het moeilijk ging worden...dus heel verrassend is het niet. Benieuwd of ze vandaag nog iets doen, waarschijnlijk te kort dag nu. Jammer en door, van de zomer maar kijken. Geef Sauer maar wat meer speeltijd!

Dit is gewoon pijnlijk en uiterst belabberd gehandeld. De overgang is een steekspel geworden met de langste adem en uiteindelijk weer geklapt. Het doorpakken zoals ze doen met jonge talenten moeten ze ook eens toepassen op grotere jongens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren