Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Winst in CL-finale levert spelers Real Madrid bonus van dik half miljoen op’

Laatste update:
/

Real Madrid kan zaterdagavond voor de elfde keer het grootste Europese clubtoernooi op zijn naam schrijven als het er in slaagt stadsgenoot Atlético Madrid opzij te zetten. De eer is echter niet het enige dat de mannen van Zinédine Zidane zal motiveren: bij winst mogen de spelers van de Koninklijke namelijk uitkijken naar een aardige bonus.

Marca weet namelijk te melden dat de spelers van Real op 600.000 euro per persoon mogen rekenen als zij er in slagen de felbegeerde beker naar zich toe te trekken. De winnende club in de finale houdt in totaal honderdtwintig miljoen euro over aan het hele avontuur.

Real en Atlético staan in het San Siro in Milaan voor de tweede keer in drie jaar tegenover elkaar in de finale van de Champions League en de vermeende bonus is ten opzichte van die eerdere finale in 2014 flink omhoog gegaan: Cristiano Ronaldo en zijn ploeggenoten kregen toen na afloop 400.000 euro extra per persoon.

Denk je dat Real Madrid zaterdag de finale van de Champions League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh nu hoop ik dat Atletico wint haha!! Gekkigheid. Ik zie Real wel winnen als ze snel 1-0 voorkomen!

27 mei 2016 om 17:13

Ik denk dat die van Atlético niet heel veel minder zullen krijgen, haha.

Ben nu al zenuwachtig, is dat gek?

Komop Real!

27 mei 2016 om 17:17

Ik ben ook zenuwachtig. Deze week is snel gegaan maar nu wil die klok maar niet verder tikken. Heb jij ook dat gevoel? Misschien omdat ik er de hele tijd aan denk haha

27 mei 2016 om 17:29

Bij mij juist hetzelfde, alleen wilt die klok al heel deze week niet tikken. Ik kan niet wachten. Hala Madrid Y Nada Más!! A Por La UnDecima!!

27 mei 2016 om 19:09

Inderdaad! Ik ben echt aan het aftellen en wordt helemaal gek, die klok gaat maar niet vooruit haha

27 mei 2016 om 18:22

Haha ik zat ook kapot vol zenuwen vorige jaar met Barca week voor de finale van start ging.

27 mei 2016 om 19:09

Dus het is normaal haha

27 mei 2016 om 19:19

Ik denk eerlijk gezegd dat het aangeeft dat je een eerlijke fan bent en gewoon het beste voor je team wilt. Er zijn namelijk ook zat mensen die beweren dat ze Barca of Real fans zijn en toch liever naar buiten gaan ipv een match live te volgen.
Persoonlijk vind ik het juist mooier wanneer de zenuwen beginnen te werken voor de wedstrijd af.

In ieder geval hoef je je niet erg druk te maken. Mijn glazen bol voorspelt een 3-2 voor Real =p. het wordt een doelrijke wedstrijd :D.

27 mei 2016 om 20:38

Ik hoop het! Kan haast niet stilzitten, zit constant op Youtube filmpjes te kijken enzo.

27 mei 2016 om 19:43

Ik voel me ook al heel de week gespannen ook als ik buiten loop. Is echt niet goed man..

6 ton, alsof ze al niet genoeg hebben. Krankzinnig.....

27 mei 2016 om 17:16

Als ze 120 miljoen voor de club winnen is dat relatief maar weinig

27 mei 2016 om 17:16

Tja je moet iets als motivatie hebben he haha

27 mei 2016 om 17:26

Alsof de sportieve prestatie niet genoeg is haha. Die monster salarissen zijn al hoog genoeg. Wel leuk extraatje natuurlijk!

alle madridfans reageren opeens allemaal uit hun grot gekomen. atletico zal niet dezelfde fout maken net als 2 jaar terug nu hebben ze geen gebleseerde costa die minuten wou maken in de finale

27 mei 2016 om 18:08

Ik vond het Atletico van toen wel beter.

27 mei 2016 om 21:44

Nee. Het huidige team is beduidend beter. Je zou hooguit kunnen stellen dat ze indertijd constanter waren.

27 mei 2016 om 19:10

Het gaat toch over Real... mag dan toch reageren.

27 mei 2016 om 19:22

Het zou zelfs zo gek kunnen lopen dat Ronaldo van het veld af gaat morgen in een soort gelijke situatie als Costa 2 jaar terug haha. Al lijkt hij wel fit en gewoon lekker mee te trainen van wat ik tot zover heb kunnen zien en hij is opgenomen in de selectie, dus ga er niet echt van uit, maar je kunt het niet uitsluiten haha.

OF Atletico 2 seizoenen geleden ook echt beter was weet ik niet. Ik vond ze tot de 1-0 wel beter en daarna bijna tweede blunder van Casillias die bijna zelfs 2-0 veroorzaakte als ik me niet vergis, maar toen stonden spelers als Ramis, Di Maria, Bale etc op om aan langste einde te trekken.

27 mei 2016 om 20:42

Ronaldo speelt met 1 been als het moet net zoals 2 jaar geleden. Hij heeft meegetraind en is 100% fit verklaard, zal misschien 90% zijn maar hij had aangegeven dat hij geen last had.

Ik denk niet dat hij iets heeft, ik vrees wel voor Benzema, las dat hij wat last had van zijn onderrug, Benzema heeft al veel minuten gemist dit seizoen.

Ik hoop echt Real zo snel mogelijk tot scoren komt morgenavond. Want atletico zal er alles aan doen om revenge te nemen op de verloren finale van 2 jaar geleden

Ik hoop gewoon dat Atlét morgen wint, niet alleen omdat ik als Culé niks met Real heb, maar ook gewoon omdat Atlético het simpelweg meer verdient. Real heeft met hun loting eigenlijk een vrijbrief naar de CL-finale gekregen. Vergelijk hun route met die van Atléti en je zou bijna zeggen dat Real Madrid in de Europa League speelde.

27 mei 2016 om 20:24

Dat vind ik zo een kolder. Wanneer Atletico een draak van een wedstrijd speelt, en met 5-0 verliest verdienen ze het gewoon niet. Spelen ze beter, en winnen ze, verdienen ze het wel. Voorlopig verdienen ze het allebei nog niet.

27 mei 2016 om 20:39

Klopt en zo kan je het ook zien, maar ik kijk graag naar het geheel. Als Real morgen Atléti helemaal wegspeeld dan hebben ze het geweldig gedaan. Maar het punt van mij was meer dat Atléti er meer voor heeft moeten doen om in de finale te komen in vergelijking met Real en daarom hoop ik dat ze hem winnen (ook vanwege de finale van 2 jaar geleden).

Verdienen of niet verdienen in topsport is sowieso altijd iets wat veel discussie opbrengt.
Misschien moet ik het anders verwoorden: Ik gun het Atlético meer dan Real om de CL te winnen.

Ik verheug me zo erg, Maar ben ook heel erg zenuwachtig. Dat Atletico is echt een heel goed team waar je niet zomaar van wint.Ik hoop echt dat Real Madrid aan het langste eind trekt. Beide teams zijn helemaal fit het word echt een kraker met Spaanse passie een veel theater!!!

VAMOS Madrid

Die polls suggereren het antwoord al dit wordt een leidende vraag genoemd en wordt vaak misbruikt bij enquetes! Je legt het antwoord eigenlijk gewoon klaar
On: Ik hoop dat Atletico wint

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren