Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wim Kieft: ‘Vermeer denkt iedere keer dat hij keeper van Ajax is’

Laatste update:

Feyenoord onderstreepte een matige seizoenstart donderdagavond met een 0-3 thuisnederlaag tegen AZ. Steven Berghuis en Eric Botteghin werden na afloop bekritiseerd, maar Wim Kieft vindt dat ook Kenneth Vermeer blaam treft. De oud-voetballer vindt dat de schuld van het derde tegendoelpunt voornamelijk bij de doelman ligt, doordat hij Botteghin in de problemen bracht.

Bij een 0-2 achterstand en nog een kleine tien minuten op de klok speelde Vermeer Botteghin in. De Braziliaanse verdediger raakte in de problemen, verloor de bal en zag Oussama Idrissi de eindstand op 0-3 bepalen. “Je kunt je afvragen wat Botteghin bij die goal doet, maar we weten nu wel dat hij helemaal niet kan draaien”, aldus Kieft bij Veronica, die zich tot de Feyenoord-doelman richt. “Vermeer denkt iedere keer dat hij keeper van Ajax is en Daley Blind inspeelt. Maar nee, je speelt Botteghin in. Je kunt wel zeggen dat Botteghin het moet kunnen, maar Botteghin kan dat nou eenmaal niet. Het is heel vreemd dat Vermeer dat steeds maar blijft doen. Ik vind het echt verbazingwekkend.”

In the Zone | Vermeer: ‘We hebben zeker kwaliteit, maar alleen daarmee win je niet’

Feyenoord staat na zeven speelrondes op de teleurstellende tiende plaats. De Rotterdammers hebben een slechte week achter de rug, want na de 1-0 nederlaag in de Europa League tegen Rangers FC volgde het 3-3 gelijkspel tegen FC Emmen. Donderdag bleek AZ te sterk. “Ze voetballen niet”, stelt Kieft. “Het zal ook wel met drukzetten, een slechte periode en vertrouwen te maken hebben, maar het is niet zo dat Stam er iets in krijgt waardoor ze wat makkelijker dan vorig jaar gaan voetballen."

Volgens Kieft heeft trainer Jaap Stam nog bergen werk te verzetten. "Je mag best van een trainer verwachten dat hij zijn ploeg op een herkenbare manier laat spelen. Dat was ook de kritiek bij Giovanni van Bronckhorst. Hij won wel prijzen, maar het voetbal was niet om aan te zien”, aldus Kieft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt grote kul. Als het om een bierelftal gaat dan oké, daar zitten altijd wat spelers bij die je over wilt slaan. Maar van een verdediger van feyenoord mag je gewoon verwachten dat hij dit goed verwerkt. 100% de schuld van Botteghin.

27 september 2019 om 20:56

Vond het ook niet echt een fijn pasje in de eigen 16 om eerlijk te zijn.

27 september 2019 om 20:58

Vgm gaf Botteghin aan dat hij de bal wilde hebben. Als hij gewoon meteen het spel verlegd is er niks aan de hand, dus ik vind Vermeer hier zeker niet de schuldige. Het duurde gewoon allemaal veel te lang. Volgens mijn collega (die al 32 jaar een seizoenskaart heeft) wil het hele elftal er gewoon niet voor werken. Er waren maar twee spelers op het veld die alles gaven en dat waren Toornstra en Botteghin. Vind het ook oprecht sneu voor Botteghin, heeft een uitstekende inzet maar kan zijn niveau van het kampioensjaar helaas niet meer halen. Ook al is het de aanvoerder, ik zou hem laten banken denk ik...

27 september 2019 om 21:23

Eens dat het de schuld is van botteghin. Als je je gaat aanpassen aan de minste voetballers van je elftal wordt het nooit iets.

27 september 2019 om 22:09

@100% Meyer precies, je kan beter spelers iets laten doen wat ze niet kunnen

27 september 2019 om 23:26

Dan moet je die slechte spelers vervangen. Niet degene die een niveau hoger speelt. Of jij past je aan aan de slechtste van het team en bent dan tevreden?

28 september 2019 om 00:33

Mischien kunnen ze martina nog een keer huren😂

28 september 2019 om 08:36

Als een keeper een speler niet kan inspelen zonder dat die speler daardoor in problemen komt, heeft die speler natuurlijk niets bij een club als Feyenoord te zoeken en zou een coach hem niet moeten opstellen. Vermeer heeft het grootste gelijk dat een keeper van een club als Feyenoord er van uit moet kunnen gaan dat dat gewoon kan.

28 september 2019 om 13:31

Als je je mede spelers kent , dan weet je wat hij wel een niet kan. Als Vermeer nog niet weet , wat zijn mede speler niet kan dan vraag ik me af wat die twee jaren lang gedaan hebben. Kijken ze bij Feijenoord alleen naar hun eigen prestaties en denken ze daar soms niet als een team?

28 september 2019 om 10:12

Nee, het zit zoals Wim Kieft zegt. Je kan niet een speler aanspelen met de draaicirkel van een olietanker als hij met zijn rug naar de goal van de tegenstanders staan met zijn directe tegenstander op 3 meter. Die speler mag veel beter zijn dan spelers van een bierelftal, zijn motoriek verandert daar niets aan. Bottegin is in deze dus niet de terechte kop van Jut. Overigens is Vermeer ook niet de kop van Jut, hem vervangen door Bijlo omdat hij een foute inspeelpass geeft is baarlijke nonsens. #stamout slaat ook nergens op. Feyenoord dreigt Ajax en PSv uit het oog te verliezen door jarenlang wanbeleid en dat lost men alleen op als coryfeeen als Wim Jansen en Willem van Hanegem hun gewicht in de schaal durven gooien en hun nek durven uitsteken om de club te herstuctureren. Nu is Feyenoord de speelbal van goed bedoelende amateurs zoals van Bodegom die denken dat je met een nieuw stadion en iets meer geld de aansluiting terugvindt.

Geef Bijlow maar de kans. Vermeer ziet er al tijden niet goed uit en gister waren de 2-0 en de 3-0 toch ook weer een fout van Vermeer.

27 september 2019 om 20:55

Precies. Dan maar leergeld voor Bijlow betalen, iig eigen jeugd. Alle afstand schoten dit seizoen gingen erin. Matig seizoen, druk ik me zwak uit. (Toegegeven dat hij op de lijn goeie reddingen gemaakt heeft.)

27 september 2019 om 20:58

De 2-0 wordt van richting veranderd en de 3-0 is heel duidelijk een fout van die verdediger.

27 september 2019 om 22:04

Als hij niet van richting werd veranderd dan had hij er ook in gegaan. Vermeer stond aan de grond genageld en deed niet eens een poging om een stap te zetten.

27 september 2019 om 21:00

Hoe op hoor, Vermeer staat meer dan prima te keepen dit seizoen en Bijlow kan je beter verkopen...

27 september 2019 om 21:15

Meen je dat nou echt? Ik vind Bijlow tot nog toe echt heel zwak. Kan niet 1 wedstrijd noemen waarin hij punten heeft gepakt voor Feyenoord. Simpele matige keeper.

27 september 2019 om 21:15

Hahaha serieus? De 2 0 werd aangeraakt door een verdediger, waardoor Vermeer niet meer kon reageren. De 3 0 heeft Botteghin alle tijd om de bal verkeerd aan te nemen, vervolgs nog de tijd om de bal weg te spelen maar hij probeert een schijnbeweging waar alleen Botteghin intrapte. Als je als keeper een verdediger niet meer in mag spelen omdat er een tegenstander binnen een straal van 10 meter staat is het einde zoek.

27 september 2019 om 21:26

Vermeer laat steeds zien dat hij duidelijk beter is dan Bijlow. Zou kansloos zijn om Vermeer op de bank te zetten. Maar het niveau is er dit seizoen sowieso niet, dus als je echt voor de jeugd wil gaan moet je het halve elftal maar omgooien met jeugdspeler en maar kijken waar het eindigt

27 september 2019 om 22:12

Precies. Van die loze kreeten dat Vermeer beter is dan Bijlow. Op basis van wat dan? Hij wordt overal tweede keeper gemaakt of mag vertekken. Dit seizoen kun je al vier a vijf goals op zijn conto schrijven. Gewoon een hele matige keeper die om de een of andere reden een soort cultstatus heeft bij sommigen.

28 september 2019 om 04:56

Vermeer is in werkelijk alles beter dan bijlow. Echt in alles.

28 september 2019 om 07:09

In alles behalve afstandschoten.

27 september 2019 om 23:18

Onzin, de 3e goal was de schuld van Bottegin. Die vroeg de bal, werd ingespeeld en vervolgens gaat ie een draai maken van een half uur. De 2 - 0 is een van richting veranderd schot, die vol in de hoek valt. Vermeer heeft nu niet de grootste vorm, maar is nog steeds in deze vorm nog 2 - 3 klassen beter dan Bijlow.

Hoor Kieft graag maar om Vermeer hier de schuld van te geven. Betaald (!) voetbal hè....ook op plastic gras. Kan allemaal in NL

Dit was echt niet de fout van Vermeer , ff serieus , iedere 4e klasser had hier iets beters mee gedaan dan botteghin , zo beperkt dit pfff

Kijk de beelden terug Willem: bothegin vraagt zelf om de bal en moet hem gewoon meteen verlengen maar maakt zelf de verkeerde keuze met dat draaien. Vind wel dat Vermeer vaak verkeerd gepositioneerd in zn doel staat en dat die positie te herleiden valt aan zn Ajax verleden daar kan ik inkomen.

Opzich klopt het wel wat Kieft zegt maar in dit geval draait Botteghin gewoon naar binnen in zijn eigen 16. Onvoorstelbaar, dit deden we bij in ons 6e klasse bierteam niet eens. En het is niet de eerste keer ook.wat zijn Botteghin en van der Heijden afgegleden zeg, zelfs lopen en een bal aannemen kunnen ze niet meer. Gewoon stoppen, contract inleveren, en gaan nordic walken ipv doen alsof je een profvoetballer bent, kom op zeg.

Misschien heeft Feyenoord wel een bierteam, zeer bedenkelijk niveau die achterhoede

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren