Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Wilmots vroeg me of ik Courtois uit de nationale ploeg wilde hebben'

Laatste update:

Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne zullen nooit elkaars vrienden worden. Anderhalf jaar geleden deelde de doelman het bed met de vriendin van de middenvelder en bondscoach Marc Wilmots heeft toen serieus overwogen om Courtois uit de Belgische ploeg te verwijderen. Hij vroeg aan De Bruyne wat hij ervan dacht, maar de middenvelder wilde Courtois erbij houden.

/

In zijn biografie Keep it Simple spreekt De Bruyne voor het eerst over zijn stukgelopen relatie en de rol die Courtois daarin gespeeld heeft. Zijn toenmalige vriendin was op stap geweest in Madrid en vervolgens verschenen er geruchten over een affaire met Courtois. "Ik wist op een gegeven moment zeker dat het gebeurd was", vertelt De Bruyne. "Honderd procent zeker. Toen ik het te weten kwam, heb ik een streep getrokken onder de relatie."

"Daarvoor kon ik het wel vinden met Thibaut, zonder dat we daarom de beste vrienden waren, maar nu is dat contact professioneler", vervolgt De Bruyne. "Ook al vind ik het nog altijd niet kunnen wat Thibaut gedaan heeft, we blijven professioneel samenwerken. Marc Wilmots heeft mij op een bepaald moment gevraagd of ik Thibaut uit de ploeg wilde. Ik heb gezegd dat dat niet hoefde."

Volgens De Bruyne moeten de beste spelers altijd spelen: "Ik vind niet dat ik het recht heb om van iemand te zeggen dat hij niet meer voor de nationale ploeg mag spelen, omdat hij iets fouts gedaan heeft", aldus de middenvelder. "We moeten met de beste ploeg spelen en Thibaut blijft een goeie keeper."

Thibaut Courtois had uit de Belgische selectie verwijderd moeten worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Courtois is natuurlijk wel een sloeber in zijn privé leven. Maar hij is gewoon zo ontzettend goed dat je er nooit omheen kan. Met Mignolet in doel stond Belgïe wel wat minder ver.

25 oktober 2014 om 12:05

Ik wist helemaal niet dat hij dit heeft gedaan. Maar, waarom is hij dan nog meer een sloeber in zijn leven? Het is niet goed te praten, maar het gebeurt bij mensen. En het is sociologisch en psychologisch weer vrij, ja ja, logisch.

25 oktober 2014 om 12:09

3 weken geleden stond hij op de voorpagina's van de tabloids met het bericht dat hij zijn huidige vriendin bedriegt. Met foto's en een interview met zijn minnares.

Dat Courtois een affaire had met Caroline Lijnen toen ze samen was met Kdb, is ook algemeen wel bekend.

Als je niet weet dat Courtois een sloeber is, moet je meer de roddelpers volgen

25 oktober 2014 om 12:28

En jij hebt niks beters te doen dan die onzin kranten te lezen. Van dat verhaal klopte gewoon niks.

25 oktober 2014 om 12:35

Sorry mijnheer de Chelseafan, Courtois is natuurlijk een engeltje die niets op zijn kerfstok heeft.

25 oktober 2014 om 17:40

Weet jij wel wat voor onzin daar inkomt in die tabloids??

25 oktober 2014 om 12:12

Ik lieg niet maar Courtois is één van de lelijkste voetballers...

25 oktober 2014 om 12:14

Ik zei het hieronder al:

"als voetballer hoef je ook niet mooi te zijn, of sociaal, of goed met vrouwen. De golddiggers komen gewoon op je af omdat je fit bent, jong en hopen geld hebt."

25 oktober 2014 om 12:30

Ik lieg ook niet, maar heb je de bruyne ooit gezien?

25 oktober 2014 om 12:36

Hahaha

25 oktober 2014 om 12:37

Peter Crouch?

25 oktober 2014 om 13:41

Hahaha, Peter Crouch. Wat zal je zijn als je geen voetballer was geweest? 'maagd'.

25 oktober 2014 om 14:13

Of heeft het meer met status te maken? Het gaat gepaard met geld, maar is dat hetgeen wat men aantrekt of alles wat erbij komt? Nogmaals, het gaat gepaard met geld, maar ik denk dat status de juiste benaming er voor is. Dat trekt bepaalde mensen aan.

Edit; dit kwam nu in mij op:
Mensen die miljoenen verdienen met computerspellen, trekken al minder snel vrouwen aan. Komt door hun status, terwijl ze wel ongelofelijk veel geld hebben.

25 oktober 2014 om 14:19

Komt omdat ze niet elke dag met hun kop in de krant en op tv komen, waardoor de vrouwen het ook niet weten. Bovendien geven voetballers veel om de mooie schijn, en lopen die gamenerds met miljoenen op hun rekening rond in een hoodie.

25 oktober 2014 om 14:42

gamenerds hebben schrik voor vrouwen.

On: de Caroline lijnen was toch fucking lelijk. KdB kanu opzoek naar een Duitse schone..

25 oktober 2014 om 18:22

Geloof mij als je buitenpropotioneel geld hebt zijn scharrels geen probleem.

26 oktober 2014 om 01:05

Ik wil niet gay overkomen. Maar Courtois ziet er gewoon netjes, goed verzorgd uit. Niks mis mee hoor.

25 oktober 2014 om 12:35

Wist niet dat courtois een player was Nu kijk ik anders naar hem :

25 oktober 2014 om 12:43

Waarom? 95% van de voetballers heeft een IQ onder de 90 en laten zich verleiden door golddiggers terwijl ze een relatie hebben.

Hij blijft gewoon een absolute topper, naar mijn mening de beste keeper in de wereld.

25 oktober 2014 om 13:23

@ Leodepauw

Dat vind ik echt altijd zo'n kulargument. Het IQ van voetballers zal gemiddeld genomen echt niet zo veel afwijken van het gemiddelde hoor.

Profvoetballer is immers één van de bestbetaalde beroepen in deze tijd, dus als je talent blijkt te hebben moet je haast wel gek zijn om een mogelijke profcarrière te laten schieten voor een maatschappelijke carrière.

Dat er aantal hele domme voetballers tussen zitten is absoluut waar, maar zo zal je ook personen in je straat, sportclub of school/werk hebben.

25 oktober 2014 om 13:38

Natuurlijk wijkt het af van het gemiddelde IQ. Ze doen zelden hogere studies en krijgen hun middelbaar diploma gratis omdat ze al bij de A-ploeg van een eersteklasser zitten. Velen werken zelfs hun middelbare school niet af omdat ze toch al zo veel geld verdienen.

25 oktober 2014 om 13:40

@leodepauw

Er zijn vaker onderzoeken geweest waaruit blijkt dat het gemiddelde IQ van profvoetballers hoger is dan dat van de rest van de samenleving. Daarbij komt dat er imo geen relatie is tussen intelligentie en de snelheid waarmee iemand zich laat verleiden. vrouwen blijven vrouwen, en mannen trappen er keer op keer blind in

25 oktober 2014 om 13:43

@leodepauw

Volgens mij snap je niet helemaal wat IQ betekent.. zoek dat eerst maar eens op

25 oktober 2014 om 13:48

Als je je baseert op onderzoeken, dan ben jij ook dom bezig. Om een correct onderzoek te voeren, moet je op zijn minst tienduizenden personen kunnen vergelijken. Maar zo'n 'onderzoek' houdt het meestal bij een tiental mensen.

25 oktober 2014 om 13:51

@sergeant

Als je eenzelfde persoon laat stoppen met zijn middelbare school door hem veel geld te geven, of je laat dezelfde persoon volledige hogere studies doen. Zal die tweede hoger scoren op een IQ test, IQ kan je trainen. Zoek jij maar eens op wat het betekent.

25 oktober 2014 om 13:57

Je mening baseren op een minder betrouwbaar onderzoek is nog altijd beter dan je mening baseren op je zelf verzonnen logica. Daarnaast is die logica verzonnen op basis van een begrip waarvan je de betekenis niet weet.

25 oktober 2014 om 14:14

Zo, dan is deze discussie mooi afgesloten als dit je laatste zin is. Nu weet iedereen wel wie gewonnen is.

25 oktober 2014 om 14:21

Leodepauw, IQ is totaal niet trainbaar, dat is complete onzin. Studie heeft verder ook totaal niets met IQ te maken. Iemand met een heel laag IQ kan een universitaire studie afronden, doordat ie heel hard werkt en echt zijn best doet, terwijl iemand met een veel hoger IQ diezelfde studie niet kan halen, omdat ie er niets aan doet. Dat heeft totaal niets met IQ te maken, maar met hard werken.

IQ is niet trainbaar, het enige wat je kunt trainen zijn specifieke oefeningen, doordat je brein die dan sneller doet. En ook dit is maar tijdelijk.

25 oktober 2014 om 14:40

Haha. Zegt dit nu iets over jouw IQ? Beweer je nu hier dat je je IQ kunt verbeteren door studie?

25 oktober 2014 om 14:44

Ja, ik beweer dat mijn IQ. Mooie zin Panfc, ik zou schrijver worden in jouw plaats.

25 oktober 2014 om 14:58

IK neig toch Leodepauw gelijk te geven. Er zijn vast wel een paar slimme voetballers, maar het merendeel heeft het vmbo niet afgemaakt omdat ze hopen op een voetbalcarrière. Er zijn nog veel meer mensen van wie je niets hoort omdat ze simpelweg niet door zijn gebroken en nu zonder diploma laaggeschoold werk doen. Voor mij is de gemiddelde voetballer niet bijzonder intelligent.

25 oktober 2014 om 15:06

Er was een onderzoek van een universiteit uit Stockholm wat onderzoek deed naar naar creativiteit, cognitieve flexibiliteit, het werkgeheugen en het vermogen om snel te kunnen schakelen.

Ja, op dat onderdeel scoorden topvoetballers hoger. Wat logisch is aangezien ze tijdens wedstrijden en trainingen razendsnel moeten schakelen van balbezit naar balverlies, spelsituaties volgen elkaar snel op in hoog tempo. Maar dit zegt weinig over intelligentie in mijn ogen. De algemene ontwikkeling bij voetballers ligt voor mijn gevoel behoorlijk laag. Ze kunnen voetballen, stoppen met school of maken net het vmbo af en richten zich op alleen het voetbal.

Het IQ heeft in mijn ogen weinig te maken met creativiteit en dergelijke. Ik denk dat het gemiddelde IQ van voetballers niet bijzonder hoog ligt. Ik lees wekelijks de VI en daar heb je altijd een stuk over de opleiding van 1 speler. 9 van de 10 keer hebben ze het vmbo afgerond (of nog niet eens) en zijn ze gestopt met een mbo-opleiding om zich te richten op het voetbal. Het is weliswaar niet heel betrouwbaar, maar het bevestigt wel mijn vermoeden.

25 oktober 2014 om 16:43

Ken jij die rechts back van Liverpool die johnson aardig slimme gozer hoor!

25 oktober 2014 om 13:35

Wat is dat toch met chelsea en de vrouwen van teamgenoten...

25 oktober 2014 om 13:49

Die de Bruyne is er flink op vooruit gegaan qua vriendin, met alle respect maar als je zoveel geld verdiend moeten er wel mooiere vrouwen zijn die graag naast je wakker willen worden.

Knap om zo boven je emotie;s te blijven staan.

Wow
De Bruyne toont zich een groot man. Mag hopen dat de andere spelers in het nationale elftal Courtois neus vogelvrij hebben verklaard.

25 oktober 2014 om 12:23

Toont hij zich een groot man? Laat over zich heen gaan, geen vent ben je dan, verdedig je trots. Die gasten lachen hem achter zijn rug uit. Geen ruggegraat.

25 oktober 2014 om 12:33

Laat over zich heen gaan. Hoezo? Hij is toch van dat goedkope vriendinnetje af?
Geen vent ben je dan. Hoezo? Wat doet zou een echte vent dan doen?
Verdedig je trots. Welke trots? Dat goedkope vriendinnetje?
Gasten lachen hem uit achter zijn rug? Dat zijn mieren en hoef je je niet druk om te maken. Geen ruggengraat? Hij toont hier dus juist ruggengraat.

Edit / bedankt leodepauw...

25 oktober 2014 om 12:40

Ik vind dat je juist een groot man bent als je je over dit soort dingen heen kan zetten en je beslissingen en oordelen niet laat beinvloeden door je emoties. But that's none of my bussines

25 oktober 2014 om 12:43

Ik wou net zeggen, de bruyne laat hier wel ff een ijzere kalmte zien op het moment dat het nodig is. Courtois moet zich schamen vies mannetje, en heel blij zijn dat ze millionairs zijn met een voorbeeldfunctie en geen havenarbeiders....

25 oktober 2014 om 13:11

Ach, van die goedkope slet is hij af, ze is vast het verdedigen niet waard.

Haha kan aan mij liggen hoor...maar ik zie Courtois er echt niet voor aan om zoiets te doen? Ik ken hem dan ook niet persoonlijk ofzo, maar hij komt wel sympathiek over altijd. Zou dat gewoon niks voor hem vinden.

Wel knap van De Bruyne dat hij zich zo volwassen houdt, lijkt me toch wel erg pijnlijk als degene waar je vriendin mee vreemd is gegaan, je eigen ploeggenoot is.

25 oktober 2014 om 12:08

Je kan nooit op uiterlijk afgaan, Lieve brave familieman Giggs bijvoorbeeld is het ultieme voorbeeld hiervan.

Toch een zwakke actie van Courtois, je kan volop chicks krijgen moet je uitgerekend 1 van een ploeggenoot pakken, dom.

25 oktober 2014 om 12:13

Ja tuurlijk, maar ook hoe Courtois overkomt in interviews enzo. Ik vind hem ook echt zo'n lange dunne sul(als dat een woord is), maar dat terzijde. Van Giggs had ik het nooit verwacht..echt gewoon niet, en daarmee heeft hij ook een beetje mijn beeld van hem veranderd. Hij mag nu wel assistent-coach zijn en daar zie ik hem ook voor aan, maar om dan te bedenken dat hij 8 jaar lang de vrouw van zijn broer...maar goed. Zulke dingen komen zovaak eigenlijk voor in het voetbal, moet nu geen verrassing meer zijn

25 oktober 2014 om 12:46

Ik snap wat je bedoelt. De voetballer Giggs zal altijd een personal hero blijven maar als persoon walg ik van hem. Ik denk dat ik maar eens een nieuwe avatar ga zoeken....

Oef das pijnlijk . Elke keer als je hem ziet denk je aan je ex haha maar ze moet wel heel makkelijk zijn als ze na een avondje uit gaan in madrid al met iemand de bed in duikt dus beter voor hem.

Oh dit heb ik dan helemaal gemist...een Terry-Jones verhaal. Het gebeurd wel vaker denk ik, alleen komt het niet heel vaak naar buiten.
Wel lachwekkend eigenlijk dat iemand van de leeftijd van de Bruyne een biografie geschreven heeft..doe dat lekker als je 35 en uitgerangeerd bent.

25 oktober 2014 om 12:07

Een terry-jones verhaal? Heb ik iets gemist...? ;p Ik weet dat terry met de vriendin/vrouw(?) van die Wayne Bridge vreemd ging. Maar Jones?

25 oktober 2014 om 12:08

Terry-Jones? Het was Terry met de vrouw van Bridge?

25 oktober 2014 om 12:19

Die bedoelde ik. Hoe kom ik bij Jones.... Maar dat hadden jullie zelf ook al door.

25 oktober 2014 om 14:51

Met de ex-vrouw van Bridge

25 oktober 2014 om 12:13

Ik snap ook niet waarom jonge gasten als aguero en de bruyne nu al een biografie uitbrengen. Die zitten midden in hun carrière en het is dan niet altijd slim als je dan verhalen verteld over je collega's...

25 oktober 2014 om 12:20

Inderdaad en buiten dat boeit het me geen drol wat zo'n snotneus te vertellen heeft. Laat hem de komende jaren eerst maar eens prijzen winnen en bewijzen dat hij het waard is om zijn verhalen te gaan lezen.

25 oktober 2014 om 12:31

Ik ben wel benieuwd naar de biografie van Youri Tielemans die volgende week verschijnt.

25 oktober 2014 om 12:32

Inderdaad het grappigste vind ik dat spelers in interviews niks te vertellen hebben, en niet verder komen dan een paar clichés. Maar in zo'n biografie vertellen ze over hun hele privé leven...

Haha wauw, dat had ik nooit achter hem gezocht, hij komt nou niet bepaald over als een vrouwenversierder (Courtois red.)

25 oktober 2014 om 12:13

Als voetballer hoef je ook niet mooi te zijn, of sociaal, of goed met vrouwen. De golddiggers komen gewoon op je af omdat je fit bent, jong en hopen geld hebt.

heel erg volwassen gereageerd van de Bruyne zeg!
als iemand met mijn chick ging wist ik het wel...
wat courtois doet moet gewoon niet kunnen natuurlijk...
respect voor de bruyne!

Zo. Ik ben heel benieuwd naar zijn ex. Zij heeft in ieder geval een belabberde smaak. Of haar smaak is de numeriek.

25 oktober 2014 om 12:23

Links kan ik hier niet plaatsen, maar zoek gewoon op Google Caroline Lijnen op

25 oktober 2014 om 12:35

Ze is zelf ook niet zo knap..

Respect voor de bruyne

Ik weet zeker ala het met andere voetballers gebeurt was dan hadden ze meteen ja geroepen dat die andere weg moet maar deze jongen heeft het goed op een rijtje gezet en zijn sociale leven en werk leven appart gezet. Gewoon respect voor hem

25 oktober 2014 om 12:13

Klopt , zelden zo'n speler gezien die zo op en top prof is al De Bruyne. Ik kan dat wel appreciëren , zeker als je zijn voetbalkwaliteiten er nog eens bij neemt.

En het ergste is dat zijn ex vriendin lelijk is

25 oktober 2014 om 12:48

Dat is idd het allerergste, niet dat Courtois een ongelofelijke lul is om met de vriendin van een collega het bed in te duiken.

Als je dronken bent is die chick een krappe voldoende met make up op, google maar, absoluut niet de ruzie/moeite waard.

25 oktober 2014 om 12:13

Ik google het serieus net 10 seconden geleden en zie me toch is schandalige foto's ahah. Courtois moest wel heel erg van de wereld zijn

25 oktober 2014 om 12:15

VZ verwijderen, verkeerd gepost ;p

25 oktober 2014 om 12:24

Is ook het eerste wat ik heb gedaan, meteen googelen en kan niet zeggen dat we verschillen van mening inderdaad, laten we het er maar op houden dat ze allebei als een blok voor het karakter van deze mevrouw zijn gevallen

On: Tja, wat moet je er van zeggen, als voetballer toch genoeg keuze mogelijkheden en dan uitgerekend de vriendin van een teamgenoot is natuurlijk best zwak, ook onbegrijpelijk als je naar haar foto's kijkt trouwens, smaken verschillen maar het was zoals je al zegt deze moeite/gespannen relatie totaal niet waard.

Haha, Courtois is de laatste van wie ik dit had verwacht. Zou ze het waard geweest zijn?

25 oktober 2014 om 12:21

Neen. Totaal niet Je zou zelfs kunnen zeggen dat Courtois De Bruyne een dienst heeft gedaan.

Deze situatie was vast ook bij chelsea gebeurt maar dan was alleen dit keer dat terry de bed in dook met de bruyne zijn vrouw en de bruyne weer precies dot zei :,) :,)

Wat een professionele reactie van de bruyne

Erg knap van De Bruyne, ik zou knetter gek worden namelijk. Ik had er voor gezorgd dat Courtois nooit meer zou kunnen keepen. Mooi dat Kevin goed met de situatie om kan gaan, en het professioneel houd.

De Bruyne doet hier wel even mooi eer aan de titel van z'n biografie zeg. Wist trouwens nooit dat Courtois net zo'n stouterik als Terry is

Knap van hem, maar het zou ook zwak zijn van de bondscoach om om deze reden courtois buiten de selectie te houden. Je moet altijd je beste spelers opstellen, en laat courtois daar nou net de beste keeper zijn.

OffTopic: Het wordt steeds erger met die biografieën van al die spelers.. straks krijgen we nog een biografie van Andwele Slory en Misidjan... Lijkt wel alsof die gasten te weinig verdienen en daarom hun verhaal verkopen om een beetje bij te verdienen. Het gaat straks niet eens meer om wie de meeste prijzen wint met het spelletje, maar om wie de meeste boeken heeft verkocht...

25 oktober 2014 om 16:20

Slory is in ieder geval klaar met zijn carriere.
Dan is een biografie schrijven een stuk logischer.

Heeft hij ook al een biografie? Het wordt wel wat minder interessant als echt iedereen die een keer een voetbalschoen aantrekt een boek over z'n leven laat schrijven. Gaap.

Wat een zwakke pannekoek die Wilmots. Aan Debruyne vragen of Courtois al dan niet in de nationale ploeg moet blijven. Dat moet hijzelf beslissen. Als je beslissingen bij een speler legt, kun jebalbje beslissingen als bondscoach wel op de weegschaal leggen. Dit is een teken van zwakte !!

25 oktober 2014 om 12:45

Natuurlijk vraagt hij dit aan de Bruyne want hij is de enige die hierdoor een probleem zou kunnen hebben met Courtois. Jij had het beter gevonden als Wilmots zijn beste keeper er uitgooit terwijl dit voor de Bruyne dus niet nodig is? Lijkt me een prima actie van Wilmots.

25 oktober 2014 om 20:22

Nee dat snap ik ook wel. Ik bedoel hiermee dat hijzelf als bondscoach beslissingen in deze situatie moet nemen en dit niet laten afhangen van een speler.
Tuurlijk moet hij Courtois er niet uitgooien, hij had ze wel bij elkaar moeten roepen en het dan meteen oplossen en uitpraten als volwassen kerels.
Nu vraagt ie aan Debruyne of Courtois eruit moet? Kansloze houding van de bondscoach.

Tsjonge .. Wat een verhaal.
Waarom heeft een jongen als Kevin de Bruyne, verdorie onder de 25 jaar, al een biografie?! Is dat niet iets wat je na je carrière maakt?
Voor mij is De Bruyne altijd een vrij karakterloze speler geweest. Een biografie van Zlatan denk ik 'ja, leuk! Wat gaat er nou in diens hoofd om'.
Maar de Bruyne? Nee.

25 oktober 2014 om 13:27

Dat is jou mening... Als het je niet interesseert lees het gewoon niet

Hij is jong en staat al jaren te voetballen op het hoogste niveau... heeft al wat meegemaakt dus
er kunnen wel wat interessante zaken tussen staan, een inspiratie voor velen... niet voor allen!

Waarom beginnen voetballers steeds eerder biografieën uit te geven? Zoiets is meer iets voor na je voetbalcarrière of eventuele trainerscarrière.

Als dit waar is, is die Wilmots ook geen knip voor de neus waard!

25 oktober 2014 om 13:13

Juist wel. Zoiets kan de sfeer in de ploeg de kop kosten. Hij kiest partij voor De Bruyne...maar als die geen maatregelen wil en ze kunnen gewoon professioneel met elkaar omgaan...des te beter. Uitstekend opgelost dus door Wilmots.

25 oktober 2014 om 17:07

zoiets moet je als coach zelf regelen,tuurlijk gaat een speler niet zeggen stuur hem weg,hij wil niet heel belgie over zich.wilmots had hem weg moeten sturen,zwak van wilmots.

25 oktober 2014 om 17:22

Het ligt eraan. Wales roept Shawcross ook niet op vanwege Ramsey die dat niet ziet zitten. En De Bruyne is bij de Belgen gewoon een belangrijke speler, dus daar luister je naar.

Smerige man die Courtois. Een logische zet van de bondscoach ook.Het is zelfs erger dat het in de nationale ploeg gebeurt. Het zijn immers rolmodellen voor een heel natie. Courtois aanzien daalt hiermee

Ziet er toch uit als een ideale schoonzoon....

Die De Bruyne staat aan het begin van z'n carrière nog zo'n beetje en gaat nu al een biografie uitbrengen? Wat een arrogantie zeg.

Allemaal erg nobel weer van hem hoor dit, maar volgens mij wil hij dat ook heel graag van de daken schreeuwen.

Ondanks dat hij toen nog niet of nauwelijks voor Chelsea had gespeeld heeft hij blijkbaar toch nog wat opgestoken van Terry. Maar het blijft een zeer zwakke actie van Courtois.

25 oktober 2014 om 14:01

Opgestoken, mooie woordkeuze!

25 oktober 2014 om 14:55

Hahaha, heel scherp. Had het zelf nog niet eens door.

Het was pas echt leuk geweest als VZ in de tweede zin achter Wilmots een punt had gezet ;-)

Mensen hebben ook nog steeds respect voor Giggs en wat hij in z'n priveleven heeft geglikt is 10x erger, en waarom schrijft die de Bruyne nu al een autobiografie, hoe oud is die? 22 ofzo? Nog even wachten je bent nu nog niet zo interessant.

25 oktober 2014 om 17:32

Wat niet wegneemt dat wat Courtois gedaan heeft gewoon niet kan. En ik heb respect voor de voetballer Giggs, de persoon Giggs is gewoon walgelijk. Zelfde geldt voor Terry.

Geleerd van teamgenoot Terry.

Even op Google opgezocht en hij is er zeker niet op achteruit gegaan!

Even buiten het onderwerp; hoe komt het dat ineens al die voetballers met een biografie komen? De Bruyne begint pas net!

Is Courtois goed weggekomen, ik had hem uit de selectie gegooid.

25 oktober 2014 om 17:04

Als jij in je privé iets doet word je ook niet direct op straat gezet. Maar goed, dat leer je wel als je in het werkende leven terecht komt.

25 oktober 2014 om 22:08

Op het moment dat ik met de vriendin van een collega naar bed ga verpest ik de sfeer waarschijnlijk ook behoorlijk, dan wil de baas me er net zo goed uit hebben. Enige verschil is dat ik dan nog beschermt wordt door de wet, Courtois niet.
Overigens zou ik voor zoiets wel uit mijn voetbalteam gezet worden en die vergelijking lijkt me veel relevanter, nietwaar?

Voetballers scoren buiten het veld altijd en overal..ja de keepers óók

LOL een ventje van 23 die een biografie schrijft kan me niet voorstellen dat deze man ook maar iets te vertellen heeft. Ik dacht dat biografien voor na je carrière waren nadat je iets hebt meegemaakt.

Het is indd te gek voor woorden met al die biografieën, die als paddestoelen de grond uitschieten. Zal Martin odengaard zijn biografie al af hebben?

wat een klootzak courtois,had altijd een soort van gunfactor,maar meteen veel respect voor hem kwijt (fantastische keeper),zo zie je maar schijn bedriegd,komt over als een zeer nette jongen.

zoiets doe je niet!en die golddiger is net zo erg.

Hahahahahaha die belgen toch, je zou denken dat het om een prachtvrouw als j-lo gaat ofzo die ze niet kunnen delen hahahahaha maar zoek maar is op, het gaat om een varken.. 2losers zonder klasse die nerds hahahaha

Wel zwaar respect voor zn reactie, ik had toch ff 2 vingers bij m gebroken denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren