Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II weet na drieënhalve maand genoeg en licht optie: ‘Ik ben erg blij’

Laatste update:

Vangelis Pavlidis mag zich definitief speler van Willem II noemen. De Tilburgers maken maandagmiddag namelijk via de officiële kanalen bekend dat de optie in het contract van de Griek is gelicht. Pavlidis werd in eerste instantie gehuurd van het Duitse VfL Bochum en heeft nu een contract tot medio 2022 getekend bij de Tricolores.

Pavlidis maakte halverwege januari de overstap naar de Eredivisie en heeft sindsdien een prima indruk achtergelaten bij Willem II. In veertien wedstrijden kwam hij tot vier doelpunten en vijf assists en aankomende zondag kan het talent ten koste van Ajax de TOTO KNVB Beker op zijn naam schrijven.

Pavlidis zelf is opgetogen over zijn nieuwe deal: “Ik ben erg blij met deze contractverlenging. Door deze staf en spelersgroep voel ik me al vanaf dag één erg welkom en op mijn gemak bij Willem II. Ik hoop dat we in de komende wedstrijden onze doelen voor dit seizoen gaan halen en we uiteindelijk Europees voetbal bereiken!”

Ook technisch directeur Joris Mathijsen is te spreken over de verrichtingen van de aanvaller: “Vangelis heeft in zijn eerste maanden een goede indruk achtergelaten. Hij is pas negentien jaar, maar heeft in korte tijd laten zien zijn draai hier gevonden te hebben. Vangelis wil zich hier graag blijven ontwikkelen en we zijn blij een talent als hem voor langere tijd aan ons te kunnen binden.”

Een goede zet van Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zeg, Willem II heeft een aantal zeer goede jonge spelers onder contract staan. Vrousaj, Isak, Crowley, Pavlidis, Wellenreuther, Palacios en Akkaynak maken op jonge leeftijd allemaal bijzonder veel indruk. Chapeau, Joris Mathijsen!

29 april 2019 om 17:20

Isak staat niet onder contract... Voor de rest hebben ze best een leuk elftal inderdaad. De vraag is alleen in hoeverre ze de selectie op niveau gaan houden of zelfs versterken.

29 april 2019 om 18:00

Hij staat wel onder contract. Een leencontract. Hij is geleend door Willem II, hij heeft dus een contract getekend om daar te spelen. Dat bedoel ik.

30 april 2019 om 12:34

Ja Lester maar over een maand speelt ie er niet eens meer.

29 april 2019 om 17:21

Veel van deze namen zullen de club verlaten.

29 april 2019 om 19:28

Ow is dat zo wie gaan er naast Isak en Palacios nog meer vertrekken dan?

29 april 2019 om 17:28

Waarvan er in ieder geval 3 gehuurd zijn. Schitterend elftal, maar met gehuurde spelers heb je geen transferwaarde in huis. Mooi dat een jongen als Pavlidis nu een contract getekend heeft waarmee de transferwaarde van de selectie omhoog gehaald wordt. Dat is knap voor een club met toch redelijk beperkte middelen. Ik had graag gewild dat onze club dat ook gekund had. Wat dat betreft toch wel een tikje jaloers op de buurmeisjes😉

29 april 2019 om 18:02

Er zijn helemaal geen 3 van gehuurd. De enigen die gehuurd zijn, zijn Isak en Tapia. En Tapia noemde ik niet eens op. Pavlidis is nu ook gekocht, dus niet meer gehuurd.

29 april 2019 om 18:02

Er zijn helemaal geen 3 van gehuurd. De enigen die gehuurd zijn, zijn Isak en Tapia. En Tapia noemde ik niet eens op. Pavlidis is nu ook gekocht, dus niet meer gehuurd.

29 april 2019 om 19:31

Vrousaj wordt tot eind volgend jaar gehuurd maar heeft net ala Pavlidis een optie tot koop. En gezien zijn prestaties zal die volgend jaar wel gelicht worden. Dus dan blijft alleen Isak en Palacios over uit dit rijtje die gehuurd worden en samen met Tapia de enige 3 die we volgend jaar moeten vervangen van de basis elf. Andere 8 hebben allemaal een transferwaarde.

Top dat ze hem in ieder geval kunnen behouden. Ze doen het nu natuurlijk geweldig maar het is lastig om waardige vervangers te vinden voor bijvoorbeeld Isak en Crowley en dan sta je zo weer te vechten tegen degradatie.

Een goede zet van Willem II. Hij doet het goed bij Willem II. Willem II gaat daar nig lang plezier aan beleven. Hopelijk kunnen ze voor hem nog goede spelers aantrekken. Isak zou wel gaan en ik weet niet hoe het met Vrousai zit.

Lijkt me een goede stap van Willem II. Vangelis Pavilidis (20) is in ieder geval een talentvolle aanvaller die, ook gezien zijn jeugdige leeftijd, nog een mooie en lange voetbaltoekomst voor zich heeft.

Ik vind zijn rendement op dit moment best laag. Wel een speler waar er dreiging uitkomt.

29 april 2019 om 19:33

Valt wel mee is nu vleugel aanvaller en toch al 4doelpunten en 5 assists met nog 3 wedstrijden te gaan. Lijkt me voor Willem II begrippen meer dan prima.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren