Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum treurt: ‘Voetbal is niet altijd eerlijk, ik voel mij daar slecht over’

Laatste update:

Newcastle United heeft snel punten nodig om aan degradatie te ontsnappen. The Magpies wonnen op 6 februari (West Bromwich Albion, 1-0) voor het laatst in competitieverband en staan voorlaatste in de Premier League. Zondagmiddag wacht de Tyne-Wear derby tegen Sunderland.

/

“Overal waar ik kom, praten mensen over het duel met Sunderland”, zegt de 25-jarige Georginio Wijnaldum tegen Sky Sports. “Ze hebben de laatste zes edities gewonnen en voor ons en voor de fans moeten wij die serie dus stoppen. Je ziet dat dit duel veel voor de supporters betekent en daarom moeten wij winnen. Iedere fan die ik tegenkom, zegt dat we moeten winnen.”

Newcastle staat sinds kort onder leiding van Rafael Benítez en Gini voelt zich ergens ook schuldig voor het ontslag van Steve McClaren. “Ik voel mij daar slecht over en verantwoordelijk voor. Voetbal is niet altijd eerlijk. Ze ontslaan de trainer omdat ze de spelers niet kunnen ontslaan. Waar het aan ligt? Misschien de focus, instelling of het vertrouwen. Het is lastig uit te leggen.”

“Soms moeten we harder voor elkaar zijn. Soms moeten we meer praten in het veld, zeker de oudere spelers. Je weet als speler vanzelf wel hoe je elkaar moet behandelen; tegen wie je kan schreeuwen en tegen wie je aardiger moet doen. We moeten daar meer op letten. We bekijken het nu wedstrijd voor wedstrijd en het volgende duel voor ons is dus Sunderland”, besluit de 24-voudig international van het Nederlands elftal.

Wat verwacht jij van Newcastle United - Sunderland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft zich razendsnel tot steunpilaar van het elftal ontwikkeld. Speelt vaak ook gewoon prima, als Rafa dit Newcastle weer op de rit krijgt moet Gini lekker blijven want Newcastle hoort gewoon in het linker rijtje thuis.

20 maart 2016 om 09:53

Lvg kon hem beter gebruiken dan depay

20 maart 2016 om 11:43

Dat denk ik ook wat het middenveld van manu is echt heel zwak

20 maart 2016 om 12:30

Dat Newcastle een ploeg is voor het linker rijtje hoor ik al jaren, maar er komt zelden iets van terecht. Ongelooflijk wanbeleid wat daar gehanteerd wordt. Verwacht dat ze degraderen, maar hoop het niet. Blijft toch een mooie club

Wijnaldum moet naar Manchester City of eventueel Liverpool. Daar kan hij zich denk ik echt toevoegen. Goed genoeg lijkt mij. Misschien is Manchester City wel wat hoog begrepen, maar ik denk dat hij dat wel echt al aan kan. Een ding is waar: Wijnaldum is gewoon goed. En hij moet sowieso niet naar ManU zoals Memphis heeft gedaan. Dat wordt anders de grootste fout in zijn carriere.

20 maart 2016 om 10:56

mooie club als Inter Milaan, As Roma, Ac Milaan, Napoli zou hem ook mooi staan denk ik.

20 maart 2016 om 11:01

Met Milner, Henderson en Can hebben we 3 wijnaldumachtige spelers. als Henderson verkocht wordt zie ik liever Xhaka komen.

20 maart 2016 om 12:45

Dat zie ik echt niet als types Wijnaldum. Gini is een speler die veel dynamischer is en veel meer druk geeft richting de goal. Milner en zeker Can zijn best controlerend ingesteld, terwijl Henderson meer box-to-box is. Geen van hun vind ik te vergelijken met Wijnaldum, al zie ik Wijnaldum geen basisplaats afdwingen bij Liverpool vooralsnog. Everton of Tottenham zou mooi voor hem zijn, hij is iig veels te goed voor de championship.

20 maart 2016 om 12:18

Laat Wijnaldum zich eerst maar eens een heel jaar bewijzen alvorens naar een grote club te gaan. Hij begon prima aan het seizoen maar de laatste maanden speelt hij, net als Newcastle, gewoon slap.

20 maart 2016 om 12:58

Nee, echt niet. Hij is nog zo vaak koning verstoppertje bij ons, omdat hij zelf geen impact probeert te maken. Hij komt nu nog tekort, laat hem maar lekker blijven als we in de PL blijven.

Als ze vanmiddag niet winnen van Sunderland dan wordt het wel moeilijk voor ze om degradatie te ontlopen. Uit deze wedstrijden zie ik ze niet zo makkelijk van Southampton, Mancity, Liverpool en Tottenham winnen, dus dan hou je maar 5 wedstrijden over (inclusief de derby tegen Sunderland).

Sunderland
Norwich (uit)
Southampton (uit)
Swansea
Manchester City
Liverpool (uit)
Crystal Palace
Aston Villa (uit)
Tottenham

20 maart 2016 om 12:10

Denk dat je gelijk hebt. En denk ook dat ze Adam Johnson missen, dat vond ik hun beste speler.

We moeten winnen. Met een gelijkspel en zeker een verlies nemen wij geen genoegen. Dan is het ook meteen klaar...
De grootste Tyne-Wear derby in jaren voor ons, die 6-game streak moeten we ook zien te doorbreken, maar ik heb vertrouwen!
Kom op Newcastle United! Hwtl

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren