Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum treft ‘goede vriend’ in CL-finale: ‘Hij nam me mee uit eten’

Laatste update:

Georginio Wijnaldum kijkt reikhalzend uit naar de finale van de Champions League. Liverpool treedt zaterdag in Madrid aan tegen Tottenham Hotspur, verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax in de halve finale. Een basisplaats is echter niet gegarandeerd, zo ondervond Gini in het tweede duel met Barcelona in de halve eindstrijd van het miljardenbal. De middenvelder nam als invaller wraak door twee doelpunten aan te tekenen.

“Ik was boos toen ik hoorde dat ik tegen Barcelona op de bank zat, maar dat is normaal. Het is een slecht teken als je blij bent om op de bank te zitten. Ik wil zo vaak mogelijk spelen, zeker in de finale. Ik denk dat iedereen teleurgesteld zal zijn als hij op de bank zit”, vertelt de Nederlandse middenvelder in gesprek met Sky Sports.

Wijnaldum heeft de teleurstelling over de reserverol tegen de Spaanse kampioen allang achter zich gelaten. “Uiteindelijk ben je een team. Daarin steun je elkaar. Je doet wat je moet doen en probeert te helpen met het winnen van de wedstrijd. Toen ik tegen Barça inviel, heb ik alles gegeven. Dat moet je altijd doen en dan zie je wel of je wint.”

Mocht de international van Oranje daadwerkelijk aan de aftrap verschijnen, dan volgen waarschijnlijk de nodige duels met Tottenham-controleur Moussa Sissoko. De middenvelders hebben een gezamenlijk verleden bij Newcastle United en de onderlinge band is nog steeds goed. “Toen ik bij Newcastle kwam, nam hij me mee uit eten en hij betaalde het ook nog. Sindsdien zijn we goed bevriend. We zijn altijd in contact gebleven.”

Het avontuur in Newcastle eindigde in mineur, want the Magpies degradeerden in 2016. Desondanks kijkt manager Rafael Benitez, die met Liverpool in 2005 de Champions League veroverde, nog steeds met plezier terug op de kortstondige samenwerking met Wijnaldum. “Ik heb nog steeds contact met hem”, citeert Liverpool Echo de Spaanse coach. “Hij en Sissoko waren goede spelers. Misschien zijn hun kwaliteiten er hier niet helemaal uitgekomen, al zijn die ontegenzeggelijk aanwezig bij beide spelers. Ik kan werkelijk niets naars zeggen over hun periode bij deze club. Het waren op en top professionals.”

Denk jij dat Liverpool nu wel de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Erg gul van Moussa om Gini te trakteren. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.

31 mei 2019 om 14:35

gebeurd wel vaker, heb het ‘n aantal keer gehad.

Ik weet toevallig dat Gini zelf een hele gulle persoon is en een echte familie persoon. Mensen die dan ook heel gul tegen over hem zijn, heeft hij dan ook echt een positief en mooi beeld van. Dit is best tof om te lezen.

De mensen die vinden dat het makkelijk trakteren is als je veel geld hebt missen waar het om gaat. Meestal zelf ook van het gierige soort, zelfs wanneer zij zelf over veel geld beschikken. Zij zouden nog zelf tegen de pui aan gaan staan te pissen om een hond uit te sparen. Zo gierig!

31 mei 2019 om 14:33

Ware weldadigheid is slechts een deugd in de mate het een offer is. Dus met andere woorden, hier gaat het erom dat sissoko laat zien dat hij tijd voor hem vrij wil maken en mee uit eten wil nemen, wat de vriendschap geboost heeft. Het gaat niet om het bedrag van de rekening wat inderdaad peanuts is voor sissoko dat is niet het grootse gedeelte hieraan.

Wel gul van sissokko netjes

Moussa gaat Wijnaldum opeten morgen.

31 mei 2019 om 15:52

Moussa heeft ramadan dus wijnaldum wordt gelukkig niet opgegeten

31 mei 2019 om 17:56

De tweede helft is na zonsondergang. Kan dus gewoon

31 mei 2019 om 19:17

Finale is in Madrid en Moussa woont in Londen. Dus hij is reiziger en kan gewoon het vasten later inhalen.

Tuurlijk moest sissoko betalen. Die beest heeft denk ik ook wijnaldums bord leeg gegeten.

Ik hoop dat hij morgen mag starten, toch de meest complete middenvelder van Liverpool. Ook verdiend imo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren