Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum mikt op rentree in basis: ‘Ik ben er klaar voor’

Laatste update:

PSV gaat zaterdag op bezoek bij sc Heerenveen en heeft volgens ad-interim Ernest Faber wat goed te maken na de ‘totale offday’ tegen FC Groningen (2-3 verlies). “We gaan nu om de prijzen spelen, dus de spanning zal bij iedereen toenemen. Ik zie dit als een uitdaging”, vertelt Faber tegen PSV TV.

/

De Eindhovenaren treffen na de Friese club Feyenoord, PEC Zwolle en NAC Breda. Zij strijden voor de tweede plaats in de Eredivisie, want die geeft recht op deelname aan de voorronde van de Champions League. PSV heeft net als Vitesse en FC Twente 53 punten, terwijl Feyenoord op 57 punten staat. Volgens Georginio Wijnaldum heeft PSV ‘de knop’ na de zeperd tegen Groningen ‘snel omgezet naar Heerenveen’.

Het is overigens onzeker of de 23-jarige middenvelder in de basis start in het Abe Lenstra Stadion. De aanvoerder viel vorige week in en stond op 14 september voor het laatst in de basis; Wijnaldum kampte lang met een rugblessure. “Ik weet niet of ik in de basis sta, maar ben er wel klaar voor. Ik heb er nog niet echt bij stilgestaan, ben allang blij dat ik weer kan voetballen. Alle minuten die ik nu maak, zijn meegenomen.”

PSV gaat in Friesland op jacht naar de vijfde uitzege op rij. De laatste keer dat dat gebeurde was tussen oktober 2009 en januari 2010, zo meldt Opta. Van de laatste negen wedstrijden tegen Heerenveen verloor PSV er slechts een. Dat was het thuisduel van vorig seizoen.

Wat verwacht jij van sc Heerenveen - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was deze speler een gemis dit seizoen, in de tijd dat hij geblesseerd was en we met Maher of Toivonen speelde hebben we zoveel punten laten liggen omdat hij er niet was. Met een fitte Wijnaldum hadden we heel wat hoger gestaan dan nu...

4 april 2014 om 20:09

Ik hoop voor jullie dat wijnaldum het verschil kan maken, maar je hebt goed kans dat hij zijn oude niveau nooit meer gaat halen na deze blessure

4 april 2014 om 20:20

Het was niet Maher of Toivonen, maar Maher en Toivonen. Maher heeft namelijk samen met Wijnaldum gespeeld die wedstrijden. Denk overigens dat PSV beter niet al te veel kan wijzigen aan het middenveld. Schaars-Park-Hiljemark doet het gewoon prima. Als er iemand uit moet, haal dan Schaars er maar uit.

4 april 2014 om 20:31

Schaar werd er gelukkig al uit gehaald voor wijnaldum tegen Groningen. Ik denk ook de Coco (in dit geval faber) het ook wel in ziet dat schasrs er uit mag.

4 april 2014 om 20:30

Afgelopen 2 seizoenen kon hij er niks van Volgens veel PSV supporters en nu is hij opeens de "verlosser" na Bakkali,rekik en Narsingh.....

On: Vervelende Blessure heeft hij gehad want je weet niet waar je aan toe bent.

4 april 2014 om 20:39

De "verlosser" wil ik niet zeggen, maar dat hij in het begin van het seizoen heeft laten zien samen met depay de beste speler van psv te zijn, dat wil ik wel zeggen.

4 april 2014 om 20:46

Depay was aan het begin van dit seizoen niet zo denderend hoor, die is echt met de wedstrijd beter gaan voetballen. Ik vind ook dat Wijnaldum een beetje wordt gehyped, is miste onwijs veel kansen weer dit seizoen. Wel een voetballer met geweldig potentieel, hoop dat hij nog een jaartje of twee blijft.

Schaars begon echt verschrikkelijk goed dit seizoen maar is mijns inziens afgezakt en is nu weer de statische 'tikkie breed' voetballer geworden die hij vroeger ook altijd was.

Hoop daarom op Park - Hiljemark en Wijnaldum. En dan volgend jaar Ritzmaier of Maher op de plek van Park!

Ik hoop ook dat hij in de basis start.
Daarmee hoop ik ook dat Stijn Schaars naar de reserve bank verhuist, want die is de laatste wedstrijden behoorlijk slecht.

Maar Heerenveen uit klinkt lastiger dan het meestal is voor Psv. Halen hier wel vaak goede resultaten en ik heb nu een gevoel dat het wel eens fout kan gaan.

Maar Wijnaldum gewoon laten beginnen.

4 april 2014 om 20:09

Wat gaat er eigenlijk met Schaars gebeuren. Hij heeft een contract tot 2016 maar is zo traag en slecht als ..... Die hoort echt niet meer thuis bij een club zoals PSV als je enige progressie wilt boeken.

Ik hoop trouwens dat PSV 2de wordt omdat ik meer vertrouwen in ze heb om de CL te halen dan bv. Feyenoord.

4 april 2014 om 20:22

Ik weet niet precies hoe de situatie Schaars ligt bij PSV en de coach.
Ik denk dat we allemaal hebben kunnen zien dat hij heel slecht speelt op dit moment en als Wijnaldum dan fit is moet hij gewoon spelen.

2e plek gaat heel lastig worden.
Twente staat op doelsaldo voor en heeft een makkelijk programma (alleen rechterrijtje ).
Feyenoord heeft na PSV en AZ uit het ook niet lastig en daarnaast het PSV na Feyenoord ook niet echt een lastige, maar het is tegenwoordig niet te voorspellen.

Ik hoop dat we 2e worden, maar het belangrijkste is om sowieso bij de eerste 4 te eindigen.

4 april 2014 om 20:22

Schaars doet waarschijnlijk niet mee omdat hij nog met een blessure kampt

4 april 2014 om 20:34

Wijnaldum is een goede speler hoor, maar laten we niet overdrijven. Vorig seizoen was het vooral gezeur over hem. Nou heefr hij in het begin dit seizoen een paar wedstrijden goed gespeeld en is het opeens de reden dat er veel punten zijn verspeeld. Kom op zeg. Zo beslissend is hij echt nog niet hoor. Het is geen suarez, affalay, ruiz (twente)

4 april 2014 om 20:47

Laatste weken? Het hele seizoen haalt die jongen het niveau van een zaadcel. Wat een uitblinker is dat in balletje-breed en tikkie terug. Die kan er niets van. Mag God op z'n blote knieen bedanken dat hij het tot de Eredivisie heeft geschopt.

Kampioen denk je dat?
Nee het hele team was er te onervaren voor.

Maar dit is wel een goede speler! Heeft nog kans op WK denk ik ook.

Wijnaldum in de basis! Hij is de missing link in dit team, hij zorgt voor meer diepgang en klasse. Met hiljemark en park achter m!

De wedstrijd van aankomend weekeinde gaat toch voor een vrij groot deel bepalen of PSV nog mee blijft doen voor plek 2 of dat de play-offs dichtbij gaan komen. Bij winst ben je namelijk al bijna zeker van Vitesse af mits zij punten verspelen, maar bij verlies is plek 2 niet meer mogelijk, en sta je normaal gesproken nog steeds op doelsaldo achter Vitesse, zelfs als ze van Ajax verliezen.

Dus in die zin fantastisch nieuws dat Wijnaldum er weer bij is, tegen Groningen oogde hij ook al meteen scherp (al miste hij wel heel jammerlijk meteen die kans op 3-2). Goeie acties op het middenveld en net die speler met diepgang die PSV heeft gemist. Logische vervanger van Schaars op dit moment, die af en toe echt ver onder beoogd PSV-niveau speelt.

Maar hoe je het ook went of keert, bij Heerenveen zal er gewonnen moeten worden, wil PSV kans blijven maken op die felbegeerde El/cl plek. En volgend seizoen moet er op een paar plekken echt versterking komen als ze toptwee willen gaan spelen dan... Vooral de spits, linksback, en centrumposities achterin zijn zwaar onderbezet in termen van kwaliteit. Veertig tegengoals en net aan 55 gemaakt is natuurlijk dieptriest gezien hoe moeilijk de kansen er voorin in gaan en hoe makkelijk ze achterin tegen vallen...

Mooi, kan eindelijk Schaars eruit! Die vind ik echt PSV onwaardig.. Met Wijnaldum heb je een stuk meer creativiteit, lopend vermogen en een veel meer gemotiveerde speler.

4 april 2014 om 22:28

En een sterke speler met gevoel. Schaars zal zijn basisplaats niet meer als vanzelfsprekend moeten gaan zien nu.

De derde plek is nu het hoogst haalbare, als gini daar een bijdrage aan kan leveren zou dat heel mooi voor hem zijn.

Zoet
Arias-Bruma-Rekik-Willems
Hiljemerk-Wijnaldum-Park
Ruiz-Locadia-Depay

Dit zal hoogstwaarschijnlijk de sterkste opstelling zijn tot het einde van de competitie!

Jammer voor hem. Met het WK kan hij hopelijk wel meedoen!

Kom maar snel terug mate! enige speler waar ik jaloers op ben dat wij hem bij Ajax niet hebben Ik hoop echt dat het nu ff meezit voor hem. Wk, vol seizoen PSV etc. Succes! ik vind hem een sterke middenvelder, geen twijfel.

Hopelijk kan hij inderdaad spelen dit weekend! ook met oog op de wedstrijd psv-feyenoord erna!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren