Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum kijkt vooruit: ‘Ik weet niet of Louis dat wel wil’

Laatste update:

Voor Georginio Wijnaldum komt het ontslag van Danny Blind als bondscoach van Oranje niet uit de lucht vallen. Na de 2-0 nederlaag in en tegen Bulgarije zag de middenvelder van Liverpool het vertrek van de keuzeheer al aankomen.

“Ik hoor net dat de bondscoach heeft gezegd dat het hem niet zou verbazen als hij wordt ontslagen en hij over zijn positie gaat nadenken”, zei Wijnaldum zaterdagavond tegenover De Telegraaf. “Dit gebeurt in voetbal. Sommige trainers zitten er heel lang, anderen gaan zelf weg na een goede periode, zoals Louis van Gaal, en weer anderen worden ontslagen. Natuurlijk is dat een vervelend moment voor een team, maar je moet verder. Precies, dit was zwaar door de ondergrens.”

Kees Jansma, voormalig perschef van het Nederlands elftal, opperde om Van Gaal terug te halen en Blind weer assistent te maken. “Ik weet niet of Louis dat wel wil”, aldus Wijnaldum, die het geen gekke gedachte vindt. “Van Gaal heeft natuurlijk fantastisch gepresteerd met het Nederlands elftal, met veel jongens die er nu bij zijn. Dus we kennen hem ook. Ik weet het niet. We moeten afwachten of hij voor een terugkeer openstaat.”

Moet de KNVB proberen Louis van Gaal terug te halen als bondscoach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Van Gaal was zou ik het niet doen, hij heeft zijn "fout" door het niet plaatsen een aantal jaren geleden meer dan goed gemaakt met de 3de plaats op het WK. Iedereen heeft nu een goed gevoel bij hem... En de pers zal er bovenop zitten als die het wel goed, en we weten allemaal dat de pers en van Gaal nou niet echt al te best door 1 deur kunnen.

Als van gaal niet wil zou ik voor co adriaanse gaan die komen qua stijl en coaching toch het meest overeen.

27 maart 2017 om 08:15

Ik denk eerlijk gezegd niet dat Adriaanse hierop zit te wachten. Alhoewel ik dat persoonlijk geen slecht idee zou vinden.

27 maart 2017 om 10:08

Adriaanse gaf zelf al aan dat hij te oud was. Denk wel dat Lois te porren is voor een avontuurtje.

Van Gaal zou wel gek zijn om weer bondscoach te worden, lijkt mij.
Hij heeft zich in zijn laatste periode enigszins kunnen rehabiliteren voor zijn wanprestaties begin jaren 2000 met Oranje.
De huidige generatie valt echt niet heel erg veel succes mee te behalen in de komende tijd. Daar zal je voor moeten wachten en hopen dat bepaalde jongens in de komende jaren kunnen doorgroeien; en dat een echt goede spits zich aandient, die zie ik namelijk ook nergens rondlopen momenteel.
Nee, het lijkt me niet dat van Gaal dit gaat doen. Net als Koeman overigens: die zou wel gek zijn om naar Oranje te gaan, net nu hij zijn carrière weer in een opwaartse spiraal heeft zitten.
Ik zie ook geen enkele buitenlandse trainer van enige naam en faam zich aan Oranje verbinden; de echte goede trainers kunnen wel wat beter krijgen dan dit.
Nee, ik denk dat er geput zal worden uit het rijtje (binnenkort) werkloze Nederlandse trainers en dat ze ook zullen aankloppen bij een trainer als Cocu of zo..

De coach die er nu komt kan het alleen maar slecht doen, want we zullen kwalificatie mislopen. Mocht die coach daarna nog aanblijven, dat zal hij dus beschadigd aan het EK kwalificatietraject beginnen. Hoewel ik denk dat Louis de enige coach die niet 'beschadigd' uit de WK kwalificatie komt, moet hij dus tot 2020 coach blijven zou hij wat kunnen laten zien. Ik zie het niet gebeuren dat Louis zich laat misbruiken om EK kwalificatie mis te lopen én ik zie het niet gebeuren dat hij tot 2020 nog coacht. Mag niet van Truus vrees ik.

Ik heb zo'n vermoeden dat Blind De Ligt expres heeft opgesteld om te falen. Hij kreeg al veel kritiek toen de opstelling bekend werd gemaakt. Dat paste precies in z'n straatje. Hij wilde ontslagen worden. Zag zelf wel dat het een moeilijke weg zou worden om zich te plaatsen. Zelf opstappen was geen optie. Hij wilde uiteraard doorbetaald worden tot 2018.

27 maart 2017 om 13:31

Haha je kan alles van hem vinden en zeggen maar dit wel erg onaannemelijk!
Alc coach wil je altijd winnen anders ben je niet zover gekomen in het voetbal.

Kees Jansma opperde om Van Gaal weer terug te halen en Blind weer assistent te maken?? Ik wil Blind nooit meer op de bank zien zitten bij oranje als je het niet erg vind. En Wijnaldum was net zo slecht als heel het elftal die dag, ze moeten zich diep schamen.

Waarom Blind weer assistent? Bij Hiddink werkte dit niet en als bondscoach heeft hij ook gefaald.
Zeker geen assistent maken. Tja en Louis weer als bondscoach zou ik niet doen, eerder begeleider en adviseur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren