Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum doet wenkbrauwen fronsen: ‘Hij sliep vannacht niet in ons hotel’

Laatste update:

Georginio Wijnaldum was zaterdag een van de grote uitblinkers bij de 3-0 overwinning van Liverpool op Bournemouth. De middenvelder zorgde met een prachtige lob voor de 2-0 en speelde verder een 'heel, heel goede wedstrijd', aldus trainer Jürgen Klopp. En dat is verrassend, want het was de vraag of Wijnaldum überhaupt aan de aftrap kon verschijnen.

Vrijdagavond voelde de Oranje-international zich nog beroerd. "Hij sliep vannacht niet in het spelershotel. Hij had diarree en moest twee dagen daarvoor nog overgeven, dus hij kon niet met ons meekomen", vertelt Klopp na afloop van de zege. "Hij had last van alles waar je geen last van wilt hebben, op de avond voor een wedstrijd. Na een paar uurtjes slaap voelde hij zich heel goed en vertelde hij dat hij weer kon spelen. De arts zei wel dat hij nog steeds anderen kan aansteken, dus dat we afstand moeten houden."

"Gini was vandaag heel, heel goed. Net als al onze jongens. Het was prachtig om te zien", bewierookt de Duitser zijn elftal. Middenvelder James Milner zag ook een uitstekende wedstrijd van Liverpool. Het spel typeert hij zelfs als 'bij tijd en wijle betoverend'. "We hadden nog vaker kunnen scoren. We speelden een goede wedstrijd en onze supporters waren fantastisch: er zijn niet veel betere supportersgroepen in Engeland, als ze zich zo opstellen. Het is onze twaalfde man."

"We hebben een paar moeilijke weken achter de rug, met spelers die ziek en geblesseerd waren. Wijnaldum was gisteren nergens te bekennen en dan levert hij zo'n prestatie", aldus Milner. Liverpool won voor het eerst in drie wedstrijden weer eens in de Premier League en nam de koppositie over van Manchester City. The Reds hebben drie punten meer dan de voornaamste titelconcurrent, die zondag thuis aantreedt tegen Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gini wat een topper is het toch. Lijkt soms onzichtbaar maar past perfect in het spel dat Klopp wilt spelen. Hij kan een mannetje voorbij, is moeilijk van de bal te zetten en strooit met goede passes. In het begin vond ik hem nog te vaak naar links en rechts passen, maar nu hij wat meer durft aanvallen loopt het vele lekkerder. Hij is ook nog is technisch vind ik. Mooi dat hij ook het net wist te vinden vandaag en op wat voor manier. Buiten de drie vooraan is er eigenlijk niemand die scoort bij Liverpool. Op naar Bayern en Man Utd.

10 februari 2019 om 11:51

De komst van Fabinho en Keita heeft Wijnaldum doen beseffen dat ie moet knokken voor alles! En dat doet ie met verve! Wijnaldum is voor Klopp de 1e op het wedstrijdformulier.

10 februari 2019 om 13:02

Van Dijk! Daarna inderdaad Wijnaldum en Salah, denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren