Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum bikkelt na teleurstellingen: ‘Het was echt frustrerend voor mij’

Laatste update:

Georginio Wijnaldum moest bij de oefenwedstrijden tegen Borussia Dortmund en Manchester United in de Verenigde Staten toekijken vanwege een kleine spierblessure en een verkoudheid. De middenvelder van Liverpool is momenteel weer vol in training in Frankrijk en op de site van the Reds geeft de Oranje-international aan dat hij in korte tijd veel arbeid heeft geleverd.

“Je kan veel uit dergelijke trainingskampen halen. Natuurlijk is het zwaar, zoals iedere voorseizoen dat is, en ik denk dat de zon en hitte het nog erger maken. Maar het helpt je om beter voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen”, aldus Wijnaldum, die baalt dat hij bij de wedstrijden in het kader van de International Champions Cup zichzelf niet heeft kunnen tonen.

“Het was echt frustrerend voor mij, want iedere keer toen ik dacht dat ik terug zou komen, kwam er iets anders kleins erbij. In het voorseizoen wil je de basis leggen voor de rest van het jaar, dus het was zwaar voor mij met die kleine problemen, maar ik hoop dat ik nu fit blijf. Je moet vooruit kijken. Ik moet blijven werken aan mijn fitheid”, stelt Wijnaldum.

Roberto Firmino heeft zich na een vakantie ook weer aangesloten bij de groep. Ook Alisson Becker is van de partij bij Liverpool. “Het is altijd mooi om spelers weer in de armen te sluiten. En om nieuwe spelers te verwelkomen”, vervolgt Wijnaldum. “Zeker goede spelers. We weten allemaal dat Bobby een goede speler is en Alisson is ook een goede doelman, dus ik ben blij dat ze er zijn.”

Verwacht jij dat Liverpool komend seizoen een prijs pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik hoop dat Wijnaldum ook komend seizoen gewoon zijn minuten kan blijven pakken bij Liverpool, maar ben door de aankopen die ze hebben gedaan bang dat hij een stuk minder zal gaan spelen. Wat dat betreft is het helemaal balen dat hij een stuk van de voorbereiding heeft moeten missen door deze kleine dingetjes die tegen zaten.

31 juli 2018 om 15:07

Ik denk dat er zeker in bepaalde wedstrijden nog wel plek voor hem zal zijn. Hij heeft afgelopen seizoen laten zien dat hij vooral erg handig is als balafpakker. Het is in die zin echt een man van topwedstrijden, omdat aanvallende ploegen moeite hebben met zijn rol als opbreker van aanvallen en snelle counters. Is daarnaast zelf ook snel. Hij zal niet meer constant in de basis staan nee, maar zal zeker nog wel zijn minuten gaan maken.

Ben bang dat Gini dit seizoen wisselspeler gaat worden met alle aankopen die zijn gedaan. Is wel een prima speler om op de bank te hebben, hoop dat hij zich daarin kan schikken.

31 juli 2018 om 15:13

Ach hij zal vast niet standaard bij de eerste 11 zitten maar Liverpool gaat zoveel wedstrijden spelen dat ik Wijnaldim echt wel meer dan 40 wedstrijden zie spelen met invalbeurten meegerekend. Die jongen is ideaal als invaller

31 juli 2018 om 17:09

Gini is een echte vechter. Zie het wel goedkomen met hem. Speelde vaak met Mo Salah samen.

31 juli 2018 om 18:54

Fabinho is oorspronkelijk een rechtsback volgens mij. Volgens pikt hij wel zijn doelpuntjes mee in een seizoen, maar in een offensieve rol zit niet zijn kracht zover ik m ken

31 juli 2018 om 15:07

Fabinho is een defensieve middenvelder, Hendo is een controlerende middenvelder. Alletwee tegen teams die verdedigen is overkill. Wijnaldum zie ik daarom ook weer minuten maken, zeker nu Ox is geblesseerd.

Wijnaldum is een echte professional, die wel degelijk wat minuten kan maken. Of het nou CL, Bekers of PL is. Past gewoon met zijn houding, gedrevenheid wel goed bij Liverpool.

Wijnaldum zal dit seizoen wellicht geen eerste keuze zijn, maar een goed en consistent seizoen in de PL en CL vergt voldoende roulatie. Hij zal dus als nog een groot aantal (belangrijke) wedstrijden gaan spelen. Liverpool is zich duidelijk aan het vormen om op alle fronten tot de laatste fase te kunnen meestrijden om de prijzen, dan heb je zeker 16-18 basiswaardige spelers nodig. Daarbij biedt het Engelse speelschema zo weinig rust, dat rouleren überhaupt een must is. Ik denk dat hij onder Klopp en bij Liverpool helemaal goed zit, misschien niet de allereerste keuze, maar een zeer goed stand-in die ook in topwedstrijden kan floreren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren