Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij hebben de beste aanval ter wereld en Messi is van een andere planeet’

Laatste update:

Barcelona kwam dit seizoen langzaam op stoom, maar inmiddels is het team van trainer Luis Enrique goed op dreef. Voorafgaand aan het duel met Levante, zondag, wijst de coach op de persconferentie vooral op het belang van Lionel Messi. De superster van Barcelona lijkt zijn grootste vorm eindelijk weer te benaderen.

/

“Wij hebben de beste aanvallende opties ter wereld. Er is geen ploeg met een betere aanval dan wij”, begint de coach in gesprek met de Spaanse media. “Messi? Hij is van een andere planeet. Niet alleen door zijn doelpunten, ook door zijn assists, de individuele prijzen die hij pakt en de teamprijzen die hij voor ons wint. Het voetbal is tegenwoordig veel moeilijker dan vroeger, dat maakt het extra indrukwekkend.”

“Als ik een wedstrijd van mezelf terugzie, dan zie ik pas hoe sloom dat was.” Voor Luis Enrique is er dit seizoen nog niks gewonnen. Barcelona presteert prima, maar in de competitie heeft Real Madrid nog altijd een voorsprong. “We hebben de punten dus hard nodig. Het zal een flink gevecht worden, net als vorig seizoen. Wij moeten er klaar voor zijn.”

Barcelona heeft de beste aanvalslinie ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 februari 2015 om 15:37

zit je nou in elk topic reacties uit te lokken ofzo? zeker hele dag niks te doen......

14 februari 2015 om 15:42

Echt he... ik zie hem overal... Irriteer me kapot aan hem want de helft wat hij zegt slaat nergens op.

14 februari 2015 om 15:49

haha achjah als '34' jarige leeft ie zich uit. De komende 6-7 jaar spelen de beste spelers bij Barcelona... maar goed, het is Valentijnsdag. Laat hem liefde geven voor zijn club

14 februari 2015 om 15:49

Wat praat jij nou dom? Ik ben helemaal niet voor Real en vraag me af hoe je daar nou weer bij komt? Verder zou ik eens wat op je spelling letten want het is bizar slecht.

14 februari 2015 om 15:50

@LigaBBVA

14 februari 2015 om 15:40

ZEKER WETEN

14 februari 2015 om 16:58

Messi is gewoon de beste aller tijden.

Niemand komt in beurt. En never ook.

14 februari 2015 om 17:00

Messi is gewoon de beste aller tijden geen discussie over mogelijk.

Niemand komt in zn beurt.

14 februari 2015 om 17:05

Haha nooit dat Barca die wint. Real Madrid wint waarschijnlijk opnieuw de CL en met wat geluk ook la liga.

En dat geneuzel altijd over Messi bla bla. Cr7 is veel en veel beter. Complete speler met een arsenaal aan trucs. Zijn statistieken zijn te ziek voor woorden. Nee Messi was tijd terug de beste...nu is cr7 dat overduidelijk.

14 februari 2015 om 17:53

Het is nog geen 24.00 uur wakker worden.

Messi blijft heer eN meester.
messi heeft Ronaldo overklast in alles. Terwijl messi 2 jaar jonger is.

Wst messi heeft laten zien daar kan Ronaldo alleen van dromen.

Record van 60 jaar of zo niemand kon hem al die tijd verbreken behalve koning Messi.


14 februari 2015 om 21:19

Twee maanden geleden stond Messi nog 19 goals achter Ronaldo

Nu heeft Ronaldo er in alle competities 36 en Messi 33.

Ronaldo zou zo'n achterstand nooit in kunnen halen, Messi doet het keer op keer. Een van de redenen waarom hij beter is. Koop een tv

14 februari 2015 om 21:24

En weer de eerste die over Ronaldo begint... Heeft CR7 ooit jouw moeder ontmaagd en nooit teruggebeld ofzo? Waarom haat je hem?

Heeft Luis een punt. Messi laat weer zien waarom velen hem als allerbeste ooit zien. Verdeeld het spel, scoort een karrenvracht aan goals, speelt verdedigers zoek en laat zijn teamgenoten beter spelen. Daarnaast is Neymar ook uit z'n schulp gekropen dit seizoen en doet Suarez het zeer zeker naar behoren. Heeft na Messi de meeste assists bij Barcelona.

Die van Real kan er ook mee door

14 februari 2015 om 15:41

Die is minder hoor.

14 februari 2015 om 15:47

Die van Atletico is veel minder dan die van Real Madrid en Barcelona.

14 februari 2015 om 15:52

Maar toch maakt atlerico real madrid 3x af of selfs 4x ben de tel kwijt geraakt

14 februari 2015 om 16:11

Ja, dat wist ik al.

Ja hij kan belachelijk goed voetballen. Nee, hij is gewoon van de planeet aarde.

Wordt een beetje een cliche-uitspraak dat "van een ander planeet" ding.

Hahahahahahahaha!

Sorry hoor maar kamp-Barcelona is ook de beste ter wereld in open deuren trappen.

Iniesta,xavi,dani Alves, Pep Guardiola, Zubi, en nu deze beste man. Fantastisch gewoon.

" Messi is van een andere planeet "
" Wij hebben de beste spelers ter wereld "
" Wij hebben de beste aanval ter wereld "
" Wij zijn al 10 jaar de beste ter wereld "

Deze uitspraken maken de club alleen maar belachelijker. Woorden zeggen helemaal niks, laat het zien wanneer het moet en ga niet stoer praten als je een paar wedstrijden achterelkaar hebt gewonnen, Real Madrid won 22(!) wedstrijden achterelkaar maar je hoorde niemand van kamp-Madrid stoer praten.

14 februari 2015 om 15:50

Mag hij zijn mening niet uiten op dit forum? Of is het gewoon omdat hij niet dezelfde mening heeft als jij?

14 februari 2015 om 16:12

Ik denk dat het tijd wordt voor jou om te gaan slapen.

14 februari 2015 om 16:16

Gwn de waarheid.

14 februari 2015 om 16:17

Ga slapen

14 februari 2015 om 16:47

Inderdaad een beetje open deuren maar dat laatste wat hij zegt vind ik wel interessant. Dat hij zichzelf terugziet en ziet hoe traag het toen was.
Wij verheerlijken wel altijd de oude legendes als Maradonna en Cruyf maar toen was het voetbal van lager niveau.
Messi en Ronaldo zijn gewoon beter omdat het niveau van het voetbal veel hoger ligt. Meer discipline, betere faciliteiten voor trainingen en spelers zijn tegenwoordig meer allround.

14 februari 2015 om 16:50

Ben je serieus kamp-madrid ging niet stoer praten na elke wedstrijd was het wij zijn de beste niemand kan van ons winnen ken je feiten!

14 februari 2015 om 17:06

Legedinmaking


Hahaha kort geheugen zeket.
ben je vergeten Hoe hele real kamp alles uit het kast heeft gehaald om Ronaldo te helpen aan zn gouden bal.

Hij heeft niet voor niets Perez gedwongen in zn contract te nemen dat hele real kamp een campagne voor hem te starten.

hypocriet ten toppe.

RonalDo kan niet eens tippen aan Messi.

Messi heeft Ronaldo op alle fronten overKlast en achter zich gelaten.

14 februari 2015 om 17:13

Wat kun jij toch goed feitelijk onderbouwen. Ik ben onder de indruk.

14 februari 2015 om 17:11

Je hoorde niemand van Real zo praten? Gast elke club doet dit, vooral elke topclub. Nu Barca het echter weer goed doet en Real wat minder komt Barca gewoon meer in het nieuws met dit soort dingen. Toen Real het zo geweldig deed zag je ook 5x per dag dit soort artikelen langskomen.

14 februari 2015 om 17:34

Er zijn talloze persconferenties waarbij ploeggenoten zeggen dat ronaldo de beste speler ter wereld is, ook ancelotti zegt het vaak, terwijl Messi beter is. Bovendien zei ancelotti laatst dat real madrid de sterkste selectie ter wereld heeft, dus real madrid heeft er ook een handje van. Iniesta zegt niks verkeerd. Het is waar dat sommige bestuursleden van Barcelona beter hun mond kunnen houden want de successen die barca heeft geboekt komt niet door hun waardeloze beleid maar iniesta zegt niks verkeerd. Ik zeg niet dat de goudenballen van ronaldo onverdiend zijn maar als Messi en ronaldo beide in vorm zijn is messi verreweg de beste.

Beste Trio van de wereld! En als je Messi al hoort sta al met 2-0 achter als tegenstander.

Messi is weer richting topvorm aan het gaan. Hij is met afstand de beste ter wereld. Of je met Neymar en Suarez de beste aanval hebt, zou ik niet zeggen. Met Robben en Ronaldos erbij wel, maar Messi stijgt daar bovenuit.

14 februari 2015 om 17:08

Het gaat om de huidige aanval val alle teams.

messi en neymar zijn gewoon 10x beter dan Ronaldo bale.

14 februari 2015 om 17:56

Za 10

Ronaldo is sinds november echt drama.
zelfs tijdens WK waar alle zwak teams spelen kwam hij niet tot scoren.

14 februari 2015 om 17:39

Hou toch op met neymar Suarez Messi heb je in potentie zeker de beste voorhoede van alle clubteams van het moment. Zeker neymar is voor barca geweldig en Suarez begint steeds meer te wennen. Ronaldo en Messi spelen niet in 1 team dus dat gaat niet op. Bovendien als ronaldo niet snel z'n spel gaat verbeteren vind ik hem niet eens na Messi komen ronaldo speelt nu toch al een paar weken barslecht.

Wij zijn Barca wij hebben de beste aanval, wij hebben de mooiste prijzenkast, wij hebben de meeste fanboys, wij hebben de grootste auto's op de parkeerplaats, wij zijn het beste in het omzeilen van regels op de transfermarkt, wij winnen altijd en als we verliezen dan hebben we toch gewonnen, wij hebben de meeste witte zakdoekjes, we hebben de meeste schwalbequeens op het veld, we zijn van sympathieke club veranderd in meest arrogante club op aarde want we hebben altijd gelijk. Bah vermoeiende club is het geworden....

Iedereen die naar voetbal kijkt kan toch zien dat barca voetballend beter is dan de rest die van madrid zijn snel vergeet achtig Hoe vaak zijn ze weg getikt Door barca als tegen reactie halen ze de laatste clasico er bij ik heb al die clasicos gezien het is dat messi steeds net niet de genade klap geeft km bijvoorbeeld de 2 nul te maken dus voor mij is barca nog steeds de beste club ter wereld madrid heeft de championsleage gewonnen alleen moet ik erbij zeggen met heel veel geluk want atlitico had die beker moet winnen heel haas duurde die wedstrijd twee minuten langer

14 februari 2015 om 18:07

hahahahhahahahahhah als barca fan zeggen geluk, uhm de wedstrijd met die scheidsrechter die bij barca voetbalde die uit Scandinavie, dan die scheidsrechter die van persi rood gaf voor het wegschieten van de bal dan de scheidsrechter die de keeper van arsenal in de eerste minut rood geeft dan de scheidsrechter die demicelis rood geeft voor een overtreding op messi buiten de 16 en een penalty... moet ik door gaan .. nee joh real heeft geluk...

14 februari 2015 om 18:08

je weet wel bolvengarde of zo vs chelsea... zonder hem geen cl geen werldbeker geen Europese supercup allemaal te danken aaan die scheidsrechter uit Noorwegen...

14 februari 2015 om 18:13

en een wedstrijd duurt 90plus dus score daar in is geen geluk, je voetbalt om te scoren en als je dan scoort kan je dat geen geluk noemen, geluk is iets wat je overkomt en niet plant, een scheidsrechter mee dat is wat anders dan doet de scheidsrechter het voor je...

Argentinië ligt gewoon op deze planeet toch of heb ik het verkeerd.?

Volgens mij komen de arrogante spelers toch echt uit madrid maar aan die arrogantie is vorige week een einde aan gekomen 4 nul heerlijk wedstrijd was dat het waren echte kerels tegen een stelletje oma's

14 februari 2015 om 18:14

arrogant spelers weetje wie dat zijn, tarrabt elhamdoui mido... enz niks bereikt en een grote mond.. idd raar he die overeenkomsten die je boven leest vooral die namen echt toeval denk je...

14 februari 2015 om 18:58

Wat een gebrek aan niveau zeg. Dat je hier een poster zn afkomst moet gebruiken om een onzinnig punt te maken.. aardig triest vind je niet?

Nog niet goed genoeg iig want Madrid staat nog steeds een punt voor. Over Messi ben ik het wel eens, voor mij persoonlijk de beste voetballer die ik ooit heb gezien. Andere mogen daar overigens best een andere mening over hebben ;-)

Volgens mij hebben we het hier over barca spelers en madrid spelers Hoe kom je eens bij mido inderdaad die was wel arrogant die mido kon ook niet met Koeman overweg toen bij ajax

Madrid staat een punt voor op barca het komt Door die trainer van barca heeft heel vaak dome blunders gemaakt voor al die tegen real sociedad je ziet sinds barca vaak met de basis elf beginnen winnen ze nu elke wedstrijd met andere woorden als barca de lands titel niet wint vindt ik dat de coach gefaald heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren