Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij gaan echt een akkoord bereiken met Messi, daar ben ik zeker van’

Laatste update:

Robert Fernández weet honderd procent zeker dat het Barcelona zal lukken sterspeler Lionel Messi een nieuw contract te laten tekenen. Op dit moment ligt de Argentijnse aanvaller nog vast tot 2018, maar donderdag werd al duidelijk dat Messi een nieuw contract onder zijn neus zal krijgen. De technisch directeur van Barcelona vertrouwt erop dat de goede relatie nog langer voortgezet zal worden.

/

“Er zijn dit seizoen een paar zaken die we moeten aanpakken. Zoals ook het geval was met Rafinha, Sergio Busquets, Neymar en Javier Mascherano. Mensen zeiden toen dat het ons niet zou lukken een overeenkomst met hen te sluiten, maar uiteindelijk waren er helemaal geen problemen en deden we dat wél”, aldus Fernández in gesprek met Sport.

“Ik ben enorm blij dat Messi de nummer één van de wereld is en dat hij bij ons speelt. We gaan echt wel een akkoord met hem bereiken, daar ben ik zeker van. Is er haast bij? Nee. Dit seizoen zal er een akkoord op tafel komen. Zoals we dat ook deden met Rafinha, Mascherano, Busi en Neymar”, verzekert Fernández.

Tot wanneer zal Lionel Messi bijtekenen, áls hij bijtekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die man is meer bezig met vernieuwde contracten tekenen dan wedstrijden spelen. Het begint toch een beetje bizarre vormen aan te nemen...

2 september 2016 om 22:39

Ja Messi dreigde eerst met een vetrek in het verleden wanneer hij geen verbeterd contract kreeg dan twijfel ik zeer aan zijn clubliefde. ..

2 september 2016 om 23:02

Bijzonder dat z'n contract nog maar 2 jaar loopt.

3 september 2016 om 00:11

Salaris werd regelmatig aangepast, maar de duurtijd van het contract niet altijd volgens mij.

3 september 2016 om 08:19

Nou hij geeft er ook veel voor terug . Nog maar 2 seizoen dus het logisch dat zijn contract verlengd moet worden.

2 september 2016 om 22:40

Logisch toch? Kan hij er wat aan doen dat Barca zijn contract wilt verlengen. Als Messi het weigert dan zit heel de wereld in paniek en twijfel over Messi.

2 september 2016 om 22:47

Buli zo heeft Messi wel erg veel macht in handen. 1 of 2 jaar geleden dreige meneer met vertrek wanneer hij geen vet contract kreeg zo ben je niet echt baas in eigen huis. ..

3 september 2016 om 00:32

Clark

Je uit deze beschuldiging hier in 3 verschillende posts en het lijkt alsof je maar wat roept. Ik zou graag eens een citaat of minstens een betrouwbare bron (geen Marca o.i.d.) zien.

3 september 2016 om 03:10

Is het zo gek dan dat hij een dik contract eist. Ik bedoel we hebben het wel over 1 van de 2 spelers van een andere planeet. Met zijn prestaties ben je verzekerd van prijzen en je verkoopt zo ongelofelijk veel shirts van hem daar ben ik zeker van.

3 september 2016 om 03:44

wat denk je dat hij zou doen? Naar de overrate PL geen? De buli? Messi verdient gewoon om de 1/2 jaar een nieuw contract en als je van het spelletje zou genieten zou je het beamen. Ik zeg niet wat hij verdient, rechtvaardigd is, maar door de salarissen, en het feit dat hij de beste speler is, verdient hij dat wel?

Hij heeft tot 2018 contract en is momenteel 29 jaar oud. In 2018 is hij 31. Ik denk zelf dat hij tot 2020 zal gaan verlengen en daarna naar Argentinie gaat. Dan zal hij 33 zijn en dat is een mooie leeftijd om terug te keren en daar af te sluiten.

2 september 2016 om 22:57

Kun je 'm beter verkopen in 2018 om nog wat te verdienen (sportieve aspect niet meegenomen)

3 september 2016 om 00:15

Geld is niet belangrijk voor zulke clubs. Er wordt nog altijd miljoenen euros betaald voor 29/30 jarige spelers, zie laatst Luiz. Grote clubs geven niks meer om restwaarde.

Zonder die vette contract zou Messi weg zijn heeft in het verleden wel eens gedreigd met vetrek wanneer hij geen verbeterd contract kreeg maar de meeste kennen alleen clubliefde als men pak met miljoenen krijgt. ..

2 september 2016 om 23:00

Waar kwam de bron precies vandaan dat hij ooit dreigde om Barca te verlaten voor beter contract? Ben ik overigens zeer benieuwd na, niet dat ik je conclusie in twijfels wil trekken, maar ik heb dat dan toch gemist aangezien ik Messi sinds zijn debut al volg bij Barca. Schijnbaar niet goed genoeg als je bron klopt haha.

Overigens denk ik dat er toch degelijk wat clubs zijn die Messi betere contract kunnen aanbieden indien hij zelf interesse heeft. Als we de bronnen mogen geloven waren in 't verleden toch aantal clubs die rond de 200 mil boden voor hem met een verse contract. Ik snap overigens ook niet of het een tactiek van Messi's vader is of die van Barcelona om zijn contract nooit met 3~5 jaar te verlengen ipv ieder keer 1-2 jaar vernieuwen.

Waarom zou je uberhaupt weg willen als je goed voelt bij een club en op hoogste niveau speelt. Real/bayern/chelsea/psg kunnen hem waarschijnlijk al beter contract bidden als die weg wou, maar hij geeft al jaren aan dat de club hem alles al gaf en graag wilt blijven.

Ik wil het verder allemaal niet goedpraten ofzo, maar bij sommige Barca spelers speelt degelijk een clubliefde rol bij hun besluit om te blijven en ik ben positief dat Messi er een van is. De club heeft hem alles gegeven sinds zijn jeugd en hij doet er zoals je ziet alles eraan om prijzen te winnen en speelt nog altijd op wereldniveau.

3 september 2016 om 13:30

Ach joh , neem die clark niet serieus allemaal

3 september 2016 om 13:44

Clark boeit me vrij weinig, ik was gewoon nieuwsgierig naar een bron als die daadwerkelijk bestond haha. Er zijn zat ratten hier op de forum die elkaar provoceren dus dit is niks nieuws.

2 september 2016 om 23:25

@Clark, wat is jouw bron betreffende dat Messi weg zou willen? Dat heeft hij namelijk nooit gezegd. Wat hij wel gezegd heeft is dat hij graag ooit nog in Argentinië zou willen spelen.

3 september 2016 om 05:24

Clark hij heeft nog nooit echt serieus gedreigt met een vetrekken, zo ja geef nu dan je bronnen want ik heb het idee dat jij bij elke topic weer loopt te provoceren over Messi en FC barcelona

Hij wordt ook al 30... Ik heb er toch al een aantal zien passeren ; Cruijff, Maradona, Ronaldo,... Niemand geweten die zo constant was als hij, nu al meer dan 10 jaar lang... Ronaldo was ook bizar goed maar - mede/vooral door blessures - niet zo lang aan de top.

Messi is zo bizar goed. God, wat gaat Barcelona hem missen eens het echt afgelopen is. Barca zal het wel overleven - uiteraard - maar het zal toch een serieuze impact hebben op hun spel.

En dat contract... Ach, een detail, dat komt echt wel goed.

2 september 2016 om 23:07

Persoonlijk zie ik mezelf niet echt even vaak voetbal volgen wanneer Messi daadwerkelijk stopt. Ik zei hetzelfde toen ik Ronaldinho van dichtbij mocht bewonderen, maar toen kwam Messi. Het is nu aan spelers als Neymar om op te staan en zijn rol volledig over te nemen binnen jaar of 2 anders zal ik af en toe de minder belangrijke wedstrijden zoals Copa Del Rey overslaan en langzaam afbouwen haha. Ik wil daarmee niet precies zeggen dat ik diehard Messi fan ben en niet van Barca hou, want ik volg hun voordat Messi debuteerde. Het is alleen dat ik denk dat het spel niet zo aantrekkelijk zal blijven als huidige Barca. Naast Messi zijn de andere iconen ook langzaam aan het afbouwen. Hopelijk dat de nieuwe generatie goed doorbreekt zodat het spel aantrekkelijk blijft. Het is lang niet meer de Barca onder Pep, maar toch geniet ik ieder wedstrijd van ze onder Enrique's tactiek. Nu nog hopen dat ik dat blijf doen voor zolang ik voetbalfan blijf haha.

2 september 2016 om 23:55

als messi stopt dan halen ze dybala in de plaats
natuurlijk zal hij messi niet kunnen vervangen
maar ze zullen met dybala en neymar ook lekker combineren
er was voetbal voor ronaldinho en na ronaldinho, wat een gemis
met Messi zal het niet anders zijn geniet ervan zolang het kan en zeker hem live bezig zien als je kan

Hij staat garant voor uitzonderlijke prestaties. En daar hoort een uitzonderlijk loon bij.
De goede voetballers zijn de baas, via hun manager en niet meer de clubs als je het zo ziet.
De clubs maken in vele gevallen de schulden. En de spelers worden rijk tot ontzetten rijk. En sommige managers nog rijker.
Krijgen ze geen beter contract dan zijn ofwel dan al weg, mits intresse genoeg. Ofwel einde contract, om zelf nog meer te verdienen en heeft een club er zelf niks aan.

Vroeger had de club alles te zeggen en dat was zeker nog slechter, maar zoals het nu verloopt is het ook niet meer gezond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren