Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wieffer bevestigt zeer concrete interesse: ‘Ze hebben zich voor mij gemeld’

Laatste update:

Mats Wieffer staat in de concrete belangstelling van Atlético Madrid, zo bevestigt de middenvelder van Feyenoord na de zege in de TOTO KNVB Beker op AZ (2-0). De Spaanse grootmacht heeft zich eind januari gemeld voor Wieffer, maar Feyenoord wilde onder geen beding meewerken. "Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen", zegt Wieffer tegenover Hans Kraay junior van ESPN.

Maandag kwam Voetbal International al met het nieuws over de interesse in Wieffer. Woensdag sprak de Feyenoorder daar voor het eerst zelf openlijk over. "Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja. Het is aan de clubs geweest, en die zijn er uiteindelijk niet uitgekomen."

Wieffer accepteerde zijn lot. "Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen, of niet komt trainen of zo. Zo zit ik niet in elkaar. Ik had wel willen praten met Atlético, maar als de clubs er niet uitkomen, dan heeft dat niet veel nut."

Daarom speelt Wieffer nog minimaal een half seizoen bij Feyenoord. "Ik heb het heel erg naar mijn zin hier. We kijken in de zomer wel of er iets komt, en anders zit ik bij Feyenoord ook gewoon heel erg op mijn plek hoor. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik heb ook de garantie dat ik veel speel. Met het oog op het EK is dat ook wel belangrijk."

Feyenoord rekende woensdag opnieuw af met AZ, dat zondag al in de Eredivisie werd geklopt. "Vandaag ging het beter dan zondag, met name in het druk zetten", vindt Wieffer. Arne Slot zette Bart Nieuwkoop, van origine een rechtsback, rechtsbuiten.

"Bart speelde een heel belangrijke rol", vindt Wieffer. "Dat is iets dat hij heel goed kan: druk zetten met veel power. Voor het team is het heel fijn dat hij daar speelt. Hij heeft het goed ingevuld vandaag. Ik ben blij met Bart."

AZ was geen schim van zichzelf in De Kuip. "Zij twijfelden veel en moesten lange ballen spelen. We hadden zelf ook het plan om iets eerder de lange bal te spelen en de tweede bal te winnen. De kansen gingen er een keer in. We hebben er denk ik niet heel veel gehad, maar het is wel lekker als ze er een keer wat sneller ingaan."


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die is, afgaande op dit interview, in de zomer weg. Wel geinig hoe nuchter hij erop antwoordt overigens. Grote Mats-fan.

7 februari 2024 om 23:40

Hopen als milambo hem kan opvolgen. Vind de stijl van mats echt leuk, recht op met zn harde inspeel pass ziet er altijd apart uit bij hem.

7 februari 2024 om 23:51

Eens! Ben onder de indruk van de conditie van die gozer. Die maakt telkens aan het einde van de wedstrijd zulke vuile meters.

Vond die situatie in de eerste helft ook mooi om te zien. Wieffer schiet van afstand. AZ krijgt de bal uit die actie heel snel richting hun linksbuiten en wie gaat er weer als eerste het duel aan op eigen helft: Wieffer.

Benieuwd waar z’n plafond ligt. Hij heeft blijkbaar zelf de ambitie en overtuiging om te spelen op het EK.

8 februari 2024 om 00:14

Kan jij dan misschien in de zomer z’n appartement over nemen 😜

8 februari 2024 om 00:17

Ik koop hem graag van hem over deze zomer. Kwam zelf niet tussen de loting 😂

8 februari 2024 om 08:55

Ja, zal ff in de kussens van mijn bank voelen. Zal nog wel 7 ton liggen, wisselgeld.

8 februari 2024 om 08:11

Migi. Zoals Wieffer hier antwoord geeft, zo zou eigenlijk de standaard moeten zijn. Je hebt een contract getekend en de club wil je niet laten gaan en houdt je aan dat getekende contact. Logisch en weer vol goede moed door.

8 februari 2024 om 14:23

Ik bennheel benieuwd wanneer jij met hetzelfde werk 10x zoveel kan verdienen je ook zo gaat reageren.

9 februari 2024 om 10:10

Daar zit natuurlijk wel een verschil in. Ik heb een vast contract voor onbepaalde tijd. Voetballers hebben contracten van vaak maar 2 of 3 jaar. Als voetballers het contract uitdienen zijn ze vrij om te gaan en staan waar ze willen. Echter snap ik de clubs heel goed als ze ook daadwerkelijk willen dat een speler zich dan ook aan dat contact blijft houden, omdat het maar een hele korte periode is.

Heerlijk, zo’n nuchtere gast. Koester wat je hebt en een eventuele stap komt vanzelf. Mag van mij zeker nog een seizoen blijven. Z’n beoogde opvolger Zerrouki is echt een klasse minder

8 februari 2024 om 10:36

Zo en of dat ik hem koester, die jongen lijkt met de week beter te worden. Dat 1 x raken vind ik zo mooi aan zijn spel en heeft een grote impact op het aanvallende aspect van Feyenoord. Laat staan wat hij verdedigend allemaal betekent.Zerrouki lijkt me geen succes verhaal a la Aursnes of Wieffer te worden. Echter ben ik ervan overtuigd dat hij een stuk beter kan dan hij vooralsnog laat zien. Lijkt me dat zodra Wieffer verkocht is er een nieuwe 6 aangetrokken gaat worden en die kan gaan concurreren met Zerrouki

Heerlijk om daarna Perez zo zuur te zien, die vind iedereen uit de eredivisie te min voor het buitenland. Na zijn carrière waarin hij bij ajax en psv niet mee kon, ondanks meerdere pogingen, dat is nog niet lekker verwerkt. En daar kan ik wel om lachen, de frustratie kan je van dat hoofd afschrapen

7 februari 2024 om 23:43

Met name feyenoorders. Daar hoor je hem eigenlijk altijd wel negatief over. Niet voor niks dat ze er vandaag pierre naast zetten, zodat het enigszins in balans is.

7 februari 2024 om 23:45

Als je Perez wil neutraliseren heb je naast Pierre Gérard Cox en Martin van Waardenberg nodig, en dan nog zal de balans negatief uitslaan.

7 februari 2024 om 23:53

Dan heb je hem nooit over Ajax horen praten zeker? Daar is die nog nooit positief over geweest.

8 februari 2024 om 00:05

Tsja, Pierre gaat uit het niets de spelers uit de laatste gouden periode van Ajax afbranden. Ze zouden allemaal zijn mislukt in het buitenland. En dan noemt hij Antony. Voor het gemak gaat hij even voorbij aan een Frenkie en De Ligt die honderden wedstrijden hebben gespeeld bij de Europese top.

8 februari 2024 om 00:27

Perez kon bijvoorbeeld ook wijzen naar een De Vrij, Senesi, Sini, die Feyenoord hebben verlaten maar ook goed doen in het buitenland. Het is maar net wie je wilt noemen en de nadruk op legt. Al met al is een stap naar de (absolute) top voor sommigen dus wel goed uitgepakt en voor sommigen niet. Begin die discussies van die analytici wel een beetje beu te worden. Je zult t nooit op voorhand weten en een tussenstop hoeft niet altijd goed uit te pakken. Lekker voor het hoogst haalbare gaan ala van de Beek. Haal je het niet bij een topclub, kom je wel neer bij een leuke subtopper in de Bundesliga of Italië oid of keer je terug naar je club.

8 februari 2024 om 00:42

Helemaal eens Hala010. Ik begrijp dat negatieve ook nooit. Gewoon iedereen afzeiken om soms gelijk te krijgen ofzo.

7 februari 2024 om 23:44

Hij is wel kampioen geworden met Twente, een nog grotere prestatie

7 februari 2024 om 23:47

Zeker, en ook met Az natuurlijk wel wat laten zien Europees. Maar toch kleeft het beeld, te groot voor het servet en te klein voor het tafelkleed aan hem. De frustratie ligt altijd pal aan het oppervlak bij hem

8 februari 2024 om 00:07

Ja, Perez is een zwartkijker en vaak veel te negatief maar ik heb meer het idee dat hij die rol graag aanneemt als "superkritisch" dan dat het afgunst is.

8 februari 2024 om 00:17

Perez die bij Ajax en PSV niet mee kon? Daarom wou PSV hem zo graag hebben toen zijn contract bij Ajax af liep en wou Ajax hem daarna ook weer graag terug. Prima voetballer voor top eredivisie in zijn toptijd, maar ook niet meer dan dat. Maar om hem als voetballer zo af te fakkelen alleen maar omdat hij kritisch is als analist gaat mij te ver.

8 februari 2024 om 00:32

Sorry, maar wat een onzin zet je hier neer. Deed het meer dan prima bij psv én ajax, werd kampioen met twente. Heeft gewoon gelijk dat deze jongen natuurlijk niets te zoeken heeft bij Atletico Madrid.

8 februari 2024 om 00:50

Tja, Reijnders had zogenaamd ook niks te zoeken bij AC Milan. Dat hoorde je ook vaak zat van de zomer. Alleen doet Reijnders het daar weergaloos.

8 februari 2024 om 08:31

Deed het zo prima dat ze hem voor 1,7 verkochten aan een concurrent die hem voor 1,7 weer liet teruggaan.

Eerste periode verloor hij zijn plek aan Sneijder, dat is geen schande. Bij PSV verloor hij die aan Aissati, toen nog een groot talent. Hij ging terug naar ajax, die niet lang daarna Aissati haalde, waarna Perez weer op de bank verdween. Dan doe je het niet meer dan prima wat mij betreft.

8 februari 2024 om 08:51

Reijnders wordt volgens mij voornamelijk hier enorm gehyped. 2 goals, 2 assists in 23 wedstrijden op de 10 positie.... hij zal goed meekunnen in het tempo want anders speelt hij niet, maar weergaloos? Ik vind het allemaal wel meevallen, dan mag zijn aanvallende bijdrage wel wat omhoog. Ik vind hem de status die hij in Oranje wordt toegeschreven om die reden ook niet helemaal verdienen.

8 februari 2024 om 10:05

@panfc
Jij WIL dat hij niks te zoeken heeft bij Atletico. Dat is iets anders.
Hij is gewoon enorm goed bezig en al zijn cijfers bewijzen dat.

Het is voor hem ook gewoon goed om het seizoen af te maken en lekker naar het EK te gaan. Goede speler die altijd speelt op inzicht en positioneel erg sterk is.

Zo zonde dat Twente de jeugdopleiding moest opdoeken. Middenveld Reijnders, Wieffer en Zerrouki zou prima geweest zijn.

Verder een goede middenvelder die zich uitstekend ontwikkeld. Ben benieuwd waar zijn plafond ligt.

Deze jongen verdient ook een mooie transfer. Bizar hoe snel hij aan dit niveau gewend is en eigenlijk een van de weinige die elke week presteert. Mooie nuchtere vent. Ben heel benieuwd hoe hij het er internationaal van af gaat brengen ,maar hij gaat een mooie toekomst tegemoet.

Niet raar, speelt echt goed en maakte tegen atletico zelf ook echt een hele goede indruk. Word naar mijn mening word hij nog wel vaak onderschat maar kan echt nog een geweldige stap gaan maken. Maar @vz wel benieuwd waarom er staat dat feyenoord onder geenbeding wilde meewerken? Is daar ook een bron voor? Wieffer zei toch zelf in het interview 'de clubs kwamen er onderling niet uit' dat lijkt me dat feyenoord best wilde onderhandelen, anders zeg je toch niet zo iets?

Als ik de bezetting bij Atletico Madrid op het middenveld zie dan heb ik daar toch echt mijn twijfels of Wieffer het beste daar naar toe kan. Ik zou als ik hem was kijken naar een club met meer speelgarantie. Dat kan overigens prima in een topcompetitie, maar dan ergens waar hij meer perspectief op minuten heeft.

8 februari 2024 om 00:35

Ach joh, iedereen (Feyenoorders dan) zei ook dat Kokcu mee zou kunnen met Arsenal, Manchester United en zelfs Barcelona werd genoemd. Die stap direct zetten kunnen er niet veel. Voor Wiefers is dit meer dan een stapje te veel omhoog.

8 februari 2024 om 00:52

Net zoals de stap van Excelsior in de KKD naar Feyenoord. Die zou ook véél te groot voor Wieffer zijn. En de rest is inmiddels geschiedenis.

8 februari 2024 om 01:36

Kijkende naar hoe Kokcu bij Benfica is begonnen, zou ik zeggen dat hij best de plek van Havertz had kunnen innemen. Een stuk goedkoper ook, met een betere mentaliteit.

8 februari 2024 om 09:02

Wat is het toch met mensen, dat ze een punt maken door eerst een zwaar overdreven stelling van 3 internetgekkes neer te zetten en dat dan te "ontkrachten". Niemand dacht dat Kokcu makkelijk mee kon bij Barca. In plaats van wie dan? Pedri? Frenkie? Verder speelt Kokcu niet bij United dus wie weet of hij daar mee kan. Het is niet alsof ze daar zulke geweldenaren in het midden hebben staan met McTominay en een bejaarde Casemiro die precies op tijd is weggedaan door Real.

8 februari 2024 om 10:06

Panfc heeft er wat moeite mee dat Feyenoord spelers het goed doen.
Prima. Onzinnige stellingen aannemen.

Hij is niet iemand die moeilijk gaat doen. Hopelijk blijft hij z'n hele carrière bij dit standpunt.

Ik snap deze reactie halverwege het seizoen. Echter stel hij mag komend seizoen niet vertrekken dan denk ik dat Mats gaat steigeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren