Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Sneijder begint per direct aan tijdelijke trainersklus

Laatste update:

Wesley Sneijder en zijn broer Jeffrey staan de komende periode aan het roer bij DHSC, zo weet het Algemeen Dagblad vrijdagavond te melden. Het duo neemt het stokje over van Mark Verkuyl, die wegens tegenvallende resultaten is weggestuurd.

Donderdagavond kreeg de spelersgroep te horen dat Verkuyl op non-actief is gesteld. Assistent-trainer Jeffrey Sneijder leidde de laatste training voor het duel met Huizen, waarna ook Wesley aansloot bij de trainingssessie.

Zaterdag zullen de gebroeders Sneijder op de bank zitten voor de wedstrijd in de Vierde Divisie. Verkuyl zette in de afgelopen vier maanden wisselende prestaties neer met zijn ploeg, die de voorlaatste plek bezet op de ranglijst.

Het is vooralsnog onduidelijk tot wanneer Wesley als trainer betrokken blijft bij het eerste elftal van DHSC. De club uit Ondiep won pas twee wedstrijden, speelde twee keer gelijk en verloor zeven duels.

In gesprek met het AD laat aanvoerder Achraf Nejmi weten dat het ontslag van Verkuyl niet geheel onverwacht komt. "Je weet dat zoiets in de voetballerij kan gebeuren als het niet loopt zoals het zou moeten lopen."

"Vaak wordt er dan naar de trainer gewezen. De cijfers liegen niet. We staan niet waar we horen te staan, maar daar zijn we met z’n allen debet aan. De trainer, maar ook zeker de spelers. We halen allemaal ons niveau niet", aldus Nejmi.

Verkuyl is de vijfde trainer in vijfenhalf jaar die vertrekt uit Ondiep. Ook Cesco Agterberg, John Vink, Gert Kruys en Rick Testa La Muta dienden hun contract niet uit of besloten zelf op te stappen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneijder kun je niet serieus nemen.
Due man springt van de hak op de tak.
Eerst wilde hij geen Trainer worden maar iets in een bestuurlijke richting en nu gaat hij een ploeg trainen.

24 november 2023 om 20:38

Van hak op autodak bedoel je 😜 Ik vind het ook wel weer treffend dat het een tijdelijke trainersklus is. Dat vind ik dan wel weer echt bij Sneijder passen, want die is er in no-time weer op uit gekeken waarschijnlijk.

24 november 2023 om 22:13

Ik sluit niet uit dat hij tijdens de tweede helft al niet meer op de bank zit omdat hij weer wat anders is gaan doen

24 november 2023 om 22:36

Hij wilde toch een soort Engelse manager worden. Dat ie de veldtrainingen over zou laten aan anderen en dan de opstelling, tactiek en transfers zou bepalen.

25 november 2023 om 04:47

Dit dus. Neemt niet weg dat we kritisch mogen zijn op zijn keuze(s). Ik snap het wel als Utrechter en hoop dat hij iets moois kan neerzetten daar!

24 november 2023 om 23:09

@papastopoulus,
Ik wil je graag met klem verzoeken, wat meer respect te tonen voor onze Record International.

25 november 2023 om 00:12

@Batranos, ik wil jou met klem verzoeken om realistische reacties te accepteren.

25 november 2023 om 01:21

Laat hem lekker doen waarmee ie bezig is.

Niks voor ons om over te zeiken over dingen verwacthen.

Had Wesley dus toch gelijk! Zo zie je maar weer dat je inderdaad helemaal geen moeilijke trainersdiploma’s en cursussen nodig hebt om voor een ploeg te staan.. Lekker bezig Wes!

24 november 2023 om 20:39

Inderdaad! Waarom ergens hard voor werken als je het ook niet kunt doen! Klasse Wes! Toonbeeld.

24 november 2023 om 22:38

Ach, je weet dat luie mensen vaak een manier vinden om dingen makkelijker te doen.

Prachtige eerste stap....misschien kan hij straks wel Ron Jans vervangen bij zijn utrecht of anders volgend seizoen wel de trainer bij ajax. Hij is daar ook een echte clubman. We gaan het zien wat sneijder ervan gaat bakken....

24 november 2023 om 20:37

Zie hem als psver graag bij ajax volgend seizoen!

24 november 2023 om 20:40

Meestal zien jullie alles wat aan Ajax gerelateerd is vooral graag bij psv toch klapstoel?

24 november 2023 om 20:46

Peter bosz wel in ieder geval, die wilde jullie leiding niet aanstellen

24 november 2023 om 22:29

Prachtige eerste stap noemt ie het, hahaha... De ervaring leert meestal dat wanneer men met het trainersvak begint bij de amateurs, je jezelf eigenlijk buitenspel zet. Sneijder al helemaal met zijn houding.

24 november 2023 om 23:29

Dit is een sarcastische reactie toch ? 🤣

25 november 2023 om 00:55

Hahahaha, ja man, Wesley. Ik heb hem nog nooit iets zinnigs horen zeggen. Dus het zal vast een goeie trainer zijn.

Hij had geen tijd zij die vorige week op voetbal inside, weer een leugen, zijn studie koste veel tijd, werkelijk die man spoort niet meer, ook met alles bij andere clubs wat hij zou gaan doen.

24 november 2023 om 20:44

Moet hij helaas wel stoppen met die studie… Hij wou er zo graag hard voor werken.. maar hè, het kon niet anders.

24 november 2023 om 21:31

Het was toch een cursus waar iedereen met wat geld zich voor kon aanmelden? Sowieso geen studie waarmee hij door Harvard uitgekozen is, lijkt me

25 november 2023 om 08:51

@zeballos: inderdaad een cursus. Hij deed er zelf heel gewichtig over, maar stelt echt weinig voor.

25 november 2023 om 12:12

Tuurlijk, je denkt toch niet echt dat Wesley Sneijder naar Harvard kan voor een echte studie. Die kerel weet niet eens hoe je Harvard spelt.

Gelukkig zo blij mee, dat ze er bij Ajax serieus over hebben nagedacht om hem daar een job aan te bieden, ooit fantastische voetballer geweest maar analist vind ik hem zo matig.

Dacht dat hij op Harvard zat

Dit zie ik niet goed komen. Behalve voetballen, dat kon Sneijder uitstekend, eindigen al zijn activiteiten in een totale mislukking. Het zou ook prima zijn om te erkennen dat je geen andere talenten bezit...

Waar beginnen ze aan Iemand die wispelturig is niet aanstellen. Ajax wil hem ook niet

Ik geef het twee weken dan is meneer weer weg...

Zeer benieuwd hoe hij dit gaat combineren met z’n studie aan Harvard!

Onze Wes blijft een zoon van dos ❤️

Nieuwsbericht morgen: Wesley Sneijder stapt op bij Dhsc.

Een dag is zo ongeveer de gemiddelde lengte van een commitment van Wesley Sneijder.

24 november 2023 om 23:11

Wes is altijd van dos en later dhsc geweest hoor, het is niet dat die in zo maar een amateurclub is gestapt.
Hij is altijd betrokken geweest bij de club uit zijn wijk en wat een fusieclub is van Dos (waar hij is begonnen) Holland en stichtse boys en de C van combinatie.

Dos landskampioen van 1958!
Wat een club! ❤️

25 november 2023 om 16:20

Och arm... Al voordat hij aan de slag gaat is hij al weer ontslagen.

Ik vind het een beetje iets treurigs hebben als zo’n grote voetballer in de hoofdklasse een team staat te coachen. Ga dan in de 2e divisie een club trainen waar het niveau nog ergens op lijkt of je hebt zelfs nog de 3e divisie.
Maar goed hij zal het waarschijnlijk naar een paar maanden weer voor gezien houden.

24 november 2023 om 23:12

Hij doet dit niet voor zijn carrière, is altijd betrokken geweest bij dhsc.

Snap de negatieve reacties niet zo. Het is toch juist mooi dat iemand met de statuur van Sneijder nu zijn clubje gaat helpen?

Voor het geld hoeft hij het niet te doen. Leuk met zijn broer voor de groep staan. Hij zal die gasten heus wel wat bij kunnen brengen.

Sneijder is niet intelligent genoeg en fladdert wat rond in makkelijke baantjes. Privé geen succes, goede voetballer, maar wordt nooit meer top in iets. Daar moet hij mee leren leven

In de tijd dat Gert Kruijs trainer was bij DHSC besloot de club Wesley Sneijder, die toen wekelijks in de dug out zat, een plekje op de tribune te geven. Wes bemoeide zich met van alles, inclusief de beslissingen van scheidsrechters en het wel en wee bij tegenstanders. Dat leverde een hoop gedonder op, niet in de laatste plaats met de Knvb. Ik vraag mij af of Wesley Sneijder ondertussen wijzer is dan toen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren