Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldkampioen Deschamps krijgt voorkeur boven Dalic en Zidane

Laatste update:

Didier Deschamps is maandagavond verkozen tot The Best FIFA Men's Coach. De bondscoach van Frankrijk troefde Zlatko Dalic (Kroatië) en Zinédine Zidane (Real Madrid) af op het gala in Londen.

Deschamps loodste Frankrijk deze zomer naar de wereldtitel. In de finale was zijn ploeg te sterk voor Kroatië, maar door het verrassend sterke toernooi van de opponent was Dalic ook een kandidaat voor de prijs. Zidane won voor de derde keer op rij de Champions League met Real Madrid.

"Ik wil Zidane en Zlatko feliciteren. Zij hadden deze prijs ook konden winnen", zegt Deschamps in een eerste reactie. "Ik wil ook de president van de Franse bond bedanken die me de tijd gunde om te werken met de Franse ploeg. Natuurlijk moet ik ook mijn spelers feliciteren. Een coach alleen kan niets."

Volg hier alle ontwikkelingen rondom het FIFA-gala.

Is Didier Deschamps de terechte winnaar van de prijs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 september 2018 om 23:47

Maar de prijs gaat over dit jaar, al had Real 10x achter elkaar gewonnen, dat telt allemaal niet mee.

Hij is geen Real coach en plots geen prijs mmmm. Zidane verdient hem wereldprestatie 3 C.L achterelkaar winnen wat een schande...

24 september 2018 om 21:37

Real fans moeten altijd de prijzen en goals van 2 a 3 jaar terug aan halen om hun standpunten te verstevigen.

Het gaat om dit jaar en niet om hoeveel prijzen zidane heeft gewonnen.
Hij is de absolute winnaar. Want WK weegt zwaarder dan CL sorry.

24 september 2018 om 21:46

Zidane is gewoon geen tacticus als trainer.
Met een team als Real hoor je gewoon 3x achter elkaar de CL te winnen, ook al staat er Willem Alexander voor de groep.
Deschamps lijkt me de terechte winnaar omdat hij van een voetballende ploeg het voor elkaar krijgt het voetbal eruit te halen en toch het WK weet te winnen.
Frankrijk speelde defensief voetbal op het hele WK terwijl je een van de beste teams hebt ter wereld, zo niet dé beste.
Ik vind Frankrijk op die manier de meest onterechte wereldkampioen ooit maar ik vind het zeer knap van Deschamps om de tactiek bij wijze van spreke 180 graden omdraait.

Deze awards moeten ze echt afschaffen. Net al die goal van Salah, nu dit. Met het beste team wereldkampioen worden met dit voetbal en dan beste trainer worden?? Zidane wint 3x achter elkaar de CL!!

24 september 2018 om 21:14

Totaal niet serieus te nemen deze puskas award. Deze goal is niet bijzonder genoeg (vergeleken met de andere genomineerden).

24 september 2018 om 21:22

Wat heeft zijn eerdere twee Cl's ermee te maken? Die moet je niet meerekenen voor de prijzen van dit jaar.

24 september 2018 om 22:05

Maakt de prestatie toch nog meer bijzonder. Real na 2x CL winst de te kloppen ploeg en toch winnen ze hem weer. Nog nooit eerder vertoond dat een ploeg hem 2x won achter elkaar en nu zelfs 3x. Dat geeft toch extra glans aan die 3de. Daarnaast speelde Real gwn sterk voetbal en was het spel van Frankrijk amper voetbal te noemen..

24 september 2018 om 21:23

enkel dit jaar telt mee , 3x achter elkaar is geen argument en real madrid was een heel zwak elftal, zidane heeft echt zoveel moeten doen.. #sarcasme

Of het terecht is laat ik in het midden, maar waarom hebben mensen het over de 3e cl winst op rij van zidane? Het gaat alleen over dit jaar toch. Al won hij hem voor de 100e keer op rij, de 99 keer hiervoor zouden niet mee tellen.

24 september 2018 om 21:23

Dezelfde Madrid fans schreeuwen bij Messi dat het niks uitmaakt dat hij al 12 jaar op topniveau speelt, maar komen bij Zidane steeds met 3x op rij CL aanzetten inderdaad

op zich wel begrijpelijk. Frankrijk was het enige topland dat zijn favorietenrol waar maakte het afgelopen WK

24 september 2018 om 21:37

Heej, we zijn het een keer eens
Die 3e CL is natuurlijk mooi voor Real en Zidane... maar de competitie leek nergens op. Mogen we dat ook nog een beetje meewegen?

Bizar dat Guardiola het niet geworden is, de prestaties van City torenen ver uit boven het resultaatvoetbal van Frankrijk.

24 september 2018 om 22:30

@geertvs

een landskampioenschap heeft toch minder impact dan een WK winnen imo. City was geweldig in de competitie maar in de Champions League was het teleurstellend

U selectie niet laten voetballen en enkel laten verdedigen, en dan een prijs winnen? Begrijpen wie begrijpen kan. Dit vind ik zeer onterecht.

Hier wordt voor de zoveelste keer bewezen dat de winnaar van tevoren worden aangewezen. 2006 zidane speelt een prachtige wk, maar hij verruilde dat jaar real voor juve, hij verloor de gouden bal. Die kreeg cannavaro (en toevallig verruilde hij op dat moment juve voor real), een verdediger. Sinds wanneer winnen verdedigers die prijs, pirlo, buffon en zidane hadden die gewoon verdiend. En anders had maldini hem in 2003 ook moeten krijgen. Maar ok. Nu weer ronaldo dit jaar real verruilt voor juve, verliest hij de gouden bal en the fifa player of the year. En zidane wint 3 x cl op een rij verliest zijn prijs ook, aangezien hij dit jaar real verlaten heeft. Maar dit allemaal is toeval natuurlijk. En dan heb ik het niet eens over pirlo die in 2012 niet eens bij de fifa xl stond en salah die derde beste speler van het jaar is en niet in de fifa xl staat en en en........

Tja al deze prijzen zijn gebaseerd op gewonnen toernooien. Ik vond de manier waarop City kampioen werd of Liverpool de CL finale haalde beter dan de manier waarop Frankrijk het WK won. En Zidane.. leuk al die prijzen maar ik heb nooit het idee gehad alsof daar enige tactiek achter zat. Die plukte gewoon de vruchten van een perfect uitgebalanceerd team dat al jaren samenspeelde; met een flinke dosis geluk erbij kun je dan de CL winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren