Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wenger was mijn rolmodel, maar ik heb Arsenal verlaten om prijzen te winnen’

Laatste update:

Arsenal raakte in de zomer van 2011 Cesc Fàbregas kwijt aan Barcelona en the Gunners deden er daarna alles aan om hun elftal intact te houden. De lokroep van Manchester City was echter te sterk voor Samir Nasri en hij besloot ook te vertrekken uit Londen. Hij is zijn oude club, ondanks het feit dat hij nu op huurbasis bij Sevilla speelt, echter niet vergeten.

/

“Arsenal was een team dat ik al volgde voordat ik er ging spelen, omdat Arsène Wenger de trainer was en er altijd veel Fransen speelden”, blikt hij terug op de website van de UEFA. “In 2004, toen ik begon, hadden ze the Invincibles met Thierry Henry, Robert Pirès en Patrick Vieira en in Frankrijk keken we veel naar dat team. Toen ik Wenger ontmoette, was hij een rolmodel en het was een geweldige kans om met hem te werken. Ik heb geen seconde getwijfeld.”

Toch koos hij er drie jaar later voor om naar City te vertrekken: “Het gaf me de kans om prijzen te winnen: de Premier League, de League Cup en de Community Shield. In de Champions League hadden we niet veel succes, op vorig jaar na dan, toen we de halve finale haalden. Als een speler heb ik me doorontwikkeld omdat ik in een team met grote namen stond. Ik moest me aanpassen en voor het team werken. Het zijn mooie herinneringen omdat ik er twee goede seizoenen heb gehad. Er waren anderen die niet zo goed waren, maar dat heeft mij mentaal sterker gemaakt.”

Snap jij het vertrek van Samir Nasri bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En is nu helemaal opgeleefd onder Sampaoli en heeft zich als een van de beste spelers opgewerkt

22 november 2016 om 19:06

Met het talent dat hij had, had ie veel meer kunnen (moeten) bereiken.

Toch is het voor hemzelf bergafwaarts gegaan. Bij Arsenal een van de steunpilaren en echt een ontzettend goed laatste seizoen gedraaid toen. Bij City toch al gauw niet meer dan een selectiespeler geworden die altijd nuttig was maar nooit onomstreden. Bovendien nooit zijn spel van zijn laatste jaar Arsenal daar laten zien. Zonde, want het is echt een getalenteerde speler. Het is jammer dat Arsenal toen nog financieel aan de grond genageld stond, want er had best een titel ingezeten als deze spelers bleven. Na Nasri's vertrek had RvP namelijk zijn topseizoenen. Het enige punt was dat we toen alleen de titel hadden kunnen winnen op de manier waarop Liverpool bijna de titel had gewonnen: altijd eentje meer scoren dan de tegenstander. Verdedigend zaten er gewoon te veel hiaten in het team, en dat is nu pas langzaam aan het veranderen.

Naja, hij heeft zich helemaal niet meer ontwikkeld en is geen belangrijke schakel geweest. Leuke voetballer, maar er zat veel meer in.

Ik snap zijn keuze eerlijk gezegd ergens wel, het is verleidelijk, maar slim was zijn keuze niet. En dat hij zelf ook wel kunnen indenken.

22 november 2016 om 19:15

Had hij*

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren