Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Rebelse Samir Nasri geeft geen gehoor aan orders en is onvindbaar’

Laatste update:

De samenwerking tussen Samir Nasri en Anderlecht komt mogelijk na acht schamele officiële duels alweer ten einde. La Dernière Heure meldt vrijdag dat de Belgische topclub geen idee heeft waar de Franse aanvaller zich momenteel bevindt en er ook niet in slaagt om contact met hem te krijgen.

Vanwege de coronacrisis moest Anderlecht de trainingen op het eigen complex in Neerpede staken, maar Paars-Wit gaf zijn voetballers wel een schema mee om thuis de conditie op peil te houden. Anderlecht vroeg de spelers hun resultaten daarvan vervolgens weer met de club te overleggen, maar Nasri liet niets van zich horen. Ook de mogelijkheid om de trainingen op vrijwillige basis te hervatten op de club, zoals enkele spelers sinds maandag weer doen, liet de 41-voudig international schieten.

Anderlecht weet niet waar de 32-jarige Nasri zich momenteel bevindt, al melden bronnen aan La Dernière Heure dat de aanvallende middenvelder annex vleugelspits in Dubai is. Nasri werd deze zomer transfervrij opgepikt door Anderlecht, nadat zijn dienstverband bij West Ham United tot een einde was gekomen. Begin oktober raakte de ex-aanvaller van Arsenal en Manchester City geblesseerd aan zijn lies en hij kwam sindsdien niet meer in actie voor Anderlecht. In totaal speelde hij 530 minuten, waarin hij 2 keer scoorde.

De Belgische topclub heeft de optie om het aflopende contract van Nasri te verlengen, maar de kans dat dat zal gebeuren is erg klein. Afgelopen zomer kwam de technicus op voorspraak van speler/trainer Vincent Kompany, die met hem samenspeelde bij Manchester City, naar Brussel. Belgische media noemden het aantrekken van Nasri al eerder een mislukking en vermoeden dat de Fransman zinspeelt op een lucratief contract bij een club in het Midden-Oosten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit toont toch wel aan hoe een rotte appel Nasri is. Blijkbaar had hij een best goede band met Kompany en wilde Kompany hem daarom een kans geven. Als je dan zelfs aan een vriend die je een kans bood niet laat weten waar je bent, zegt dat heel veel over je karakter.

17 april 2020 om 20:37

Als je Nasri aantrekt, dan moet je niet klagen dat het geen voorbeeld is voor je jeugd. Dat wist je voor zijn komst al. Nasri doet en eet wat hij wil. Ik vond die bolle buik wel mooi voor een toploon van 3 miljoen per jaar.

Anderlecht moet gewoon af van die oude overbetaalde vedetten. Kompany 5M per jaar, Nasri 3M, Chadli 3M, Trebel 2,61M, etc. Dat is gewoon het loonniveau van ploegen zoals Sevilla. En dan zijn ze verwonderd dat ze binnenkort failliet zijn.

17 april 2020 om 21:10

Tja ik vond het zelf ook een domme transfer. Maar als je dan hoort dat hij best goed bevriend was/is met Kompany en aangaf er echt te voor willen gaan en nu negeert hij Kompany gewoon, dan is hij een nog triester figuur dan ik al dacht.

Ach typerend toch. Deze gast heeft een hele slechte mentaliteit en dat in combinatie met z'n arrogante houding en grote mond....hij had er veel meer uit kunnen halen. Hij is niet de enige Franse speler voor wie dit geldt, want ook zijn generatiegenoten Ben Arfa en Menez hebben ook bar weinig met hun talent gedaan. Benzema hoort ook bij deze generatie, maar hij is de enige die z'n potentie heeft waargemaakt en de top heeft bereiken. En hij heeft mooie prijzen gewonnen en speelt na 10 jaar gewoon nog steeds bij Real Madrid. Dit geeft wel aan wat voor klasse speler hij is.

17 april 2020 om 19:37

Toch wel zonde als ik dat lijstje van je lees van Taaraabt vond ik het ook altijd zonde terwijl het talent echt aanwezig was.

17 april 2020 om 19:45

Het grappige is dat Taaraabt het nu heel goed op een hele andere positie bij Benfica. Hij speelt nu als een CDM en zet zo de lijnen uit daar. Volgens mij was daar laatst ook een artikel over geschreven bij VZ.

17 april 2020 om 19:55

Hij speelt echt heel goed daar op die plek, heel geinig om te zien.

17 april 2020 om 21:22

Oh damn, dat wist ik niet misschien een paar wedstrijden van Benfica terug kijken blij dat zo’n jongen dan alsnog zijn plek heeft gevonden.

17 april 2020 om 20:00

Dat gebroken been heeft Ben Arfa natuurlijk ook niet bepaald geholpen. Dat soort blessures is vaak einde carriere

18 april 2020 om 12:01

De manier hoe blijft in je hoofd spoken.een spierblessure oke of een breuk door een ongeluk. Maar je kan bij hem best twijfelen of die niet echt de wedstrijd uitgeschopt was. En hoe weet je of een andere speler wel niet hetzelfde flikt.

18 april 2020 om 15:27

Klopt, maar ook voor zijn blessure was het niet meer dan een leuk spelertje met een rotmentaliteit.

Ach jammer jammer, zo'n goede voetballer, maar ook het grooste ettertje van de klas.deze jongen heeft het grootste geluk ter wereld dat hij goed kon voetballen (hij kan gewoon echt goed voetballen) anders was hij misschien wel dakloos geweest. Vind zichzelf de beste, veegt de vloer met grote trainers als Wenger, en kan niet eens zijn gesprekken nakomen bij een club van zijn vriend.ik zal z'n actie tegen Porto voor Arsenal nooit vergeten, maar ik vind hem een van de allernaarste/slechtste personen van de voetbal wereld.

18 april 2020 om 03:44

Rare uiting van je, Binny. Snap niet goed wat je daarmee probeert te doen want een beetje flauw. Dakloos als hij niet goed kon voetballen? Hoe dan?

18 april 2020 om 20:28

Omdat hij goed kan voetballen, maar een etter met zulke streken en zo'n grote mond in de normale samenleving niet kans na kans na kans zomaar krijgt. Misschien sla ik een beetje door, maar deze jongen is een zelfzuchtige lul die allemaal gekke sexfratsen uit heeft gehaald en mensen voor lul heeft gezet die hem kansen hebben gegeven. Had je ook nog zijn vriendin diee op Twitter F*** France, F*** Deschamps what a S**** Manager, dus zie je ook wat voor'n mensen hij om zich heen heeft. Grootste ettertje van de klas.

In de zomer las ik het: Nasri naar Anderlecht. Dacht meteen 'tjah, Anderlecht toont hiermee dat het hopeloos is'. Daar begin je als club niet aan als je aan een nieuw team bouwt. Nasri heeft al jaren niet meer top gepresteerd, dan kom je hier toch niet mee af? Ik geloof niet dat Nasri een lastige jongen is, maar meer een jongen die genoegen neemt met zijn luxe leventje nu. Hij faket nu gewoon zijn voetbalcarriere al een hele tijd, en Anderlecht was zo dom genoeg om erin te trappen. En Kompany als eerste. Het project met Kompany als speler/coach is de grootste flop uit de historie van de club, en Kompany heeft zich eeuwig voor schut gezet.

18 april 2020 om 11:34

@Millonario er zijn nog genoeg clubs hierna die hem weer een kans geven. Een ambiteuze club uit UK, Turkije of Italië. Of hij gaat nog een keer goed cashen in het Midden-Oosten of China.

18 april 2020 om 12:22

Ja haha, dat is het gekke. Die weten niet beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren