Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger vol lof over peperdure aanwinst: 'Mogen veel van hem verwachten'

Laatste update:
/

Granit Xhaka wekt met zijn transfersom van 45 miljoen euro hoge verwachtingen bij de fans van Arsenal en Arsène Wenger kan dat begrijpen. De Zwitserse middenvelder beschikt volgens de manager van the Gunners over kwaliteiten die tot voor kort nog niet ruimschoots voorhanden waren in het Emirates Stadium.

“Xhaka weet medespelers tussen de linies te vinden met zijn pass, hij werkt hard en is goed in de lucht”, somt Wenger op. “Daarnaast is hij een jonge vent, pas 23 jaar. We mogen veel van hem verwachten. We zijn drie middenvelders kwijtgeraakt: Mathieu Flamini, Tomás Rosicky en Mikel Arteta, maar volgens mij zitten we momenteel weer goed in de middenvelders.”

De grote vraag is hoe het middenrif van Arsenal er komend seizoen uit zal zien. Wenger laat daar nog weinig over los. “Mohamed Elneny heeft het goed gedaan sinds zijn komst en Francis Coquelin was lang geblesseerd, maar is weer terug. Santi Cazorla komt ook terug, Jack Wilshere is terug…het ziet er goed uit”, aldus le Professeur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ook met hem erbij denk ik wederom kansloos voor het kampioenschap, helaas.

21 juli 2016 om 19:40

tweede worden is kansloos? oooook

21 juli 2016 om 21:08

Ze zijn alleen maar tweede geworden doordat Tottenham instortte nadat de titelrace eenmaal beslist was, en de echte topteams eigenlijk het hele seizoen niet thuis gaven, niet zozeer door hun eigen prestaties. Desalnietemin denk ik wel dat ze met Xhaka sterker zijn, en met het afscheid van de drie middenvelders die Wenger noemt ook.

21 juli 2016 om 17:51

Ik vind dit een prima aankoop, maar daarmee zijn ze er nog niet. Een spits en een centrale verdediger is toch het minste wat er nog bij moet komen.

Wat een ambitieloze vent is het ook. Willen ze nou eens kampioen worden of niet? Of wordt het in december maar weer zeuren dat ze pech hebben met de vele blessures? Denk dat arsenal zelfs buiten de top 4 gaat vallen. Ik schat united, city, chelsea en tottenham allemaal hoger in.

21 juli 2016 om 18:04

Waarom ambitieloos? Hij zegt alleen dat hij blij is met Xhaka en denkt dat zijn middenveld zo sterk genoeg is. Ik vind dat hij niets raars zegt!

21 juli 2016 om 18:25

Beetje populair meepraten is wat hij doet, vind het ook niet verkeerd wat hij hier zegt. Als fan hoor je hem natuurlijk het liefst praten over een spits waar ze mee bezig zijn, maar Wenger kennende laat hij zich er pas over uit als die ook daadwerkelijk binnen is... Of juist niet .

21 juli 2016 om 18:40

Ja, dat snap ik wel, maar dit stuk ging over het middenveld. Vandaar dat ik die reactie niet begreep.

Maar de zomer is nog lang he misschien verrast hij nog

21 juli 2016 om 19:04

Nee klopt, de reactie van @jessevandijk is ook alleen maar om wat te reageren. Ja, klopt haha laten we het hopen .

21 juli 2016 om 18:19

Chelsea fans roepen dat al jaren maar feit blijft dat het nu al 21 jaar is gelukt om in de top 4 te eindigen.

21 juli 2016 om 21:34

Dat klopt, en dat is zeker ook een prestatie. Maar dan kom ik weer terug op wat ik eerder zei, het is dus wat ambitieloos. Is het je doel om weer 4de te worden? Of wil je weer een keer kampioen worden wat al 12? Jaar niet meer is gebeurd. Terwijl de andere topclubs zich behoorlijk versterken blijft arsenal steken op 1 of 2 goede aankopen. Ik probeer niet perse alleen arsenal te bashen, maar ze zijn toch een beetje de eeuwige vierde.

21 juli 2016 om 22:04

Ik reageer alleen op de zin waarin je zegt dat ze buiten de top 4 gaan vallen wat nu al 8 jaar wordt gezegd. Zo slecht is het team echt niet wat er nu staat. Een CV zou welkom zijn en misschien die extra spits maar er zijn niet zoveel opties.

21 juli 2016 om 23:37

6x vierde in 20 jaar.

21 juli 2016 om 20:42

Hij zegt hier enkel indirect dat er waarschijnlijk niemand meer bijkomt op het middenveld, wat niet heel gek is als je daar Wilshere, Ramsey, Coquelin, Xhaka, Elneny, Cazorla en Ozil hebt. Dat is dan ook de linie die er echt al helemaal klaar voor is. Een spits, een CB en eventueel een RW en we zijn er helemaal klaar voor, dus dat duurt nog een jaar of drie denk ik.

21 juli 2016 om 20:46

Inderaad. En dat bedoel ik nou met ambitieloos. Ik snap dat mijn reactie leek alsof ik perse wat te zeiken moest hebben, maar zoals je aangeeft dat het nog 3 jaar kan duren. Ik denk dat een nieuwe coach het verschil kan gaan maken bij arsenal, die durft te investeren. Want er spelen zeker goede spelers bij arsenal, alleen het is net niet kampioenswaardig imho.

De professor word langzaam aan echt een demente ouwe verstrooide professor. Ik kijk in me glazen bol en zie mezelf alweer vloekend voor de tv zitten en deze vergaande glorie weer uitscheld terwijl hij weer met zijn jasrits zit te vechten en zelf die strijd verliest hij....Aaaaaahhhhhhhhhhggggrrrrrr

Met een monstermiddenveld compenseer je nog geen fragiele defensie of een tekortkomende voorhoede.. Xhaka blijft natuurlijk een geweldige aankoop.
Het verontrustende is echter dat deze transfer al manden in de lucht hing. Arsenal heeft hem oneindig gescout en onderhandelde vroeg. Ik zou zo 123 niet weten bij welke speler ze dit nog meer gedaan hebben. Dit zou er op kunnen wijzen dat het bij Asano, Xhaka en Holding blijft.

Als Wenger nou nog een goeie cv haalt ivp van per en een goeie spits dan heb ik nog hoop

Heerlijke speler die Xhaka. Heb hem weinig in de competitie aan het werk gezien, maar op het EK 1 vd uitblinkers van Zwitserland en de taken die hij heeft voert hij erg goed uit.

Arsenal heeft andere soort spelers nodig dan ze afgelopen jaren hebben aangetrokken. Dit komt voornamelijk door de trainer.. Arsenal heeft hard werkende spelers nodig zoals een Suarez in de voorhoede of een bonuci in de verdediging. Enigste die in de buurt komt is Sanchez.

21 juli 2016 om 20:47

Want Ramsey is geen werker? En Ox en Coquelin doen ook niets, net zoals Monreal. Nee, Arsenal heeft juist meer hardheid en vechtersbazen nodig. Met Xhaka is er een bij gekomen, nu nog een beest voor achterin en een spits die de kansen die Arsenal maakt af gaat ronden en we worden kampioen.

21 juli 2016 om 22:29

Ramsey maar max 70 minuten, Wilshere vergeet taken in het heetst van de strijd, Ox is al even geen basisspeler meer en Coquilin heeft kwaliteiten, maar je kunt ze allen geen echte kartrekker noemen.

Ik hoop voor de fans dat het de leider word die jullie allemaal verwachten, maar ik zie nog steeds van die dingen waarvan ik denk: Snapt Wenger dit nou niet?

Het feit dat er spelers lopen die kwalitatief erg goed zijn, maar qua inzet en/of mentaliteit nooit de stappen kunnen maken om met Arsenal echt gevaarlijk te worden. Dan noem ik namen zoals Mertesacker, Kocielny, Carzola, Walcott, Ozil en Paulista, maar ook Ramsey is na 70 minuten uitgeblust.

Maar het grootste probleem is dat, vaak tegen beter weten in, toch dat stapje extra willen zetten waardoor je toch kan verassen. Normaal met genoeg spelers die dit wel kunnen, hebben dit soort spelers dan geen moeite om mee te gaan in deze flow, maar bij Arsenal is het nog net het omgekeerde verhaal.

Over wat soort spelers heb ik dan? Suarez als grootste voorbeeld, Gabi, Moutinho, Sanchez, Hernandez en Milner. Spelers die de kar trekken en zorgen dat medespelers ook meer energie leveren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren