Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger vestigt hoop op man in vorm: ‘Hij laat de passie uit zijn lichaam komen’

Laatste update:

Arsenal kan woensdagavond een grote stap zetten in de richting van de volgende ronde van de Champions League. Na een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Paris Saint-Germain en een 2-0 overwinning op FC Basel, nemen the Gunners het woensdag op eigen veld op tegen het Bulgaarse Ludogorets. Manager Arsène Wenger eist drie punten van zijn ploeg.

/

“Het is een grote wedstrijd morgen, zeker ook omdat we thuis spelen”, zei Wenger dinsdag op een persconferentie. “Hierna krijgen we twee uitwedstrijden. Daarom is het belangrijk om morgen de punten in eigen huis te houden.”

Wenger hoopt op bevliegingen van Theo Walcott. De Engelse aanvaller was in de Premier Leauge al goed voor vijf doelpunten dit seizoen, terwijl hij er in de Champions League ook al twee maakte. “Ik heb hem altijd willen behouden. Hij laat de passie uit zijn lichaam komen”, aldus Wenger. “Hij speelt met meer vrijheid, hij laat zijn gevoelens de vrije loop. Hij speelt minder gecalculeerd. Hij speelt met meer verlangen en is minder gebonden.”

Denk jij dat Arsenal de groepsfase van de Champions League overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk worden ze keer eerste in de Poule en loten ze keer gunstig in volgende ronde

18 oktober 2016 om 14:12

Tja, tegen Monaco, 2 jaar terug hadden we als 2de plaats ook een gunstige loting. We blijven Arsenal he, we kunnen van iedereen verliezen.

18 oktober 2016 om 15:35

Het blijft Giroud, bedoel je. Ik word 's nachts soms nog steeds schreeuwend wakker vanwege de gemiste kansen van Giroud die avond.

18 oktober 2016 om 17:24

Dat weet je met Giroud, hij heeft goede en slechte fases. Ik kan me ook vaak genoeg herinneren dat hij Arsenal gered heeft.

18 oktober 2016 om 14:29

Ik zie het best gebeuren dat ze 1e worden en dan de 2e ploeg uit de poule met Bayern en Atletico loten.

18 oktober 2016 om 17:24

Of psv😜

18 oktober 2016 om 19:12

Die zijn toch uit de poule van bayern en atletico

Toch bijzonder, deze jongen was door velen een haljaar geleden nog grotendeels afgeschreven. Zo zie je maar hoe wisselvallig een speler kan zijn en hoe belangrijk het is dat er een coach is die ze vertrouwen blijft geven.

18 oktober 2016 om 14:14

De transformatie van Walcott is echt schrikbarend bijna. Hij is zo dodelijk voor de goal geworden. Hij mist zaterdag dan wel weer 2 grote kansen (nadat hij er al 2 in heeft liggen), maar zijn eerste 2 goals waren best wel typische spitsen goals waar je toevallig op de goede plaats staat en ze dan overtuigend binnen schiet. Tegen Basel ook een schitterende schuiver via binnenkant paal. Hij blaakt nu van het zelfvertrouwen en dat komt zijn spel echt ontzettend ten goede. Blijkbaar super belangrijk voor een speler als Walcott.

Als Walcott zo speelt als hij nu speelt is hij bijna niet te verdedigen. Met zijn snelheid en toch ook fysieke kracht is hij zo onvoorspelbaar. Maargoed het kan zo weer over zijn.

18 oktober 2016 om 17:43

En toch loop ik nog niet de polonaise wat betreft Walcott. Hij scoort nu en hij werkt harder, maar hij snoert mij pas de mond als hij dit seizoen 10+ competitiegoals scoort. Het scheelt in ieder geval dat hij nu tenminste wel scoort, want dat hij die kansen mist vind ik nog steeds slecht, alleen nu was het niet schadelijk.. Het zijn wel punten waarop hij gewoon nog moet verbeteren vind ik.

Als hij die 4-2 en 5-2 maakt tegen Swansea dan speel je die wedstrijd lekker rustig uit, nu zit je volle bak te stressen tot aan het fluitsignaal.. Zijn besluitvorming kan ook nog stukken beter vind ik. Dat zag je ook goed in de wedstrijd tegen Chelsea. Ja je staat al 3-0 voor, maar als Walcott betere beslissingen had genomen dan had je 5-0 gewonnen. Idem voor Alexis trouwens, die schiet ook nog te vaak wanneer hij moet passen en passt wanneer hij beter kan schieten.

Wel raar dat het nu opeens lukt dankzij zijn zelfvertrouwen, want in het begin van vorig seizoen speelde hij ook gewoon goed met 3 goals in 4 wedstrijden en een paar assists. Dan denk je toch dat hij daar ook zelfvertrouwen van zou krijgen. Want tot nu toe heeft hij 3 jaar lopen aanklooien, en belachelijk veel vertrouwen van Wenger gekregen. Terwijl spelers als Ox en Campbell na 3 goede wedstrijden gewoon net zo snel weer naar de bank verwezen werden en worden.

Zoals ik al zei: Ik ga pas mee met het prijzen van Walcott als hij het nu gewoon het volledige seizoen laat zien en in de competitie 10+ goals maakt en daarnaast nog en paar goals in de CL + eventueel bekers.

Deze moet sowieso gewonnen worden. We hebben in de returns nog 2 vervelende uitwedstrijden en krijgen alleen PSG thuis. Als je dan in een dip zit kun je zo over 3 wedstrijden met maar 1 of 2 punten staan. Tuurlijk moet je altijd winnen van een Basel en Ludogorets, maar uit zijn dat toch vervelende tegenstanders.

Maar alle vertrouwen in, gezien de huidge vorm.

18 oktober 2016 om 17:51

PSG gaat lastig worden. De andere twee moet je gewoon makkelijk winnen. Tegen Basel was het eenrichtingsverkeer en had de score 6-0 moeten zijn in plaats van 2-0. Als je dezelfde intensiteit en mentaliteit ten tonele brengt uit dan win je die ook gewoon.

Sterker nog, de komende 5 wedstrijden moet je gewoon allemaal winnen.

Ludogoretz H
Middelsbrough H
Reading (league cup) H
Sunderland A
Ludogoretz A

Ik verwacht daar niets minder dan 12 punten en een ronde verder in de League Cup. Pas daarna gaat het lastig worden met in 8 dagen Tottenham thuis, PSG thuis en United uit. Dat is dan ook pas de eerste echte test in mijn ogen. Komt Arsenal daardoor met minimaal 4 punten in de PL (winst thuis tegen Tottenham, minimaal gelijkspel uit tegen United) en 3 punten tegen PSG (ik verwacht dat het nodig gaat zijn om de 1e plek te bemachtigen in de poule) dan zijn ze in mijn ogen goed op weg om mee te doen om de prijzen. Anders gaat het toch weer een lastig seizoen worden...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren