Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger twijfelt nog: ‘Het probleem is dat hij op beide posities wil spelen’

Laatste update:

Arsenal nam Theo Walcott in de winter van 2006 over van Southampton. De Engelsman speelde in de jaren die volgden voornamelijk als rechtsbuiten, maar Arsène Wenger is er desondanks nog niet over uit wat de beste positie voor de 41-voudig international van de nationale ploeg van Engeland is.

/

“Het probleem met Theo is dat hij zowel op rechts als in de as wil spelen, maar soms moet je je op één bepaald facet richten. Als hij bijvoorbeeld een keer niet in de punt staat, denkt hij dat ik hem liever op rechts posteer. Maar ik heb hem op een gegeven moment meer in het midden laten spelen, vanwege zijn snelheid, looplijnen en scorend vermogen”, aldus Wenger.

“Ik weet dat hij een spits is, maar hij is een spits die zowel in de punt als vanaf rechts kan spelen. Je weet dat hij een spits is”, gaat de Fransman verder. “Het is waar dat hij zich niet zo stormachtig heeft ontwikkeld als we hadden verwacht, ja. Hij heeft dit seizoen goede momenten gehad, maar gaat nu door een moeilijke periode. Maar hij komt terug.”

Waar zou jij Theo Walcott opstellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na 10 jaar weet je het nog niet Wenger, de beste positie van Walcott is op de bank! Haal nou eens een keer een fatsoenlijke spits en loop niet aan te kloten met Walcotts en Girouds

Waarom niet in een systeem met 2 aanvallers? Geen puntspeler maar een duo.

Alexis Sanchez gewoon linksmidden opstellen, want hij wil toch overal op het veld aanwezig zijn.

Cech
Bellerin
?
Koscielny
Monreal
Cquelin
Ramsey
Alexis
Özil
Walcott
Welbeck
9 april 2016 om 12:34

Lijkt me onverstandig om je complete systeem aan te passen om een middelmatige aanvaller als Walcott in te passen...

9 april 2016 om 12:47

Alexis speelt de laatste tijd op rechts en lijkt zijn vorm te hervinden, onverstandig om hem dan weer ergens anders te posteren. Walcott speelt zwak en heeft op dit moment geen recht op een plek die hij zelf wil.

Kortom: hij heeft geen positie. Hij is meer spits dan winger, omdat hij het moet hebben van loopacties en afronden. Hij beweegt ook als een spits, wacht enkel af, helpt nauwelijks mee en is nauwelijks een aanvulling op het veldspel.

Maar als spits is hij fysiek te matig en kan hij te weinig in de kleine ruimtes, daarom komt hij op de vleugel beter uit de verf omdat je daar meer ruimte krijgt. Maar ook hier: geen actie, te matige techniek, passing/voorzet ondermaats etc.

Verkoop deze non- voetballer. Kies dan Oxlade maar, als je toch nog een Engels projectje wil hebben waar je nog iets uit zou kunnen halen.

Als hij het nu allebei heel goed kon, was het niet zo'n probleem. Wenger moet nu zijn sentiment richting Theo terzijde schuiven en zich afvragen: Is Walcott onze onbetwiste spits en is hij aantoonbaar beter op de rechterkant dan Oxlade Chamberlain of Joel Campbell? Zo niet, dan moet hij opzoek naar een club die geld teveel heeft. Walcott verdient veel teveel voor een utility player.

Vanwege zijn scorend vermogen? Whahaha

De man heeft 1 keer meer dan 10 doelpunten gemaakt in de competitie. De afgelopen 3 seizoenen komt ie niet voorbij de 5? Niet serieus te nemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren