Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger slaat terug na zege: 'De kritiek op Arsenal is altijd overdreven'

Laatste update:
/

Arsenal lag de afgelopen dagen onder vuur in de Engelse media. De thuisnederlaag tegen Olympiacos Piraeus - de tweede op rij in de Champions League - leidde tot forse kritiek, onder meer op de keuzes van Arsène Wenger. Dat zijn elftal zondagmiddag gedecideerd afrekende met Manchester United, kwam voor de Franse coach dan ook als geroepen.

Een van de kritiekpunten de afgelopen jaren is dat Arsenal zelden topwedstrijden wint. Zondag stond er echter al na negentien minuten een 3-0 score op het scorebord, wat ook de eindstand zou blijven. “Het winnen van een topwedstrijd is een statement richting de concurrentie”, jubelde Wenger. “We doen volop mee. We staan tweede, twee punten achter de koploper.”

De kritiek op zijn elftal vindt de Franse manager dan ook overdreven. “Dat is het altijd. We hebben een paar geweldige wedstrijden gespeeld. Ik heb heel wat teams onder mijn hoede gehad, maar het lukt nooit om van de eerste tot de laatste wedstrijd van het seizoen een hoog niveau te behalen. Misschien dat we in de Champions League onbewust iets minder ons best doen. Dat kunnen we veranderen. Tegen Bayern zal motivatie sowieso geen probleem zijn.”

“Laten we niet vergeten dat we vorige week met 5-2 wonnen van Leicester City”, ging Wenger verder. “Doordeweeks hebben we onze kans laten liggen, maar we zijn bezig aan een goede reeks in de competitie. Dinsdag was onze prestatie niet goed. We misten discipline. Dat hebben we vandaag beter gedaan. Met dit antwoord van mijn spelers ben ik zeer tevreden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja heel leuk dat hij deze wedstrijd wint (van een uitermate zwak united) maar de kans is groot dat arsenal de achtste finales cl niet eens haalt en waarschijnlijk volgende keer tegen een city of chelsea weer de boot in gaan..

4 oktober 2015 om 22:25

Jajaja altijd als de winnaar wint dan komt het doordat de verliezer zwak was imo Ajax-Psv bla bla

Wenger heeft gelijk en men overdrijft, hij zal en mag absoluut niet ontslagen worden, deze man is een legende die gewoon door moet gaan tot ie met pensioen gaat. Wie weet wint hij dit jaar de titel, in mei weten we meer. Gun het hem van harte

4 oktober 2015 om 22:26

Je mag eerder zeggen dat Arsenal goed was dan Manchester slecht.. Met name eerste helft was Arsenal uitstekend. Vervolgens was Man united redelijk gevaarlijk..

4 oktober 2015 om 23:21

Ach ja Wenger is niet zo sterk in het omzetten van kritiek in verbeteringen in zijn elftal.. Toevallig stond het nu een keer goed, maar het is dezelfde manager die met zijn team met 6-0 en 8-2 naar huis gestuurd werd werd tegen directe tegenstanders!! Maar goed, het was wel een erg leuke wedstrijd om te zien en dat had vooral met Arsenal te maken die er voor de verandering eens vol op klapte en daarna heel tactisch speelde! Complimenten, maar dan moeten ze het misschien wel eens wat vaker laten zien..

5 oktober 2015 om 09:27

Ga weg man, Arsenal overklaste United. Niks zwak United, Arsenal was gewoon op eigen kracht heer en meester.

Nee de kritiek is gewoon altijd terecht hoor Wenger, zeker na de gefaalde transferperiode. Kritiek paar jaar terug was onterecht, maar vandaag zijn er geen smoesjes meer voor Arsenal.

4 oktober 2015 om 22:27

Hoezo? Juist de laatste 3 jaar zijn spelers als Ozil, Alexis, Cech en in mindere mate types als Welbeck en Chambers gehaald. Daarvoor was het echt pure middelmaat met Chamakh, Squillaci, Silvestre... Kritiek is er op het feit dat het jaar in jaar uit (inmiddels een jaar of 10) geen stap vooruit wordt geboekt in de Champions League, ongeacht de spelers.

4 oktober 2015 om 23:35

Ja, maar er blijven ook nog steeds net niet spelers in onze selectie zoals Flamini en Arteta. Ook zijn er nog verkeerde keuzes en tactische falen van Wenger. Ik ben absoluut niet anti, maar ook niet meer pro Wenger jammer genoeg. Hij moet het dit jaar bewijzen dat hij nog genoeg inzicht bezit om Arsenal prijzen te brengen, dit moet een landstitel zijn of de CL, en dat tweede acht ik onwaarschijnlijk gezien de recente resultaten, maar ook de moordende concurrentie.

5 oktober 2015 om 00:12

Er wordt al jaren gezeurd over het zogenaamde tactisch falen, verkeerde keuzes en het transferbeleid van Wenger. Ik volg het Engels voetbal niet op de voet en wedstrijden zie ik ook niet maar als ik de media en de supporters mag geloven speelt Arsenal al jaren zo'n beetje het aantrekkelijkste voetbal en speelt hij elk jaar CL. Als je liefhebber bent van mooi voetbal moet je je misschien toch eens afvragen of je elke 2 weken een mooie pot voetbal wil zien en steeds 3e, 4e of 5e worden of elke 2 weken een zaadpartij om je nagels op te verbijten en kampioen worden. Ik zou het wel weten en kies voor een mooie partij voetbal. Naar mijn bescheiden mening mogen de anti-Wenger supporters wel een toontje lager zingen. Eindelijk een coach die niet koopt om het kopen en alleen investeert in die spelers waar hij een meerwaarde in ziet.

Net zo overdreven om altijd terug te moeten slaan. Altijd maar happen die wenger....

Als je ooit als Arsenal zijnde de titel wilt pakken kan het dit seizoen. Uitstekend elftal hebben de gunners nu. Als ze in de winterstop nog een topspits halen heeft men een goede kans.

4 oktober 2015 om 22:28

Je hebt naar Carra geluisterd bij Sky? Want die zei hetzelfde.

En het is lastig, maar ik denk serieus dat het het beste is voor Arsenal om gewoon niet door te gaan in Europa, dus om laatste te worden in de poule. EL spelen moet je gewoon niet willen, daar heb je helemaal niets aan. En ja, je loopt dan wat inkomsten mis, maar Arsenal kan het lijden, we hebben geld genoeg momenteel.

En VZ, noem je dit terugslaan? Dit valt best mee, net zoals dat Van Gaal niet woest was.

4 oktober 2015 om 22:40

Aan de EL niks? De winnaar van de EL mag direct uitkomen in de Champions League. Dus heel veel ploegen willen graag de Europa League winnen.

4 oktober 2015 om 22:47

Hij doelt op het feit dat Arsenal zich dan 100% kan focussen op de landstitel, klinkt niet eens zo slecht

4 oktober 2015 om 23:02

haha nee met mijn liverpool-voorkeur zou dat logisch klinken maar ik kijk geen sky-sports... Ben het trouwens vaak niet met hem eens maar goed..

Was geheel eigen mening.

5 oktober 2015 om 05:35

Misschien is het wel het beste om je puur te focussen op de premier league aangezien de champions league winnen ze niet gaat lukken, daar zijn ze niet constant genoeg voor in mijn mening en als je tegen 3 topclubs op rij speelt gaan ze denk ik sowieso onderuit tegen 1 van die clubs. maar de premier league doet het de laatste jaren zo slecht in de champions league dat er een kans bestaat om 1 directe plaatsing te verliezen, dit kan in de toekomst erg slecht uitpakken voor arsenal, dus ik denk dat alle engelse ploegen even keihard moeten gaan werken in de champions league, maar wat hoop ik dat arsenal eindelijk een keer die titel pakt. Als ze de titel pakken mogen ze van mij laatste worden in de champions league. wenger verdient het ook wel vind ik, okal heeft hij zeker foute beslissingen gemaakt in aankopen ( ook een paar hele goede de laatste jaren), maar zoals vaker is gezegd ga je het de titel moeilijk winnen met giroud in de spits. ik zie walcot graag spelen, maar ook hij is geen pure spits. poeh wat was het mooi geweest als arsenal toen had gewonnen van bayern en lewandovski had gehaald.

lang verhaal, maar zo denk ik er over

Allemaal prima, maar Wenger moet begrijpen dat de fans van Arsenal ook inzien dat er (vooral) in de Champions League gewoon niks bereikt is sinds 2006. En juist daar is elke keer zo veel kritiek op.

Vind ook dat Arsenal altijd de volle laag krijgt en dat andere topclubs in de PL gespaard lijken te worden, en dat terwijl Arsenal als enige ploeg verantwoord bezig is met het geld dat ze verdienen.

Maar wel heerlijk 3-0 gewonnen van United!!!

De kritiek is altijd overdreven, zo werkt de media immers. Verder snap ik deze uitspraak niet echt. Als je tot twee keer toe knullig verliest van matige ploegen in europees verband, kun je dat niet zomaar goed praten door 'goede vorm' in de competitie.

Ik was weer eens dolgelukkig met Arsenal vandaag, maar ben ook zeker de wedstrijden tegen Olympiakos en Zagreb nog niet vergeten, ook Leicester had zomaar anders kunnen lopen gezien het begin van die wedstrijd. Ik heb al vaak genoeg gehoord dat Wenger blij is met het 'antwoord' dat zijn spelers hebben gegeven na het verliezen van een op het oog simpele pot en daarmee alle structurele problemen te ontkennen.

Vind ook dat Arsenal altijd de volle laag krijgt en dat andere topclubs in de PL gespaard lijken te worden, en dat terwijl Arsenal als enige ploeg verantwoord bezig is met het geld dat ze verdienen.

Maar wel heerlijk 3-0 gewonnen van United!!!

4 oktober 2015 om 22:32

Dat komt omdat de andere clubs wel op z'n tijd prijzen pakken. Manchester United, Manchester City en Chelsea hebben genoeg cups gepakt in de tijd dat Arsenal eeuwig vierde speelde. Voeg daaraan toe het feit dat Wenger en co aan het begin van het seizoen riepen dat ze kampioenskandidaten waren. U begrijpt toch wel dat dit de perfecte ingrediënten zijn om een heerlijke afkraak aanval op Arsenal te maken.

4 oktober 2015 om 22:36

En omdat Arsenal gewoon een makkelijk doelwit is. Alleen vergeten veel mensen dat klasse nog steeds niet te koop is.

5 oktober 2015 om 12:23

En dat we twee keer de FA Cup hebben gewonnen en zeker geen makkelijke weg hadden naar deze succes. Vorig jaar derde t.o.v. steeds vierde worden. Nu staan we tweede.

Wenger moeten ze oppakken voor frauduleuze praktijken. Elk jaar belooft hij de mensheid dat hij en zijn team zullen vechten voor de grote prijzen. Elk jaar ziet de mensheid dat het niet veel meer wordt dan hoogstens plek 3 en een uitschakeling bij de laatste 16. Als dit niet valt onder frauduleuze praktijken dan weet ik het ook niet meer.

Leuk en aardig dat je wint van Manchester United, was zeker niet verwacht en daarom ook knap, maar we staan er heel slecht voor in de CL. Laten we daarnaast ook niet vergeten dat als Coq geblesseerd raakt het seizoen binnen no-time over is. Ook leeft het elftal nu op de, mogen we welke god dan ook danken voor deze positieve wending, bevliegingen van Walcott. Ik zie Walcott het niveau niet vasthouden en anders zal zijn lichaam het wel opgeven.

4 oktober 2015 om 22:36

Leuk feitje: Wenger roept pas een seizoen of twee (structureel) voor titels te willen strijden. Ciao.

5 oktober 2015 om 10:26

Dan heeft hij minimaal 2 jaar lang de mensheid voorgelogen en zou hij minimaal voor deze twee perioden opgepakt moeten worden voor frauduleuze praktijken. Bedankt voor het versterken van mijn post. Ciao

5 oktober 2015 om 08:54

Want Walcott is zo'n blessuregevoelige speler... Frauduleuze praktijken? Jarenlange beloftes? Wat een lulkoek verkoop jij zeg. Noemt zichzelf (sinds een korte periode) nog fan van Arsenal ook. Als ik het me goed herinner begonnen jouw reacties vooral lovend over Spurs, dus ik weet niet goed of ik het allemaal wel serieus moet nemen.

5 oktober 2015 om 10:25

@samcro

Vooral in de achterste van Wenger blijven zitten en u zult zeker de aankomende 5 jaar geen divisie of CL winst kunnen aanschouwen. Wenger hoeft van mij niet ontslagen te worden, maar hij moet onder druk komen te staan en dat kan alleen als de fans op staan. Even pressie op hem en Arsenal zodat zij gedwongen worden om te investeren en hun ambities waar te maken. Momenteel komt hij, mede door fans zoals jij, weg met deze frauduleuze praktijken.

'want Walcott is zo'n blessuregevoelige speler.' - Hier kan ik weinig kaas van maken. Ik raad u derhalve ook aan om even Walcott's injury stats er bij te pakken.

Dat laatste van u is toch echt compleet onzin. Ik nodig u dan ook uit om een citaat te noteren waarin ik lovend ben over de Spurs.

5 oktober 2015 om 10:43

Frauduleuze praktijken en opgepakt worden voor leugens tegen de mensheid? Jij bent het spoor helemaal bijster. In jouw wereld zouden er een hoop coaches achter de tralies zitten. Zwaar weekend gehad zeker? Wat een rare berichten...

Als je een beetje op de hoogte bent van de situatie bij Arsenal, als fan, dan zie je dat sinds er weer meegedaan kan worden met de top hij twee prijzen gewonnen heeft. Maar omdat het de FA cup is telt het bij sommigen opeens niet mee. Ach, dan maar gewoon zeggen dat iemand die hem niet weg wil hebben meteen in zijn achterste zit, lekker makkelijk argument om jezelf goed te voelen.

5 oktober 2015 om 11:04

@samcro

Dat zijn jouw woorden en ik doe daar afstand van. Daarnaast is het een en al onzin wat er in jouw post staat, maar goed.

Mogen god jou bijstaan als je het 'oppakken' letterlijk neemt. Wat daar mee bedoeld wordt is logischerwijs dat Wenger zwaar onder druk moet komen te liggen. Druk afkomstig van Fans die eisen dat de ambities waar gemaakt worden. Dit kan overigens al door het halen van een alternatief voor Coquelin bijvoorbeeld. Dan zou Arsenal er al een stuk sterk bij staan. Arteta de laan uit samen met flamini bijvoorbeeld. Een upgrade t.o.v. Mertesacker bijvoorbeeld. Dat is ambities waarmaken. Niet het zoeken naar excuses.

Ja hij heeft Fa cups gewonnen, maar vergeet niet dat in diezelfde periodes hij ook de grootste vernederingen heeft ontvangen van Chelsea en Liverpool. Zijn 1000ste wedstrijd, in het seizoen dat een FA cup werd gewonnen, werd verloren met 6-0. 6-0 op je 1000ste wedstrijd. Daar zijn geen excuses voor te bedenken. Verder was Arsenal kansloos dat jaar voor de titel. Afgelopen jaar was het eerste jaar dat Arsenal echt mee zou doen om de titel, wij hebben allen kunnen zien hoe desastreus dat verliep.

Nu zijn we een seizoen verder en Wenger denkt doodleuk dat enige aankoop, weliswaar van formaat, in de naam Chech volstaat. Nou dat noem ik niet ambities waarmaken. Om het erger te maken. 0 punten uit 2 wedstrijden en mogelijk 0 uit 4, wat mogelijk een exit kan betekenen voor Arsenal in de CL campagne. Dit seizoen ook weer is verloren van Chelsea, dat er echt helemaal niets van bakt. Ik ben allang blij dat ze winnen van Man Utd en dat ze dit jaar toch wel aardig wat punten hebben gepakt. Maar doen alsof enig kritiek misplaatst is kan ik niet plaatsen.

Kritiek is altijd wel juist tegen Arsenal. Wenger maakt veel fouten, domme beslissingen en dat kost hem punten. Vandaag een goeie wedstrijd gespeeld maar zeer matig begonnen dit seizoen. Daarnaast verlopen de wedstrijden tegen de top clubs nooit vrij goed...ik bedoel, ondanks dat Arsenal vandaag Utd helemaal kapot heeft gespeeld, zeg ik; Wenger out aan het einde van het seizoen. Zou het beste zijn voor iedereen, die man is onderhand al redelijk oud en de club is toe aan een frisse gezicht, complete nieuwe visie, staff en alles.

4 oktober 2015 om 22:39

Matig begonnen door tweede te staan op 2 punten van de koploper? We hebben dit seizoen 5 punten meer dan vorig seizoen na 8 wedstrijden. 15 uit 8 is absoluut niet slecht in de PL dit seizoen.

4 oktober 2015 om 22:42

Haha are u mad? Arsenal is alleen slecht begonnen in de Champions League.

5 oktober 2015 om 00:17

Wenger maakt veel fouten, domme beslissingen en dat kost hem punten.

Daarom zit hij al 16 of 17 jaar Bij Arsenal, omdat het een oliedomme coach is

5 oktober 2015 om 11:09

@kaassie

Klein overzicht van fouten en/of een domme beslissingen:
- het opstellen van Ramsey op de flanken
- het hebben van een captian en vice captain in de naam van Arteta en Mertesacker
- het niet hebben van een vervanger voor Coq
- het nog steeds moeten bouwen op Mertesacker
- het nog in de selectie hebben van Arteta en Flamnini
- het nooit eerder wisselen dan in de 67ste minuut.

Voor zo ver ik het kan zien zijn bovenstaande cruciale fouten die Arsenal punten kost. Ik snap derhalve dan ook niet waarom je met zo'n misplaatste opmerking komt, want het is zeker niet zo dat Arsene Wenger geen fouten maakt.

7 oktober 2015 om 12:51

Grappenmaker, nergens zeg ik dat Wenger geen fouten maakt en misplaatst is mijn opmerking allerminst. Er is geen club die al zolang onafgebroken in de CL speelt en dat is mede de verdienste van de man die zoveel domme beslissingen en fouten maakt. Maar goed, de beste stuurlui staan aan wal, zo is het altijd geweest en zo zal het altijd blijven.

Vz weer lekker op zoek naar sensatie. Wenger slaat niet terug, foetert niet en de titel is weer eens het uitlichten van 1 zinnetje terwijl het hele interview iets heel anders laat zien. Chapeau weer voor de objectieve en eerlijke weergave van de feiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren