Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wenger is vreemd bezig, het is kinderachtig wat hij over mij gezegd heeft’

Laatste update:

Arsenal gaf vorige week in de Champions League een 3-0 voorsprong weg tegen Anderlecht (3-3) en dat kwam trainer Arsène Wenger en zijn elftal op kritiek te staan. Paul Merson, oud-middenvelder van the Gunners, was een van de personen die wat aan te merken hadden op Arsenal en Wenger.

/

De Franse oefenmeester maakte duidelijk daar niet van gediend te zijn en gaf aan dat hij ‘niet geïnteresseerd’ was in de mening van Merson, onder meer omdat die met slechts twee jaar bij het bescheiden Walsall amper ervaring heeft als coach. Merson was op zijn beurt weer niet gecharmeerd van die uitlatingen. “Ik vind het kinderachtig wat hij over mij gezegd heeft”, vertelt de oud-voetballer in de Engelse media.

“En hij zou niet geïnteresseerd zijn in Paul Merson? Hij smeekte me om te blijven toen hij me een nieuw contract aanbood”, kijkt de 46-jarige Engelsman terug op de periode dat hij nog onder leiding van Wenger voetbalde bij Arsenal. “Ik was verrast toen ik vernam dat hij zo tegen me uitviel. Ik was geschokt, het is vreemd”, vindt Merson.

Ben je het met Paul Merson eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En als Mourinho hem een "a specialist in failure" noemt gaat ie janken. Hier doet hij gewoon hetzelfde, snap niet waarom mensen wenger een "gentleman" vinden.

11 november 2014 om 09:54

Hij doet absoluut niet hetzelfde. Mourinho kwam er out of the blue mee, Wenger reageert.

11 november 2014 om 10:15

Dat is niet helemaal waar. Wenger vond dat mourinho zich moest uitspreken voor het kampioenschap. En hij dat niet deed, omdat hij bang was om te falen. En daarop reaagerde mourinho. Of het een gepaste reactie van mourinho was, dat is een andere discussie. Maar het kwam niet out of the blue.

11 november 2014 om 10:28

Out of the blue? Wenger was degene die als eerst begon met provoceren door te zeggen dat Mourinho angst heeft om te falen aangezien Mourinho zei dat ze niet mee deden om de titel.

11 november 2014 om 10:33

Ah, dat heb ik niet onthouden. Thanks voor de toelichting.

11 november 2014 om 10:40

Vialuna,

Wenger noemde Mou nooit expliciet, het ging om zowel Mouringo als Pellegrini. Dat Mourinho zich zo laat gaan is dan wel typerend voor een gentleman hea?

11 november 2014 om 11:18

Hoe kan hij het over Pellegrini hebben gehad? Pellegrini zei volgens mij gewoon dat City mee deed om de titel net als Wenger aangaf dat hij met Arsenal ook mee deed om de titel. Mourinho was alleen degene die zei dat ze niet mee deden om de titel.

11 november 2014 om 11:39

Dialsquare, je begrijpt Chelseadrogba verkeerd. Hij beweert niet dat Mourinho een gentleman is, maar hij beweert dat Wenger géén gentleman is op basis van dit nieuwsbericht.

11 november 2014 om 11:53

en dit terwijl mourinho vorig seizoen op geen enkel moment had aangekondigd dat het chelsea van dat seizoen voor de titel ging , mourinho wist ook dat er aanvallend te weinig kwaliteit in het centrum was , daarom was die uitval, het begin van de woordenwisselingen onderling ! of het een gepaste reactie was daar zijn velen het niet over eens maar een trainer van een topclub die 9 jaar achter elkaar geen prijs haalt heeft eigenlijk weinig recht van spreken en zou beter rustig verder naar de juiste weg zoeken i p v te provoceren !
mourinho heeft wel in reeds einde januari 14 gezegd dat met de info die hij had chelsea wel voor de titel moest gaan in het seizoen 14-15 , en wat blijkt ? het lijkt er sterk op dat het zo gaat gebeuren .

11 november 2014 om 10:00

idd, zo'n gentleman is het niet. Oogt de laatste jaren gefrustreerd.
Ook al geen hand geven aan Hasi tijden Arsenal- Anderlecht.
Tsja, ook wel logisch als je domweg overwinningen te grabbel gooit, maar je laat jezelf ook kennen zo.

11 november 2014 om 10:07

! Hasii is dan ook een viezerik

11 november 2014 om 10:02

Hij is lang niet altijd een gentleman meer, gaf onder andere de coach van Anderlecht geen hand na die 3-3. Maar hier reageert hij op Merson zijn kritiek. Dat is toch echt wat anders dan iemand een specialist in falen noemen of zeggen dat diegene een voyeur is. Er is een verschil tussen overdreven reageren en gewoon compleet idiote statements doen.

11 november 2014 om 10:11

@ Bergkamp_10

Het lullige was eigenlijk dat Mourinho het nog onderbouwde ook en met steekhoudende argumenten kwam. Zo kwam hij met het voorbeeld van Arteta en het express vrij laten staan van die man. En zijn taktiek werkte op alle fronten er mee. Helaas voor ons natuurlijk.

Mourinho is een rare man, op zijn zachtst gezegd apart. Maar hij is wel een wereld coach, een meester tacticus. Maar zijn meest belangrijke en zijn beste eigenschap is zijn analyseren van de tegenstander. Hij weet altijd waar de zwakke punten liggen en hoe hij er op in kan spelen. En we kunnen ondertussen wel concluderen dat Wenger of het vermogen mist om zichzelf aan te passen. Of de wil niet heeft om zichzelf aan te passen.

Maar ook de reactie van Wenger op Merson, ja hij heeft weliswaar weinig trainerservaring. Maar dat had Ferguson ook toen hij aan United begon. Dat had Guardiola ook toen hij aan Barca begon. Dat had van Gaal ook toen hij aan Ajax begon. Iemand op basis van zijn trainerservaring serieus nemen is onzin. En zeker wanneer iemand uitlegt waarom hij iets vind en dat onderbouwt.

Ik heb Wenger (heel erg) lang verdedigd. Maar zelfs als diehard Arsenal supporter begin ik me aan hem te irriteren en ergeren....

11 november 2014 om 11:53

Wenger weet dat als geen ander, werd zelf ook als relatief onbekende binnengehaald bij Arsenal. Ik verdedig zijn reactie niet, vind het jammer dat Wenger zo vaak in de clash ligt met oud-Gunners (merson, Adams, Wright, Vieira etc). Daarbij moet wel gezegd worden dat veel oud-spelers vaak kritiek uiten, wat vrij makkelijk is als je geen verantwoordelijkheid draagt. Neemt niet weg dat ze het recht hebben hun mening te geven. Wenger wil echter de rust bewaren. Als hij zich verdedigd, betekent dat niet altijd dat hij ook echt zo denkt, maar dat hij het zegt vanuit zijn verantwoordelijke positie bij de club. Ik zou nerveuzer worden als Wenger zegt: ''ze hebben helemaal gelijk, ik heb geen idee hoe ik de defensieve problemen moet oplossen''.

Ik vind dat Wenger vanaf afgelopen zomer meer verantwoordelijkheid draagt voor het spel dan de jaren hiervoor. Nu is de tijd aangebroken dat we qua materiaal weer meer te meten zijn met de andere topclubs, waarbij ook een professionelere houding en speelstijl hoort. Arsenal speelt dit seizoen te laconiek, daar is Wenger verantwoordelijk voor. Ik ben er echter wel van overtuigd dat dit team het huidige seizoen een goede periode tegemoet zal gaan en echt een briljant elftal kan vormen onder leiding van Wenger.

Wenger is nog steeds een mastermind, die de club terug naar successen kan brengen. Hij maakt alleen wel fouten in speelstijl en aankoopbeleid (geen DMF bijvoorbeeld), wat zijn positie in gevaar brengt. Maar als een coach zolang bij de club blijft, waarbij er onvoldoende geld beschikbaar was om een realistische kans te maken op prijzen, maar de verwachtingen wel altijd (te) hooggesteld waren, dan verdient hij het om nu vertrouwen te krijgen. Alle mensen met een gebrek aan kennis roepen dat Wenger na de lange droogte allang weg had moeten zijn. Iedereen die de feiten kent weet dat we dankbaar mogen zijn dat Wenger zijn verantwoordelijkheid heeft genomen en niet eerder is vertrokken naar een club met meer perspectief. Wanneer hij het komende anderhalf seizoen geen duidelijke verbeteringen aanbrengt, dan moeten we afscheid van hem nemen. Maar om na anderhalf jaar dat er eindelijk weer budget vrijkomt hem direct af te schrijven, dat vind ik onterecht. Zeker als supporter zijnde getuigt dat niet van dankbaarheid.

Ach, het is niet slim van Wenger op zogenaamde 'analisten' te reageren. Maar als iemand kritiek op hem heeft, waarom mag hij dan ook niet kritiek op die ander hebben. Zoals ik al zei, slim is het niet, maar ik kan me voorstellen dat je er op een gegeven moment genoeg van hebt. Zeker als een nitwit als Merson iets zegt.

Kinderachtig gedoe altijd van volwassen mannen. Sowieso is die hele analisten-kermis gewoon één zielige bedoeling. Allemaal mensen die in het voetbal geen fatsoenlijk boterham meer konden verdienen en daarom maar een beetje op TV tegen betaling jaloers en zielig mogen gaan zitten doen.

Natuurlijk moet Wenger daar niet op reageren. Hij moet daar gewoon boven staan, maar ergens is het wel te begrijpen als je elke week door nobody's wordt afgekat.

In Nederland precies hetzelfde als types als Gijp, Kieft of Ronald de Boer weer zitten af te geven op Nederlandse ploegen, trainers en voetballers. Ik kan er niet meer naar kijken. En al helemaal niet meer naar die loser met die snor.

11 november 2014 om 12:04

Langs de andere kant loopt het nu ook gewoon niet zo goed bij Arsenal. Kunnen omgaan met kritiek is toch iets wat Wenger zou moeten geleerd hebben. Zeg dan gewoon dat het nu niet zo loopt maar dat het team erg hard werkt om zich te verbeteren. Wenger reageert hier ook wat zielig.

11 november 2014 om 12:15

Ik zeg toch ook gewoon dat hij er niet op moet reageren?

Bij Arsenal wordt het gewoon tijd voor een nieuwe wind. Alle respect voor Wenger, maar zijn manier heeft Arsenal de laatste jaren nog maar weinig gebracht. Elke andere trainer bij elke andere club was allang ontslagen als de club ambitie heeft om weer naar de top te klimmen.

Het lijkt erop dat Wenger het nu echt heet onder de voeten krijgt. Niet in termen van ontslag of iets, maar in de zin dat de huidige situatie van Arsenal in directe zin zijn terug te voeren is op zijn naïeve en nalatige handelen. Iedereen die Arsenal bovengemiddeld interesseert voorspelde vroeg of laat defensieve moeilijkheden, en wist de pijnpunten nauwkeurig aan te wijzen. Als deze profetieën in zulk een vroeg stadium al in vervulling gaan kun je als Wenger zijnde dat toegeven of je in allerlei bochten wringen (met alle irritaties die daarmee gepaard gaan) Arsene lijkt het laatste te kiezen.

11 november 2014 om 12:09

Ja klopt. Ik ben geen Arsenal fan dus ik volg de club niet echt van kortbij maar de laatste jaren stagneert de ploeg echt wel. En dat is jammer. Ik heb soms het gevoel dat je er meer uit zou moeten kunnen halen.
Wenger lijkt ook nauwelijks zijn tactiek aan te passen. Spelers worden blijkbaar vooral gewisseld als ze geblesseerd zijn. Iedereen weet onderhand toch dat defensieve middenvelders extreem belangrijk zijn en toch haalt Arsenal er geen nieuwe.

11 november 2014 om 14:33

Wat voor de Arsenal fans zo moeilijk te verteren valt is het feit dat er helemaal niet zoveel hoeft te veranderen. Er hoeft geen half nieuw elftal te komen, we zitten niet in een diep dal zoals bijvoorbeeld de Milanese clubs. Die relatief kleine aanpassing is de ontbrekende schakel in het plan dat Wenger weldegelijk voor ogen had, namelijk diepte aankopen om naar de top te kruipen. Een degelijk slot op de defensie was alles dat nog ontbrak, een wereldklasse holding midfielder. De onwil en het onvermogen van de technische staf draait alle potentie de nek om. Daar zit de stagnatie van Arsenal , de frustratie van de fans en de blinde vlek van Wenger.

wenger is een coach die gemaakt is door een groep van uitzonderlijke talenten die hij onder zich had waar hij weinig moest aan veranderen of een meerwaarde toevoegen , zoals bij monaco en het arsenal van het begin hij er begon te werken maar eens de groep echt moest verder gevormd en tactisch bijgestuurd worden, wel sindsdien loopt het echt wel allemaal moeilijker en je ziet ook dat hij tactisch echt wel niet mee geëvolueerd is !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren