Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger geïrriteerd: ‘We willen pas na dit seizoen beoordeeld worden’

Laatste update:

Arsenal maakt tot dusverre een bijzonder wisselvallig seizoen door. Zaterdag ging het team van trainer Arsène Wenger in het Britannia Stadium met 3-2 onderuit tegen Stoke City en the Gunners moeten voorlopig genoegen nemen met een teleurstellende zesde plaats in de Premier League.

/

Wenger en zijn ploeg hebben het na iedere nederlaag weer zwaar te verduren in de pers, en dat is de Franse oefenmeester onderhand beu. Volgens hem is het nog te vroeg om een oordeel te vellen over Arsenal. “We willen pas aan het eind van het seizoen beoordeeld worden”, maakt Wenger duidelijk in de Engelse media. “Niet na elke wedstrijd weer, als er nog veel emoties meespelen.”

De ervaren coach vraagt dan ook om geduld. “Het is voor ons zaak dat we onze stabiliteit terugkrijgen. Dan zien we aan het eind van het seizoen wel waar we staan.” Wenger maakt zich ondertussen op voor het Champions League-duel met Galatasaray, dat dinsdag op het programma staat, en wijst daarbij op zijn staat van dienst. “Het wordt mijn 180e wedstrijd in de Champions League, dat zegt wel wat.”

Denk je dat Arsenal nog veel plaatsen gaat stijgen in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk, maar hij moet ook accepteren dat de voetbalwereld zo werkt, daar heeft hij ook genoeg ervaring voor lijkt me. Als het slecht gaat, roeren de fans zich, dat is bij elke club zo.

9 december 2014 om 11:27

Klopt helemaal wat je zegt. Ik vind het een beetje vreemd, Wenger lijkt het van twee kanten te willen; als het slecht gaat wilt hij dat ze niet beoordeeld worden per wedstrijd en is het een proces en zijn ze nog niet top maar dat komt nog, maar als het goed gaat roept hij het hardst dat ze mee kunnen doen om het kampioenschap en heeft hij kritiek op andere topclubs om transferbeleid en weet ik wat.

9 december 2014 om 11:28

We moeten juist niet allemaal accepteren dat de voetbalwereld zo werkt.
De voetbalwereld is in zo veel opzichten verrot.
Arsenal heeft pas sinds 2 jaar geld te investeren, waardoor ze nu hopelijk weer kunnen aanhaken in de titelstrijd. Als er in de winter of komende zomer weer geinvesteerd wordt in goede spelers, kunnen we echt mee gaan strijden.
Op dit moment moeten we hopen dat we als outsider mee kunnen strijden, omdat chelsea en city gewoon betere selecties hebben, die al verder in hun ontwikkeling zijn

9 december 2014 om 11:35

Wenger heeft gigantische prestaties geleverd door met die selecties ieder jaar CL te halen. Als er dan sinds twee jaar weer geinvesteerd kan worden verwacht je toch dat hij de ontbrekende puzzelstukjes haalt....en dat doet hij niet. Er wordt op dit moment veel slechter gespeeld dan voordat er geld beschikbaar was, dus mag er best kritiek op komen.

9 december 2014 om 12:28

Dwing Wenger 100m uit te geven en hij zal op Messi bieden, om vervolgens te zeggen dat hij iets geprobeerd heeft, maar het niet heeft mogen baten.

9 december 2014 om 12:23

Wij fans raken iedere week weer geïrriteerd. Wenger moet beseffen dat mensen genoeg geduld hebben opgebracht en dit allen gefundeerde kritieken zijn. Men is lang genoeg tolerant geweest, maar als je de jaren dat er geld is opnieuw aantoont dat je niet in staat bent het team gericht te versterken, dan is het gewoon een keer klaar.

Die irritatie zet zich nu langzamerhand om naar woede. Wenger verdient daarbij ook nog eens ongelooflijk veel, dus daar mag het één en ander tegenover staan, zeker nu de club in staat is hem te geven wat nodig is.

Het gaat nu echt als bedrog voelen, dat moet Wenger beseffen. Ja, er zijn grote spelers gekomen, maar nog altijd zijn de zwakheden niet weggepoetst en gaan we met een gehandicapte verdediging het seizoen in. Dan kan je simpelweg geen prioriteiten stellen.

Mocht het in januari nog niet opgelost worden, wat natuurlijk alweer veelte laat is, dan zal de kritiek onhoudbaar worden.

9 december 2014 om 12:28

Niets aan toe te voegen.

Ik ben het eens met wenger, je moet niet nu al gaan beoordelen over arsenal

Meneer wil als enige in de hele voetbalwereld alleen aan het eind van het seizoen beoordeeld worden en daarnaast moeten we ook nog even stil staan bij het feit dat hij al 180 wedstrijden voor spek en bonen in de CL speelt...

9 december 2014 om 10:50

180 wedstrijden voor spek en bonen? Check je feiten.

Haha wat een ongelooflijke onzin van Wenger weer. Ja je mag aan het eind van het seizoen beoordelen of het een goed of slecht seizoen is geweest, maar uiteraard wordt er ook per wedstrijd gekeken. Hoe kun je nou zeggen dat je niet per wedstrijd moet kijken; het seizoen is opgebouwd uit wedstrijden en als je die teveel verliest heb je een slecht seizoen. Dus als je drie wedstrijden achter elkaar verliest zou je daar niks van mogen vinden, maar pas op het eind van het seizoen wat van mogen zeggen? Deze man is de realiteitszin een beetje verloren, getuige ook zijn uitspraak laatst 'wij zijn wat speciaals aan het creëren' en er daarna afgaan tegen Stoke.

Gevalletje dementie en waan-ideeën.

Deze Franse balhaar roept al jaren dat er betere tijden aan zullen komen maar vertikt het al 8 seizoenen om een top defensieve middenvelder te kopen of een top spits.

Bovendien is de verdediging weer als ouds helemaal niks. Eerst was het Silvestre en nu hebben we Mertesacker.

Ik ben benieuwd hoeveel miljoenen Arsenal heeft uitgegeven aan middelmaat, zou een leuk onderzoekje zijn voor een krant o.i.d.

Ik kan dit rijtje opnoemen wat gewoon geld heeft gevangen voor N I K S, noppes, nada. Allemaal te danken aan Arsene!

- Almunia
- Denilson
- Arteta
- Silvestre
- Santos
- Gervinho
- Squillaci
- Park
- Chamakh

Enzovoort.

9 december 2014 om 11:07

Met Koscielny is mertesacker gewoon goed hoor, maar als er iemand anders naast hem staat, zoals afgelopen weekend, dan is hij wel slecht

9 december 2014 om 11:18

Dat is niet genoeg. Ze hebben samen een topseizoen gedraaid, maar dat niet kunnen herhalen. Merte is onze vice-aanvoerder en moet geen hulp nodig hebben van anderen. Daarnaast moet hij de jonkies op kunnen trekken en dat gebeurde tegen Stoke ook allerminst. Hij coachte niet, zette niemand weg en ging bepaald niet voorop in de strijd.

Ik had niet gedacht dat ik het snel zou zeggen, maar ik ben het hier redelijk met Clichy eens. Vooral het wegvallen van Vieira is niet goed opgepakt, in het begin was er nog Diaby maar toen bleek dat die meer revalideerde dan speelde had Wenger die plek moeten aanpakken.

Deadwood hebben ze bij vrijwel elke club, dat is niet echt een sterk argument, maar Wenger heeft er wel een handje van om te lang aan zijn spelers vast te houden en niet door te pakken.

9 december 2014 om 12:27

Ramsey heeft onze zwakheden vorig jaar gecamoufleerd. Nu hij niet dezelfde vorm kan halen, vallen we door regelmatig door de mand. Wanneer Koscielny niet kan spelen daalt het verdedigen zelfs tot Ere-divisie niveau.

9 december 2014 om 11:32

- Arshavin
- Reyes
- Baptista
- Djourou

9 december 2014 om 15:15

Arshavin presteerde in het begin gewoon erg sterk volgens mij. Ik was toen nog geen fan en herinner me het niet perfect, maar ik ben het bijna zeker.

9 december 2014 om 13:21

Hier ga je mal de fout in Clichy.

Arteta was vorig seizoen gigantisch goed en belangrijk voor ons. Almunia begon ook gewoon goed. Chamakh was ook in het begin een goede opvanger van de blessures van Robin.

Ik kan er gewoon met mijn hoofd niet bij waarom Wenger al jaren weigert een sterke verdedigende middenvelder te halen. Het is toch overduidelijk dat een dergelijke speler enorm veel druk weghaalt bij de rest van de middenvelders, die dan veel veiliger de aanval kunnen zoeken? Nu wordt je gewoon overlopen. Zeker als je mannen als Viera hebt gehad, dan wil je toch nooit meer anders?

Wenger heeft gelijk, ik zie overal walgelijke "arsenal" fans, haters en media die ze voeren... Als Arsenal 5x wint achter elkaar komen ze zelden in het nieuws, verliezen ze 1x, dan breekt de hel elke dag opnieuw weer los...

Daarnaast altijd Wenger dit, Wenger dat... Je zou bijna echt gaan denken dat die man !alles! doet... Daarnaast vind ik dat Arsenal het helemaal niet slecht doet, maar hebben ze in sommige wedstrijden gewoon pech gehad.. Dat jullie dat niet willen inzien zegt genoeg over jullie verslaving om overal over te zeiken... Daarom zijn er artikelen op VZ waar bijna niet op wordt gereageerd, omdat iets positiefs zeggen niet zo leuk is als zeiken....

Ja de huidige stand is alles behalve goed voor Arsenal, maar als jullie "fans" serieus alleen kunnen bedenken dat Wenger ontslaan de oplossing is, dan zijn jullie echt lachwekkend...

9 december 2014 om 13:25

Jij ziet overal walgelijke Arsenal fans. De kritiek op Wenger komt niet plotseling, dat weet jij ook wel als je, je erin verdiept zou hebben.

Ik als "fan" vind jou lachwekkend. Wenger heeft vaak genoeg door tactische miskleunen en gebrek aan goede aankopen Arsenal punten gekost, je kan er simpelweg niet omheen.

Je moet realistisch zijn, als je al sinds Vieira geen goede defensieve middenvelder hebt opgehaald ligt het inderdaad bij Wenger. Of is dat de schuld van iemand anders ? Een gevestigde naam kopen zit er bij Arsene vaak genoeg niet in, of het is een aanvallend ingestelde speler zoals Sanchez en Özil.

9 december 2014 om 19:19

Ja ik weet dat de kritiek niet plotseling komt... maar wat dan nog... Is Wenger ontslaan dan opeens een oplossing? Als Wenger weggaat wordt de concurrentie zeker minder? Als Wenger weggaat dan verdwijnen er spontaan clubs die meer kunnen bieden voor spelers? Grapjas, de echte transfermarkt en het trainen van echte clubs met realistische concurrentie is niet zo simpel als Fifa of Football manager... Die man doet wel degelijk goede dingen, maar het enige wat continue herhaalt zal worden is de "slechte" dingen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren