Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: 'Er is veel veranderd, maar spelers zijn nog altijd intelligent'

Laatste update:

Arsène Wenger is op de kop af achttien jaar in dienst bij Arsenal, maar woensdagavond hecht de coach even geen waarde aan dat fraaie jubileum. The Gunners ontvangen dan in eigen huis Galatasaray en moeten winnen om perspectief te houden in de Champions League. Ruim twee weken geleden gingen de Londenaren namelijk al kansloos onderuit bij Borussia Dortmund.

/

Het treffen met de Turkse grootmacht is dan ook een gevalletje do or die voor Wenger en zijn mannen. De voortekenen zijn echter gunstig: los van een verloren penaltyserie in de UEFA Cup-finale van 2000, verloor Arsenal nog nooit van een Turkse opponent. In acht van de negen ontmoetingen tegen een Turkse tegenstander hielden the Gunners bovendien de nul. Daar komt nog eens bij dat Galatasaray nooit wist te winnen op Engels grondgebied.

"Er is in achttien jaar veel veranderd, maar één ding is hetzelfde gebleven: spelers waren toen intelligent en zijn dat nog steeds. Ze weten dat dit, rekenkundig gezien, dé wedstrijd voor ons is. We zijn niet de eerste ploeg die in Dortmund heeft verloren, maar we hebben nog steeds alle kans. Als we weten te winnen van Galatasaray, staan we er weer prima voor", aldus Wenger, die uiteindelijk toch nog even aandacht besteedde aan de voor hem speciale avond.

"Natuurlijk is het een eer en een voorrecht om zo lang in dienst te mogen zijn van zo'n geweldige club. Maar op dit moment heb ik niet de tijd en de luxe om terug te blikken op mijn periode bij Arsenal. Dat doe ik eigenlijk nooit", aldus de Fransman. "Mijn enige taak, mijn enige doel is het maximale uit mijn elftal te halen."

Gaat Arsenal vanavond winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

winst is noodzakkelijk voor arsenal, anders ziet er wel heel somber uit.
maar verwacht gewoon winst voor arsenal, omdat gala ook niet in een supervorm zit en ook nog eens spelen ij het emirates waar arsenal zelden verliest.

1 oktober 2014 om 14:25

Zelfde verhaal, alleen een andere dag... gs zou ook dik ingemaakt worden tijdens de emirates cup finale.. Mja ik zie het vanavond wel

Ik heb het gevoel dat spelers juist iets minder intelligent zijn geworden. De Invincibles (als we het toch over Arsenal hebben), dat waren pas spelers met spelintelligentie, die zag je zelden iets ongelooflijks doms doen.

1 oktober 2014 om 14:13

Elftallen zijn totaal niet te vergelijken, een van de beste teams die ik persoonlijk heb zien spelen. Dat was echt een geniale mix van voetballers met absolute wereldtoppers in iedere linie.

1 oktober 2014 om 14:16

Het was vooral een groep van echte mannen i.p.v. deze doetjes.

1 oktober 2014 om 14:25

Ook dat, maar toen had je ook nog gewoon een duidelijke hierarchie en met name een totaal andere mentaliteit. Maar nogmaals, dat elftal was echt uitermate getalenteerd.

1 oktober 2014 om 14:27

Vergeet ook niet dat je leiders had in die groep, met en zonder band. Er is geen Vieira, geen Campbelll, geen Adams, geen Keown, geen Lehmann, we moeten het nu doen met Arteta en Mertesacker, en dat zijn gewoon geen leiders zoals we die gehad hebben. Net zoals dat we nu best leuke spelers hebben, maar gewoon niet van de categorie Henry, Bergkamp, Vieira en Adams.

The Invincibles hadden gewoon alles, kracht, loopvermogen, intelligentie, techniek, scorend vermogen, echt gewoon alles.

1 oktober 2014 om 14:54

Bij echte mannen hoort een fatsoenlijke mentaliteit. Het waren stuk voor stuk winnaars die voor elkaar door het vuur gingen, dat was het grootste succes achter hen.

Getalenteerd zijn is één ding, maar een over-mijn-lijk mentaliteit is datgene dat jou successen brengt.

1 oktober 2014 om 16:17

Een aanrader voor elke Arsenal fan (en ook United fan)

https://www.youtube.com/watch?v=fgaqhcamv1k

Een type Vieira missen we!

1 oktober 2014 om 17:10

@Stravven

Adams zat niet in het Invincibkes elftal en Keown speelde zo'n 2 wedstrijden. Ik begrijp je punt wel. Lehman, Cole, Toure, Campbell, Lauren, Pires, Silva, Viera, Ljungberg, Henry en Bergkamp. Wat een elftal.

1 oktober 2014 om 17:14

Ozil en sanchez zijn de enige (eventueel een ramsey in vorm) die minuten zouden maken in the invincibles.

Ik vind arsene wenger een held wat betreft jeugd de kans te geven en het geloof in zijn eigen filosofie. Echter vind ik wel dat hij tactisch minder sterk is. Hoe vaak heeft die man door goede wissels ofzo een wedstrijd helemaal laten kantelen? Ik kan het me niet herinneren. Ik hoop dat die nog lang bij Arsenal blijft want ik vind het mooi als clubs vertrouwen tonen in managers. Elk jaar een andere trainer wordt je ook niet beter op naar mijn mening.

Fingers crossed en hopen dat zij o.a. winnen zodat ik weer een aardig zakcentje heb verdiend!

1 oktober 2014 om 14:14

Het probleem is dat dit bijna niet gaat. Ons middenveld is niet volledig, waardoor Wenger allerlei gekke troeven moet uitvoeren als; een middenvelder op de vleugel positioneren om op het middenveld meer slagkracht te krijgen, of Özil op de vleugel positioneert omdat er geen breker achter hem staat of omdat hij per se spelers tevreden wil houden..

Dit Arsenal zal totdat er een dmf bijkomt altijd fragiel blijven, hoe intelligent de spelers ook zijn. Je kan één wedstrijd pressen zoals tegen City het geval was, maar dat houd je niet iedere wedstrijd vol en zodra je gaat leunen op Arteta bezwijk je bij balverlies en wanneer de druk wordt opgeschroefd.

Bij corners gaan onze spelers al voor de 16 staan omdat men bang is voor een counter.. dat is toch niet normaal? We hebben 15(!!) corner gehad tegen Tottenham en zijn geen enkele keer gevaarlijk geweest. Het is gewoon kansloos.

1 oktober 2014 om 14:53

Geloof in eigen filosofie, ok.
Jeugd de kans geven geven...hmmm...vindt dat het aantal jeugdspelers dat hij in 18 jaar tijd bij Arsenal heeft weten in te passen bijzonder schraal.

Wenger heeft de naam goed met jeugd om te gaan omdat er altijd veel jonge talenten gekocht werden...echter wisten er maar enkele door te breken.

Een van de vele onterechte veren die Wenger altijd in z'n reet krijgt

1 oktober 2014 om 15:04

Sorry hoor, hij heeft enkel Henry, Fabregas, Van Persie, Clichy, Cole, Toure, Nasri, Sagna, Wilshere, Ramsey, Gibbs, Szczesny, Koscielny, The Ox, Walcott, Adebayor, Song, Reyes, Ljungberg en Vieira laten doorbreken. Het konden er meer zijn, maar ik reken spelers als Bendtner en Vela niet mee. En ja, een speler van 20 noem ik ook nog jong.

Eigen jeugd breekt er niet heel veel door, Arsenal is goed in spelers jong kopen, verder opleiden en dan kansen geven. Want om eerlijk te zijn: Henry, Vieira, Cole, Fabregas en Van Persie zijn onder Wenger echt van wereldklasse geworden.

1 oktober 2014 om 16:08

Leuke lijst, maar rvp, Touré, nasri, koscielny, oxlade, walcott, adebayor, song, Reyes, ljunberg én vieira waren al doorgebroken bij eerdere clubs...

Van de geweldige jeugd en aangetrokken talenten kom je uit deze lijst niet verder dan wilshere, cole, szeszney...in 18 jaar tijd

1 oktober 2014 om 16:32

Kijk even waar ze spelen he, Toure speelde verdikkie in Ivoorkust, dan vind ik niet dat je internationaal doorgebroken bent. Henry speelde bij Juventus op een gegeven moment als breker... En ik had ook nog nooit van eigenlijk alle andere spelers op de lijst gehoord voordat Arsenal ze haalde. Of kende jij Koscielny 5 jaar geleden? Of Ljungberg voor hij naar Arsenal ging? Ik niet.

1 oktober 2014 om 17:39

@threelions
Echt niet te geloven dit... dus omdat de spelers al zogenaamd doorgebroken zijn, mag Wenger geen credits krijgen??!!!
Bovendien hoeft niemand jou meer serieus te nemen want die lijst slaat helemaal nergens op.

Toure speelde in Ivoorkust.. ja die was echt dik doorgebroken....
Koscielny speelde bij Lorient kom op man.....
Ljunberg speelde bij Halmstads Bk....
Song speelde bij SC Bastia.....

Als iedereen gewoon scherp en fel is, dan gaan we winnen. Zo'n mentaliteit als tegen City, dat wil ik zien. Die bal moet snel en zuiver rondgaan en niet zoals tegen Tottenham, waardoor de ruimtes te klein werden.

Galatasaray speelde 2x tegen Arsenal, de UEFA Cup finale in Kopenhagen (4-1 na strafschoppen) en vorig seizoen de Emirates Cup waar Drogba 2x scoorde, in het Emirates Stadium (Engels grondgebied).

Ik teken voor een gelijkspel en winst van Dortmund waar we hopelijk vanavond dan 2e staan... Tuurlijk is een driepunter mooi meegenomen maar beide ploegen zijn uit vorm.

1 oktober 2014 om 14:16

Het verschil is dat Arsenal spelers heeft die met hun individuele klasse een groot verschil kunnen maken, Galatasaray heeft dat gewoon minder.

1 oktober 2014 om 14:23

in 2000 had Galatasaray geluk dat we al onze kansen misten, anders was het 3-0 geworden. In de Emirates Cup heeft Galatasaray ons niet verslagen, maar de scheids, omdat die een onterechte pingel gaf na een schwalbe van Drogba.

1 oktober 2014 om 14:27

Ahahaha! We speelde jullie helemaal weg man, na de rode kaart van Hagi begonnen jullie pas (grote) kansen te krijgen.

1 oktober 2014 om 14:37

Kansen? Haha, ik zie van tijd tot tijd herhalingen van die wedstrijd, de enigste grote kans van jullie was van Henry (na rode kaart van Hagi) die kopte en Taffarel magistraal redde.

1 oktober 2014 om 14:41

Keown die uitglijdt ook nog, 500% kans maar omdat hij uitglijdt schiet hij de bal hoog over.

Tja, misschien heb ik net de verkeerde beelden gezien, want ik heb geen rode kaart gezien. Zag beelden voorbijkomen en zag Arsenal kansen missen. Als de werkelijkheid anders was, dan wil ik mijn excuses daarvoor aanbieden.

1 oktober 2014 om 14:51

Hagi kreeg rood voor het slaan op de rug van Adams.

Een paar momenten staan nog steeds in mijn geheugen gegrift. De rode kaart van Hagi, de redding van Taffarel op de kopbal van Henry, onze verdediger Bulent Korkmaz die genoodzaakt door moest spelen met verband nadat zijn schouder uit de kom was en natuurlijk Popescu die de beslissende penalty laag streept in de linkerhoek. Voor Galatasaray en Turkije was die avond geschiedenis geschreven door als eerste (en helaas nog steeds enige) Turkse club een Europees prijs te winnen.

Het heeft geen nut om nu, na 14 jaar, nog te spreken over wie de betere was. Laten we gewoon genieten van de wedstrijd vanavond en hopelijk wint mijn club natuurlijk, hehe.

1-3 Galatsaray schat ik, ze gaan echt verassen let maar op

1 oktober 2014 om 14:46

Ik hoop van niet.

Klopt niks van al die dingen in de tekst we hebben vorig jaar nog de emirates cup gewonnen van Arsenal met 2-1

1 oktober 2014 om 14:28

En dat zijn officiele wedstrijden? Dacht t niet.

1 oktober 2014 om 14:32

Is het een wedstrijd 11-11 en met scheidsrechter ? ja !
En je speelt voor eigen publiek en kan een klein beker winnen.
Dusjaaaaa

1 oktober 2014 om 14:35

Jullie hebben de Emirates Cup niet gewonnen, de scheids gaf hem cadeau na een schwalbe van Drogba.

1 oktober 2014 om 14:41

Ik heb speciaal voor jouw de herhaling bekeken en je ziet dat Drogba in zijn rug geduwd wordt, dat is een 100% penalty. Of wil je zeggen van niet?

1 oktober 2014 om 14:43

Zullen we maar niet over Schwalbes praten ? zo kan ik er ook wel paar opnoemen in Officeel wedstrijd. ( robben mexico )

1 oktober 2014 om 14:45

Ik heb dan ook een schurfthekel aan Robben. Maar ja, laten we maar gewoon van de wedstrijd genieten vanavond, fijne wedstrijd allemaal.

1 oktober 2014 om 15:18

Dat zowiezo,,ik denk dat de spelers of ze nou winnen of verliezen niet zo veel discusieren zoals mensen hier op voetbalzone.

Ze gaan als eerst kijken of de wedstrijd premie eropstaat

Mijn gevoel zegt me dat Arsenal vanavond over Galatasaray heen gaat walsen. We zullen zien!

1 oktober 2014 om 14:47

Ik hoop het, de kwaliteit is er in ieder geval wel voor aanwezig, maar niet de mentaliteit. Dit Arsenal kan op een goede dag van Bayern winnen, en op een andere dag afgemaakt worden door een degradatiekandidaat.

Op papier moet dit een makkie zijn voor Arsenal. Maar als je ziet dat een Maribor gewoon een punt weet te behalen uit bij Schalke, besef je weer dat op CL niveau alles mogelijk is. Ik herinner me nog Fenerbahce onder Aragones die gewoon 0-0 speelde uit bij Arsenal. We hadden prutsers als Ali Bilgin en Önder Turaci in de basis en toch speelden we gelijk. Je hebt op dit niveau maar een paar momenten nodig en de underdog, in dit geval Galatasaray, kan zomaar verrassen. Ik denk dat de eerste helft sowieso doelpuntloos zal eindigen. En dan moet je zo veel mogelijk gebruik maken van de creativiteit van Bruma en Sneijder. Burak zal zich weer een ongeluk werken en we weten van Chedjou dat hij in vorm is achterin. De zwakke schakel wordt Tarik of Telles. Beide hebben mij nog niet overtuigd en vooral Tarik knoeide afgelopen weekend flink tegen Sivasspor. En dan moet je vooral geen Alexis of Ox als tegenstander hebben.

1 oktober 2014 om 16:10

je zag in de play offs dat Arsenal ook moeite had met Besiktas, ik denk dat Galatasaray zeker een goed resultaat kan halen in London. Arsenal is nog zoekende en het Emirates is niet echt een onneembare vesting, ben benieuwd vanavond.

1 oktober 2014 om 16:42

Klopt. Galatasaray is echter ook nog zoekende. Dit duel zou zomaar alle kanten op kunnen gaan.

Ik verwacht een mooie wedstrijd, ik durf eerlijk gezegd me geld op geen een van beide te zetten. Arsenal speelt thuis maar Galatasaray is ook een sterk team. Ik heb zo'n gevoel dat er veel doelpunten vallen in deze wedstrijd. Had deze wedstrijd graag helemaal gekeken maar vanavond is er al een anderen topwedstrijd, atletico-juventus .

Wat hadden we toen een team zeg taffiehagi hakan korkmaz echte strijderss tot het bitteren einde vooral onze kapitein korkmaz

Dit wordt een gelijkspelletje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren