Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger bevestigt: ‘We willen de juiste prijs voor hem wel betalen’

Laatste update:
/

Radio Castellón bracht donderdagochtend naar buiten dat Gabriel Paulista waarschijnlijk snel Villarreal zal verruilen voor Arsenal. Met de transfer zou zo’n twintig miljoen euro gemoeid zijn en Gabriel zelf zou klaar staan om naar Londen te vertrekken. ’s Middags bevestigde Wenger dat er inderdaad iets staat te gebeuren rond de Braziliaanse verdediger.

“De gesprekken verlopen goed”, aldus de Franse trainer van Arsenal. “Of we een overeenkomst vinden of niet, weet ik nog niet. We boeken langzaam progressie en de kans is er, dat het van een transfer komt. De kans dat hij erbij zal komen schat ik in op fifty-fifty. We zijn bereid die prijs voor hem te betalen, waarvan wij denken dat het de juiste prijs is.”

De 24-jarige Gabriel speelt nu anderhalf jaar bij Villarreal, dat de verdediger in de zomer van 2013 overnam van Vitória. In Spaanse dienst speelde Gabriel tot dusver 37 competitiewedstrijden, waarvan 18 in het lopende seizoen. Zijn contract bij Villarreal loopt nog tot de zomer van 2018 door.

Zou Gabriel Paulista een serieuze versterking zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Type Koscielny, alleen wat agressiever denk ik. Lekker snel en technisch goed onderlegd in ieder geval, maar betwijfel of hij wel in Engeland mag komen voetballen.

Kent iemand de eisen waar je aan moet voldoen om aan te tonen dat het om een uitzonderlijk talent gaat en daardoor een vergunning krijgt?

Het lijkt me dat er voor een verdediger andere maatstaven worden gehanteerd. Iemand die hier meer over weet?

22 januari 2015 om 15:03

Een speler zou idd een uitzonderlijk talent moeten zijn of een bepaald percentage van de interlands hebben moeten spelen in de laatste x aantal jaar.

22 januari 2015 om 15:08

ik heb geen idee wanneer iemand volgens de fa een 'uitzonderlijk talent' is, maar ryo miyaichi werd destijds ook zo binnen gehaald na eerst een jaar uitgeleend te zijn geweest aan twente, dus waarom zou deze man dan niet naar arsenal mogen gaan?

22 januari 2015 om 15:18

@arsenaladdict

vanaf halverwege pagina 2 wordt er gepraat over de eisen voor een vergunning.

http://arsenal-mania.com/forum/viewtopic.php?f=4en...
ik persoonlijk heb wel vertrouwen in deze potentiële aankoop. denk dat wenger van hem wel een echte topper kan maken!

22 januari 2015 om 15:31

Bedankt, maar zou je de link even via pm kunnen sturen? Kan er hier namelijk niets van maken.

Edit: Oh, zijn topic. Bedankt.

22 januari 2015 om 15:24

Echt een hele goede verdediger in wording. Echt heel goed. Ik denk dat het ook weinig problemen oplevert om hem aan te trekken, als je al ziet dat een Miyachi kan worden gekocht. Er is geen twijfer over mogelijk vind ik, dit wordt 1 van de grote verdedigers binnen een paar jaar. Uitstekende keuze voor Arsenal.

22 januari 2015 om 15:44

Jij kent hem dus goed?
Heb al begrepen dat het een snelle, felle verdediger is. Voor de rest??

22 januari 2015 om 16:12

Qua stats (ja, die zeggen niet alles, dat weet ik) is hij vergelijkbaar met Godin. iets meer intercepties, iets minder clearances, maar redelijk vergelijkbaar. In 28 wedstrijden 4 gele kaarten gepakt, alleen scoort hij niet vaak, in zijn hele carriere 1 goal en 1 assist.

22 januari 2015 om 17:38

Ken hem redelijk, wat ik goed aan hem vind is dat hij meestal op de juiste plek staat, zijn man heel goed kan volgen en echt heerlijke intercepties kan maken door zijn felheid. Kopwerk kan verbeterd worden, daarin verliest hij nog wel eens een duel. Maar het mooiste vind ik zijn volwassenheid in duels en buiten duels om. Hij is echt bezig met zijn taak, wat misschien verklaart waarom hij geen goals en assists bij elkaar reigt, maar who cares, als je je man uitschakelt.

Wenger is niet goed denk ik... Praten over transfers voordat ze rond zijn? Over prijzen zelfs? Smokescreen?

Ik volg de PD een beetje, maar Villarreal niet echt... De beelden die ik gezien heb spreken me aan, hij heeft wat weg van Koscielny, hopelijk vullen ze elkaar wel aan.

22 januari 2015 om 15:51

Zoals cesc4ars al zei; de deal al is bijna rond. Wenger had het over een werkvergunning vandaag. Als hij er 1 zal krijgen dan komt hij denk ik.

22 januari 2015 om 15:55

Deal is bijna rond....nog niet rond dus.

Het is niet des Wengers om dit te doen, compleet nieuw.

22 januari 2015 om 17:21

Normaal gesproken spreekt Wenger er ook zeker niet over. Het kan dus betekenen dat hij er vrij zeker van is dat de deal snel rond zal zijn.

Ha! Die zit dus al in het vliegtuig. Wanneer de kansen werkelijk 50/50 waren zou Wenger bij hoog en laag beweren nog nooit van Villarreal gehoord te hebben.

22 januari 2015 om 16:44

Zo'n gevoel heb ik ook. Al leek hij bij Higuain ook best zeker van zijn zaak. Al zal voor deze jongen hoogstwaarschijnlijk minder animo zijn van de top.

Holy shit een CV die door wenger wordt aangetrokken die oprecht een toegevoegde waarde lijkt. Met een Coquelin die de DMF positie uitstekend in vult een een nieuwe CV zijn min of meer alle wensen van de arsenal supporters over de wintertransferperiode uitgekomen.

Arsenal gaat in mijn ogen voor plek 3 spelen. United is veelste slecth en zolang van gaal blijft kloten met het 352 systeem wordt dat niks. Liverpool is ook op de weg terug dus die kan een goede reeks neerzetten. Southampton is geweldig bezig maar gaan het denk ik toch afleggen tegen de bank van de topclubs. de Spurs zijn te wisselvallig

ik hoop dat het: Chelsea/city/arsenal/liverpool/southamoton/united/... wordt. Southampton gun ik het het meest maar zou het toch wel jammer vinden als ze CL halen omdat ze deze zomer toch weer leeggeocht gaan worden en ik liever liverpool de volgende stap in het wederopbouw zie maken.

Ospina
Bellerin
BFG/Gabriel
BOSS KOS
Gibbs
Coquelin
Ramsey/Wils
Walcott
Cazorla/Ozil
Sanchez/Cazo
Giroud/Welbe
22 januari 2015 om 15:52

Ja, de wensen zijn soort van uitgekomen. Dit is echter alleen omdat Coq die positie uit het niets enorm goed invult. De belangrijkste positie om te versterken was de cvm positie, maar dit heeft Wenger dus eigenlijk weer nagelaten.. Coq is terug geroepen door de blessures, niet als toevoeging eigenlijk. Denk ook niet dat Wenger iemand zou halen voor die positie, koppige man.
Gelukkig voor ons doet Coq het wel gewoon enorm goed tot nu toe, dus dat compenseert tot nu toe Wenger zijn fout.

Denk ook dat Arsenal 3e moet kunnen worden. Liverpool is zwakker in echt in opbouw. United heeft veel kwaliteit, maar Louis is echt raar aan het doen. Er zit ook 0 idee achter het spel. Veldspel is zo slecht daar, kun je niet van verliezen eigenlijk.. Southampton gaat gewoon mee blijven doen denk ik. Nu hebben ze al aardig wat blessures en ze winnen gewoon van Arsenal en United, dat is knap. Ze krijgen nu ook weer een makkelijker schema, dus ben benieuwd. Spurs raakt ook weer in vorm, sws niet uitvlakken.

Haha 50/50 kans. Zoals die bij elke transfer zegt. Die Wenger toch.

Ben benieuwd. Hebben er sws een nodig dus dat is mooi. Geen flauw idee of dit een goede is. Hoor en lees overal van wel, dus dat zou fijn zijn. Direct Mertesacker eruit gooien. Jammer dat deze man 'maar' 1,86, Koscielny is net zo groot. Wordt zo lastig tegen grote sterke spitsen denk ik. Mja, aan de andere kant. Mertesacker kan ze in de lucht ook niet volgen dusja. En Ramos en Pepe zijn ook niet groter dus wie weet.

22 januari 2015 om 15:54

Koscielny heeft Pelle en Carroll ook in zn zak gehad, dus die lengte maakt niet bijster veel uit. Sprongkracht ontwikkelen voor de hoge ballen en over de grond zorgen dat je er sneller bij bent. We zijn geen Stoke, dus hebben geen Orcs nodig.

22 januari 2015 om 16:52

Haha, nee dat is ook waar. Snelheid is belangrijker. Ideaal, Mertesacker eruit.

22 januari 2015 om 16:02

Haha achja. Mertesacker wint ook nauwelijks kopduels voor iemand van zijn lengte.. Koscielny wint naar mijn idee vaker een kopduel, dus dan zou de lengte van deze Gabriel Paulista niet moeten uitmaken. Bovendien is het voor ons spel belangrijker dat hij snelheid heeft zodat Koscielny niet alles alleen hoeft op te lossen (zoals hij nu met Mertesacker wel moet doen...)

22 januari 2015 om 16:53

Ja klopt ook weer. Mertesacker blijft gewoon staan en kopt zo een balletje weg, maar met corners ofzo is het niet spetterend. Dan is die op het begin sws al te traag om een mannetje bij te houden.

Ben benieuwd. Zou echt een voltreffer kunnen zijn, zo'n gevoel heb ik ineens.

22 januari 2015 om 16:50

Volgens wikipedia en VI is hij 1.87 niks te klein lijkt me.

22 januari 2015 om 17:35

Mensen denken dat 1.87 klein is tegenwoordig... Als er maar 5 cm verschil zit tussen Pelle maakt dat niets uit. Als hij net als Koscielny veel sprong kracht heeft dan is het helemaal perfect.

Van wat ik heb gelezen van bepaalde mensen hier is het toch een redelijk goede verdediger met doorgroei mogelijkheden. Hopen dat hij daadwerkelijk ook echt zo goed is als ze zeggen en ik ben er tevreden mee. Iig geen oude gratis prutser.

Geen idee of het is toegestaan. Maar heb even wat opgezocht over hem en kwam een leuk filmpje tegen. Zegt natuurlijk niks maar laat wel zien dat hij niet bang is om hard de duels in te gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=1ll6ff4dq2g

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren