Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Welke trainer zegt ’nee‘ tegen Messi? Hij is hier van harte welkom!’

Laatste update:

Lionel Messi heeft trainer Ronald Koeman in een persoonlijk gesprek laten weten dat hij twijfelt over een langer verblijf bij Barcelona, waardoor er volop wordt gespeculeerd over een transfer van de aanvaller. Volgens Mundo Deportivo hebben Internazionale en Paris Saint-Germain reeds geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Messi. Trainer Thomas Tuchel ziet een toekomstige samenwerking met de Argentijnse spelmaker bij PSG zeker wel zitten.

"Hij (Messi, red.) is hier van harte welkom!", laat Tuchel, die zijn ploeg zondag in de Champions League-finale met 0-1 zag verliezen van Bayern München, weten in een onderhoud met BT Sport. "We zijn afgelopen seizoen al verschillende spelers kwijtgeraakt en nu staan ook Thiago Silva en Eric Maxim Choupo-Moting op het punt om te vertrekken. We zullen dus deze transferperiode moeten gebruiken om de selectie weer aan te vullen."

‘Twee clubs informeren concreet naar situatie van Lionel Messi’

Een tweetal clubs denkt erover na om Lionel Messi over te nemen van Barcelona.Lees artikel

Tuchel verwacht dat PSG wederom een loodzwaar seizoen zal doormaken, waardoor er behoefte is aan versterkingen. "Het is dus van cruciaal belang om een supersterke selectie samen te stellen", vervolgt de Duitse coach in Franse dienst. "We hebben er bewust voor gekozen om niet in het openbaar over transfers te praten. In de komende dagen gaan we daar eens rustig over nadenken. Er is in ieder geval nog het nodige werk te verzetten om de kwaliteit van de huidige selectie weer op peil te brengen."

Over de mogelijke komst van Messi naar Parijs wil Tuchel echter wel wat zeggen. "Welke trainer zegt ‘nee’ tegen Messi?" De PSG-coach weet echter ook dat het lastig zal worden om de Barcelona-aanvaller naar Frankrijk te halen. "Ik verwacht dat hij zijn loopbaan zal afsluiten bij Barcelona. Hij is tenslotte Mister Barcelona." Messi heeft in zijn tot 2021 lopende contract in het Camp Nou een ontsnappingsclausule van 700 miljoen euro laten opnemen en met het oog op de coronacrisis lijken weinig clubs bereid om een dergelijk bedrag op tafel te leggen.

Verwacht jij dat Lionel Messi Barcelona inruilt voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat ie niet naar PSG gaat, verwacht ik ook niet. Wat me fantastisch lijkt is als Messi een Cruijffje gaat doen. Dus een move naar Real. Puur om wat het teweeg gaat brengen. Gaat ook nooit gebeuren verwacht ik, maar dat dacht men van Cruijff ook....

24 augustus 2020 om 14:51

Dat gaat echt never nooit gebeuren. Ik zie hem überhaupt niet vertrekken, maar als hij gaat, lijkt Italië de meest logische bestemming.

24 augustus 2020 om 14:54

Kan me het ook niet voorstellen, maar omdat ie zo'n brave jongens mentaliteit heeft volgens velen zou een shockmove toch een ontzettend gave actie zijn. Puur om wat het teweeg brengt. (Kan me natuurlijk voorstellen dat Barcafans er heel anders over denken 😉)

24 augustus 2020 om 15:08

En Real fans evengoed. Er zullen er velen zijn die Messi absoluut niet in het wit willen zien. Sentimenten wegen nogal zwaar af en toe ;-)

24 augustus 2020 om 15:36

Andere Tijden Sport had toen die aflevering over Cruijff naar Feyenoord. Fantastisch! Die Feyenoordsupporters die hun seizoenskaart in de brand staken, supporters die niet blij waren met een kampioenschap.... Vind het geniaal dat zoiets dat teweeg kan brengen. Echter, er waren vele supporters die het vreselijk vonden in het begin, maar toen de successen kwamen met Cruijff toch juichten. Check de huldiging van de kampioenen op de Coolsingel. Bizar druk. De enige die ingetogen was was Cruijff zelf.

24 augustus 2020 om 15:04

Real is echt niet gek om zijn salaris te betalen hoor. Hij is een exceptionele speler maar voor Real is het een no go.

24 augustus 2020 om 15:40

Precies, je kan dat salaris natuurlijk veel beter aan iemand als Bale betalen.

24 augustus 2020 om 15:44

Messi gaat helemaal nergens heen. Als hij ergens heen gaat is het terug naar Argentinië denk ik

24 augustus 2020 om 20:26

En hoe gaat Messi dat dan doen met nog een contractjaar te gaan?

Denk dat hij wel wat zou toevoegen aan PSG!

24 augustus 2020 om 15:17

Neejoh messi die ergens wat toevoegt das gek😧

Messi, Neymar en Mbappe zou echt dodelijk zijn, 2 lopende spelers die aangestuurd worden door de geweldige passes van Messi, helaas dromen zijn bedrog.

24 augustus 2020 om 16:23

Zou wel een droom zijn ja voor elke voetballiefhebber 😍

24 augustus 2020 om 19:36

Met Messi er bij word het een lopende speler net als bij Barca betweter, vond alleen het idee mooi.

Regel eerst nou maar een fatsoenlijke middenvelder ala Thiago, Frenkie of Modric want daardoor verlies je gisteren. En nee Messi zie ik toch echt niet naar Psg gaan. Die blijft gewoon bij Barca.

24 augustus 2020 om 15:38

Verratti was toch de dirigent daar? Wat is daar mee gebeurd? Hij begon alle CL wedstrijd post-Corona op de bank

24 augustus 2020 om 16:14

Niet fit.

24 augustus 2020 om 16:42

Hij is idd zo'n type, helaas was hij niet fit, kwam van een blessure. Die was erg nodig geweest gisteren.

24 augustus 2020 om 20:07

Ala Thiago, frenkie of modric?? Frenkie mag de schoenen van deze 2 heren niet kussen. Daarbij hebben beide heren een eindpass in de voeten wat frenkie niet heeft.

24 augustus 2020 om 22:32

Geloof dat frenkie modric juist van de mat speelde in madrid maar kan me vergissen hoor

24 augustus 2020 om 22:56

Ja hoor, lekker baseren op die ene westrijd. Beetje meer respect voor Modric, die o.a.4x CL won, WK-finale heeft bereikt en een Gouden Bal won, kan zeker geen kwaad toch?

24 augustus 2020 om 15:47

Ze verliezen door Mbappe en Neymar en di Maria. Had 1-4 moeten staan na 45min. Verder missen ze een goeie rb, daar die Duitser de zwakste schakel is.

24 augustus 2020 om 16:43

Neymar moest wel hele tijd de bal ophalen bij z'n defensie omdat die middenvelders niemand tussen de linies aanspelen

24 augustus 2020 om 16:44

Tuurlijk moeten zij hun kansen maken maar me punt ging meer om de druk die Bayern continue zette. Daar kon Psg totaal mee omgaan en onder uit voetballen. Zoveel balletjes zomaar weg geven terwijl dat essentiele balbezit was. Met zulke type spelers die ik opnoemde, en Verratti kan dat maar was niet fit helaas, kon je er beter uit komen en daarna ook de aanvallers in werking zette. Nu ging dat, en vooral in de 2e helft, zo vaak fout.

24 augustus 2020 om 16:47

@skeuomorf Precies dat, daardoor verlies je hem weer op zijn positie voorin waardoor je spaak loopt in je aanval. In het begin hadden ze wat kansen maar daarna ging dat aardig vaak fout.

24 augustus 2020 om 16:56

@blink ben ik dik met je eens. Neymar en mbappe konden de wedstrijd killen in de eerste helft. Di maria vond ik ook niet heel goed. Haalde telkens tempo uit de aanval door naar zijn linkerbeen te kappen

24 augustus 2020 om 16:06

Herrera en Paredes vindt jij niet fatsoenlijk? Zo slecht waren zij niet...

24 augustus 2020 om 16:46

Ik noem niet voor niks ala .... en dan die namen. Ze werden constant onder druk gezet en Psg kon maar moeilijk daar onderuit voetballen. Zeker in de 2e helft op het eind gaven ze de bal zo makkelijk weg, continue in een paar minuten tijd. Met die type middenvelders was dat beter opgepakt en dan kon je daarna ook je aanvallers in werking brengen. Verratti had dat gekund maar die miste zij helaas.

24 augustus 2020 om 19:37

Oke bedankt.

"messi heeft in zijn tot 2021 lopende contract in het Camp Nou een ontsnappingsclausule van 700 miljoen euro laten opnemen en met het oog op de coronacrisis lijken weinig clubs bereid om een dergelijk bedrag op tafel te leggen."uhhuh....want als de coronacrisis er niet was, was elke topclub wel bereid om 700 miljoen te betalen voor een speler van 33

24 augustus 2020 om 16:57

700 miljoen kan je een subtop club voor kopen hahah. Die bedragen zijn belachelijk maar barca doet het puur on zichzelf te verdedigen. Ze dachten ook ooit “niemand is gek genoeg om 220miljoen voor neymar te betalen” bleek er toch een gek te zijn 😂

25 augustus 2020 om 09:24

ik weet het, maar t gaat om die zin die er na komt. Dat er zonder corona vast wel iemand 700 miljoen zou betalen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren