Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wederopstanding van uitblinker in Eredivisie blijft niet onopgemerkt

Laatste update:

Er zullen mensen zijn die Oussama Tannane in het afgelopen seizoen hebben afgeschreven, nadat de dribbelaar geruime tijd disciplinair geschorst werd door zijn werkgever Heracles Almelo. Tannane kreeg echter professionele hulp, knokte zich terug en is het nieuwe seizoen geweldig begonnen. In vier duels scoorde hij al vijf keer, waaronder viermaal tegen SC Cambuur.

/

Tannane werd beloond voor zijn goede prestaties met een uitnodiging voor Jong Oranje en maakte vorige week zijn debuut in het Nederlandse jeugdteam. Eerder deze week werd echter al duidelijk dat de Marokkaanse voetbalbond aan de mouw van de aanvaller trekt en dat Tannane is uitgenodigd voor de vriendschappelijke duels tegen Ivoorkust en Guinea, die in oktober gespeeld worden.

Ook vanuit Turkije is er belangstelling: er kwam al naar buiten dat Besiktas en Fenerbahçe belangstelling zouden hebben en volgens De Telegraaf heeft ook Trabzonspor Tannane op de korrel. De 21-jarige jeugdinternational ligt nog voor twee seizoenen vast bij Heracles.

Denk je dat Oussama Tannane bezig is aan zijn laatste seizoen bij Heracles Almelo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Apart. Hij speelt nu een aantal wedstrijden goed en scoort vier keer tegen Cambuur dat ongelooflijk slecht verdedigde, en staat meteen in de belangstelling van een aantal grote clubs. Onvoorstelbaar.

11 september 2015 om 07:25

5x gescoord in 4 wedstrijden. Maar ook: 2 wedstrijden van de 4 niet gescoord. Hij heeft 1 hele goede wedstrijd gehad, het is de vraag of hij dit door kan zetten.

11 september 2015 om 07:53

Precies. Waarom zou het er anders niet eerder uit gekomen zijn?

11 september 2015 om 08:29

@mister.B In het licht van alle opmerkingen en interviews rondom Tannane de afgelopen weken vind ik dit een redelijk kortzichtig antwoord. Vraag me af of je nu gewoon wat roept.

11 september 2015 om 17:05

Opvallend vind ik dat deze jongen het toch echt maar in een paar wedstrijden laten zien heeft. Heel Heracles draait lekker, niet alleen Tannane. Neemt niet af dat hij goed bezig is, alleen het gaat hier toch echt (nog) maar over een paar wedstrijden.

11 september 2015 om 07:28

Welkom in de voetbalwereld, waar je bij elke leuke wedstrijd in de belangstelling staat van alle grote clubs zowat. Tja, zo gaat 't nu eenmaal.

11 september 2015 om 08:06

Welkom in nederland waar ze altijd kritiek geven en nooit is iets positief zeggen wanneer iemand even leuk speelt.

11 september 2015 om 08:34

Jep.. Zo is het bijvoorbeeld ook echt raar te noemen dat corona voor zo veel miljoenen is getransfereerd.

11 september 2015 om 09:56

Zie niet zo goed wat de transfer van Corona er mee te maken heeft, maar die heeft in ieder geval meer dan 3 wedstrijden goed gespeeld, en ook op een iets hoger niveau als dat van de eredivisie, hij heeft een goed Copa America en een goede Gold Cup, waar hij uitgeroepen werd tot beste jonge speler.

Misschien nog niet zo heel veel gepresteerd, maar wel aanzienlijk meer als Tannane.

Vind Tannane een leuke speler, is toch wel een speler die je graag ziet voetballen, eentje waarvoor je naar het stadion komt, explosief, goede balbehandeling en ook nog een behoorlijk schot, zo'n eentje die je de volle 90 minuten in de gaten moet houden.

11 september 2015 om 13:37

Ik ben positief verrast door hem, had het niet verwacht, maar wat ik zeg is gewoon de keiharde waarheid.

11 september 2015 om 08:26

Heb je de goals wel gezien eigenlijk? Want je kan nog zo slecht verdedigen, als je ze afmaakt getuigt dat wel van op zijn minst enige klasse. Eén keertje kan geluk zijn, maar bij vijf mooie goals is dat lastig vol te houden.
Maar goed, zuurpruimen hou je altijd.

Je ziet duidelijk dat hij talent heeft, maar zoals bij elk talent gaat dit weer veel te snel. Eerst maar een seizoen lang goed spelen.

Hij lijkt op The Weeknd

Hopelijk geen nieuwe Bakkalli, die was ook ineens hét grote talent, overigens verbazingwekkend dat die een transfer naar València heet verdiend.

11 september 2015 om 09:21

Bakkali was helemaal niet 'ineens' het grote talent. Hij stond al jaren voor zijn hattrick debuut bekend als een van de grootste talenten ter wereld. Getuige het feit dat hij zelfs in spelletjes als Fifa het hoogste groeipotentieel had.
Zowat elke topclub wou hem in de jeugd inlijven, dus het is bij hem wel degelijk over een hele lange periode opgebouwd.

11 september 2015 om 09:25

Het talent van Tannane komt natuurlijk ook niet zomaar uit de lucht vallen. Hij speelde niet voor niets in de jeugd van zowel Ajax als Psv.

Het artikel verraadt het al: Hij heeft professionele hulp gehad, wat dat ook moge zijn. De bekende haptonoom Ted Troost zorgde er persoonlijk voor dat het Nederlands elftal in 88 het EK won. Hij had de gehele selectie van Oranje onder zijn hoede en zorgde er voor dat de jongens net zo gefocussed en scherp waren zoals Tannane ook op scherp is gezet door degene die de professionele hulp verleende...heb destijds nog een indrukwekkend interview gelezen met Ruud Gullit over Ted Troost. Gullit werd weg gezet als een zweverig watje door de critici die vele jongens van dit team rekende tot de patatgeneratie...de enige generatie die een echte hoofdprijs won...

Als dit zijn laatste seizoen is moet hij blijven presteren en dan gaan we wel wat vangen

11 september 2015 om 10:29

Ik ga er vanuit dat Tannane verlengd in de komende periode. Bel Hassani zie ik ook een stap gaan maken. Het zou eens mooi zijn als je 3 miljoen overhoud aan transfers zodat deze herinvesteerd kunnen worden. Ben benieuwd

11 september 2015 om 10:55

Hij heeft toch al verlengd ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren