Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We zijn niet afhankelijk van Ronaldo, maar ik wil hem er wel altijd bij hebben’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo mag weer schitteren namens Real Madrid. De sterspeler van de Koninklijke moest de afgelopen tijd toekijken hoe zijn ploeg het in de Spaanse competitie er vanaf bracht, aangezien de aanvaller nog een schorsing uitzit. Ronaldo is wel speelgerechtigd in de Champions League en trainer Zinédine Zidane is maar wat blij dat hij de Portugees kan gebruiken tegen APOEL Nicosia woensdagavond.

"Iedereen weet wie Cristiano is en wat hij kan", aldus Zidane op een persconferentie voorafgaand het duel in het miljardenbal met APOEL Nicosia. "We kunnen niet spreken van een afhankelijkheid, maar ik wil hem wel altijd bij ons hebben. Cristiano brengt niet alleen doelpunten, maar is ook een leider en wil altijd winnen. Hij brengt dat gevoel ook over aan zijn teamgenoten. We zijn blij dat hij erbij is."

"Hij is heel erg gefocust op wat hij moet doen. Daarnaast is hij heel blij dat hij weer mag spelen, omdat hij houdt van voetballen. Dat maakt hem gelukkig. En wij zijn ook blij, want hij is zowel mentaal als fysiek sterk. Ik ben blij dat we hem weer terug op het veld zien. Hij gaat spelen morgen, maar dit weekend is hij er niet bij. Ik hoop dat zondag de laatste wedstrijd van het seizoen zal zijn dat hij er niet bij is", besluit de Fransman.

Real Madrid wint dit seizoen voor de derde keer op rij de Champions League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat wat stroefjes in de competitie. Denk dat met Ronaldo dat niet gebeurd was. Vond dat Zidane ook een beetje doordraaide afgelopen week met namen als Theo, llorente en vasquez. Niet echt standaard namen.

12 september 2017 om 16:49

Op zich had het gewoon moeten lukken met die namen. Ik vond die keeper van Levante wel echt ontzettend goed en hield er eigenlijk ongelooflijk veel ballen uit. Maar ze missen wel een duidelijke afmaker, aangezien Bale en Benzema er niks in schieten. Vond die Theo overigens wel tegenvallen aanvallend; gingen echt bijzonder veel voorzetten verkeerd.

12 september 2017 om 17:35

Maar men heeft het altijd erover dat een team ook ingespeeld op elkaar moet zijn en dan je elftal zo wijzigen.. ben wel van mening dat Zidane een beetje door sloeg. RMA kan aanvallende wel een impuls gebruiken ja.. Asensio nog net iets te jong om het grote Madrid te dragen, Bale & Benz vallen tegen, Vazquez prima sub maar geen basis materiaal voor RM.

12 september 2017 om 18:43

Real heeft eigelijk te veel aanvallers die alle 5 moeten spelen op het moment. En vanwege hun kwaliteiten kunnen er meerdere spelers in verschillende posities spelen. Gelukkig dat Benz gebleseerd is, want nu kan Assensio in de spits. Want anders was er helaas geen plek voor hem. Als Assensio niet bevalt als spits, dan CR7. Ook goed

Nou, Ronaldo mis je toch wel hoor. Benzema (nu wel geblesseerd geloof ik) en Bale lijken momenteel gewoon niet te kunnen scoren en dat heeft nu al twee keer geleid tot puntverlies.

En niet alleen qua doelpunten, maar zoals hij al zegt ook als (absolute) leider op zo'n veld. Ronaldo kennende zal hij ontzettend gebrand zijn om weer goals te maken, ook al is het tegen Apoel.

12 september 2017 om 17:30

Benz heeft maar een half uurtje meegedaan. Ik bedoel tegen Valencia was de kritiek volkomen terecht, maar tegen Levante heeft hij niet eens de kans gehad om te scoren. In tegenstelling tot Bale, die 2 á 3 goede mogelijkheden had.

12 september 2017 om 21:25

Benzema kan al wel wat langer niet scoren.

Kijk naar de aanval. Bale zwaar uit vorm en weet totaal niet wat hij doet, sterker nog ik heb het idee dat Bale beter uit de verf komt met Ronaldo. Zelfde geld voor Isco, Asensio en co. Iedereen speelt de laatste jaren beter met Ronaldo en dan mis je ook nog Benzema die voor de goals moet zorgen en ook die was zwaar uit vorm. Nu helaas een blessure. Word nog een kluif tegen Sociedad. Ook een beetje schuld bij Zidane om tegen Levante veel spelers rust te geven. Je moet tegen met alle respect Apoel. Goed dat Ronaldo voor even weer erbij is.

12 september 2017 om 19:29

Dat komt omdat iedereen weet wat ze aan Ronaldo hebben. Ronaldo is een aanspeelpunt op links, heeft bizarre looplijnen en houdt altijd wel 2 a 3 man bezig, waardoor spelers als Asensio, Isco, etc. veel meer ruimte krijgen dan wanneer daar bijv. een Vazquez speelt. Tevens is Ronaldo een echte winnaar en leider, ook al zou dat laatste niet veel mogen uitmaken. Ramos is namelijk ook zo'n speler en Modric en Kroos kunnen dat beide ook op hun eigen manier.

Real is op dit moment zeker afhankelijk van Ronaldo, bevalt me prima zonder hem😉

Real begin ook heel makkelijk. Dus ik verwacht gewoon 3 punten.
En Ronaldo wil altij spelen en goals maken. Ik denk dat hij gebrand is om ook deze wedstrijd aantal goals te maken.

Helemaal tegen zo een tegenstander.

Barca/grunn50, begrijp dat je blij bent dat hij niet meedoet, maar Barca kan het zich niet permiteren om iemand rust te geven en Messi al helemaal niet. Komt wel goed met Real.

12 september 2017 om 17:33

Daar heb je gelijk in, we hebben al een aantal keer gezien dat we niet zonder messi kunnen, toch is het lekker als Ronaldo en Ramos niet mee doen, en nu Marcelo ook nog geschorst is zie ik ze nog wel meer punten verspillen.

Real is minder afhankelijk van Ronaldo dan Barcelona van Messi. Dat geef ik als Barcelona fan rustig toe. Is ook niet gek aangezien het totaal andere spelers zijn. Ronaldo is een fantastische doelpuntenmaker en éã©n van de gevaarlijkste aanvallers aller tijden. Hij creã«ert zelf echter lang niet zoveel als Messi. Ronaldo is de man die je aan het einde van je aanval wil hebben, Messi is degene die je die aanval wil zien opzetten. Messi is veel meer een totaalvoetballer dan Ronaldo die zijn ploeg op de schouders neemt, Ronaldo vervult zijn rol als éã©n van de beste aller tijden. De beste afmaker is Ronaldo, de beste voetballer aller tijden is zonder twijfel Messi.

12 september 2017 om 18:43

Ik denk dat ze momenteel ongeveer even afhankelijk zijn. Zoals je zei, Ronaldo is de afmaker, het eindstation, en momenteel heeft Madrid niemand anders om die rol te vervullen. Creativiteit en kansen genoeg, maar als Ronaldo er niet is dan is er nauwelijks dreiging, en de dreiging die er wel is komt van spelers als Asensio, Isco, Kroos en Modric vanuit de 2e lijn of Ramos op stilstaande fases. In de 16 lijkt echter niemand te kunnen dreigen. Dus neem Ronaldo weg en je mist het afmaken.

12 september 2017 om 19:38

Real heeft ook veel betere spelers om in te brengen dan Barcelona. Daarnaast doe je Ronaldo een beetje tekort want hij kan gewoon erg goed voetballen maar het valt niet te ontkennen dat Messi meer de man van de dribbels en de slimme passjes is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren