Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We zijn er ongelooflijk blij mee en trots op dat hij voor Ajax speelt’

Laatste update:

Ajax slaagde er de afgelopen transferzomer in om Dusan Tadic los te weken bij Southampton en daar is trainer Erik ten Hag nog steeds trots op. De Amsterdammers betalen maximaal 13,7 miljoen euro voor de Servisch international, zo werd bekendgemaakt via de officiële kanalen. De coach legt in gesprek met Ajax Inside uit hoe de transfer van Tadic tot stand is gekomen.

Ajax was op zoek naar een ervaren speler en kwam bij Tadic uit. “Je bent aan het brainstormen met elkaar en een aantal mensen in deze organisatie had al met hem gewerkt”, vertelt de trainer van Ajax. “Onze hoofd scouting, Henk Veldmate, heeft hem ooit naar Groningen gehaald. Alfred Schreuder heeft hem gehad als speler bij FC Twente.”

De clubleiding was snel overtuigd van de naam Tadic, maar wist dat het moeilijk zou worden om hem naar de Johan Cruijff ArenA te halen. “Een speler vanuit de Premier League, die daar gewaardeerd werd en een uitstekende speler was in de beste competitie van de wereld, binnenhalen. We zijn voor onze kans gegaan en hebben er alles aan gedaan om dat te bewerkstelligen. En het is ons gelukt! We zijn er ongelooflijk blij mee en trots op dat hij voor Ajax speelt”, aldus Ten Hag.

De 29-jarige Tadic zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2022 bij Ajax. In zijn eerste maanden heeft hij zijn waarde al bewezen voor zijn nieuwe ploeg. In alle competities kwam hij in twaalf wedstrijden tot zeven doelpunten. Bij afwezigheid van de geblesseerde Matthijs de Ligt droeg Tadic tegen AEK Athene (3-0) de aanvoerdersband.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige voetballer met een gouden linker. Ik zie hem ook (wanneer nodig) de boel op scherp zetten. Echt een aanwinst voor Ajax.

Hij heeft op deze foto wel iets weg van perez. Of ik moet de drank laten staan?

21 september 2018 om 18:32

Ik snap wat je bedoeld (op deze foto dan) en ben broodnuchter.

21 september 2018 om 19:09

Ik zie het ook, dus gewoon door drinken. Proost

21 september 2018 om 19:33

Nee joh al had hij er totaal niet op geleken das drank laten staan niet waard

21 september 2018 om 20:52

best wel, maar ik zit ook aan de whisky ...

Heeft zich snel aangepast, en in de voor rondes een belangrijke rol gespeeld.
Heel blij dat Ajax snel heeft gehandeld dit seizoen, deze selectie is 1 van de sterkste sinds tijden.

21 september 2018 om 19:40

Wel bizar dat ze hem voor een relatief weinig bedrag hebben kunnen halen , blind daarentegen vind ik weer een dure aankoop aangezien ook de jong die posities van blind kan vervullen maar wat Ajax wel siert is dat ze eindelijk.geld uitgeven en daarom weer een Ajax waardig elftal hebben weten samen te stellen

Zoals verwacht een zeer goede speler, mooi voor de Eredivisie dat hij hier voetbalt. Een speler waar ik als Psver wel jaloers op ben, hoewel wij met Lozano ook zeker niets te klagen hebben.

21 september 2018 om 18:56

Jullie hebben met Lozano (en bergwijn) zeker niks te klagen op de flanken hoor.

Ik vindt hem ook erg fanatiek in zijn doen en laten ook erg positief

Ik had de aanvoerdersband eigenlijk om Blinds arm verwacht. Als ik had mogen kiezen was t Ziyech geworden. Met Tagliafico ook nog als uitstekende optie. Maar Tadic misstaat het natuurlijk ook absoluut niet. Er zitten zoveel aanvoerderstypes in de huidige Ajax-basis..

21 september 2018 om 20:41

Huntelaar is denk ik in veel opzichten de natuurlijke leider.

Tadic beste aankoop. Gedreven, fit, technisch, ervaren, hoge handeling snelheid, prachtige pass en trap, gevoel voor positie en dus inzichtelijk top. Is geld helemaal waard en was eigenlijk koopje. Een echte leider bovendien. Hoop dat de lat nu hoger ligt daar waar hij met deze talenten moet liggen. Niveau Veldman snel achter je laten en hier verder op borduren en we krijgen een top seizoen.

21 september 2018 om 20:31

Ik vind Blind alleen een matige aankoop. Oke, hij doet het goed, maar is zijn bedrag bij lange na niet waard. Voor 17 mln wilde je zekerheid kopen, maar had je met hetzelfde bedrag misschien toch kunnen gaan voor een beer achterin.

Nu met Blind en De Jong achterin ging het goed tegen Aek, maar tegen Benfica en Bayern wordt het genadeloos afgeslagen. Opbouwend goed, maar verdedigend niet het niveau De Ligt. Ik opteer toch om Veltman terug in de CV te zetten of Wöber meer kansen te geven.

21 september 2018 om 21:09

@jeffreysch

Veltman centraal? die heeft op die positie belachelijk veel goals weg gegeven. heeft ook geen lengte en fysieke kracht waardoor hij vaak kopduels verliest en in de persoonlijke duels als een kind van de bal word gezet op die plek

21 september 2018 om 21:20

Je slaat de plank volledig mis Japie, Niet voor niets dat 3 trainers hem de voorkeur gaven boven andere spelers. Prima speler voor Ajax, kan op meerdere posities uit de voeten en is een echte ajacied. Aanvoerder nee.

21 september 2018 om 21:26

@nl_modric

dan zat ik zeker te hallucineren toen ik hem kinderlijke fouten zag maken waar tegengoals uit vielen tegen clubs als Rosenborg, Fenerbache, Psg, Heerenveen, Utrecht, Rapid Wien, de bekerfinale tegen Feyenoord en nog een hele waslijst aan andere wedstrijden

21 september 2018 om 22:22

@japie, zit je weer op je stokpaardje van Veltman? Wat Rosenborg betreft: ja, hij ging in de fout bij het tegendoelpunt maar hij stond ook in de basis van het doelpunt van Ajax. Dus die fout heeft hij hoogstpersoonlijk rechtgetrokken. Daarnaast was hij vorig seizoen de enige back die Lozano uit de wedstrijd hield. Zoals ik al meerdere malen heb geschreven: JDG heeft een keer bijna al jouw punten onderuit gehaald. Ik baal er nog steeds van dat ik zijn antwoord toen niet heb bewaard.

21 september 2018 om 22:56

Het is inderdaad wat rustiger nu Veltman geblesseerd is, maar zo nu en dan klimt Japie weer op zijn stokpaardje en moet hij hem weer bashen. Sommige spelers kunnen eigenlijk alleen maar alles goed doen bij hem, andere spelers vaak voetballende verdedigers zoals Veltman en Blind blijven bij hem altijd het pispaaltje. Hoe goed ze het ook doen, hoe geweldig hun statistieken ook zijn, Japie zal het altijd beter weten, want "hij ziet het toch zelf"...

Fouten van zijn lievelingetjes ziet hij niet, soms schuift hij ze zelfs nog op Veltman en Blind af als die er maar zijdelings bij betrokken zijn. Goede wedstrijden van hen zal hij niet zien. Japie zal vorig seizoen niet een Veltman hebben gezien die Lozano in de broekzak had, dat registreert ie gewoon niet. In dat opzicht heeft Japie erg veel overeenkomsten met een troll, er is niet mee te discussieren op niveau en dat hij een vol groen balkje heeft, verbaast me dan ook ten zeerste.

Goeie transfer die ik vooraf niet mogelijk geacht had omdat eredivisie toch behoorlijke stap terug is.
Wel jammer dat Ajax samen met Southampton keihard Twente genaaid hebben bij deze transfer

Hij mag toch evt naar 2 jaar weg als er weer een club komt
Ik hoop dat hij blijft en zijn carrière bij Ajax afsluit

22 september 2018 om 00:06

Hij is aan het afbouwen en heeft
bijna pensioen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren