Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We wachten nog drie à vier dagen op een antwoord van Sneijder'

Laatste update:
/

Galatasaray gaat niet tot het einde van de winterse transfermarkt op een antwoord van Wesley Sneijder wachten. De topclub uit Istanbul bereikte eerder deze maand een akkoord met Internazionale over een transfersom, maar de middenvelder zelf wil eerst afwachten of ook andere clubs concrete belangstelling tonen. Daar is Galatasaray niet van gediend, zo benadrukte voorzitter Unal Aysal donderdagavond.

"We wachten nog drie à vier dagen op een antwoord van Sneijder", verzekerde Unal. "Als de deal niet doorgaat, dan hebben we alternatieven." De hoogste sportbestuurder hielp meteen een misverstand uit de wereld. "De cijfers die in de media worden genoemd, kloppen niet. We hebben een akkoord met Inter over een transfersom van 7,5 miljoen euro. Sneijder is op de hoogte van ons voorstel."

"Inter berekent nu dingen met Sneijder. Onze aanbieding aan Sneijder bedraagt minder dan 5,5 miljoen euro per jaar. Het klopt dat Fatih Terim Sneijder graag wil hebben, hij is de nummer één op onze lijst. Ik zie geen reden waarom de transfer niet door zou kunnen gaan. Maar als de transfer onverhoopt toch niet doorgaat, dan is het ook niet het einde van de wereld."

Speelt Wesley Sneijder na januari 2013 voor Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Galatasaray moet niet eens meer de moeite doen om hem binnen te halen, waarom zou je iemand halen terwijl hij je niet op de eerste plek zet, je weet als hij een jaar goed presteert dat hij dan gelijk weg wilt gaan omdat hij andere opties heeft, ik snap niet wat Galatasaray in hem ziet ik vind hem een vreselijke irritante mannetje geworden.

17 januari 2013 om 01:19

Jij begint hem een vreselijk irritant mannetje te vinden?
Belachelijk, iemand die een land persoonlijk naar de WK finale leid en een club de Champions league schenkt kan wel een beter club krijgen dan Galatasaray.
Ongelooflijk, die jongen wacht rustig en jij begint dat irritant te vinden?
Jij zou precies hetzeflde doen.

17 januari 2013 om 01:26

dan moet hij toch maar zeggen dat hij niet naar galatasaray wil komen ipv te wachten?

17 januari 2013 om 01:32

Ik denk dat hij Galatasaray ziet als eventuele 'vluchtweg' ofzo.
Bij Inter blijven lijkte me namelijk ook niks...

17 januari 2013 om 06:58

Persoonlijk naar de finale van het WK? Laat me niet lachen, dat deed heel de ploeg, Sneijder is niet van het niveau om het allemaal in zen uppie te doen, en tegen wie heeft Nederland die campagne gespeeld? Allemaal kleine landen op de halve en finale na. En de CL heeft Inter gewonnen dankzij een goede organisatie en een dosis geluk, niet dankzij Sneijder, wel mede danzkij hem, omdat hij gewoon een onderdeel was van een goed draaiende machine onder Mourinho.

17 januari 2013 om 08:24

Is het nou omdat Inter fantastisch draaide met Sneijder of
door geluk? Inter kwam nooit ver in CL, Sneijder komt en hoppa..
En alleen maar kleine landen? Denemarken, Japan en Uruguay
zijn géén kleine landen. Kijk maar eens hoe moeilijk deze landen
het de toppers hebben gemaakt de laatste jaren, hun ranking en
naar de topspelers (minder bij Japan). Dat je trouwens de halve finale
noemt (uruguay) en niet de kwartfinale (vijfvoudig winnaar Brasil) slaat
ook nergens op.

17 januari 2013 om 08:56

Dat was toen en nu is nu man wat lul je nou,chelsea pakte vorig jaar de champions league en waar zijn ze nu?1ste ronde niet eens overleeft!!!!!

Wie is sneijder man,kan niet eens een halve schoen zijn van wat van persie nu is,of xavi bijvoorbeeld.....

17 januari 2013 om 09:27

Toen heeft hij zijn klasse dus bewezen, moeilijk he, lezen?
En ja dat klopt. Maar wat heeft Chelsea er mee te maken dan,
helemaal niks toch. Wees maar blij dat Sneijder misschien
naar jouw club komt, zeikerd.

'kan niet eens een halve schoen zijn van...'

Juist.

17 januari 2013 om 09:53

Rivaldo heeft ook de champions league gewonnen .... dat was toen ... de laatste 6 maanden heeft hij amper gevoetbald

17 januari 2013 om 10:14

Alweer zo'n ijzersterke vergelijking. Rivaldo is 40!
Speelde vorig jaar in Angola en nu in Brazilie, kom
nou toch, niet zo kinderachtig.

17 januari 2013 om 11:28

@ rink-15
Dan moeten ze Van Basten en Cruijf ook maar kopen of niet??
Dat was in 2010. Daarna heeft Sneijder niks meer laten zien. En ultrabarca heeft gelijk, je weet gewoon dat als hij al komt naar zijn tweede keus, hij ook zo weer weggaat als het hem voor de wind gaat na een jaartje. Alsof dit gehannes loyaliteit aan Galatasaray laat zien...

17 januari 2013 om 13:30

@rink-15

Waarom een club laten wachten als je toch nee gaat zeggen, hij heeft meerdere malen aaan gegeven dat hij geen zin heeft in een avontuur in Turkije, dan is het toch belachelijk om Galatasaray aan het lijntje te houden, hij heeft al een half jaar niet gespeeld wat verwacht je dat Manchester United even om de hoek komt kijken, dacht het niet.

17 januari 2013 om 11:19

Hij gaat wss naar Liverpool en Galatasaray kan beter andere zoeken dit is alleen maar in het nadeel van Galatasaray als ze echt willen ver komen moeten ze nu transfers gaan verrichten anders ben ik bang dat ze ook niet van Schalke gaan winnen.

17 januari 2013 om 13:35

Als hij naar Liverpool gaat moet elke Galatasaray fan blij zijn, kijk hoeveel moeite Galatasarat doet voor hem dan is het toch niet normaal dat hij hun zolang laat wachten, overduidelijk dat hij niet naar Turkije wilt gaan, zeg dat dan alvast en niet aan het einde van de transferperiode, dan heeft Galatsaray niks voor niks gewacht, hij is de eerste keuze bij Galatsaray dan moet hij waarderen, ze spelen Champions league en staan eerste in de competitie.

17 januari 2013 om 12:50

Helemaal mee eens,
Het lijkt nu net of Galatasaray het hondje van Sneijder is geworden.
Als Sneijder zijn hoofd had gebruikt had hij na het WK 2010 gelijk naar engeland vertrokken.
Denk wel dat er genoeg intresse voor hem was:
Na het winnen van de CL en een finale plek op het Wk...

Doe het niet Wesley, ik zou gokken en wachten op een club uit Engeland. Zelfs liever een middenmoter in Engeland dan Galatasaray! Galatasaray betekend nooit meer op het hoogste niveau voetballen en hij is pas 28. Hij kan zeker nog z'n top halen als hij een wijs transferbesluit neemt. Kijk naar van Persie.

17 januari 2013 om 01:56

Ik heb een vraagje. Waarom betekent Galatasaray nooit meer op het hoogste niveau voetballen? Juist omdat de Turkse competitie bekend staat als een 'afbouw' competitie, is het toch nog moeilijker om te voorspellen hoe iemand het vergaat die niet komt om te afbouwen?
Ikzelf denk dat Sneijder na 1/1.5 jaar schitteren weer terug kan naar de Europese top, maar dat is slechts mijn voorspelling. Enkele spelers die na de Turkse competitie nog wel een redelijke loopbaan hebben gehad:
Franck Ribery, Mario Jardel, Emre, Nihat, Arda Turan, Mehmet Topal, Nicolas Anelka

17 januari 2013 om 05:03

Jay jay okocha niet te vergeten.

17 januari 2013 om 11:41

Het gaat toch om zijn leeftijd en niet om die competitie?! Het is niet persé zo dat de Turkse competitie je carriere verkloot, maar in zijn geval wel. Ribery die jij noemt, was begin 20 toen hij bij Galatasaray zat, zijn wereld lag nog open en hij kon daarna nog alle kanten op!

Over 1.5 jaar is Sneijder de 30 al een stukje door. Welke topploeg neemt dan nog het risico om een middenvelder voor een paar jaar vast te leggen die al bijna 31 is? Als hij wat wil moet hij nu die stap maken naar een topploeg en daarna eventueel afbouwen in Turkije!

17 januari 2013 om 05:38

Wesley; ok man, ik wardeer je tip... -_-

17 januari 2013 om 08:57

Pas 28,hij is bijna 29 vriend waar heb je het over!

Als ik GS was dan zou ik meteen afhaken, wat moet je met iemand die jouw club niet als eerst keus ziet?

17 januari 2013 om 01:04

Zo hebben alle voetballers hun wensen naar de club waar ze het liefst zouden willen spelen.
Clubliefde word in dit geval en bij jou overschat, waar moet Sneijder überhaupt dat zogenaamde liefde voor GS hebben ontwikkeld?
Pas als hij er is en er speelt zal hij merken dat het een hele enge club is of een hele mooie.
Ik denk een hele enge.
Als hij bij Galatasaray komt gaat hij echt wel werken voor de club en misschien wel een soort van clubliefde ontwikkelen.

Het enige wat Sneijder weet is dat de Turkse competitie niet de beste van de wereld is en er misschien wel een club komt van een betere competitie.
Hij heeft nog maar een paar jaren te gaan dat hij echt top is en daarna is het voorbij.
Ik zou ook alles uit mijn carrière willen halen.

Sneijder wil nog een half jaar op de bank gaan zitten.

Klopt die Turken laten met zich spelen... gewoon graag of traag

Voor €7,5 miljoen vind ik het trouwens geen onaardige transfer, als Galatasaray hem echt nodig had gehad. Sneijder zou toch een meerwaarde kunnen zijn voor Galatasaray in de competitie en toch ook wel redelijk Europees, al is het alleen door zijn ervaring.

Maar Galatasaray heeft Sneijder momenteel niet nodig, omdat hij gewoonweg niet in het systeem past. Overigens heeft Sneijder, naar mijn idee als buitenstaander zijnde, nog steeds een te hoge dunk van zichzelf op. Niet dat ik beweer dat Galatasaray de absolute top is, maar zoals blijkt is er niets anders. Ik vind het dan ook vreemd dat hij dan niet de moeite neemt om rond de tafel te gaan zitten. Of wilt hij liever banken bij Inter, omdat hij zich te goed voelt voor Galatasaray?

Ja, bij Tottenham of een andere subtopper had hij mooi gepast. Ook bij grotere clubs had hij mooi mee gekund. Maar we zien gewoon dat zijn vorm van de afgelopen twee jaar de nodige clubs afschrikt. Dat moet Sneijder mijn inziens eens gaan begrijpen. En zo ook vele Vz-leden hier!
Het feit dat mensen aandragen dat zijn carrière strand is ook grote onzin, mits hij gewoon presteert. De mensen die dit beweren, moeten maar eens gaan kijken naar de spelers die naar Turkije verkassen, daar ook daadwerkelijk presteren en hogere ambities hebben. Die zijn net zo gemakkelijk weer in Europa als dat ze binnen kwamen. De uitzondering op deze regel vormen meestal de Turkse spelers, die alles hebben wat ze op dit moment kunnen wensen. Ook spelers die op beide handen worden gedragen gaan niet gauw weg.
Maar als hij op z'n luie kont denkt te kunnen gaan zitten in de zon aan de Bospurus, is het natuurlijk 'n heel ander verhaal.

Zelfs als ie de 31e pas kiest moet GS in z'n handjes knijpen dat hij naar zo'n matige competitie wil komen.

Die praatjes van hun slaan nergens op, ze kennen hun plaats niet in Turkije. Dit is vergelijkbaar met dat Ajax Sneijder terug wil halen, zelfde niveau van de compeitiie alleen betalen ze hier minder, en Ajax zou ook op zijn knietjes hem danken datie dan de 31e alsnog wil komen.

Men zou hier ook niet moeilijk doen daarover, wij weten dat Engeland, Duitsland en Spanje hoger staan aangeschreven en dat dat een mooiere compeitie is. En snappen de speler zijn voorkeuren. Die Turken denken echt dat ze iets speciaals zijn en staan op hun achterste poten te briesen dat ie nu of nooit moet komen. Dan wordt dan nooit, hij laat zich niks op de mouw spelden door dat geschreeuw.

17 januari 2013 om 00:49

'zelfde niveau van de compeitiie alleen betalen ze hier minder'

Je bent zeker de grappigste thuis?op dit moment zijn er 2 clubs aanwezig in Europa (zowel de CL als de EL) die uit Turkije komen daar waar maar 1 cluppie uit NL in de EL aanwezig is.

Fuck Logic.

17 januari 2013 om 01:09

Ac-ace: Ben je die domme discussie nu nog altijd niet beu welke van de 2 de beste competitie is? Ongelooflijk.

Tevens is dat een belachelijk argument wat je aanhaalt. Is puur waan van de dag.

17 januari 2013 om 01:14

Turkse logica? Naar de waan van de dag kijken qua prestaties, en al die jaren aan mindere prestaties van Turkije tov NL in europa maar wegmoffelen? Waarom staan jullie denk je nog een straatlengte achter ons in de Uefa ranking? Juist. Omdat het gros aan turkse clubs over 5 jaar bekeken een stuk minder presteert dan onze clubs. Dat is geen momentopname, maar een gewogen gemiddelde over 5j.

Verder bleken die Turken tegen ons nationale team ook weinig in de melk te brokkelen te hebben, dus ik snap niet zo goed waarom jij ook al zit te steigeren als je met feiten wordt geconfronteerd. Accepteer gewoon dat jullie qua niveau upcoming zijn, erg goed betalen, daardoor best leuke spelers kunnen binnenhalen, maar nog lang niet het niveau hebben.

Nederland stelt internationaal ook niet veel voor idd. Tov de grote landen althans, zo reeel en nuchter kan ik zijn. Op clubniveau zeker niet meer. Maar Turkije al helemaal niet. Jullie zijn erg goed met jezelf wijs te maken dat je heel wat voorstelt op nationaal niveau en clubniveau, enorm trots op jezelf, altijd geweest, komt alleen te weinig van terecht. Wat ik me van jullie vooral kan herinneren is irritant toeterende auto's door de straten bij een toernooi, maar weinig beklijvende topprestaties. Veel emotioneel geschreeuw, weinig wol. Ik denk overigens wel dat je Nl voorbij kan streven als je nog 10j erbij telt, mits de corruptie die heel veel kapot maakt bij jullie bestreden wordt, maar dat zie ik niet gebeuren. Zit er toch erg diep in gebakken, die corruptie.

17 januari 2013 om 07:24

Toeteren? Ja dat was in 2008 halve finale bereikt. We gaan zien wat met de UEFA ranking gaat gebeuren na de EL en CL. Ajax komt verder dan dit met EL maar Chelsea...

17 januari 2013 om 01:10

GS moet in zijn handjes knijpen? Ze kennen hun plaats niet?
Rare opmerkingen. Het is dan geen Real Madrid of Barcelona, maar Galatasaray is ook geen club uit de woestijn waar toevallig oliegeld is en waar voetbal niet leeft. Het is een grote club in een groot land waar voetbal ontzettend populair is. Als Sneijder zou komen zou hij ook niet de beste speler in de geschiedenis van Galatasaray zijn ofzo, Galatasaray kan makkelijk zonder Sneijder.
Die Turken denken echt dat ze speciaal zijn? Volgens mij handelen ze gewoon normaal. Ze brengen een bod uit en zijn nu in afwachting, tussendoor maken de media er een soap van, meer niet.

Enige wat ik vind kloppen is dat je beweert dat Engeland, Duitsland en Spanje hoger staat aangeschreven maar dat is gewoon algemeen bekend.

17 januari 2013 om 01:17

Al ben ik het niet met Ac-ace eens, hij heeft hier wel één punt en dat is het volgende: de afgelopen jaren is vaak genoeg beweerd dat de Nederlandse competitie de Turkse was voorbij gestreefd. Dit zou komen doordat de Nederlandse clubs wel in Europa presteerden. Ik ben niet zo van die tijdelijke maatstaven, maar dat argument kan natuurlijk ook omgedraaid worden voor dit jaar!

Wat ik wel wil vermelden aangaande jouw reactie: Turkije is zeker gelijkwaardig qua competitie. Maar zoals je zelf ook aangeeft is het vermogen in Turkije meer. En door dat vermogen zijn de Turkse supporters dus gewend om grote namen in Turkije te verwelkomen. Het zal je verbazen, maar niet alleen de Nederlandse spelers behoren tot de top van de wereld. Er zijn namelijk ook tal van andere grote namen van verschillende nationaliteiten, die aan de Bosporus zijn gaan spelen.

Wat er gebeurd doordat Turkije grote spelers binnen haalt is o.a. het volgende rijtje voor de spelers en de clubs:
Spelers raken gemotiveerder om voor Turkije te kiezen, immers er spelen ook andere grote namen -- De Turkse competitie raakt financieel gezien nog meer in bloei vooral door de stijgende tv-inkomsten, maar ook sponsoren vinden Turkije één belangrijke markt om in te investeren, de toeschouwers komen vaker kijken en de inkomsten van o.a. shirtverkoop stijgt -- De Turkse clubs raken nog vermogender en kunnen zo nog grotere namen halen. En zo komen we weer bij af.

Het is dus het is principe van 'als er een schaap over de dam is volgen er meer'. Er is echter ook één plafond voor dit principe. Spelers met grote ambities, die op Europees niveau hun mannetje willen staan en bij grote clubs willen spelen qua naam en faam in Europa, zullen niet zo snel naar Turkije trekken. Daarom zie je de trend van vooral iets oudere spelers die naar Turkije trekken. Al is dit afgelopen jaren afgenomen en zie je ook subtoppers met grote potentie of net aan afgezwakte toppers zoals Sneijder in contact komen of zelfs tekenen in Turkije.

Voor de supporters is ook zo'n rijtje te maken: de supporters, voetbalgek als wij Turken zijn, willen grote namen zien -- grote namen komen -- supporters raken het gewend en willen nog grotere namen zien.

Buiten dit weegt natuurlijk ook de trots en het nationalisme van de Turken mee. Dit is echter niet bij iedereen zo en de mensen die hier op Voetbalzone verkondigen dat Turkije de beste competitie heeft, behoren meestal net tot die ene procent die af en toe hun visie wat te veel laten kleuren door hun nationalisme. Dit wordt natuurlijk ook aangewoekerd door haat- en afgunstreacties van vele VZ leden richting de Turkse competitie.

Kortom, het is allemaal niet zo simpel als je het beschrijft en ik hoop dat je mede door deze langdradige uitleg jij en ook vele anderen snappen dat er wel degelijk grondige redenen zijn voor het gedrag van Galatasaray (of welke andere Turkse club dan ook) en haar supporters.

Korte noot overigens over de uitspraken van Ünal Aysal waarover jij vind dat ze nergens op slaan, deze uitspraken zijn niet arrogant bedoeld, maar komen zo over mede door de vertaling. Dit geeft natuurlijk ook een vertekend beeld van de uitspraken!

17 januari 2013 om 01:29

Goeie reactie. Dit kan ik wel waarderen, die nuance.

17 januari 2013 om 20:21

Ik ben blij dat de boodschap is aangekomen!

En als hij die 4 á 5 dagen nog steeds niet besloten heeft... Dan wachten we nog maar één weekje... En als hij dan nog nie.....

17 januari 2013 om 07:00

Galatasaray heeft al 2 spelers weggedaan.

Minimaal 1 plaats moet dus opgevuld worden.

Dat zou Sneijder dan moeten worden maar als Sneijder te lang gaat wachten dan moet Galatasaray een andere speler gaan zoeken, dus Galatasaray gaat echt niet tot het laatste moment wachten.

Er is namelijk versterking nodig omdat Galatasaray in de Champions League speelt.

17 januari 2013 om 09:21

Welke twee spelers heeft Galatasaray weggedaan als ik vragen mag?

17 januari 2013 om 10:24

Ik ben alleen bekend met dat Ceyhun Gülselam naar Kayserispor is verhuurd voor een half jaar. Daarnaast is ujfalusi natuurlijk alweer uitgevallen.

17 januari 2013 om 13:17

Het was ook sarcastisch bedoeld... Ik bedoel te zeggen dat GS het Niet moet doen.

18 januari 2013 om 03:13

Ceyhun hebben ze verhuurd, Cris is zelf weggegaan in goed overleg, Sercan Yildirim is vandaag verhuurd aan Sivasspor en Baros gaat misschien ook naar een Tsjechische team.

Dus in totaal misschien 4 spelers weg en dat wordt misschien zelfs 5 omdat Kayserispor interesse heeft in Caglar Birinci.

Ik snap niet, als die echt nog geen 8miljoen kost dat Arsenal of Liverpool niet bij Inter aanklopt. In Turkije zal die steeds meer weg zakken. In Engeland zit alle stadions elk weekend helemaal vol, en speel je in de sterkste competitie ter wereld. Beste Sneijder, ik hoop dat een engelse suptopper binnen 10 dagen nog met 8miljoen op tafel komt, je kan nog prima 2,5jaar mee.

Ben ik nou de enige die deze hele drama Inter-sneijder-gs soap meer dan zat is.
Sneijder moet niet zo chique lopen doen en gewoon zijn beslissing nemen, hij lijkt mijn kleine broertje wel die bij de snoepwinkel maar geen beslissing kan nemen.
Als ik GS was zou ik gewoon nu al mee kappen, iemand die denkt dat iedereen op hem kan wachten tot meneertje een beslissing wil nemen hoef je niet bij je club te hebben vind ik persoonlijk.

17 januari 2013 om 00:51

Het is niet dat je broertje geen snoep kan uitkiezen, maar meer dat je hem een dropwinkel binnen dwingt terwijl hij zin heeft in kauwgomballen of look-a-looks. Die heeft de winkel (op dat moment?) niet en hij wacht en hoopt dat ze die nog binnenkort nog wel binnen krijgen... Dat hij geen drop lust en dat als enige er nog is, wil niet zeggen dat hij dat M O E T nemen.

Aan de andere kant is het ook jouw (inter) schuld, dat je hem verwent hebt en zijn smaak papillen hebt verfijnd met de belofte op heerlijk snoep (vet contract) toen hij zich nog goed aan het gedragen was(cl cup winst).

17 januari 2013 om 09:33

Als zijn broertje geen drop lust M O E T hij maar zeggen dat hij geen drop wilt en niet zeggen ik neem wel drop als er geen kauwgomballen of look-a-looks komt

17 januari 2013 om 09:41

Jij hebt een trauma gehad met kauwgomballen en drop of niet ?

De competitie en de Champions league beginnen bijna. Als Sneijder een toegevoegde waarde wil hebben bij Galatasaray zou hij daar nu heen moeten gaan, aan het team wennen en zijn vorm herpakken. Als zijn transfer nog langer duurt vrees ik dat je niet veel aan hem hebt en dat hij er in deze wedstrijden nog niet zal kunnen staan.
Ik heb liever dat Galatasaray zich bezig houdt met andere spelers, het is overduidelijk dat Sneijder Galatasaray ziet als zijn allerlaatste optie. Begrijpelijk voor Sneijder die nog in de Europese top wil spelen.

"zo benadrukte voorzitter Unal Aysal donderdagavond."

Moet dat niet woensdagavond zijn?

Gewoon de boel afblazen en laat die Sneijder maar lekker dromen over interesse uit top clubs vanuit Engeland. Zul je zien dat hij op 31 januari nog steeds geen club heeft en nog 6 maanden op de tribune zal zitten want dit gaat ook niet meer goed komen met Inter.

Pas wanneer Sneijder realiseert dat er geen interesse is zal hij naar Galatasaray willen, want anders had hij allang nee gezegd maar dan is het al te laat en eerlijk gezegd wil ik zulke spelers niet zien spelen bij mijn club maar dat anderen dat niet begrijpen begrijp ik ook wel.

dat is teveel tijd weer, gewoon morgen vragen om een officieel antwoord dat is het dan en hopelijk zegt hij nee, we hebben em niet nodig waarom zoveel moeite voor hem

Volgens Engelse media is Liverpool serieus geïnteresseerd om Sneijder te halen. Liverpool heeft Joe Cole en Sahin laten gaan zodat ze Sneijder kunnen betalen. De Engelse media zeggen ook dat Liverpool al een gesprek heeft gehad met zijn manager.

17 januari 2013 om 00:49

ik hoop dat het waar is, want wij hoefen hem echt niet laat em maar daarheen gaan, rood zal em goed staan. weg dermee

17 januari 2013 om 00:50

Zou best kunnen. Liverpool lijkt me ook de enige mogelijke club in Engeland die Sneijder kan en wíl betalen, de rest is simpelweg al bezet of gaat zijn salaris niet ophoesten.

17 januari 2013 om 00:55

Inderdaad, in de Engelse media stond ook dit:

While Liverpool's offer is likely to fall well below that of Galatasaray, Sneijder is eager to test himself in the Premier League and has made it clear to his agent that he would favour a switch to Anfield.

Dus waarschijnlijk gaat hij akkoord met een lagere salaris.

17 januari 2013 om 01:19

Ik heb juist gelezen in Turkse media dat Liverpool officieel heeft verklaard niet voor Sneijder te gaan. Of was dat maar een mind-trick?

17 januari 2013 om 01:22

Een paar dagen geleden zeiden ze inderdaad dat ze niet voor Sneijder zouden gaan. Dit las ik vandaag. Het kan inderdaad een truc zijn.

7,5 miljoen voor zijn contract...

en een jaarlijkse salaris van 4,3 miljoen netto werd hem aangeboden...

denk niet dat hij komt.. zou evengoed voor 5,5 miljoen bij inter blijven stel als hij zou gaan voor een vermindering...

zou druk weerleggen en alle tijd nemen alvorens te beslissen..sneijder moet naar Engeland of Duitsland.

17 januari 2013 om 01:06

Is inderdaad een mogelijkheid maar zoals eerder aangegeven zal Gala dan geen optie niet meer worden. Laten we dan voor hem hopen dat hij juist heeft gegokt. Zou nogal een drama zijn dat zijn gok verkeerd uitpakt en dat hij dus bij Inter moet blijven.

Persoonlijk zie ik Sneijder het liefst naar Engeland gaan. Met zijn 28 jaar moet hij daar nog schitterende dingen kunnen laten zien...

Het is verschrikkelijk zonde dat zon goede voetballer al een half jaar bijna niet aan spelen toe komt en het is in ieder geval niet te hopen dat de aanvoerder van het nederlands elftal na de 31ste nog steeds op de bank zit te verpieteren bij inter milan.

Sneijder wilt naar engeland hij wacht net zo lang tot een engelse club komt. Als hij naar Galatasaray gaat is het omdat geen enkele andere club hem wou dat is nu wel duidelijk.

Bij gala moeten ze accepteren dat ze tweede keus gaan zijn van sneijder mocht hij komen. Goede speler is het zeker kan nog paar jaar mee in turkije maar ook in de PL.

17 januari 2013 om 01:14

Natuurlijk begrijpen ze dat, hier staat dat Snijder eerste keus is maar eigenlijk was dat Kaka.

Dit soort dingen zijn heel normaal in het leven je kan niet altijd je eerste keus bemachtigen

wat zal ik zeggen, het is zijn leven en zijn beslissing.

Voor Galatasaray zou het jammer zijn en dan halen ze maar iemand anders, ook zonder Snijder zal het allemaal verder gaan. Ze willen graag de selectie verbreden en bouwen aan een team dat Europees jaarlijks mee kan draaien. Huidige selectie speelt nu bijna 1.5 jaar samen en Snijder zou een stapje richting perfectie zijn.

Anyway, logisch dat er een beslissing moet komen iedereen moet verder, ook Galatasaray.

De meeste mensen hier zijn haters of misgunners!!, maar wat onze voorzitter zei heeft helemaal gelijk dat wij nog wachten is al een fout!!

17 januari 2013 om 01:53

Kap is met dat ge-'haters' en ge- 'misgunners', kinderachtige onzin. Tuurlijk willen zij niet dat de aanvoerder van hun nationale elftal naar een Turkse club gaat. Dit soort reacties zijn normaal.

'' Het klopt dat Fatih Terim Sneijder graag wil hebben, hij is de nummer één op onze lijst.'' Als ik het me goed herinner heb ik ergens geleden dat Fatih Terim geen behoefte had aan Sneijder. Ik weet dit niet meer zeker.

ook al komt er geen club meer, Sneijder moet nooit naar Galatasaray gaan. Dan is het gewoon einde loopbaan. Hij is nu 28, dan hoor je met de kwaliteiten van Sneijder gewoon in de Europese top mee te draaien, en dan is Turkije dus niet waar je moet zijn.

Proberen om Bernard te halen en heel deze deal afbreken. Het heeft wel lang genoeg geduurd als je het mij vraagt

Haal hem niet!! haal carlinhos huur assaidi tot de zomer en kijk verder wat je wil kopen maar haal sneijder niet.
ik erger me aan zijn kl*te gedrag zeg nee als je niet wil , bekijk het ook van ons kant.
hij is niet de baas over zijn vrouwtje , geloof me zijn cariere gaat kapot als yolanthe zo door gaat.
hier wilt ze niet heen daar wilt ze niet heen dat is geen mode stad,daar lopen ze achter blabla .
of je kiest voor geld(inter/opdebank) of voor voetbal(engeland) of voor geld en voetbal(gala) simpel zat!

17 januari 2013 om 02:46

@ Vallen wat je zegt slaat dus helemaal nergens op! Gebrek aan fatsoen maar goed! En wat betreft Sneijder , hoe onprofessioneel ben je bezig ' een club wilt je graag hebben betalen ervoor , clubs zijn eruit' dus wees een kerel en zeg of je niet gaat na gala , boeit mij geen drol maar goed , kat en muis spel op zo'n leeftijd !!

Gewoon niet halen
Ik hoop echt
Dat ze 2/3 goede jonge talenten huren tot aan de zomer
Oa: assaidi Mischien een speler van Chelsea die vaak op de bank zit een talent of iemand met ervaring.
En carlinhos kopen

Galatasaray heeft hier een drama gemaakt om elke stap officieel bekend te maken. Ze kunnen Sneijder niets kwalijk nemen, maar ze moeten hem niet willen! Ze gaan een hoop geld uitgeven en prestaties zijn niet gegarandeerd.
Ze kunnen dat geld betere in jongere spelers steken net zoals dat in Nederland gebeurt. Galatasaray heeft nog steeds niet geleerd van de fouten in het verleden.

Jardel
Lincoln
Misimovic

17 januari 2013 om 03:25

Wat? drama gemaakt omdat we elke stap officieel melden?
Galatasaray is beurs genoteerd, Galatasaray Moet alles officieel melden anders krijgen ze boete.

Jardel een fout? absoluut niet hij deed het nog uitstekend en heeft ons erg veel geholpen, wel met verlies verkocht maar hey dat was te verwachten.

Lincoln, zeker geen mis koop.. absoluut prima speler.. eigenlijk hebben we hem nu nodig. ging weg na aantal problemen. (niet te vergelijken van sneijders, andere problemen)

Misimovic is weggestuurd door Hagi? omdat het niet zijn aankoop was, en natuurlijk zoals elke trainer, wilt Hagi ook zijn eigen aankopen spelen dus door een smoes als respectloos kaugum kauwen op training is Misimovic verkocht zonder verlies als ik me goed herinner..

Welke fouten bedoel je eigenlijk? Ik kan wel 50 transfers (al dan niet hoge bedragen als sneijder) opnoemen van Galatasaray die zijn geflopt dat terzijde...

17 januari 2013 om 14:49

Omdat ze beurs genoteerd zijn betekend niet dat Galatasaray bij elke scheet of boer van Sneijder of Morati de media hoeft in te lichten. Daarnaast kunnen ze een transfer stilletjes af ronden en dan pas openbaar maken.

Galatasaray maakt fouten door veel geld te investeren die alleen succes op de korte termijn boeken. Galatasaray betaalt mega salarissen en hoge transfersommen en meestal zijn ze na 2 jaar alweer weg. Zo verliezen we gemiddeld een 20 miljoen euro per jaar aan transfers. En daar zitten de mega salarissen nog niet bij inbegrepen.

Misimovic is overigens niet weggestuurd om zijn kauwgom, Misimovic weigerde om te spelen op de linksbuiten positie. Daarom kregen ze ruzie.

Ik zou liever dat geld in wat jongere talenten stoppen. Anders is het doodzonde van het geld.

17 januari 2013 om 16:35

Denk je nou echt dat Galatasaray of Inter de media inlicht? De media kan dit allemaal vinden aangezien dit gewoon openbaar is. En ze konden absoluut dit stilletjes regelen wel zouden ze hiervoor boeten krijgen. en het is een bekende naam stilletjes regelen is natuurlijk erg lastig.

Klopt, Galatasaray (alle turkse clubs) investeren en willen succes in korte termijn, Galatasaray is wel een van de weinige Turkse club die ook zich richt voor in de toekomst, (ik weet het, het is niet genoeg maar toch) zoals semih en colak. deze twee spelers en vooral semih is op dit moment top, semih kan misschien zelfs onze vaste alpay/korkmaz worden in het team van Turkije.
verder heb je gelijk dat we absoluut slechte scouts hebben in Turkije, we kopen spelers en veel floppen in Turkije helaas.

over Misimovic, inderdaad er was aantal problemen tussen hem en Hagi. Hij is niet weggestuurd door het linksbuiten positie. dit heeft absoluut te maken met het ''het is mijn transfer niet, respectloos tegen trainer (wat niet het geval was?) en het niet mogen van de speler (persoonlijk) door de trainer''

Natuurlijk is het belangrijk geld in jongere talenten te stoppen, absoluut!
maar ik ben wel van mening dat we ook spelers die al ervaring hebben dus zoals Melo, Sneijder moeten kopen. natuurlijk moet het niet een 33er zijn alhoewel dit ook goed kan uipakken zie Hagi.
Verder kopen wij ook minder spelers die erg oud zijn, en richten meer naar jongere spelers rond de 26 die wat te bieden en al wat ervaring heeft.

Sneijder is een fantastische voetballer ik snap niet waarom een paar mensen zeggen dat galatasaray Sneijder niet moet halen. Stel hij komt tekenen, wat zeggen de mensen die hem niet wouden ?

Daarnaast zoals in het artikel beschreven, Galatasaray en Inter hebben een akkoord bereikt over een transfersom van 7,5 miljoen. Sneijder kan iets minder dan 5,5 miljoen verdienen. Vele mensen hebben Turkije genoeg zwart gemaakt, alles draait om geld, laatste miljoenen verdienen, ze spelen lage niveau. enz enz

Duidelijke uitspraken!!!!!!!! daarom denkt sneijder er dus zo lang over .. omdat hij bij galatasaray minder gaat verdienen dan bij inter .. En het is inderdaad niet de einde van de wereld want voor dat geld kunnen ze ook andere spelers halen van goede kwailiteit en misschien zelfs jongere leeftijd dus dat komt wel goed denk ik.

Het is logisch dat het een club steekt dat ze niet iemands eerste keus zijn, maar enig realisme is toch op z'n plaats. Een speler als Sneijder op deze relatief jonge leeftijd is gewoon een unicum voor een club als Galatasaray. De Turkse competitie is niet zo sterk dus zo'n kaliber speler staat niet te springen om erheen te gaan.

Natuurlijk is het begrijpelijk dat supporters het jammer vinden, maar zeg nou eerlijk stel dat je kunt kiezen (er is nog geen aanbieding dat weet ik) tussen een (sub)top club in de PL of Galatasaray, dan kies je 9 van de 10 keer voor de PL.

Beetje onrespectvol van Sneijder om zo weinig interesse te tonen om voor Galatasaray te spelen. Het is ondertussen wel duidelijk dat hij er helemaal geen zin in heeft.

Voor beide gevallen valt wat te zeggen, tuurlijk kan sneijder niet eindeloos doorgaan met gala laten wachten maar het is toch ook niet raar dat hij even wil wachten of er andere clubs melden.hoop persoonlijk wel dat hij naar gala gaat, hij zal daar een bepalende speler zijn voor de club!!

Als sneijder slim is gaat hij niet . Wat moet hij nu bij galatasaray. Hij hoort nog bij een echte topclub te voetballen en niet voor een turks clubje. Dat turkse voetbal is toch helemaal niks waard.

17 januari 2013 om 14:52

Clubje? Galatasaray heeft meer supporter aanhang dan heel de Eredivisie bij elkaar. Daarnaast zitten onze fans overal. Engeland, Nederland, Duitsland, Oostenrijk. Als wij in één van deze landen spelen dan spelen wij 2 keer Thuis.

Ik hoop echt dat hij niet meer komt en lekker gaat voetballen in een top competitie en zal vechten voor degradatie!

Rink 15 helemaal gelijk hij is een topspeler en heeft gewoon nog geen keuze gemaakt ik vind dat hij gewoon de tijd ervoor mag nemen het is Sneijder eh en geen onbekende speler vergeet dat niet

Wel respect voor Gala dat ze nog willen wachten als ik het was zou ik al afhaken want je wilt altijd een speler die echt voor je club wilt spelen en niet iemand die je nog op het wachtlijst zet om nog andere alternatieven te bekijken. Ik verwacht dat Sneijder nog zoekt naar een andere club ik zou hem Tottenham aanraden een mooie ploeg voor hem die in de toekomst kan meestrijden om de titel en natuurlijk speel je dan in de beste competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren