Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We verdienden meer, tegen een ploeg die superieur was aan Real Madrid’

Laatste update:

Het resultaat was woensdagavond niet helemaal naar wens, maar trainer Julen Lopetegui van FC Porto was alleszins te spreken over het spel dat zijn team in de achtste finale van de Champions League liet zien tegen FC Basel. De Portugezen speelden in Zwitserland met 1-1 gelijk.

/

Porto was vrijwel de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar kwam pas in de slotfase op gelijke hoogte via een door Danilo benutte penalty. Lopetegui had ook zeker gee eenvoudige overwinning verwacht in het St. Jakob-Park. “In dit stadium zijn alle wedstrijden lastig, dus we hadden er al rekening mee gehouden”, vertelt de coach in de Portugese media.

“Zij scoorden met hun enige schot op goal, terwijl wij erg veel doelpogingen hadden. Ik denk dat we een nog beter resultaat hadden verdiend. We hebben onze kwaliteiten getoond tegen een team dat in dit stadion superieur was aan Real Madrid en Liverpool”, doelt Lopetegui op de moeite die de Europese grootmachten in de groepsfase hadden met Basel. Real won overigens wel met 0-1, Liverpool ging met 1-0 ten onder in Zwitserland en moet mede daardoor verder in de Europa League.

Denk je dat FC Porto ten koste van FC Basel de kwartfinale bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is wel een beetje een drogreden. Desalniettemin een prima resultaat van zijn ploeg, dit moeten ze thuis af kunnen maken.

Thuis wint Porto gewoon van Basel denk ik. Als ze uit al veel beter waren zal het thuis niet anders zijn. Hopelijk dan weer met Indi in de ploeg.

Hopelijk loot Real dan Porto in de volgende ronde. Kunnen we kijken hoe Porto er voor staat ipv te vergelijken met een wedstrijd uit de groepsfase.

19 februari 2015 om 12:02

Ja dat zou je wel willen eh, lekkere makkelijke loot na Schalke.

19 februari 2015 om 12:04

Ik denk dat Porto geen makkelijke loting is

19 februari 2015 om 12:12

Zolang we Atletico niet loten is alles prima.

19 februari 2015 om 12:26

Op papier makkelijk werkelijkheid helemaal niet.

19 februari 2015 om 13:58

Nee is het ook niet maar het is in principe wel de makkelijkste van de kwartfinale als je kijkt naar de andere clubs. Barca/manc, juve/dortmund, atletico madrid, Arsenal, psg/Chelsea en Bayern München. Dan weet ik wel dat ik voor Porto zou kiezen of dortmund omdat hun in een vorm crisis verkeren.

19 februari 2015 om 14:55

Vergeet niet dat Dortmund in de champions league wel presteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren